Экомойка

Руслан Савченко
23 Ağustos 2025
Belki de Sivastopol'daki en kötü yıkamalardan biri. Basınç zayıf, suyun aktığı tabancadan vücutta yağlı lekeler bırakan bir madde var, basıncı bir dakika bir yerde tuttum, temiz suyun gideceğini düşündüm ama hayır. Pembe köpük, premium gibi - saçmalıklarla dolu. Ya da kirli su ve düşük basınç nedeniyle ondan sıfır faydası vardır. Yıkanmış arabanın fotoğrafını ekledim. Herhangi bir şey olursa, nasıl yıkayacağımı biliyorum, normal yıkamalarda köpük, şampuan ve ozmoz kullanıyorum (arıtılmış su, bundan sonra arabayı çok fazla silmem gerekiyor). Yeterli kendi kendine yıkamadan sonra arabam, yıkayıcıda normal basınçla normal köpük ve iyi arıtılmış su varsa, mükemmel temizdir. Birisi boya için üzülmüyorsa ve sadece kiri yıkıyorsa, o zaman gider.
Василий Мирный
Müşteriye karşı korkunç bir tutum. Sahibi insanları umursamıyor. Ve böylece herkes yemek yiyor... Tamamen cahil bir yaklaşım. En son orada arabayı yıkadım! "PREMİUM" köpük yerine, bulamaç 100 ruble için su şeklinde dökülür. Normal olana geçtikten sonra, 20 ruble'den sonra, tozlu bir arabada bile gövdeyi hiç yıkamayan köpük gitti. Kilim mandallarının yarısı kırılmıştır. Elektrikli süpürge hortumundaki meme düşüyor. Paspaslar için raf tamamen kırılmış, kirişler başarısız oluyor. Kartla sadece nakit veya kendi kartınızla ödeme yapamazsınız. Bu şekilde vergilerden uzaklaşmak daha kolaydır.
Сергей Путин
4 Ekim 2025
Çok kötü. Müdavim kartını ikiye böldüm, çöpe attım ve bir daha oraya gitmiyorum. Ödeme cihazı sürekli hatalı ya da çalışmıyor, basınç zayıf, genellikle iki şampuandan biri yok, geceleri birkaç kez kutularda ışık yanmıyor, ekipman ikiye katlanıyor. Basitçe söylemek gerekirse, sabrediyorlarsa neden bir şeyler yapsalardı zaten gidip para taşıyorlarsa️️
yana z.
13 Temmuz 2025
Kocamla arabayı yıkamak için geldik (Pazar günü) hesaba para koyduk. Makine kötü çalıştı (programı seçmek için düğmelere zorla basmanız gerekiyordu) Programı seçtikten sonra (makineyi duraklattılar) ve başka bir program seçimi için makineye yaklaştıklarında (içinde para kazılmadı) yardım hattının çağrılarına kimse cevap vermedi. Ertesi gün tekrar aradım (hepsi bu şekilde olmasına şaşırdılar) sorun çözülmedi ... Yönetim, müşterilerle ve şikayetlerle ilgili soruları hiç çözmüyor ... Bu lavaboyu tavsiye etmiyorum…
Кирилл
19 Aralık 2025
Tavsiye etmiyorum, makineyi para yedim, bir iyilik yapmadım. Desteği aradım, orada telefon olmayacak. 100 ruble iade edin 18 Aralık 10:00, 1 yıkama.
Алия Смирнова
27 Ekim 2025
Hizmet için bir yıldız bile koymak üzücü. Akşam arabayı yıkamak için geldim, parayı cihaza attım, ancak düğmelere tepki göstermedi, 20 dakika denemeden sonra ayrıldı. 6 kez destek servisini aradım, telefonu almadılar, bu yüzden numaramı da engellediler, komik))
Мила Мафтей
15 Haziran 2025
Yeterli fiyat etiketine sahip mükemmel bir yıkama ve saniye duraklaması yok, kart хочешь istiyorsanız, nakit istiyorsanız, yerel kartı başlatmak istiyorsanız farklı ödeme seçenekleri var) genel olarak yıkama değerlidir
Роман Долгунов
17 Aralık 2025
Araba yıkamadan aşağıdakileri söyleyebiliriz, Yaz aylarında hala bir şekilde başa çıkabiliyordum ve bir dizi noktaya dikkat etmemek mümkündü. Ancak daha soğuk bir dönemde sorular başlar. Premium segmenti anlıyorum ve köpük daha iyi. Ancak neden geleneksel yıkamanın olanaklarını kaldıralım ve fonların basıncını, basıncını ve konsantresini kaldıralım. Boşanmalarla yıkar, doldurulması sorunlu olan düzenli bir müşteri kartı olarak kabul edilir (makine doğru şekilde yenilenmez), yıkadıktan sonra arabanın her yerinde boşanmalar bulursunuz. Kışın check-in yapmanızı ve başka bir lavabo aramanızı önermiyorum.
Александр
30 Haziran 2025
Müşterinin kartını ödedim, vermedim, operatör aradım - kimseyi bulamadım çünkü aceleyle ayrıldım. Sadece nakit parayla yıkayabilirsiniz. Buraya gitmenizi tavsiye etmiyorum ....
Алена
28 Temmuz 2025
1000 ruble için bir hesap açtım, ancak karta para akmadı. Operatör, 20 Temmuz'da karta iade konusunda yardım edeceğine söz verdi. Kontrol ettim, şimdiye kadar para gelmedi. Artık telefonu almıyor. Tavsiye etmiyorum
Александр Мантюк
20 Haziran 2025
Optimum, maliyet ve kalite! Şikayet yok, genel olarak sıra her zaman memnun olmuyor. Ve bu yüzden arabayı yıka, sadece süper!!
Евгений
26 Ekim 2025
Arabamı her zaman evden çok uzak olmayan kendi kendine yıkamada temizliyorum ama bu sefer işe daha yakın yıkamaya karar verdim. Yola yakın olan kutuya girdim, bu lavabonun kartı yok, bu yüzden parayı aldım, ancak fatura alıcısının çalışmadığı ortaya çıktı. Arabayı bir sonraki kutuya yeniden yerleştirdim - bak, o da parayı kabul etmiyor. Kartları veren terminale gittim. Terminaldeki düğmeler siyah bir kalemle imzalanmıştır, utanç vericidir... Terminal, kartın verilmesi için parayı kabul etti ve hiçbir şey vermedi. Tabii ki parayı iade etmedim. Bu işlemin saati 26 Ekim saat 9:05 - 9:07 civarındadır. Bu işletmenin sahibinin bu ödemeyi bana iade edeceğinden şüpheliyim. Reklam afişinin bir parçasında belirtilen bu lavabonun destek servisinin telefonunu aradım. İlk çağrıya kimse cevap vermedi, ikinci çağrı sıfırlandı. Sivastopol'da en kötü hizmeti görmedim. Yıkama iğrenç bir durumda, perişan, kirli, kimse onu temizlemiyor, temizlemiyor. Arabasını yıkamak isteyerek kimseye orada olmasını tavsiye etmeyeceğim. Görünüşe göre, bu iş sahibinin bu lavaboda hiç bulunmamış olan arkadaşlarından ve tanıdıklarından ödenen tüm olumlu yorumlar var.
Андрей Андрей
22 Ocak 2025
İyi kendi kendine yıkama. Fiyatı yüksek değil. Çoğu zaman sıra, arabayı park etmek için bir yer vardır.
~~~
16 Kasım 2025
Müşteri kartını banka kartıyla satın alamazsınız, desteğe ulaşamazsınız, lavabonun birkaç bölümüne düğmeler sıkışır, köpüğü açamazsınız
Вячеслав Измайлов
Her şey yolunda ucuz ve alakalı
Юлия Брагэ
İyi köpük ve su basıncına sahip Eko lavabo
gutfogut
Büyük kuyruklar, ana eksi kartla ödeme yapılmamasıdır.
Виктор Галицкий
Güzel yıkama
Катерина
Sevgili şirket 2 paket yulaf lapası nerede???? Yoksa lavabonun konukları mı??? Hiçbir şey rahatsız olmadı mı???
Владислав
31 Ağustos 2025
İyi araba yıkama
Максим Коваленко
Tüm normlar
Максим Черных
26 Ağustos 2025
Tüm kabinler her zaman çalışmaz
Виталий Барсиков
22 Eylül 2025