Arama
Rotalar
Yandex Maps · Tiumen · İnşaat firmaları

4D

Değerlendirme 4,3
78 puan
Açılış 10:00
+7 (3452) 60-40-40
Telefonu göster
Respubliki Street No:65, Tyumen • офис 606, 607, 609, этаж 6
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

i̇nşaat firmaları 4D, Tiumen, foto
55 daha
Genel bakış
Haberler
1
Fotoğraf
65
Yorumlar
48
Şubeler
Özellikler

Adres

Respubliki Street No:65, Tyumenофис 606, 607, 609, этаж 6
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (3452) 60-40-40
Telefonu göster
4d.life
1

Mesai saatleri

Açılış 10:00
Çalışma günleri
Tüm şubeler

Nasıl gidilir

Volodarskogo Street
119 m
4
Volodarskogo StreetСтанкостроительный заводСквер НемцоваУлица Максима ГорькогоЦентральный рынок – 3
Park yerlerini göster

Özellikler

Inşaat
Tekerlekli sandalyeyle ulaşılabilirlik:tam erişim
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Yakındaki benzer yerler

Stroitelnaya kompaniya Tyumengazstroy
Değerlendirme 2,4
Central Office Tis
Değerlendirme 4,4
Tdsk
Değerlendirme 4,7
Psk Dom
Değerlendirme 4,3
Страна Девелопмент
Değerlendirme 4,9
Değerlendirme 4,3
78 puan
Burayı değerlendirin

48 yorum

Varsayılan
Сергей Шалаев
3. seviye şehir uzmanı
12 Nisan 2025
SATIN ALMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM!!!! Tanıdığım tüm emlakçılara tavsiye edilmemelerini söyleyeceğim!!! Grand quarter konut Kompleksinin dairesini satın aldık, kabul sırasında zemin şapındaki çatlak, duvarlardaki ankrajlar, duvarlarda çivi, takviye vb. Şeklinde yabancı cisimler, banyoda sıvanın soyulması, ön kapının sıkışması, pencerelerde yontma, pencerenin donması gibi kusurlar tespit edildi, vb., geliştirici, ortadan kaldırılması için 60 gün olduğunu, zamanın geçtiğini, tek bir kusurun ortadan kaldırılmadığını, davayı avukatlara ve mahkemeye vereceğimizi garanti etti.
Orijinalini göster · Русский
1
2
Юлия ЛАТЫШЕНКО
4. seviye şehir uzmanı
28 Mayıs
Geliştiricinin inşa ettiği projeleri çok beğendim! Her zaman nerede sokak çekimi yapacağımı seçtiğimde Andersen Park'ı ve Grand Quarter'ı seçiyorum Şimdi başka bir proje inşa ediliyor, eminim harika fotoğraflar için yeni bir yer olacak. Genel olarak, Grand Quarter'da bir daire kiralıyorum ve doğaya olan bu yakınlığı o kadar çok seviyorum ki, merkeze yakınken şehirden bir tür inzivaya çekilmeyi seviyorum. Genel olarak, projelerin yerlerini ve mimarisini en üst düzeyde tavsiye ederim!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Петр Лысов
4. seviye şehir uzmanı
3 Eylül 2025
Her an kiralıyorlar, yorumları düzeltmiyorlar, konut kompleksi ikinci sırayı sonbaharda doğru bir şekilde teslim ettiler, 10/28/2023, genel ev eşyalarını her an olduğu gibi bıraktıklarını yazdılar (kusurlar, dairede de çok fazla kusur var, ancak «tekmeliyorlarsa» hatırlatmaları en kötü şekilde düzeltiyorlar), bugün zaten 2024 ve genel olarak kek yorumlarını düzeltmediler, fotoğraf ekliyorum. Kiracılardan çatının sızdırdığına dair birçok şikayet olduğu için yağmur nedeniyle girişlerde (1. kata kadar) sızıntılar görülüyor. Yandex fotoğrafları reddediyor, istediğim her şeyi yüklemenin bir yolu yok. 08/03/25 eklerim, potansiyel bir alıcıysanız projelerine Doğru bakarsanız, güzelleştirme, çevre düzenlemesi, evlerin cephelerinin durumuna bakarsanız ve ardından bir karar verirseniz.
Orijinalini göster · Русский
1
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı