Arama
Rotalar
Yandex Maps · Moskova · Fast food

Viet Lotos

Değerlendirme 4,7
184 puan
Kapanış 22:00
+7 (991) 235-57-06
Telefonu göster
Varshavskoye Highway No:87А, Moscow • floor 3
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Fast food Viet Lotos, Moskova, foto
Fast food Viet Lotos, Moskova, foto
63 daha
Genel bakış
Menü
Fotoğraf
73
Yorumlar
127
Özellikler

Menü

Uzun süredir güncellenmedi
Удон с морепродуктами
450 ₽
Фо Бо
300 ₽500 ml
Tüm menüyü göster

Adres

Varshavskoye Highway No:87А, Moscowfloor 3
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (991) 235-57-06
Telefonu göster

Mesai saatleri

Kapanış 22:00
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Varshavskaya
113 m
2
VarshavskayaKakhovskayaSevastopolskaya
Varshavskaya Metro Station
71 m
4
Varshavskaya Metro StationВаршавскаяBolotnikovskaya StreetAcademician Vishnevskiy SquareVarshavskoe Highway, 90
Park yerlerini göster

Özellikler

Yemek teslimatı
Al-götür
Tekerlekli sandalyeyle ulaşılabilirlik:mevcut değil
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

14:00Genellikle orta yoğun
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Rostics
Değerlendirme 4,1
Vkusno — i tochka
Değerlendirme 4,3
Burger King
Değerlendirme 4,2
Teremok
Değerlendirme 4,3
Rostics
Değerlendirme 4,2
Değerlendirme 4,7
184 puan
Burayı değerlendirin

127 yorum

Varsayılan
Роман О.
5. seviye şehir uzmanı
22 Mayıs
Benzer Vietnam kurumlarına kıyasla oldukça makul porsiyonlar var. Yakınlarda bir fast food franchise alırsanız, buradaki seçim kesinlikle daha iyidir - sadece 600 ruble için tam teşekküllü bir çorba, ikinci ve çay kombinasyonu, bu yüzden kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Orijinalini göster · Русский
Никита Новосёлов
3. seviye şehir uzmanı
25 Nisan
Bir kombo aldım ve zamanımızda 550 ruble için pek beklenecek bir şey olmadığı açık, ancak yine de küçük bir porsiyonda da olsa en azından lezzetli yemekler istiyorum. Et suyu fo bo - sadece otla serpilmiş et suyunu kontrol etmek. Et suyunun yazıldığı açık ama beklemiyordum. Sembolik bir parça sığır eti veya erişte içeren küçük bir fobo porsiyonu olacağını düşündüm, ama hayır. Bir bardağa dökebilir ve plastiğe harcanmayabilirlerdi. Tatmak için: bel çantalarında muhtemelen 3 kat daha lezzetli. Et suyu tuzludur ve garip bir şekilde yağlıdır. Zengin değil, yani şişman. Belki çayla birlikte içmek ya da bir şekilde seyreltmek gerekliydi, ama ben Vytnam mutfağında uzman değilim. Domuz eti soğuk, sosla kaplı. "Kızartılmış" kelimesini gördüğümde yemeğin sıcak olacağını düşünüyorum ama ben pek mutfak uzmanı değilim, bilmiyorum. Görünüşe göre ve tadı süpermarketten bir çeşit kesim gibi, sebzesiz bir sosla boğulmuş "kızartılmış". Kantinde olduğu gibi normal lahananın bir kısmı (tadı ormal). Çayın rengi bir çaya benziyor, tadı cevap vermekte zorlanıyorum. En yenen pirinç, sıcak ve lezzetliydi, pirinç pişiricileri iyi. Bu inceleme sadece kombo için, gerisini denemedim, ancak bir emsal olduğu göz önüne alındığında, geri kalanının kalitesi için pek umut yok.
Orijinalini göster · Русский
2
Rndmi
5. seviye şehir uzmanı
17 Mart
Vietnam yemeklerini ucuza tatmak için mükemmel bir seçenek. Çok kibar personel, herkes gereksiz sorular sormadan yanlarında toplayabilir. Kombinasyonlar veya bireysel pozisyonlar için çeşitli seçenekler vardır.
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı