Tik-Tak

Роман Николаевич
10 Temmuz 2025
Hepinize iyi dileklerimle. Burası harika! Usta Sihirbaz! Birincil eylemlerini saatle izlemek, başarılı sonuçla ilgili en ufak şüpheleri bile dışlamakla kalmıyor, aynı zamanda yürütme hızı da başka bir görüşe şans bırakmıyor. Objektif: - Başvurunun nedenlerini en üst düzeyde bulmak için "müşteri» ile çalışmak; - Pratik eylemlerle «teşhisin" derhal doğrulanması - ideal; - Hava bile profesyonellikle doyurulur - Ruh dinlenme durumuna dalar - sorununuzu burada çözeceklerdir; - Yapılan iş için başvurunun yapılmasından hesaplamaya kadar bir saat geçmedi! Saatin mekanik, kendinden kurmalı, orijinal, 30 yaşında «yaşında» olmasına rağmen. Ne yazık ki henüz yabancılara hiçbir şey tavsiye etme ve tavsiye etme hakkım yok, ancak kişisel görüşüm asla başka bir ustaya gitmeyeceğim. Anatoly Nikolaevich, saf kalpten teşekkür ederim! Allah size ve ailenize ve arkadaşlarınıza sağlık, uzun ömür, sevgi ve refah versin! Hepinize iyi şanslar ve hayatta başarılar!
Наталия Филиппова
Saatteki pilleri değiştirmeye geldim, saati değiştirmediler, usta en az 2500 ruble onarıma ihtiyaç duyulduğunu söyledi, Saati terk etmedim, pilleri kendim aldım, koydum, her şey yolunda, saat çalışıyor. Üstelik kendisi 200 ruble daha ucuza pil satın aldı. bu atölyede sunduklarından daha. Sonuçlara varın.
Riv Shiel
16 Temmuz 2025
Harika bir yer. Başka bir tamirhaneden sonra pervazları düzeltmeye gelirdim (pili değiştirirken jishoklarda o-halkasını kırdılar, hiçbir şey söylemediler. Saat terlemeye başladı) Burada her şeyi çok dikkatli ve verimli bir şekilde yaptılar. Her şeyi temizlediler, yüzüğü değiştirdiler. Saat terlemeyi bıraktı, bu da sıkılığın geri yüklendiği anlamına geliyor. Bölgeden geldiğim ve yolda vakit geçirdiğim için hiç pişman değilim. Öneriyorum.
Алекс m
30 Aralık 2025
Pili değiştirmeye geldim, özel bir presle açılan Tissot saatinin arka kapağı, işi hızlı ve verimli bir şekilde yaptılar, basit bir deyişle bu atölyeyi tavsiye ediyorum!
Инкогнито 2585
11 Eylül 2024
Рекомендую! Быстро качественно и недорого. Укоротить металлический браслет с подгонкой всего менее одной минуты заняло по времени. Вежливость и компетентность.
Евгений
20 Ağustos 2025
İyi geceler. Saatimi tamir etmek için buraya geldim. Yenilerini aldığım ortaya çıktı)) Zanaat Ustamla benim için bir saat seçtiler, saatler konusunda beden ve gülümsemeyle konuştuk. Yer rahat, her 10-15 dakikada bir saat çalıyor) Her şeyi beğendim, teşekkürler!
Тамара Алексеева
5 Şubat 2025
Bu atölyeye ilk defa başvurdum. Sorunu çok hızlı ve verimli bir şekilde çözdüler. Müşterilere hassas muamele. Çok teşekkür ederim!
Николай Швешкеев
1 Aralık 2023
Очень хороший мастер, делает все на совесть, убирает абсолютно каждую пылинку, очень аккуратный и добрый. Всем советую, за свои часы не бойтесь, смело отдавайте. Качественно и недорого!
Dream Team
31 Aralık 2023
Обращаюсь не в первый раз, оставлял наручные кварцевые часы, был скол на стёклышке, мастер обозначил время изготовления часов и точно в срок мне удолось их забрать, без каких-либо проблем идёт на контакт с клиентами, доброжелателен и с желанием помочь каждому, сделал приятный бонус по замене стрелок🙂
Руслан Сундырев
28 Haziran 2023
Делал ремонт настенных часов . Сделали всё быстро и качественно. Добросовестный и опытный мастер. Приветливый и знающий свой продаваемый товар продавец . Теплый и уютный магазин часов. Цены вас приятно порадует)
Дима Порфирьев
Harika salon. Geldi bağlantıları kaldırmak için bir kol saati. Tüm hızlı bir şekilde yapılan, bonus anlattı hakkında her şeyi doğru devreye
Сергей Морозов
24 Temmuz 2025
Saatinizdeki pili onarmak veya değiştirmek için harika bir yer! Harika bir insan olan saatçi, Her şeyi hızlı ve düzenli bir şekilde yapacak!
Инкогнито 3172
4 Şubat 2025
Kendi alanında bir profesyonelin az önce çalıştığını söyleyebilirim, tavsiyede bulunacak, fazladan para almıyor, Anatoly Nikolaevich, saygılarımla.
Александр
7 Aralık 2025
Bugün saatteki bileziği kısaltacak bir yer arıyordum, bu atölye incelemelere göre en iyisiydi ve yanılmadım, her şey hızlı ve uzun sürmedi.
Сан С.
3 Temmuz 2024
Анатолий мастер своего дела....сделал заказ быстро и качественно...и цены очень демократичные...всем советую его
Артем Прокопьев
21 Nisan 2024
Нужно было укоротить браслет часов. Мастер сделал все очень быстро, еще и полностью настроил часы. Рекомендую.
Александр М.
31 Mart 2024
Обращался к часовому мастеру/мужик вежливый, приличный, добрый. Потребовался небольшой ремонт, очень приятно удивила сумма ремонта... Вы, будите приятна удивлены! Благодарю вас!
И
Инкогнито 8610
11 Ağustos 2023
Хороший добросовестный мастер, делал ремонт часов быстро и качественно! Советую 👍🏻
А
Александр Сергеев
8 Ocak 2023
Обращались к часовому мастеру. Работа проведена на высшем уровне. Мастер Анатолий - профессионал в своем деле. Теперь знаем к кому обращаться .
ЭКСПЕРТ ПО ЗАНАЧКАМ И ЗАПАСАМИ СРЕДСТВ
29 Ocak 2025
iyi nokta
Геннадий Петров
29 Haziran 2025
Tavrı gerçekten beğendim, evde, nezaketle!
Ольга Свердлова
10 Şubat 2024
Огромная благодарность Анатолию! Большой профессионал! Рекомендую данный магазин!!
Наталия дергачева
15 Mayıs 2023
Хороший ассортимент наручных и настенных часов.
Арина Николаева
23 Kasım 2024
Harika bir insan, çok iyi bir insan. Herkese tavsiye ederim
Алина Никифорова
18 Mart 2023
Хорошее место, отмечали у подруги день рождение. Можно потанцевать