Автомойка

Julia A.
Eh.. Gövdeyi sağlam bir üçe kadar yıkamak. Dahası, ailemizde iki arabamız var - kocam suv'unu yıkamaktan şikayet etmiyor. Yaz aylarında çocuklara sık sık gitmiyoruz. Genellikle kıştan sonraki ilk yıkama en temel olanıdır. Kış kirini iyice yıkamak istiyorum. Bu benim arabamda başarılamadı, bir şekilde vücudu yıkayacak., her yerde, ovulursa kolayca yıkanabilen çamur lekeleri bırakılmıştır. Ama bunu yapmadılar. Menteşelerin olduğu kapıları açarken kiri orijinal haliyle bıraktılar. Ön tarafta yıkanmamış birkaç böcek izi kaldı. İçeriyi hiç şüphesiz süpürdüler ve sildiler.
Сергей Пыльцин
Arabaları çok iyi yıkıyorlar. Onlardan sonra, o zaman bir şeyi bir bezle silmenize gerek yoktur. Telefonda bir kayıt var. Arabayı yıkamak gerekirse, bunu onlardan yapmaya çalışıyorum.
Татьяна
22 Kasım 2025
Kesinlikle herkesin işi hızlı ve verimli bir şekilde tamamladığını tavsiye ediyorum. Fiyat için de oldukça yeterli.
Олеся Симкина
4 Ağustos 2024
Моют качественно, цены не завышают. Езжу только к ним, выполняют свою работу великолепно. Комната для клиентов комфортная.
gBevveyp
4 Mayıs 2025
Tesadüfen ziyaret ettim, profesyoneller çalışıyor ve fiyatlar mümkün olduğunca uygun! Makine değişti!
Таня К.
2 Ocak 2021
02.01 были на автомойка. Понравилась скорость обслуживания, индивидуальный подход и вежливость сотрудника Алихана. Получили идеально чистую машину, ценой довольны. По окончании мойки сотрудник предложил чай или кофе, что очень мило.
Дмитрий Е
1 Ocak 2024
Норм мойка, правда,точно не понятно график работы, но в общем хорошо моют. Зимой работают, проверено. Рекомендую однозначно! Ребята молодцы
Андрей Г.
25 Mayıs 2025
Her şey mükemmel Arabayı vicdanlarına göre yıkıyorlar. Aferin beyler!!!
Alex R
30 Temmuz 2021
Неплохо моют. старательно. Цены высоковаты. Главное следите. В прошлый раз мойщик выбросил с торпеды электронный пропуск в паркинг, приняв его за мусор.
ArKost
9 Kasım 2024
Ценник соответствует качеству мойки. Ребята хорошие 👍🏻
виктор
14 Ağustos 2024
Неожиданно и приятно удивлен хорошим и недорогим сервисом! Рекомендую к посещению!
Елена Гончарук
23 Şubat 2023
Работал замечательный парень , мыл машинку быстро , качественно . Последний опыт отвратительный ! Работал другой, больше не поеду к нему пока не сменится !
Никита З.
6 Eylül 2024
Моют хорошо и не дорого
Д
Денис Ш.
15 Nisan 2020
Хорошая мойка, цены малость завышены, практически всегда доволен чистотой машины.
Поликлиника (п. Мещерино)
29 Ağustos 2022
Моет качественно и достаточно быстро
Сергей
7 Şubat 2025
Hiçbir şekilde, sabah 11'de geldim, bütün gün çoktan meşgul olduklarını söylediler.
Максим Александров
9 Mart 2024
Хорошая мойка.
Viktor B
15 Kasım 2019
Средняя мойка, но цену себе знают, в рублях конечно.
Сергей
11 Nisan 2021