Робот-мойка

Ürün ve servisler

Александр Кобцев
Lavaboyu çok beğendim. Evin yanında iyi yıkar ve rahattır. Ancak bir dezavantajı var, uğramak uygun değil, biraz direksiyon yapmanız gerekiyor. Geri dönüş için çok az yer var. Ancak geri kalanı için her şey harika, arabayı hem fiyat hem de kalite açısından sunulanlardan yıkamanın herhangi bir yolunu seçebilirsiniz. Organizatörlere teşekkür ederim.
Руслан Тюкаев
Burayı tam teşekküllü bir yıkama olarak algılamamalısınız! Bu sistem asla tam teşekküllü kiri temizlemeyecektir. Ancak, tozlu bir arabayı hızlı bir şekilde düzene sokmanız gerekiyorsa - mükemmel bir seçenek. Toz iyi vuruyor, yağmur ve su birikintilerinden sonra arabayı tazelemek uygundur. Hızlı ve genel olarak kullanışlı.
Софья Поваляева
Özellikle destekleyici bir yıkama için mükemmel bir seçenek. Çocuklarla uğramak çok eğlenceli – zevk sağlanıyor! Camların ve aynaların manuel cilalamadan sonra görünmeyeceğine dikkat ettiğinizden emin olun, ancak bunlar küçük şeylerdir, birkaç dakika içinde çözülür. Bir sıra var, ama geri kalanı için tamam.
батончик форевер
Araba her zamanki şehir tozundaydı. Bugün her Pazar benimkini bu robot lavaboya uğramaya karar verdim. Standart paketi aldım. Neyi sevmedim: düşük kalite için yüksek fiyat. Üfleme suyu kelimeden tamamen uzaklaştırmadı, tüm ön cam, yan camlar ve gövde suda kaldı. Su kuruduğunda, ön camdaki sileceklerden gelen tüm eski toz ve kenarlar vücutta belirgindi. 700 ruble için sayıyorum, bundan sonra araba temizlemeye bile yaklaşmadı, bu çok fazla....
Евгений
Eski DOZ topraklarında iki karakol için araba yıkama, ancak periyodik olarak biri buggy ve her zaman çalışmıyor. Fiyatlandırma ortalamanın biraz üzerindedir, çok iyi yıkamamaktadır (tozu veya arazi sürüşünün sonuçlarını devirmek uygundur), kimya en ucuzudur. Lavaboya arka arkaya iki 90 ° dönüşle girmek ve buna göre ödeme makinesine gitmek uygun değildir (arabadan inmek veya birkaç kez ileri geri manevra yapmak).
Елена Б.
Eksi, 700 rubleye kadar üfleme olmaması. Sabunun başka bir yerinde, her versiyonda bir üfleme vardı. Ancak üfleme ile 700 ruble için bile kurulamıyor.. O zaman anlamı nedir?((kötü üflemeyle hiç uygun değil.. Dışarı çıkıp arabamı kendiniz silmeniz gerekiyor. Ama arabayı da iyi temizlemiyor. Cam her zaman kirli kalır. Dilekler, normal üflemeyi ekleyin! Ve arabayı hızlı bir şekilde yıkayabilmeniz çok uygun
Separator
2 Aralık 2025
Robotik yıkayıcıda ilk defa oldu. 23: 00'dan sonra, günün benim için çok uygun bir zamanı, sıra yok, indirim hoş bir bonus olarak. Crossover, iki haftalık, kurumuş vücut kiri ile oldu. Prensip olarak sonuçtan memnunum, en iyisine güvenmedim. Arabayı bir yerde elle yıkamak bir kez iyiyse, bundan sonra burada haftada bir veya kirli havalarda daha sık yıkayabileceğinizi düşünüyorum, asıl mesele kirin güçlü bir şekilde kurumasına izin vermemektir, o zaman mükemmel bir sonuca güvenebilirsiniz. Alt yıkamanın artık yalnızca Standart ve Premium modda mevcut olması sinir bozucuydu ve daha önce fiyat listesindeki sıva ile yapıştırılmış konumlardan anladığım kadarıyla tüm modlardaydı, bunu ancak uğramaya başladığımda fark ettim. Ekonomi ve ışık modlarının bir başka dezavantajı, üfleme (kurutma) olmaması, havanın sıkışması ve sonuç olarak arabanın ıslanmasıdır. Bir dahaki sefere Standart modda yıkayacağım. Bunun için 4 yıldız.
Жанна С
6 Mart 2025
Arabayı yıkamak için çözülmeyi bekliyorduk. Uzun zamandır araba yıkama seçeneğini düşündük. 5 dakika, 350 ruble (en kolay seçenek) - ve devam edebilirsiniz. Kalite, bir insanla yıkamaktan daha kötü değildir. Evet, eşikler yıkanmamış durumda, paspaslar. Ancak yukarıdan tozu, kiri yıkamak en hızlı ve en kaliteli seçenektir. Ayrıca kümülatif bir puan sistemi de var. Yıkama hizmetleri için ödeme yapmak için de kullanılabilirler
Андрей Данилов
Artı : Kötü hava koşullarında temiz bir araba gibi görünen etkinin sürdürülmesi, Eksileri: yıkamaz, lekeler kalır, bazen köpük bile kalır ve sadece izler kalır. Haftada bir kez normal yıkamadan sonra premium modda kullanıyorum, iyice yıkamanız gerekiyorsa normal yıkamaya gidin, sadece manzarayı korumanız veya biraz kiri yıkamanız gerekiyorsa, o zaman budur
Д
Дмитрий Середа
6 Ocak 2025
İyi yıkama, uygun fiyatlar. 650 ruble için bir program seçtim - iki kez köpük + su, aktif köpük, balmumu, çift kurutma. Yavaşça uğramanız gerekir, çünkü alt ve kemerlerin yıkanması çalışır. Her ihtimale karşı aynaları kapatıyordum. Bonus sistemi çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim!
Ясмина Тырышкина
27 Şubat 2025
Arabanızı hızlı ve verimli bir şekilde yıkamanız gerekiyorsa, Robot yıkamayı tavsiye ederim! İşlerin nasıl organize edildiğine hoş bir şekilde şaşırdım. Yüksek kaliteli ürünler kullanarak temassız yıkama mükemmel bir sonuç verdi. Ayrıca yönetici, cihazla nasıl çalışılacağını açıkça açıkladı. Bir dahaki sefere tekrar geleceğim!
Nikita Syntech
1 Kasım 2025
Görünüşe göre kimya kalitesiz, araba yıkanmadı, ancak maksimum 750 ruble almama rağmen camlarda statik ve lekeler kaldı, aynı şekilde vücutta da çok kötü kuruyor, tüm ıslak fotoğrafları ve videoları ekliyorum! Yöneticiye özel teşekkürler️️ Tamamen sadece durulamak için artık vay canına etkisi beklemeyin)
Дима
1 Şubat 2025
Korkunç robot yıkama! 450 ruble için ortalama tarifeyi seçtim Arabayı şampuanla yıkamak, altını yıkamak ve cilalamayı içerir. Sonuç olarak, yıkadıktan sonra çok sayıda kir izi var. Böyle bir yıkama ve 200 rubleye değmez.... Şahsen ben buraya bir daha gelmeyeceğim. Şimdi burada neden sıra olmadığı açık
А
Андрей Емельянцев
10 Aralık 2025
Yer süper, 24 saat çalışıyor, geceleri indirim yapılıyor, robot mükemmel yıkıyor, asıl mesele fırçaların ve işçilerin olmaması, ihtiyacınız olanı seçti, ödedi, her şey yazılı ve anlaşılır. Öneriyorum.
Иван Суворов
16 Aralık 2024
Temassız yıkamanın bu kadar mükemmel bir sonuç vermesini beklemiyordum. Makine kuruduktan sonra, kullanılan araçların ve suyun yüksek kalitesini açıkça gösteren hiçbir iz kalmadı. Hizmet hızlı ve kullanışlıdır, her şey birinci sınıftır!
ЕВОНГ
2 Ocak 2025
Robot kötü yıkıyor. Zayıf su basıncıyla çok fazla su dökmekten pişman olmaz. Buna göre, arabanın yanlarındaki açık ve iyi erişilebilen birçok yeri yıkamaz veya yıkamaz. Artık sözleşmeli yıkama gerektiren statik kirden bahsetmiyorum. Genel olarak, bu robotik yıkama henüz 3 yıldızlı bir derecelendirmeyi hak etmiyor, bu nedenle derecelendirme 2. Çünkü bölgede daha ucuz ve daha iyi yıkamalar var.
Дмитрий Генн-ч
Dış mekan yıkaması için fena bir robot değil. Çabuk yıkar. Doğal olarak, off-road gezilerinden sonra kamyoneti yıkamasını beklemek aptalca. Şehirde günlük bakım için tasarlanmıştır.
Валентинка Ш
12 Şubat 2025
İğrenç yıkama! Bugün ilk kez arabayı 650 ₽ max ekipman için orada yıkadım, sonuç olarak kir vücutta yıkanmadı, her yerde lekeler ve lekeler var. Sanki kovadan su dökülmüşler ve üzerindeki her şey sızmış ve donmuşmuş gibi hissetmek. Kurutmaya hiç gerek yok, arabanın tamamı çamurla karıştırılmış damlacıklar ve akarsular içinde ıslak, bu lavaboda herhangi bir avantaj varsa yıkayın, ancak en az ödeme için yapabilecekleri için maksimum 300 ₽ verirdim. Ayrıldıktan sonra, bazı erkekler arabayı lavabodan incelediler, tamam dediler (yıkamayı teklif etmek yerine). Fotoğrafı ekliyorum. Ve bu, bir yerde sildikten sonra bile temizledim️️ Her zaman karayolu yağı için yıkıyorum, gökyüzünü ve zindanı karşılaştıracak çok şey var!
Александр А.
29 Aralık 2024
Yıkama uygun, tatmin edici bir şekilde yıkıyor, ancak bu kompleksin organizasyonu büyük bir eksi, her seferinde bazı sorunlar varsa, kutulardan biri çalışmıyor, o zaman su yok, şimdi tekrar uğradım, 8 için bir araba kuyruğu var, ancak bir kutu çalışıyor, bazen uğramayı düşünüyorum, ancak bir şeyin tekrar çalışmadığını veya bazı sorunları olduğunu görmek için zaman kaybetmemek için geçiyorum. Ekipman ve su ile ilgili eksiklikleri düzelttiklerinde zevkle süreceğim, ancak bu arada, meraklıların otoyolundaki Petrol otoyolunu hızlı bir şekilde yıkamak için
Игорь Крылов
23 Ocak 2025
Robot, arabayı iyice yıkamak için kesin bir inançla lavaboya girdi, ancak hayal kırıklığına uğradı. Sol taraftaki durulama zaten girişte çalışmıyordu. Sırasıyla sol tekerlekler ve sol tarafların geri kalanı kirli yerlerdir. Robot sıvı şampuanı uyguladı. Genel olarak aynalar kirli kaldı. İlk iki programda kurutma yok!!! Başka yerlerde, hatta 200 ruble için kurutma var.
zasme
20 Ocak 2025
Eller ve bezlerle yıkadıkları bu tür temassız yıkama ve yıkamanın karşılaştırmasını görmek çok garip. Elbette sonuç farklı olacak. Özellikle araba çok fazla alınmışsa. Bir karşılaştırma yaparsak, o zaman temassız bir yıkama ile de, bundan sonra ne olacak. Maksimum tarifeleri seçiyorum. Bu lavabonun ekipmanı muhteşem görünüyor, doğrudan onun için büyük umutlarım vardı ama mucize olmadı. Araba çok kirli kaldı, hepsi boşanmalar içinde ve yine de üstüne balmumu döktüler. Tamam aynanın kendisi, ancak yan aynanın tabanı (ayağı) o kadar kirlidir ki sanki oraya hiç su girmiyormuş gibi. Tabii ki, "portal" yıkama ağında da ideal değil, ancak birkaç kez daha iyi, yıkadıktan sonra orada sadece bir bezle silmeniz gerekiyor ve genel olarak her şey yoluna girecek. Ve bu, "portalda" arabayı burada olduğundan çok daha kirli yıkamasına rağmen. Vizörün altındaki arka cam hiç yıkanmamıştır. Kutuya girerken yapay bir düzensizliktir, sorunsuz bir şekilde yavaşça girmek sorunludur, buna göre araba çok daha kötü yıkanır. Oh evet, boks. Sadece bir tanesi çalışıyor, bu yüzden sıra geceleri bile çok uzun. Sonuç olarak: Bu lavabonun kışın yoğun kiri yıkaması için bir yeri vardır. Bunun için en ucuz tarife bol olacak. Bu nedenle, daha pahalı olanlar için fazla ödeme yapmak mümkün değildir. Çok büyük gerginliğe sahip 3 yıldız
Антон Дмитриевич
2 Ocak 2025
Mükemmel kimya ve uygun fiyatlar. Premium lavabonun maliyeti 650 ₽ ve tüm kirleri bir patlama ile yıkar ve çok iyi kurur. Koyu renkli bir araba iz bırakmadan ve plaksız yıkanmış camlarla çıkar
Татьяна Т.
18 Ekim 2025
Lavaboyu sık sık kullanırdık. Hızlı, rahat, temiz. Ama geçen gün tamamen hayal kırıklığına uğradılar. Koca arabayı neredeyse her gün yıkıyor, çünkü arabanın çalışması için temiz olması gerekiyor. Buraya uğradık, her zaman premium alıyoruz. Sonuç olarak, araba bir tür beyaz kaplama ile oldu. Ve sonra kurutma arabayı gerçekten kurutmadı, ama sanki orada değilmiş gibi. Deterjanı değiştirip değiştirmediklerini bilmiyorum ama bir daha bu lavaboya geri dönmeyeceğiz.
Руслан Лебедев
20 Aralık 2024
Güzel yıkama.İşten sonra uğradım, her şeyi hızlı ve temiz bir şekilde yaptılar. Araba yepyeni gibi parlıyor. Özellikle arabadan inmemeye gerek olmadığı için sevindim, direksiyonun arkasında otururken her şeyi yaptım. Kesinlikle buraya geleceğim.
Владислав
31 Aralık 2024
Tam bir yıkama pahasına yıkanmayacağını düşünüyorum, statik kir hala kalacak, ancak kiri, kumu ve reaktifleri yıkamak tam olarak budur. Garaja gitmeden önce en basit yıkamayla yıkadım. Ps. İncelemeyi tamamlıyorum, akşamları bir şekilde yıkamaya geldim, sadece 5 araba vardı, ancak sadece bir kutunun çalıştığı için, ikisini aynı anda çalıştırmak için yeterli su olmadığı için bir saat durdum ve yakalanmadım, çünkü artık zaman yoktu ve ayrıldım.
Е
Екатерина Халева
8 Ocak 2025
Arabanın kuma, sonra çamura sıkışması vakası vardı. Genel olarak, göründüğü gibi sessiz korku. 650 ruble ödedim. Bu premium bir programdır. Arabanın altını birkaç çeşit sıvı kullanarak (yeşil ve sarıydı) üzerimden temizlediler. Sonra köpük belirdi, sonra balmumu eklediler ve 2 kez üflediler. Oh, her şeyi listelemiş gibiydim
Алексей Броунов
16 Aralık 2024
Servis, araba yıkama işlemini inanılmaz derecede kolaylaştırır: sadece arabayı yerine koyarsınız, çalıştırırsınız ve kiri kendisi halleder. Ulaşılması zor yerlerde bile gövdeyi ne kadar hızlı ve verimli bir şekilde temizlediğine hoş bir şekilde şaşırdım
Michel
7 Şubat 2025
Farklı modlarda üç kez yıkandım. En son Premium modu seçtim, umutlarımı verdim, ama ne yazık ki (beyazın gövdesi tamamen akındaydı. Kurutmayı tam bir hayal kırıklığından zevk aldım, aynaların silinmesine gerek yoktu. Rakipler daha pahalıya mal oluyor, ancak sonuçtan da memnunum.
Михаил Тихонов
20 Kasım 2024
Пользуюсь этой мойкой не первый раз и каждый раз остаюсь доволен, есть счетчик времени на каждом этапе, не переплачиваешь за лишнее. Качество отличное: вода и пена подаются щедро, никакие разводы не остаются. Машина выглядит отлично после каждого визита. Удобно для регулярного использования, особенно когда не хочется тратить много времени.
Александр М
10 Şubat 2025
Sadece 3 artı: Arabanı yıkıyor ve sen dinleniyorsun. Her ne kadar "kendim" dışında her yerde böyle olsa da, orada temiz kalacak ve burada kirli kalacak. Farklı yıkama modları seçebilirsiniz. Kartla ödeme üçüncü artıdır. Daha az dezavantaj var: Her durumda, araba kirli kalır, geceleri bile kuyruklar
Максим Гаврилин
Herkese iyi günler, 700 ruble için standart rejimi aldım Arabayı 2 gün önce yıkamış olmama rağmen arabayı yıkamadım, yıkadıktan sonra arabada köpük kaldı, ya kendileri ya da normal yıkamaya gitmek isteyenler için HERKESE İYİLİKLER
Ирина Белова
12 Mart 2025
İyi yıkıyor, bir kereydi, beğendim, basit bir ödeme, diyor robot, her şeyin otomatik olduğunu söylüyor. Sıra yok, çünkü yakınlarda daha ucuz olanlar var. Ama burada arabadan hiç çıkmanıza gerek yok, pencereyi açtım, ödedim, içeri girdim, temiz çıktım)))
Грайр Байталов
24 Aralık 2024
3-4 defa oldu. Fikir harika ama arabayı böyle yıkıyor. Lekeler kalır. Çift üfleme bile nemi niteliksel olarak kurutmaz. Araba kururken, üfleyicinin kendisinden zaten kuru olan arabaya su damlar. Aynayı iyi yıkamıyor. Genel olarak, hızlı yıkama için uygundur, ancak 650 ruble için değil, en az 350 ruble için uygundur
Юля Кимлач
11 Ocak 2025
Alçak bir arabam var, genellikle her zaman lavaboların dibine rampalar tutuyorum. Burada her şey düşünülmüş, uğramak uygun. Robot, ek yıkama için herhangi bir ek ücret ödemeden eşikleri ve altını iyi yıkar. Şimdi sadece buraya.
Евгений Чутчиков
21 Aralık 2024
Artıları hızlı. Eksileri kötü aklıyor. Tarifeyi 450'ye aldım. Fotoğrafa bakın. Ekonomi tarifesini başka yerlerdeki robot yıkamalarda yıkadık ve daha iyi yıkadık. Bir daha buraya gelmem pek olası değil.
Дмитрий Морозов
29 Kasım 2024
Çatı, cam ve genel olarak gövde fena değil. Ancak jantlar ve ön tampon korkunç bir şekilde yıkanır. Araba iki günde bir yıkanır, böylece kir eski değildir ve kalın bir tabaka değildir. Çok yavaş uğradım, bu yüzden hata yapılmadı. Resepsiyonist mükemmel, saygılı, çok kibar, iyi açıklıyor. Çıkışta bu tür kirlerle 650 ruble için çok kötü (
Алексей Квитовский
Çok havalı yıkama ! Uzun zamandır uğramak istedim ! Uğradım ve pişman olmadım), bugün 2 Ocak 2026'da ve denize -10 olmasına rağmen 650₽. Genel olarak mükemmel yıkadım Yakışıklı Herkese tavsiye ederim ! Damgayı tutun bu Lavabonun efendilerinin yoldaşları Ve hatta bonus programı ödemeye dikildi Pekala, sadece muhteşem Bundan sonra nasıl ayarlandığını göreceğim! % 100 kesinti izin verirse fiyat olmayacak Ama satın alma işleminden telefon numarasına göre bana 65₽ ücretlendirildi Yerinde. Olduğu gibi fotoğraflara ve videoya bakın
Александр М.
9 Aralık 2024
Arabayı yıkamak, normal bir yıkamaya gitmek istiyorsunuz ve bu bir yıkama değil (bu, tozu 500 ruble için devirmek ve tozun neden yıkandığı belli değil) ama bir isim, 200 ruble için her şeyi yıkamak 10 kat daha iyidir, ancak burada 500 için neredeyse aynı kirli arabayı alıyoruz (operatörün rehberliğinde yavaşça kutuya girdim, jantlar, farlar, kapılar çamurluklar, tüm camlar) her şey kirli ve ıslak kaldı
kayaker881
13 Ağustos 2025
Her zaman bazı sorunlar var. Ya su yok, o zaman boks sadece bir işe yarıyor. Evet ve pek aklamıyor. Kirli bir arabayla geldim, ıslak, kirli bir arabayla ayrıldım. Premium programda 650 ruble için yıkadım.
Илья И
13 Aralık 2024
Gerçekten zaman kazandırır. Eskiden her zamanki lavaboda bir saat öldürürdüm ama sonra uğradım - 10-15 dakikada ayrıldım. Ve kimse ek hizmetlerle uğraşmıyor, cilalama ve kuru temizleme dayatmıyor.
Виталий Е.
8 Ağustos 2025
Yıkama, özellikle günün ilerleyen saatlerinde veya erken saatlerinde uygundur. Kendi başıma ve basit yıkamadan daha hızlı ve daha ucuz. Eksilerden- kaputun üzerinde bir saptırıcı (sineklik) vardı, kurutucu, güçlü bir hava akımı ile üflendi.
Макс Бологан
17 Ocak 2025
Mükemmel yıkama. Ancak çoğu zaman sadece bir kabin çalışır. Sırada beklemem gerekiyor. Ya da uzun bir kuyruk durmadan önce geliyorlar, kapanıyorlar ve bir dizi suya ihtiyaç duyduklarını söylüyorlar, bekleyin. Yıkamanın kalitesi hakkında soru yok.
Екатерина Пономарёва
14 Aralık 2024
Burada sadece gerçekten ihtiyacınız olan şey için para ödemenizi çok seviyorum. Köpük istiyorsun - lütfen, sadece su istiyorsun - ayrıca bir soru değil. Bu, özellikle araba çok kirli olmadığında kullanışlıdır. Personeli de hoş bir şekilde şaşırttım: kibar olanlar, bir şey net değilse anlamaya yardımcı olacaklar. Genel olarak, harika bir lavabo, herkese tavsiye ederim!
Адам Каширин
19 Şubat 2025
Kullanışlı ve hızlı!Sadece 5 dakika ve araba temiz! Yöneticinin her şeyi açıklaması, ödemeye yardım etmesi ve her şeyin nasıl çalıştığını söylemesi hoşuma gitti.
Анна Елисеева
28 Şubat 2025
Bu hizmeti denemeye karar verdim. Kalitenin eşit olduğu ortaya çıktı. Zaman sayacı aşamaları gösterir, her şey şeffaftır. Statik tozu temizlememesi üzücü, gerisi her şeyden memnun.
Дарья Хромова
1 Şubat 2025
Dışarı çıkıp oturacağınız veya yağmurdan sığınacağınız bir yer aramamanız uygundur. Sürücü arabada oturuyor ve yıkamanın bitmesini bekliyor. Bu harika, aksi takdirde beklemek için kesinlikle sokakta donardım))
Прокладка коммуникаций
16 Eylül 2025
Mükemmel yıkama, haftada iki üç kez yıkıyorum, 5 dakika ve vücut temiz, kuyruksuz, insanlarla temas etmeden, sadece bir şarkı ve yıkama değil
Сергей Г.
30 Mart 2025
Ekonomi ve Işık tarifelerinin neden var olduğu genel olarak belli değil. Neyi yıkadığımı, neyi yıkamadığımı. Araba çok kirli değildi, sadece durulamaya karar verdim, ama 450 ruble için hiçbir şeyin değişmeyeceğini bile düşünmemiştim. tam olarak hiçbir şey değişmeyecek - kirli plak olduğu gibi kaldı, ancak araba hala ıslandı. Gittiğim en kötü lavabo.
Гена Безруков
14 Kasım 2024
Очень классная мойка! Заезжаешь, платишь, выбираешь программу и все.Теперь всегда сюда заезжаю, раньше даже не думал, что можно так быстро и качественно помыть авто. Экономия времени, и денег, цена хорошая
Ulia Petrovich
Süper, sonunda arabanızı 400 ruble için yıkayabilirsiniz. Ve eğer süper anahtar teslim ise, o zaman 750 ruble. Hem gündüz hem de gece, gündüz bazen sıra gelir ve geceleri sadece 1 kutu çalışır, sınıf Her zaman eşim olmadan arabamı nasıl yıkayacağımı aradım!!!