Маковка

Menü
Haberler

Сусана Клименко
1 Haziran
Harika bir yer, hoş bir ortam, birinci sınıf hizmet. Bütün ailemiz "Makovka" yı ve kahveyi içmeyi, lezzetli hamur işleri satın almayı, kahvaltı yapmayı, öğle yemeğini yemeyi ve çok lezzetli ekmekleri severiz ve hafta sonları çocuklar için mutfak atölyeleri düzenleniyor, oğul bu atölyelere katılıyor ve her zaman tam bir zevkle soruyor. başka ne zaman olacak :)))) en sevdiğimiz yer💋❤️ lezzetler ve hoş bir atmosfer için Konstantin, Svetlana ve Poryushka'ya çok teşekkür ederim
Ольга Мошкина
Her zaman harika kahve ve çok, çok, çok lezzetli tatlılar. Fıstıklı beze rulosu inanılmaz derecede lezzetli. Kişniş, greyfurt ve Kuzukulağı ilaveli Americano'nuz olması harika. Lütfen bunları menüye kaydedin :) sütsüz kahveyi seven konuklar var. Çok lezzetli ekmek. Ayrıca her zaman samimi hizmetiniz için teşekkür ederim!
Елизавета Крюгер
24 Şubat 2025
5/5 koyuyorum. Sadece kahve dükkanını sanıyordum. Ancak köfte, kek ve pizza olduğu ortaya çıktı. Ve sadece kruvasanları çiğnemek yerine doğrudan yiyebilirsiniz. Sığır eti ile köfte aldım raf. 670₽. Çok lezzetli, raf da harika. Şimdi buraya gideceğim, işe nasıl gideceğim İyi hizmet 👍
Neither
Harika kahve, lezzetli krusanlar ve hoş bir barista. Burada size her zaman en üst düzeyde hizmet verecekler, hangi kahve gücünü istediğinizi belirleyecekler ve herhangi bir soruyu ayrıntılı olarak cevaplayacaklar. Kesinlikle bizim için mahalledeki favori yer burası!
Анна Сергеева
26 Ağustos 2025
Parlak hoş bir yer, güler yüzlü bir çalışan. Lezzetli kakao, turta ve peynir topu) Molzhaninovo'da, özellikle göletlere gittikten sonra gerçek bir keşif)
Артём Арутюнов
7 Ekim 2025
Çok rahat bir yer! Lezzetli, evde! Temiz, beslenmeyle ilgili yerlerde olması gerektiği gibi! Pişirme - süper! Özellikle kızı kutlamak istiyorum - Barmen Puri parlak bir adamdır, nadir ismine tamamen aykırıdır, iç güzelliği, nezaketi ve cömertliği sembolize eder. Geleceğiz ve herkese tavsiye edeceğiz!
Анастасия О.
28 Nisan 2025
Harika rahat bir yer) Neredeyse her gün buraya geliyoruz) Lezzetli hamur işleri, hindistancevizi sütünde iyi kahve🙂 Hoş bir atmosfer. Kompleksimizde böyle bir yerin olması harika☺️
Вадим
17 Ağustos 2025
Ne sipariş ettim: 1. Buz latte 2. Ahududu-fesleğen limonata 3. Havuçlu kek 4. Tavuklu pizza Not etmek istediğim ilk şey fiyatlar. Böyle bir ürün yelpazesi için fiyatlar% 15-20 oranında abartılıyor ve sanki kafamdan uydurulmuş gibi. Pozisyonlarda daha ileride: 1. Buz latte kabul edilebilir, ferahlatıcı ve tadı çok güzel 2. Limonata da oldukça lezzetli ve neredeyse hiç tatlı değil. Ferahlatıcı, elbette tadı netleştirmek için içeceğin hemen içinde yeterli taze fesleğen yaprağı yok. 3. Havuçlu kek elbette hiç taze değil, kekler sert ama krema bu pastayı tamamen sürüklüyor. 4. Pizza farklı bir hikaye. Yediğim en kötü pizzalardan birini getirdiler: hamuru da kurutmayı başaran bir zotman gibi - çivileri kabuklarla çekiçleyebilirsiniz. Peynirin pulları yatıyor, donmuş dolgunun tamamı olduğu açık. Mutsuz mantarlar hiç termal olarak işlenmemiş gibi görünüyor, ayrıca kesilmiş kirli şapkalar da uzanıyor. Tavuğun da donmuş olduğu açıktır, çünkü pizzada buz gevrekliği ile aptalca buzluydu. Hamurun ısıtıldığı ve kayıp torbadan donmuş dolgunun «ısınması» için atıldığı anlaşılıyor. Genel olarak, pizza yüzünden izlenim sadece iki yıldıza düştü. Pizza olmasaydı sağlam bir üçlük koyardım.
Артем Хорошев
30 Haziran 2025
Lezzetli, ortalamanın üzerinde fiyatlarla. Yakınlarda değerli bir rekabet yok, yerde - temiz, hizmet iyi, ürünlerin kalitesini beğendim, kahve aldılar ve khachapuri her şey lezzetli.
Анастасия З.
Yeni Yıl tatilleri için Moskova'ya geçtik ve lezzetli kahve ve çöreklerle rahat bir yer keşfettik. Çok kibar çalışanlar.
лаптиёва л.
5 Ağustos 2025
Pek çok misafirperver değiller, her şeyden tasarruf ediyorlar, çocuklu ziyaretçiler hoş karşılanmıyorlar (çocuk yürümesin, koşmasın, çalmasın...) Tuvalet odasında çocuklar için ellerinizi yıkamanın uygun olacağı bir stand yoktur, kekli tüm vetrina sadece lezzetli değil, yenmez, fiyatlar çok yüksektir. Belki deniyorlar, ama hamurdaki sosisler, bazı çörekler ve ciabatalar iyiden işe yaramıyor, köfteleri de normal denediler ve harika bir kadın onlara hizmet etti, o orada bir güneş ışını. Genel olarak yer fena değil, ancak servis ve şekerleme üzerinde çalışmanız gerekiyor.
Лилия Трушкевич
13 Eylül 2024
Вкусно! Уютно! Чисто! Безупречно в части сервиса! Я только вошла и почуствовала, что мне рады) Выбор хлеба - с семенами и разными травами, оригинальные формы и плетения, а какой аромат! На столике с кассой стоит "новинка" хлебя для дегустации. Аккуратные и аппетитные витрины с выпечкой десертом. Чистые стекла витрин (для меня важно!). Широкий выбор пирогов и пицц. Важно, что выпечка изготавливается прямо здесь, пахнет хлебом! А какой здесь выбор чая! Листовой улун, ассам, жасмин, чабрец матча и их миксы. Кофе... тут выбор неогрпничен, есть и цикорий, ну... вкусно очень! И ... как оценить чистоту не заглянув в санитарную комнату? Мне зддесь очень нравится.
Данна З.
Zaten memleketim ❤️ İlçedeki en lezzetli ekmek ve kahve
Kete Aleksanenkova
21 Mart 2025
Her şey çok güzel görünüyor, soru yok Ama keklerin kendileri tatsız ... ilk başta şanssız olduğumu düşündüm, akşam uğradım, vb. Ama bugün saat 11: 30'da bir bal satın aldım. Bal, sanki birkaç günlükmüş gibi kurudur. Tadı - orijinal baldan farklı, muhtemelen teknoloji farklı. Sanki çok tatlı bir ballı kekmiş gibi … Burayı tavsiye etmiyorum
Светлана А.
Çok lezzetli bir yer. Mükemmel personel. Her zaman lezzetli kahve ve yeni aşkım pembe pastadır
Светлана
6 Eylül 2024
Очень понравился ваш хлеб, особенно хлеб Изобилие 👍🏻 Хорошее разнообразие выпечки и сладостей, а также кофе и чая☕️🫶🏻. Персонал дружелюбный. Чисто и уютно. Понравилось обслуживание, Видно что вы с радостью выполняете свою работу и приносите нам, покупателям радость! Как написано: «Нет для человека ничего лучшего, чем радоваться и делать в жизни добро, и что человек должен есть и пить и получать удовольствие от своего труда. Это дар Бога.» Спасибо за ваш труд 🫶🏻
Павел Кунагин
18 Haziran 2025
Güzel bir kafe / fırın, lezzetli kahve, çok lezzetli pizza, un fiyat etiketi biraz yüksek, ancak lezzetli bir kahvaltı yapmak istiyorsanız burası harika bir yer!
Азамат О.
2 Kasım 2025
Peynirli kekler korkunç (fotoğrafa bakın) görünüşe göre orada süzme peynir yok. Isınmışlar. Tavuklu Samsa lezzetliydi, yulaf ezmesi de görünüşe göre ısıtılmıştı ve sıvı değildi. Kahve berbat.
Кристина Конс
7 Kasım 2024
Вкусная выпечка. Вежливый персонал, всегда приветлив) Появились хот-доги Очень вкусные. Лучшее заведение на районе. В каждой чашке кофе чувствуется любовь. ❤️ Рекомендую!!
Елена Черемных
1 Aralık 2025
Harika, rahat ve en önemlisi lezzetli bir yer😊Sizi eski bir arkadaş olarak karşılayacak eşit derecede güzel ve güler yüzlü personel!!! Herkese sevgili fırınımızı ziyaret etmenizi tavsiye ederim Ve bu arada! Eve çok lezzetli ve sağlıklı şeyler getirebilirsiniz
Татьяна Тютина
6 Temmuz 2025
Leningrad Konut Kompleksi'nde ev yapımı yemekler yiyip lezzetli kahve içmek için belki de en güzel yer burasıdır. Pizza bireysel övgü sözlerini hak ediyor )
Гулаев Антон
25 Nisan 2025
Aldente makarnasını sipariş ettim, pişmemiş olanları getirdiler, dişlerimde kalıyorlar, bana öyle olması gerektiğini söylüyorlar Ул️ Salyangozun mikrodalgada ısıtılması, eğer fırınsa taze olması gerekiyor!! Mikrodalgada greta değil!! Şartlı olarak şişirilmiş bir yer önermiyorum, incelemelere göre kahve içiyorlar ya da ekmek alıyorlar, mutfak büyük bir eksi!!
Елена А.
5 Temmuz 2024
Отличная пекарня. Покупаем здесь хлеб. Однажды в подарок к хлебу и булочкам дали упаковку сухариков - приятно. Булочки очень вкусные. Кофе вкусный, но мы бы добавили ещё сахара. Всегда приветливая девушка-бариста, с улыбкой на лице.
алексей с.
30 Mayıs 2025
Çavdar ekmeği pişirmeyi bıraktık, satıcıya bu durumun neden olduğu sorulduğunda cevap şuydu: Çok çavdar ekmeği pişiriyoruz ama kimse onu satın almıyor! Bu cevap doğru değil, 15 kez -14 kez çavdar ekmeği eksikti! Çavdar ekmeği yok!
Лидия
26 Haziran 2024
Уютное кафе, вкусные булочки и пироги, радушные хозяева. Приятно приходить за горячей, свежей, ароматной выпечкой, а заодно выпить чашечку кофе с какой-нибудь вкусняшкой. Кстати, есть и программа лояльности для клиентов.
V
Viza
Güzel bir mekan ve lezzetli bir kahve ve hamur işleri fırında yerde her şey her zaman taze ekmek
Анастасия
7 Eylül 2024
Я давала шанс дважды. Но оба раза это сухое невкусно тесто у любой выпечки, даже если она по их словам сделана сегодня и ни разу не спросят нудно ли погреть. Высокие цены. В авторских чаях нет чая, только фруктовое пюре и ягоды. Собственно второй раз случился именно когда закрыли буханку на другой стороне здания. А кстати в первый раз когда я попросила мне сделать кофе басиста посмеялась и сказала что сейчас попробует, но она только знакомится с этой кофе машиной. Возможно тогда в такой день нужно делать кофе со скидкой. Ну вобщем совсем, совсем не зашло.
Toshmatovakh
11 Mayıs 2025
Burası çok rahat ve hamur işleri, özellikle ekmekler harika! Kurum temiz ve düzenli, herkese buraya bakmanızı tavsiye ederim!
Angelika
16 Aralık 2025
Güler yüzlü personel, sıcak kahve ve çok lezzetli ve yumuşak ekmekler
Гульнара Х.
25 Kasım 2025
Öğle yemeği için harika bir yer keşfettim. Buranın sadece kahve ve hamur işleri olmamasına şaşırdım. Mükemmel köfte ve köfte. Henüz pizza denemedim.Sipariş verdikten hemen sonra burada pişirilirler. Bekleme süresini göz önünde bulundurun. Eve el yapımı köfte aldım, mükemmel bir seçim et, etsiz et. Burası rahat, lezzetli, cana yakın. Hostes kafede misafirperverdir. Önerileriniz için Makovka ekibine teşekkürler. Evde lezzetli Eh, yine WiFi olsaydı hiç gitmezdim
Светлана С.
25 Nisan 2024
-Очень вежливый, компетентный персонал найдет подход ко всем - Итересный вкусный чай, есть без добавления сахара - Мороженое необычное, понравилось, редко где встретишь сочетание кокоса и брауни - Посоветовали котлеты, вкус настоящего мяса - Удивило разнообразие хлебов (безглютеновый, кукурузный, с помидором,гречневый и ТД) Хотелось бы летом столики на улице ) в целом очень приятное, семейное кафе
Алексей
7 Aralık 2024
Lezzetli kahve, ekmek. Beyaz çikolatalı bir »haşhaş tohumu" çöreği için ruhunuzu şeytana satabilirsiniz. Güler yüzlü personel.
Андрей Лялевич
7 Kasım 2024
Потрясающе спокойное и уютное место! Персонал всегда встречает с улыбками. Не один раз уже беру кофе, очень вкусный, как и вся изумительная выпечка в данной пекарне. Советую это место, если вы любите вкусный кофе и сладкую выпечку!
Екатерина Ромашкина
9 Kasım 2024
Заказала 4 кофе и 4 хот-дога Сказали 10 минут Потом просто стали отпускать людей у которых только 1 кофе Пропустила 4 человек Заказ сделала в 14.10 Ушла в 14.40 🫨 Чек не дали Два человека за стойкой ну как так блин
Екатерина Титова
10 Eylül 2024
Приветливый персонал, который найдут подход ко всем! Вкусная выпечка! Прекрасное место для позднего завтрака, также в ассортименте продают и могут сварить пельмени, вареники!
Евгений Н.
3 Kasım 2024
Кофе здесь всегда восхитительный, а выпечка просто тает во рту. Особенно хочется отметить радушие прекрасных сотрудниц - дополнительная мотивация заходить каждое утро за вкусностями и отличным настроением
Геннадий Пашко
5 Ocak 2025
Bu makovka değil, adını Tushinskaya'dan çaldılar.. Birkaç gün önce sabah 8'de uğradım, ekmeğin sadece bir buçuk saat sonra olacağını söylediler. Bugün onlardan yoğunlaştırılmış sütlü fındık aldım, taze olup olmadığını netleştirdim, evet dediler, eve geldim, anlamayacağım! Bu fırını tavsiye etmiyorum
Magnus
5 Kasım 2024
Вкусный кофе и нелепо повышающиеся цены. Альтернативное молоко разом подорожало в три раза. Не всегда альтернативное молоко в кофе - блаж - не всегда. Московская плюшка не подорожала, но уменьшилась. И всё это за первые полгода работы. Так дальше совсем плохо станет
Дмитрий К.
17 Kasım 2024
Вкусная выпечка, приятная атмосфера, периодически заезжаю сюда, ассортимент постоянно увеличивается. Дружелюбный персонал
Ольга Фомина
7 Kasım 2024
Уютно, персонал всегда встречает с улыбкой, приятная атмосфера, очень вкусная выпечка и хлеб. Приходим не первый раз, нам всегда рады) это очень приятно! Спасибо, за положительные эмоции!!!
- -
30 Nisan 2025
Teşekkür ederiz!! Çok hoş bir atmosfer, havalı bir satıcı, lezzetli kahve ve en önemlisi köpeğinizle yapabilirsiniz 5+++++++
Tatyana Barinova
15 Aralık 2024
Rahat, kibar personel, herkese söyleyecekler, tavsiye edecekler. Çok çeşitli içecekler. Ama pişirme konusunda pek iyi değil, sertifikalı.
А
Александра Деменкова
26 Mayıs 2024
Отличное место, вкусная выпечка и кофе, персонал всегда приветлив, встречают с улыбкой, интерьер так же приятный, домашний) Хотелось бы чуточку позже закрытие в летнее время, но пожалеем персонал ахах
Инкогнито 1566
30 Ekim 2024
очень не понравилась выпечка, будто залежалась, про свежую еду там не слышали. замороженная еда будто из школьной столовой, выглядит максимально не аппетитно. самое смешное что если ты ничего не заказываешь, то тебя выгоняют даже если никого в заведении нет) не рекомендую
Олеся Елькина
1 Aralık 2024
Harika fırın. Çok lezzetli çörekler, ekmek. Özellikle kahvenin tadını beğendim. Sosisli sandviç boktan. Öneriyorum
Slice Moon
20 Şubat 2024
Вкусная выпечка, мне еще дали в подарок хлебушек) муж кофеман, говорит понравился их кофе, оценил, что у них рожковая кофемашинка Очень милый персонал, не навязчивый
Галина
29 Ağustos 2025
Harika bir kurum. Herkesi memnun eden yeni konut kompleksinde ilk açılan oldu. Lezzetli kahve, harika hamur işleri. Orada köfte yiyebilirsin ya da denedikten sonra evde donmuş olanları satın alabilirsin. Burası yerlilerin en sevdiği yerlerden biri
Юлия З.
6 Kasım 2024
Очень понравилось в кафе. Уютно и по-домашнему вкусно. Персонал вежливый. Кофе просто великолепен, как в ресторане.
Михаил Анисимов
29 Ağustos 2025
Rahat tasarım, güler yüzlü personel, lezzetli hamur işleri)
Константин Самойлюк
26 Ağustos 2024
Семейное уютное кафе. Вкусный хлеб. Чисто. Доброжелательный персонал. Рекомендую.