Мос Шашлык

Menü
Haberler
Şubeler

Макс Ф.
Birkaç yıl önce, delivery'de tesadüfen, o zamana kadar incelemesiz adamlar buldum. Gerçekten kebap istedim, ama bir yere gitmek istemedim) Buraya sipariş verdim ve ilk seferinde aşık oldum. Kalite hala 5+ seviyesinde, burada kendime ve aileme sürekli olarak domuz bonfile + tek sahip olduğum her şeyden lulya alıyorum. Ayrıca balık / mantar / salata / sos / shawarma / burger denedim, her şey lezzetli. Ayrıca genellikle hızlı bir şekilde getirirler (yakınlarda yiyecek limanları olan bir alışveriş merkezi vardır, oradan daha uzun sürerler, ancak yerin kendisi daha uzakta olduğundan emindir). Tabii ki, sipariş verirken bir tür mini kombinasyonun varlığı (pide + soğan + pişmiş mini patates) rüşvet veriyor. Fiyatlar sadece çok arttı, ama biz öyle değiliz, zaman böyle. Ailemle yemeğe zarar vermek istiyorsak memnunum, o zaman genellikle burayı alırız. Yorumlarda, sipariş verirken, taze keke bakılırsa, yorumlarımızı gerçekten okuyarak daha taze bir kek istiyorum). İyi yemekler ve ruh halleriniz için teşekkür ederim, size aynısını diliyorum)
Людмила
Bu kafeyi çok beğendim. Misafirperver, yardımsever insanlar burada çalışıyor. Güzel kızlar kasiyerler, her zaman cana yakın, size söyleyecekler, tavsiye edecekler. Kebap ve kebap hazırlamada mükemmel bir usta, her zaman lezzetlidir. Yemek yelpazesi geniş, her şey taze, iştah açıcı. Kızıma doğum günü için sebzeli bir dizi et yemeği sipariş ettim. Zamanında hazırlık mükemmel. Ayrıca bir hediye koydular. Konuklar çok memnun kaldılar. Kafenin kendisinde, büyük bir porsiyon ekşi krema ve domuz yağı ile harika ekmekle pancar çorbasını gerçekten beğendim. Kafedeki atmosfer cana yakın, bunun için ekibe ve yönetime çok teşekkür ederim. Her şey için teşekkür ediyorum ve kafeye refah ve memnun minnettar ziyaretçiler diliyorum. Saygılarımla Lyudmila.
дарья лебедева
Geçenlerde kocam ve kızımla uğradık, burger, khinkali ve patates sipariş ettik.Her şey çok lezzetli!!!Bunlar tam olarak her yerde uzun süredir aradığım khinkaliler!!!!Ve bunun evin yanında olması harika!Porsiyonlar çok büyük ve çok yardımsever işçiler, hemen belli ki kendileri için hazırlandılar!Hediye için özel teşekkürler!Şimdi düzenli alıcılarınız olacağız!
Алексей Дмитревский
Eskiden bu tür kuruluşlardan korkardım - ve tamamen boşuna. İncelemeleri okuduktan sonra buraya kebabı denemeye gittim ve mükemmel olduğu ortaya çıktı. O zamandan beri kıskanılacak bir düzenlilikle burada kebap sipariş ediyorum. Ne yazık ki, kurum «koz kartı» sistemi ile olan ortaklığından çekildi ve kendi uygulamaları kesintilerle çalışıyor. Kendi sadakat programımı kurmada başarılar dilerim, böylece düzenli ziyaretçilerin bu kuruma bakmak için daha fazla nedeni olur.
Kirill Lupenkov
Denediğim en iyi shawarmalardan biri, yüksek kaliteli et özellikle öne çıkıyor. Ben özellikle kuzu ile dana shawarma'yı beğendim! Personel de hoştur ve genellikle hediye olarak çay veya içecek verir ki bu da hoştur
Alemarket
31 Ağustos 2025
İlk kez bu kurumu ziyaret etmeye karar verdim, çünkü ızgara eti, shawarma'yı ve her şeyi severim))) Bazen doğrudan istiyorum. Yürüme mesafesinde bir yer. İçi güzel, rahat, temiz. Bir restoran değil, iyi bir lokantadır. Menü, iş öğle yemeğinden setlere kadar çeşitlidir, elbette her şey ızgarada etlidir))) Tavuk ve sığır etinden lulya denemeye karar verdim. Ne diyebilirim ki hoşuma gitti. Aşırı kurumamış, ölçülü olarak baharatlı Lulya. İçerideki pide ekmeğine götürdüm, hemen Bombay lezzetlerinin bir kombinasyonu olan kırmızı soğan ve sos gider. Personel güler yüzlü ve arkadaş canlısıdır ve çay ikram edilir. Güzel yer, tavsiye ederim!!!
Наталья К.
Kebabın teslimatını sipariş ettim (domuz eti kebabı, tavuk kanatları, çeşitli lülyalar ve khinkaller), her zamanki gibi hızlı bir şekilde gerekliydi)) hazırlayıp çok hızlı getirdiler, ancak kebabın tadı eşsiz ve fiyatı iyi! Teşekkürler, kesinlikle daha fazla sipariş vereceğim :)
милена
Çok lezzetli shawarma, orta derecede gevrek sulu, bir mutluluk Personel cana yakın, siparişi çabucak kabul ettiler, çabucak hazırladılar, kurum temiz ve her şey çok lezzetli görünüyor!!
id.moskva
12 Kasım 2025
Ürünlerin tadının kalitesine ve en önemlisi sunumuna son derece şaşırdım.Siparişi aldığımda (mühürlü paketlenmiş) paket servisi sipariş ettiler, ilk başta her şeyin neden bu kadar sıkı tutulduğunu anlamadım, ancak tam olarak tek kullanımlık olmayan büyük bir tepsideki bir fotoğrafa servis edildiği ortaya çıktı ki bu çok hoş ve hemen masaya koymaktan utanmıyor.Kuzu etine bayılıyorum ve burada tadına baktım, baharatlar açısından sulu, diğer et türleri de son derece lezzetli) kesinlikle tanıdıklarıma da sipariş vereceğim ve tavsiye edeceğim.şeflere çalışmaları ve becerileri için teşekkür ederiz) herkes bu kadar çeşitli kebapları doğru ve lezzetli bir şekilde hazırlayamaz) tek bir şey ama önemli AMA!!uzun siyah kadın saçı bulundu !!!!Personelin üzerine şapka takın ve saçlarını toplamalarına izin verin, yine de ürünlerle çalışın!!
Vera
Yakınlarda yaşıyoruz ama bugün ilk kez uğradık. Kocamın doğum günü. Kebap, kebap, ızgarada sebze ve kahve sipariş ettik. Her şey çok lezzetli! Kasadaki kızlar çok cana yakın ve yardımseverdir. Şimdi buraya sürekli gideceğiz.
А
Ofise birkaç kez et sipariş ettiler - her zaman çok lezzetli ve doyurucuydu. Geçenlerde kafenin kendisine uğradık - temiz, ferah ve lezzetli. Keyifli çalışanlar. Evin yakınında güzel bir yer.
Григорий Гулиев
Mükemmel bir yer ! Çok sık sipariş veriyoruz veya onlardan kebap, lyulya, çorba, burger vb. Yiyoruz) her zaman Mega sulu ve lezzetli kebaplar yiyoruz! Onlara çok teşekkür ederim ! Hepinize sağlık ve refah diliyorum!🤝🫶🏼
Анна
Tavsiye etmiyorum. Eskiden daha iyiydi. Bugün iki XXL tavuk shawarma aldık, fiyat etiketi 900 ve biraz. Ne aldık: sebzeler% 90, geri kalanı ince kıyılmış et, kelimeden hiç lezzetli değil. Yanlarında folyoya sarmaları istendi. Dışarısı sıcak, sıcaklığı + 28, yandaki evde yaşıyoruz, getirdiler, açtılar ve soğuk. Hizmet kuruluşu sırasında ziyaretimiz çalıştı tuvalet. Çok hayal kırıklığına uğradılar, eskiden burası favori bir kurumdu, ama şimdi ne yazık ki hayır.
Алёна Чиркова
Zaten birçok kez sipariş verdiler ve bu kurumdan en nazik lulyalar için geldik! Bu zevk ve lezzettir. Çocuklar çok lezzetli yapıyorlar. Ve her seferinde eşit derecede mükemmel! Teşekkür ederiz! Saygılarımla! ❤️‍🔥
Бритулька
28 Ekim 2025
Teslimat için 10 kişilik şiş kebap, ızgara balık, barbekü sebze ve mantarları, ev yapımı turşular ve peynir seti sipariş ettiler - bu harika!!!! Tadı ve güzelliği için çok teşekkür ederim. Fotoğraf çekmek için vaktim olmadığı için üzgünüm - insanlar kokulara akın etti))) En kısa zaman dilimimizde siparişi üstlenen tek kişi Mosshashlik! Sizler Dr'yi kurtardınız!! Teslimat için özel teşekkürler: vicdanına göre paketlendi - her şey sıcak geldi ve zamanında- zamanında! Herkes memnun kaldı: doğum günü çocuğu, organizatör ve konuklar. Kalkınma ve refah için büyük minnettarlık ve dilekler!!!!
Никита
Kebapların çok lezzetli pişirildiği çok güzel bir kurum. Fiyatlar daha da düşürülebilir, ancak bazen gidebilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı et var. Kömürlerde pişirilirler, genel olarak izlenimler mükemmeldir.
Владислав Сапегин
5 Temmuz 2025
Muhteşem shawarma. Salonda yerseniz, kokulu çay ile tedavi edilir ve hazır olduklarında yiyecek getirirler. İlk tazeliğin tüm malzemeleri. Doğal soslar. Kesinlikle burayı ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Татьяна
28 Nisan 2025
Özenli tavrınız, siparişin zamanında yerine getirilmesi ve çok lezzetli kebaplar için çok teşekkür ederim demek istiyorum. Kocamın doğum günü için kebap sipariş ettim. Metal bir tabağa çok güzel bir servis, üç çeşit sos, bu şart koşulmamasına rağmen patatesleri koydular. Konuklar çok sevindiler. Tekrar teşekkürler!
Максим
Genel olarak her şey 10'dan fazla, her şey çok lezzetli ve hoş, personel çok hoş ve kibar ve kurum popüler, ancak bu kadar dar ve küçük olduğu için shawarma elbette abartılıyor, bu kelimeden bıkmıyorsunuz, bu çok utanç verici, ama aynı zamanda bir artı ooooooo çok lezzetli
Алексей Владимирович
13 Eylül 2025
Bazen burada bir shawarma alıyorum. İlçede shawarma'ya taze (salamura edilmemiş) sebzelerin konulduğu tek yer. Benim zevkime göre - burada en lezzetli shawarma var. Ayrıca artılardan - hiç sıra görmedim. Ve böylece geniş bir ürün yelpazesine ve geniş bir salona sahipler.
Дарья Г.
25 Şubat 2025
Her biri 4 parça olmak üzere 2 çeşit domuz eti olması gereken 4 kişilik çeşitli kebaplar aldık, ancak bize bir tür domuz etinden sadece 4 parça koyduk (ister kasten ister aceleyle koymayı unuttuk, bilmiyorum, ama hoş değildi ve bu sanki yaklaşık 600 ruble ve böylece kebaplar lezzetli, sebzeler de, tüm etlerin pide ekmeği ile kapatılmış olması, iyi bir tepside, bu konuda aferin ama payımızın tamamını almadık
Aleksey
12 Kasım 2025
Yandex Yemek servisi aracılığıyla bu restorandan teslimat siparişi verdim, delicesine lezzetliydi! Ürünlerin taze olduğu ve shawarma'nın yürekten yapıldığı hissediliyor! Dileklerimi dikkate aldığım için teşekkür ederim: shawarmaya domates eklemeyin. Orada çalışan herkese sağlık ve iyi bir ruh hali diliyorum!❤️
Анна А.
Her zaman taze ürünler. İlk defa sipariş vermiyorum. Küçük kurumsal partiler için çok uygundur. Et ve sebzeler, her şey tabağa konur ve hemen sorunsuz bir şekilde masaya koyabilirsiniz.
Кот Котовский
Sadece Shawarma yok! Daha önce orada kızartılan etten yapılmadılarsa, şimdi buzdolabından kebaplar kesiliyor ve tüm bunları ısıtmaya çalışıyorlar. Kalitesi korkunç. İlk açıldıklarında ve "Mosfud" tabelası altındayken, oraya sık sık gelen bir ziyaretçiydim, ama şimdi oraya ayak basmadım. Eğer ters taraftan girerseniz, o zaman çürüyen bir koku inanılmazdır! Ivso çamaşır suyu ve kimyaya batırılır ve sonra hazırlanır. Şirketin geri çağrılmasına cevap. Evet, çamaşır suyunda veya sirkede orada ne kullandığınızı bilmiyorum ama bu binada sadece yemek pişiriyorsunuz ve koku sadece sizden geliyor! Daha önce, birkaç veya üç yıl önce shawarma için size uğrardım, ama orada Et vardı ve nasıl pişirildiği açıktı ve şimdi hazırlığı bilinmeyen sıvı kıyma. Satılmayan ürünleri öğütüyorsunuz ve en azından bir şekilde bunları uygulamaya çalışıyorsunuz gibi geliyor. Dürüst olmak gerekirse, trafiğin bu kadar düşük olmasına hala nasıl dayandığınızı anlamıyorum.. Görünüşe göre bazı sırlar var..
Юрий Елисеев
Lezzetli et: Domuz şişini aldım, soslar ve soğanla servis yaptım - çok lezzetli. Çok fazla insan yok, müzik yüksek değil, hoş
Анна К.
11 Nisan 2025
Hayatımda daha lezzetli ve sulu shawarma yemedim. Et harika, her şey yürekten pişiriliyor. Delicesine hoş personel, her zaman gülümsüyorlar, her zaman pozitiflikle şarj oluyorlar. Burada pahalı gibi görünebilir, ama aslında burada fiyat = kalite,% 100 tavsiye ederim!
Марина С
1 Nisan 2025
Güzel bir yer. Çok lezzetli, temiz. Güzel ortam. Müzik çalıyor. 4 günde 3 defa buradaydık. Borsch övgülerin ötesinde!!! Shawarma, kebaplar, khinkali. Her şey çok lezzetli!!!
Nelli Asy
30 Ocak 2025
Bugün eve Acar usulü khinkali (domuz eti-kuzu eti) ve khachapuri'yi sipariş ettim. Çok fazla Khinkali yoktu, baharat ve et suyu için yeterli değil miydi? Yediler ve daha lezzetli oldular ama Acarca khachapuri çok lezzetliydi, teşekkürler. Teslimatı hızlı bir şekilde getirdiler, her şey yolunda ve özenle paketlendi.
Григорий Е.
18 Ocak 2025
Belki de bölgedeki en iyi kebaplar ve shawarma, her şey çok lezzetli ve sıcak. Böyle bir şey istiyorsanız, o zaman sadece burada sipariş veriyoruz. Bu arada Shawarma daha da iyi hale geldi, sos gerçekçi olmayan bir şekilde lezzetli ve genel olarak shawarma çok sulu. Çok lezzetli yemeklerden memnun olduğunuz için teşekkür ederim!
Игорь Б.
30 Mayıs 2025
Harika kafe! Onlarla şirkette kurumsal bir akşam geçirdiler. Büyük bir ızgara et ve sebze siparişi vardı. Her şeyi zamanında sıcak ve çok lezzetli getirdiler. Çocuklar aferin. Onlarla çalışmaya devam edeceğiz.
И
Игорь Л.
16 Eylül 2025
Neredeyse her gün teslimatta tavuk filetosu yiyorum.Et en yumuşaktır, bu kurumu kendim keşfettiğim için çok mutluyum.Her zaman 200 grının çiğ olduğunu düşündüm, bugün tarttım ve bu TAM olarak hazırda 200 gr, size büyük saygı duyuyorum, devam ediyoruz
наташа родина
9 Mayıs 2025
Son zamanlarda yediğim en lezzetli kebap, hindi çok sulu, pide ekmeği ve patates koydular, özel teşekkürler, 200 gr porsiyon-4 orta boy parça, çok tatmin edici)
Инкогнито 7313
2 Ocak 2025
Yeni Yıl için rahatsız edilmemeye ve burada sıcak sipariş vermemeye karar verdik! Her şey çok lezzetli (her zaman olduğu gibi, bu yüzden böyle bir sipariş verdiler️️), siparişi güzel bir tabağa koydular Tüm konuklar sevindi ve tüm bunları nereden aldığımızı gizliliğini kaldırmalarını istediler Çok teşekkür ederim! Her şey çok lezzetli ve taze! Yeni yılda refah! 🙏🏻🥳
Дмитрий ☺️
29 Kasım 2024
Bu kurumu çok beğendim. Benim için şiş kebabı Tanrı seviyesinde pişiriyoruz!!!!! Uzun zamandır böyle bir şey yemedim. Saha muhteşem, fotoğrafa bakın! Kebabın kendisine tortilla, patates, soğan ve martılar servis edilir! Tam teşekküllü bir öğle yemeği çıkıyor. Çok mutluyum! Herkese en az bir kez buraya gelip değerlendirmelerini tavsiye ederim...
Дмитрий Шевченок
4 Ekim 2025
Harika bir yer, yemekler lezzetli. Teslimatla kebaptan bir set sipariş ettiler. Servis mükemmel, her şey termo torbadaki metal bir tepsiye güzelce yerleştirilmiş. Ailem her şeyi sevdi
Евгения
Yandex üzerinden sipariş verdim. İyi shawarma, lezzetli, çok fazla dolgu. Ayrıca ızgara sebzeler sipariş ettim.
VL
19 Mart 2025
Genellikle daha önce burada shawarma satın alırdık, lezzetli ve hızlı servis vardı. Shawarma son yarım yılda çok kötüleşti. Hangi katkı maddelerinin olduğu belli olmayan haşlanmış et. Keskinlik yok, tuz yok, kızartılmış et yok. Tatlı olmayan tatsızdır. Yemeğin bu şekilde bozulmasına üzüldüm. Aşçılarınızı değiştirin.
Иван Алексеевич
12 Ekim 2025
Mükemmel mutfağı olan güzel bir yer. Salona sipariş verirken çay dökülür. Öğrenciler için indirimler var. Shawarma'nın fiyatı biraz daha pahalı, ama tadı buna değer
Sawa
4 Kasım 2024
Очень вкусная шаурма, приятный персонал, не ожидали такого высокого сервиса при покупке шавы. Быстро сделали, высокое качество продукта, так ещё и напоили горячим листовым чаем БЕСПЛАТНО, однозначно рекомендую
Валерий Мануйлов
1 Haziran
Henüz kebaptan daha kötü yemedim. Domuz boynu sipariş ettiler, et o kadar çok baharatla baharatlandı ki etin tadı neredeyse hiç hissedilemiyor. Ek olarak, korkunç bir şekilde pişirdiler, kebaplar kuru ve kömür gibi yandı. Belki de tam olarak bizim için böyle oldu , ama ikinci kez buraya ayağımla gelmedim.
Иванов Егор
29 Nisan 2025
Harika kebaplar. Kit her zaman pide ekmeği ve sos içerir. Çevrimiçi siparişler hızlı bir şekilde verilir. Et gazla değil kömürle pişirilir. Diğer et ürünleri de kaliteli
Марина Воробей
1 Kasım 2025
TANRI'NIN bu böyle bir vahiy!!! Çok lezzetli shawarma, mini boyutu bile benim için çok büyük çıktı. Ve borsch... Genel olarak çok mutluyum. Her şey çok lezzetli ve oldukça ucuz. Kısacası, zevk
KurtYA
10 Mayıs 2025
Haksız yere pahalı!! Oraya bir kez ve bir daha gelmeyeceğim bu işletmedeydim.. Yanımda et yapmamı istedim, orada zaten pide ekmeği olduğunu söylediler..... Orada pide ekmeği olmadığı için değil, pişirilmedikleri için bile sonuna kadar kapatılmayan bir tür halı var (genel olarak yakındılar). Nesnel olarak, fiyatlar ortalamanın üzerinde, ancak bu tür paranın tadı açıkça parlamıyor. Bu kurumda para harcamanızı tavsiye etmiyorum, her şeyim bende.
Андрей Баженов
16 Mayıs 2025
Etin kalitesi harika! Delicesine lezzetli yemekler, sulu sağlıklı boyutlarda shawarma. Güler yüzlü personel ve sıcak çay. Bu eve çok sevgi dolu
Юлия Чернухина
10 Nisan 2025
Bu kurumu düzenli olarak ziyaret ediyoruz, ancak hizmet farklı. Bir kız hemen hizmet veriyor, sıcak yaprak çayı sunuyor. Ama ne yazık ki Asyalı görünümlü bir kız var, ikinci kez bizi görmezden geliyor ve yanımızdaki diğer misafirlere getirdi. Bunu neden yaptığını sordum, içecek aldığımızı ve buna ihtiyacımız olmadığına karar verdiğimizi ve ondan bize çay getirmesini istememiz gerektiğine karar verdiğimizi söyledi)))) Shawarma lezzetlidir, bir an kendimizle biraz sonra yapmamızı rica ediyoruz, ancak isteğimizi görmezden geliyorlar))))) Servis her seferinde iyidir!!!!!!!!!!!
К
Канье Йе
26 Eylül 2025
Ben bu güzel yerin düzenli bir müşterisiyim - her şey her zaman lezzetli, kaliteli ve zamanında. İş yerindeki meslektaşlar sadece bu nedenle doğum günlerini bekliyorlar 3 ve 4 numaralı çeşitleri tavsiye ederim. İhtiyaç duyulan her şey onlarda toplanmıştır!
Мария Терентьева
1 Temmuz 2025
Evin altındaki kafeyi hemen seviyorum) Gerçekten beğendim! Yer güzel, shawarma bombalı!!! Denediğim en iyisi) herkese burayı ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Дмитрий Г.
18 Mart 2025
Çok lezzetli bir kebap, birkaç çeşit kebap ve lülya sipariş ettim, hemen memnun oldum, lezzetli soslar. Burası artık kebap siparişi vermek için en sevdiğim yer
Василенко Иван
26 Ocak 2025
Eve teslim siparişi verdiler. Shawarma mükemmel, birkaç kez aldık. Lyulyalar da mükemmel. Öneriyoruz. Hızlı bir şekilde teslim ediyorlar, hala sıcakken
Алексей Т.
20 Mayıs 2025
Sürekli kebap teslimatı sipariş ediyorum! Kalite ve hizmet zirvede! Et ve turşuların harika tadı için tüm çalışanlara çok teşekkür ederim! Böyle devam et! 🖐🏻