Уют

Menü

Олег
Rahat bir atmosferde huzur içinde oturmak, arkadaşlarınızla konuşmak ve farklı yemekler denemek istiyorsanız burası iyi bir yerdir. Bununla birlikte, mutfak şaheserleri beklememelisiniz ve menüdeki kanıtlanmış pozisyonları denemek daha iyidir, deneysel olanları değil — memnun kalma şansı daha yüksektir. Genel olarak, bu Sergeli bölgesinde öğle veya akşam yemeği için ideal değil, hoş bir seçenektir.
Е
Евгений Кузнецов
Geçenlerde bu kurumu ziyaret ettim. Dürüst olmak gerekirse, geri dönmek istemekten yanmıyorum, tom yam sipariş ettim, pek hoşuma gitmedi, tadı ortaya çıkmadı, iç mekan mükemmel ama her yerde toz vardı, genel olarak hizmet konusunda sessizim, ofisçi bize yaklaşık 10 dakika yaklaşmadı, yine de sipariş verdiğimizde bize bir sipariş getirdiler ve garson tamamen yaklaşmayı bıraktı, hizmetten son derece korkuyorum.
А
Алиса Злая
Kızartmalar, salatalar, salamura mantarlar, mısır ve çeri domatesler, et kesimleri, ballı ve ekşi kremalı krepler, kompostoların hepsi çok lezzetli, personel kibar
Екатерина Лукьянова
Domuz incik siparişi verdiler. Zamanla 40 dakika sürmesi gerekiyordu, 2 kat daha uzun beklediler. Ama lezzetli. Rahat ama içi soğuk. İçmeyenler için dış giysilerin içinde oturuyor.
D
Dilnaza Tulegenova
Oraya gitmeyi seviyorum. Mutfak lezzetli, yeşillikler ve çişlerle kırda pulgoki ve patates favorisi. Yer rahat, garsonlar cana yakın. Fiyatlar ortalama
Sain
Evet havalı, evet lezzetli ve atmosferik ama garsonlar bir yerlerde yürüyorlar ve çatalları, kaşıkları düşürüyorlar, ıslak mendil yoktu. Takdir edebileceğim şey, bu misafirperverlik, kibarca iletişim kuruyorlar, afiyet olsun dilediler, iyi geçirdiler)
T
Tofik Aliyevich
Ünlü Sergeli Rahatlığımız. Çok lezzetli pişiriyorlar. Mantarlı ve etli patatesler süper. Tek sıkıntı biraz daha kötüleşti, buna dikkat edin. Genel olarak, kurum mükemmel, iç açıcı. Herkese ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Лия
1 Mayıs 2025
Bir kez vardı ve bu yeterliydi. Garsonlar kibar değiller, bizi Dr'yi çok yüksek sesle ele aldıkları salona götürdüler. Aşağı inmelerine izin verilmedi, sanki 2 saat sonra orada meşgul olacak ve bu sadece öğle yemeğine gelmemize rağmen. Bu arada, yiyecek de sıcak değil
Л
Лена Ф
21 Ekim 2025
Rahat bir yer harika bir yer çok lezzetli bir mutfak, özellikle mantarlı etler sigara içenler ve sigara içmeyenler için bir alan var. Alkol ürün yelpazesinde mevcuttur
Shamsiddin Tadjiyev
4 Haziran 2025
Şerefe, sonunda yaz restoranım hakkında bir inceleme yazmanın zamanı geldi. Burası 3 yıldır hafızamda en mükemmel kurabiyelerin pişirildiği yer. Evet ve yemeklerin geri kalanı her zaman lezzetlidir. Yerin tadı kesinlikle oldukça otantik! Taşkent'in herhangi bir yerinden Cook-si uğruna ziyaret etmenizi tavsiye ederim!!! Birisi memnun kalmazsa, yorumları gözden geçirmeye hazırdır.
Инна Ким
29 Aralık 2025
Çok sık burada yemek sipariş ediyorum. Her zaman lezzetli, her şey taze, iyi porsiyonlar. Uygun fiyatlar. Hizmet harika.
Б
ботир гоипов
21 Kasım 2025
Gündüz veya gece bile arkadaşlarınızla buluşmak için iyi bir yer! Tabii ki yemekler lezzetlidir. Kafe, Sergeli bölgesi Sergeli-8 masifinde yer almaktadır!
Наиль Шукуров
15 Kasım 2025
Lezzetli yemekler iyi servis hızlı bir şekilde iyi kabinler hazırlar, aynı zamanda iyi bir ekip ve çok sosyal iyi konum ve iyi konum
Семён
Rahat, kendin için konuş. Yer rahat, rahat ! Gelebilirsin çocuk akşam yemeği, öğle yemeği ve herhangi bir olay için
руслан аллаеров
Her şeyi çok beğendim!! Herkese tavsiye ederim!! Aşçı süper, servis yerinde ve iç mekan harika.
Наров Собиржон
22 Temmuz 2024
Yakın tanıdıklarınız ve arkadaşlarınızla Kore mutfağının yemeklerini tadabileceğiniz, fıçıda soğuk bira içebileceğiniz, kutunun yanında sokakta sigara içebileceğiniz ve neşeli bir ruh hali içinde geri dönebileceğiniz gerçekten rahat bir yer)
Евгения Гаврилова
28 Temmuz 2024
Birkaç yıldır rahat değildim. Salonu genişletmiş gibiler, tadilatlar, ama eskiden daha rahat olduğu hissi. Cook-si eskisi gibi lezzetli. Bira iyidir. Ama içeride, bir şekilde, gözlere baskı yapan yapay çiçekler ve resimler, bir şekilde değersiz görünüyordu. Genel olarak, daha önce bu kurumu sürekli ziyaret ettim ve yemek açısından pek değişmedi.
V
Viktor Dirin
19 Mayıs 2025
Güzel ve rahat bir kafe. İyi yemek seçimi. Bira veya diğer alkoller. Kibar personel. Öneriyorum.
Т
Тима Пак
Lezzetli yemekler Sadece lyulya'yı beğenmedim Ayrıca mangal yemeği olmaması da üzücü Barbekü varsa, o zaman üst kısım olacaktır Tavsiye etmek
Мурод Имамов
Akşamları meslektaşlarımla bir şeyler içmek için uğramayı seviyorum, mutfağı seviyorum, değerliler biraz abartılıyor, ancak ekip dost canlısı
И
Ибрагим Аскаров
22 Mart 2025
Lezzetli yemekler, iyi hizmet, rahat bir atmosfer! Barbekü olmaması üzücü(ama aksi takdirde isim haklı çıkıyor!
Данечка
9 Mayıs 2025
Kafe güzel, çok yer var, yemekler lezzetli, kaliteli ürünler. Kafede ayrıca bir bar tezgahı bulunmaktadır. 30 kişiye kadar koltuk rezervasyonu yapabilirsiniz. (yaklaşık olarak)
Раиля Б.
24 Şubat 2025
Lezzetli Pahalı değil Büyük porsiyonlar Ama Chok Pal yemeğine çok az salata servis ediliyor.Çok fazla et var ama az salata var
Igor Dmitriyenko
9 Eylül 2022
Neredeyse her gün kafelerde yiyoruz, bazen de iki kez oluyoruz. Sergely'de burası 1 numaralı yer, aşçı ne yaptığını biliyor, her şey lezzetli. Garsonlar özenli, çabuk yaklaşıyorlar, siparişi kabul ediyorlar. Bir gün çatalım düştü, 5 saniye sonra yanında yeni çatallı bir garson duruyordu, küçük bir şey, ama güzel! atmosfer isme tekabül ediyor - sakin, sessiz, rahat. Menüdeki her şey her zaman vardır! Bu aynı zamanda birçok, hatta büyük kuruluş için de nadirdir. Tüm bunlarla birlikte fiyatlar NORMAL! Avrupa ve Güney Kore mutfağı, bar, fıçı birası.
Елена Вапол
2 Ağustos 2024
Çok taze ve lezzetli yemekler, büyük porsiyonlar, ancak görünüm arzulanan çok şey bırakıyor. Size refah diliyorum, umarım yakında görünüm de gelişecektir, kaliteli yemekler için teşekkür ederim!
А
Алексей Умеров
4 Nisan 2024
Kafeyi bir kereden fazla ziyaret ettim, çok beğendim! Ev atmosferini seven herkese tavsiye ederim, doğum gününü veya kurumsal akşamı kutlayabiliriz.lezzetli pişiriyorlar!çok güler yüzlü hizmet
Е
Евгений Сенч
2 Ağustos 2025
Harika bir yer. Mutfak mükemmel. Personel profesyoneldir. Herkese tavsiye ederim.
Бурхан Мустафаев
Lezzetli yemekler, uygun fiyatlar, güler yüzlü personel.
М
Максим Далее
20 Mart 2023
Personel kibar, atmosfer iyi, hem büyük hem de küçük bir şirkette iyi dinlenebilirsiniz, dinlenme zamanı oldukça yeterli, yemeklerin kalitesi iyi, iç mekan hoş, ancak bölgeler yeterince bölünmüş değil, yoldan geçen insanların dikkatini biraz dağıtıyorsunuz
Виктор С.
17 Mayıs 2025
Süper. Öneriyorum. Rahat bir atmosfer, havalı ve profesyonel personel. Aşçıya özel teşekkürler!
Gavxar Xalilova
1 Haziran 2024
Burası çok lezzetli, hatta evde olduğu gibi basit yemekler bile, özellikle kürk mantosunun altındaki ringa balığı yumuşaktır (yağlı değil), bu salatayı km öteden atlayan kişi ben olsam da, personel cana yakın, memnun kalmanız için her şeyi yapacaklar. İçimizde rahat! 😊
nickolay4ever21
12 Mart 2023
Bu eski, unutulmuş Sergelian atmosferi. Sergelian vibe'si. İlk bakışta bir dolguya benziyor, ama aslında mutfak da çeşitlidir: Kore, Avrupa. Her zaman iyi hizmet, sigara içenler için gizli bir salon ve fıçı biralar var.
Светлана Л.
31 Temmuz 2025
Çok lezzetli, servis mükemmel! kurumun adı her şeyi söylüyor! burayı seviyorum! Tavsiye ederim!
Davron Fayzullayev
23 Temmuz 2025
Güzel ve sakin bir yer düşündüm. Yetersiz dağ insanları sarhoşluktan bana saldırdılar. Sonuç olarak, yönetici bile onları kovmayı başaramadı. Ben kendim ayrıldım. Konuklara karşı tavrı pek beğenmedim. Başından beri, bu yetersiz insanlar yaşlı çiftle kavga etmeye başladılar. Bunlar yeterliydi. Genel olarak, tüküren bir tutum. Bu nedenle 3 yıldız da var
...
Çok kibar ve sevimli personel, tam olarak masaya oturana ve yemek sipariş etmeye başlayana kadar. Tüm salon için dedikodu ve tartışmalar ve sizinle ilgili tartışmalar. Amatör için menü, atıştırmalıkların bile tuhaf tadı.
С
Светик Скворцова
3 Şubat 2025
Her şey süper,yemekler çok lezzetli, atmosferik olarak çok, servis birinci sınıf
Н
Наиля Валеева
12 Eylül 2023
Konfor- ismine kadar yaşıyor, rahat, sakin, güler yüzlü ekip, servis, salatalar, sıcak, tavsiye edilebilir. Teşekkürler. Aferin beyler.
Shuh Rat
16 Aralık 2024
Lezzetli ve rahat ama oldukça pahalı bir menü. Çok eski kafe, 2016'dan beri birçok kez oradaydı.
Orijinalini göster · English
Ж
Жахонгир Зиёдов
Bu kurumda olmanızı tavsiye ederim, yemekler lezzetli, ürünlerin TAMAMI taze, temiz ve rahat bir oda.
Аметова Виктория
26 Kasım 2025
Çok lezzetli hazırlanıyorlar ve çok kibar ve iyi personel
Фируза Бадыкова
20 Eylül 2025
Ailemizle akşam yemeğine sık sık uğrarız. Evde olduğu gibi rahat ve lezzetli
М
Марина Распопина
10 Nisan 2025
Rahat atmosfer. Kibar personel. Lezzetli yemekler.
416691 Аминова
5 Nisan 2024
Kafeyi çok seviyorum "Konfor"! Evde lezzetli bir şekilde hazırlanıyorlar. Tüm personel kesinlikle mükemmel!!! Haftada en az 2 kez "Rahatlığı" ziyaret ediyorum) Refah, başarılar ve size en iyi dileklerimle!
Александр Иванов
11 Nisan 2023
Kore ve Avrupa mutfağı, elverişli konumu, oldukça konforlu bir oda. Kore mutfağının kalitesi Taşkent ortalamasına ulaşmadığı için notu düşürdüm.
Руслан насруллаев
20 Kasım 2024
Çok dünyevi olmayan bir yer Aslında çok rahat, hoş müzik ve bonus olarak çok iyi bira
Просто Правда
6 Ocak 2022
Çeşitli yemekler, her şey çok lezzetli, personel cana yakın, iç mekan sıradışı, ancak fenerlerin çok uygun olmayan konumu, bazen ışık gözlere çarpıyor...
umar raximov
15 Eylül 2023
Korkunç bir yer. Sanırım oraya sadece sarhoşlar giriyor. Ayrıca bir zamanlar fıçı biralarını da denediler. Süresi dolmuş ya da onun gibi bir şey. Korkunç. Sanitasyon sıfır
Л
ЛЕСЯ ИСАЕВА
26 Aralık 2022
İki hafta önce, taze olmayan ürünlerden iki kez pişirdiğimiz yemekler nedeniyle 5 puan verirdim, şimdi sadece 4 puan verirdim. Orada sık sık öğle yemeği yiyoruz ve bu daha önce hiç olmadı, ancak son birkaç haftada pirzola taze tavuğundan geldi, geçen hafta ikinci kez mercimek çorbasından zehirlendiler.
Юрий Носков
23 Temmuz 2023
Lezzetli yemekler, güler yüzlü personel, rahat bir atmosfer, hızlı sipariş hazırlığı! Herkese tavsiye ederim!!!
Сергей Щербинин
13 Aralık 2022
Mükemmel bir kurum, çeşitli bir mutfak, sigara içenler ve sigara içmeyenler için iki salon, mükemmel servis personeli vardır, tuvalete giderken ana dezavantajlardan biri asil bir şekilde donabilir.