МСО на Пироговской

Haberler

Иван Антипов
8 Aralık 2024
Yıkama çok iyi, iyi kimya her şeyi yıkıyor. Ortalama 300-400 ruble için fiyat yüksek değil haftada bir kez yıkamaya gidiyor ve araba günlük yıkamada temiz, 100-200 ruble yeterli. uygun konum. Yandex Navigator üzerinden artı puanlarla çevrimiçi ödeme yapabilirsiniz. Eksilerden, akşamları sırada beklemeniz gerekiyor, ancak yoğun saatlerde herhangi bir lavaboda öyle.
Анатолий Косенко
6 Mart 2025
Kısa bir kuyruk olduğunda periyodik olarak buraya geliyorum. Soğuk mevsimler için burada çok gerekli bir seçenek var - sıcak su temini. Bu lavabodaki birçok lavabonun aksine müzik çalıyor, lavabo bakımlı ve her kutuda köpüğü ovmak için fırçalar var! Öneriyorum
Али Алиев
3 Şubat 2025
Geçenlerde self servis araba yıkamayı ziyaret ettim ve çok memnun kaldım! Uygun konum. Lavabodaki ekipman modern ve işlevseldir. Tüm aletler mevcuttu ve yıkama işlemi sezgiseldi. Hizmetlerin fiyatı, özellikle hizmetin kalitesi ve seviyesi göz önüne alındığında çok makul. Tavsiye ederim!
Муроджон Абдуллаев
17 Şubat 2025
10/10 Arabayı yıkamak için tüm koşullar var, başka yerlere püskürttüğüm gibi değil, devam edin, bu yüzden size ulaşmak için 20 / 22kl sürmekten hiç pişman değilim ve neredeyse her gün ve burada sıranın olduğunu bilerek, hepsine donmadan yakıt ikmali yapabilmelerini tavsiye ediyorum sıcak su bile var Teknik ve operasyonel kontrol için temizlik için yıkama çalışanına teşekkür ederim
Александра Соломахина
28 Mayıs 2025
Çok havalı yıkama! Arabanızı hızlı ve ucuza yıkamanız gerekiyorsa, buradasınız! Çok uygun, kaliteli malzemeler, anlaşılır talimatlar. Kibar ve yardım etmeye hazır çalışanlar! Çok beğendim, tekrar geleceğim! Teşekkür ederiz!
Александра
27 Ocak 2025
Normal yıkama, konum uygun. Köpük - düz köpük. Kalın ve yoğun. Arabaları yıkamak için fırçalar var. 250₽ arabayı dışarıdan düzgün bir şekilde yakalamak için yeterliydi. Tek şey, sıraların sonsuz olması ve insanların gergin olmasıdır. Ama bu zaten bir zihniyet meselesi... Gerektiğinde oraya gideceğim.
Дмитрий
13 Mayıs 2025
Bence self servis yıkamanın standardı. Aktif köpük mükemmeldir, bir duraklama vardır ve zamanla sınırlı değildir, tekerlekleri yıkamak için paspaslar vardır, ek bir bonus ile 100 ruble'den ödeme yaparken 20 tane daha eklenir!
Андрей
29 Ekim 2024
Замечательная мойка самообслуживания За 250-300 рублей реально помыть целиком машину и коврики из плюсов - все работает: пена, вода, горячая вода, воск и прочие функции - четко виден остаток средств на экране - удобное месторасположение Из минусов Даже тяжело это назвать минусами Но на одной из моек было сломано крепление, которое держит коврик, но это решается просто выбором другого бокса По итогу, прям отличное место как по мне
Дмитрий
7 Nisan 2025
Lavabonun uygun konumu, düzenli olarak takılmanıza izin verir. Sonuçta, yol boyunca rıhtımda arabanızı hızlı ve pahalı olmayan bir şekilde yıkayabileceğiniz pek çok yer yoktur. Ancak, kuyrukların yalnızca geceleri eksik olduğunu belirtmekte fayda var
Butcher
14 Nisan 2025
Muhteşem bir yıkama, 300 ruble için arabayı 5 aşamada yıkayabilirsiniz, sonuç olarak araba mükemmel temizdir, silmenize bile gerek yoktur, sudan leke ve iz bırakmadan kurur
Иван Дроздов
23 Aralık 2024
En sevdiğim lavabolardan biri. Uygun bir giriş, iyi bir kimya var, duraklamayı seçebilirsiniz ve en önemlisi - hidrofobik durulama vardır, ardından suyu bir bezle çıkarmak bir zevktir
Сергей В.
21 Ocak 2025
Ve artılardan araba yıkamada İyi köpük kiri aşındırır. 100 ruble için oldukça iyi bir fiyatlandırma, arabayı zamanında uzun süre yıkamayı düşünmedim. Karttaki küçük eksi sadece 100 ruble'den ödenebilir.
Artyom Leshonok
12 Ağustos 2024
Всегда определял автомойки самообслуживания по напору пистолета, чем слабже - тем мойка меньше нравилась, так как время на смытие пены увеличивается, плюс слабый напор плохо промывает диски и грязь(налет) на кузове. У этой мойки напор слабый, НО! Владелец этого спота, видимо сделал акцент на химию, после нанесения пены и смывании ее водой - автомобиль становится чистым. Более того, заметил что даже на мойках с сильным напором но плохой химией автомобиль остается грязным. Вообщем сломали мой стереотип о мойках - за это РЕСПЕКТ 👍🏼 Дополнительно из плюсов: на каждом посте есть швабра для промывки колесных дисков. 2 поста пылесоса, причем пылесос так же отличный В последнее время заметил акцию 100 платишь, 120 зачисляются Вообщем на сегодняшний день - для меня это лучшая мойка в СПб на которых я был Рекомендую к посещению 👍🏼
Ruttoza
6 Ocak 2025
Baskı yok. Yaz aylarında, bunun merkezdeki en yakın tek lavabo olması kurtarıcıdır. Gerisi için. Basınç zayıf. Sıfırın altındaki sıcaklıklarda köpük anında donar Buzlu su dökülürken, kışın diğer lavabolarda ılık su dökülür
Владимир
9 Aralık 2024
Harika baskı! Sıcak su! Güzel köpük ve balmumu! İyi zaman maliyeti . Kovadaki kiri ovalayabileceğiniz sıradan bir fırça +% 1000 saygı!!
Денис
23 Şubat 2025
Dün 22 Şubat saat 14: 00'te geldim - tüm görevler meşgul, sıra 10'dan fazla araba alıyor, beklemedim. Saat 21: 30'da geldim - tüm görevler meşgul, sıra 10 araba, beklemedim. Bugün 23 Şubat saat 7: 30'da geldim - tüm görevler meşgul, ikinci sıraya girdim, yıkandım. Yıkama güzel, ama kuyruklar... Sahipler için - lütfen kuyruğu uzaktan değerlendirme fırsatını düzenleyin, kamerayı bir şey için harcayın, müşterilere zaman kazandıracak, kolaylık sağlayacak ve gönderilerin yüklenmesini size eşitleyecektir.
Nikita J
30 Aralık 2024
Bu türden en kötü lavabo. Hiç köpük yoktu, bir yönetici arıyordu, iki kez yeniden başlattı, basınç zayıftı. Sonuç olarak, yıkadıktan sonra araba kuruduğunda hala çok kirliyken ıslaktır. Tembel olmayın ve başkalarına kadar yemek yiyin. Ekipmanı güncellemek yerine, yollardaki kirler St. Petersburg'a geldiğinde ve insanlar yine de geldiğinde sahipler sadece heyecan verici talep görüyorlar
Владимир Ерофеев
10 Kasım 2024
Отличная мойка. Все оборудование работает исправно, вода под хорошим напором, пены и шампуня хватает с запасом. Удобно, что можно самостоятельно регулировать время и интенсивность подачи воды. Территория чистая, есть все необходимое для комфортной уборки автомобиля.
Марина Николенко
9 Aralık 2024
Burada arabamı tamamen temizlemeyi başarıyorum ve 24 saat çalışma programı tamamen uygun. Yıkamak uygun, yeterli alan var, ekipman iyi durumda.
Вадим
15 Temmuz 2025
Bugün arabayı yıkadım.Tozu devirmek gerekiyordu (araba her gün yıkanıyor) Köpük kalındır ve görünüşte cömerttir.Baskı var.Arabadan akan su yavaşça gider, suda yürüyorsunuz. Terminal, yıkama için ödeme Makbuzu vermez. Yöneticiyi birkaç kez aradım ama cevap vermiyor.
Егор
11 Ağustos 2024
1. Напор отличный, отрегулирован как надо. 2. Химия хорошая. 3. Есть умывальник с педалью, можно тряпки прополоскать и нормально вымыть руки. 4. Пылесос — 10₽ монеты, кинул 3, хватило бы 2х с багажником. Пробуйте по одной, на салон хватит. Чуть-чуть бы помощнее его было бы идеально. И есть бонус — 20₽ плюс дают, мне 150₽(+20=170) хватило на полную мойку. После пены пауза, мало где она работает. Жалко, что не крытая. Рекомендую.
German
29 Aralık 2024
Basınç bazılarından biraz daha zayıf, ancak yüksek kaliteli köpük kullanıyorlar, sağlanan paspas ve duraklatma düğmeli bölmede mükemmel bir seçenek ortaya çıkıyor ve o bölgede bile çok fazla yıkama yok
Станислав Р.
3 Şubat 2025
Lavaboya çok uygun bir giriş, lavabonun kalitesinden çok memnun kaldım, bu arada iyi kimya iz bırakmıyor, tavsiye edeceğim.,👍
Дмитрий Николаев
15 Aralık 2024
Mükemmel yıkama. Ucuz ve hafta içi günlerde sıra yok. Kart ve nakit ödeme var. Yıkama modlarının iyi seçimi.
Дмитрий Ковалевский
5 Mart 2024
Отличная мойка, густая пена, хороший напор воды и хорошие заезд/выезд на 6 боксов. Рядом пылесос на 2 места, кофейня. Огромные плюсы для меня - возможность бесконтактной оплаты с шагом цены в 10р, и наличие бесплатной! щетки для мойки авто (чего нет на других станциях самообслуживания). 5+
Юрий Виноградов
2 Şubat 2025
Harika yıkama! Kimyanın kalitesi ve zaman miktarı, arabanızı iyi yıkamanıza oldukça izin verir. Dezavantajlardan, akşam trafik sıkışıklığı sırasında zor lojistik
Игорь Веселов
27 Ocak 2025
Çok güzel bir eğlence, hoşuma gidebileceğini hiç düşünmemiştim)) Su basıncı iyidir. Kar ceketini arabadan yıkamak için birkaç kez uğradım. 100 ruble - ve araba karsız ve hatta kir kısmen yıkanmış
А
Артур Федотов
14 Mart 2025
Araba yıkama sadece kendini iyi taraftan kanıtladı, bu yüzden buraya araba yıkamak için gelmeye devam ediyorum. Fiyatlara göre düzen, her şey olması gerektiği gibi çalışıyor. Cesur önerilerim.
Тихон Воронин
23 Kasım 2024
Bu self servis araba yıkamayı düzenli olarak kullanıyorum ve yeterince alamıyorum. Her zaman temiz, ekipman mükemmel durumda ve her şey çok uygun. Arabamı kendi zevkime göre acele etmeden yıkayabilmemi seviyorum.
Д
Денис Щербаков
24 Ocak 2025
Ara sıra buraya arabamı yıkamak için geliyorum. Ucuza çıkıyor, ayrıca ekipman yeni, pervazsız çalışıyor. Her zaman bazı sorunlu anları hatırlamıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Виктория Голубкова
10 Haziran 2025
Self servis yıkama benim için bir nimettir. Kullanışlı, hızlı ve ekonomiktir. Tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim!
Егор Понятов
26 Ağustos 2025
Araba benim iş aletim. Temizlik şirketin yüzüdür. Mükemmel düzeni sağlamak için düzenli olarak buraya geliyorum. Çabuk ve bütçeye çarpmıyor.
Матвей Тарасов
20 Kasım 2024
Отличная автомойка самообслуживания, всё сделано для комфорта клиентов. Программы понятные, управление простое, никаких сложностей. Пена густая, распределяется равномерно, что позволяет хорошо отмыть даже сложные загрязнения.
В
Владимир Щербаков
5 Ocak 2025
Şahsen, bu araba yıkama hakkında sadece iyi bir fikrim var, aksi takdirde değil. Ucuz, ekipman hiç pervaz olmadan düzgün çalışıyor. Buradaki personel güler yüzlü çalışıyor. Tavsiyelerim.
Victor Shevelkov
29 Haziran 2025
Her şeyi beğendim. Kimya normaldir, basınç iyidir, köpük / su kaynağını durdurabilirsiniz, uğradığınızda paspasları asacak yerleriniz vardır, her zaman her şey işe yaradı.
Вася Indigo
8 Haziran 2025
Köpük kalın ve gerçekten aktiftir. 350 ruble için arabayı tüm programlarla yıkadım ve en temiz şekilde ayrıldım. Buraya düzenli olarak uğrayacağım)
Д
Дмитрий Петрович
7 Ekim 2025
Yıkama mükemmel, mümkünse her zaman uğrarım, köpük iyidir, yıkadıktan sonra iz bırakmaz. Şu anda bilinmeyen nedenlerle kapalı, yönetimden yorum almak ister miyim yoksa haberler kapanıyor mu, genel olarak açılması planlanıyor mu yoksa açılmıyor mu?
Трофим Беспалов
9 Kasım 2024
Хорошая автомойка. Давно стал заезжать только сюда. Очень нравится удобное месторасположение и доступные цены на химию. Средства не вредят покрытию автомобиля, что также радует. Рекомендую!
Жанна
29 Mart 2025
Arabamı yıkamak için sık sık bu araba yıkamaya gelirdim. Genel olarak, her zaman herhangi bir zorluk yaşamadan: basınç mükemmel, ucuz, düşündüğüm gibi, burada hiç bir kabalığa rastlamadım.
Orijinalini göster
А
Алиса Пинкус
28 Eylül 2024
Для нас очень удобное расположение автомойки. К тому же нормально организован весь процесс обслуживания. И помыв качественный и по оплате разных услуг всё устраивает. Всем организаторам спасибо.
Ирина Вадимова
4 Kasım 2024
Мойка отлично оборудована, есть все до мелочей, химия для мытья, тряпки для протирки. Напор воды хороший, отведённого времени вполне хватает, чтобы навести блеск на машину ) Всем довольна.
Евгений Кондаков
27 Aralık 2023
Обновили пистолеты, добавили отдельный пенный пистолет, так что теперь есть густая активная пена, быстро, удобно территориально. Есть вроде как наливай-ка Омывателя стёкол и даже цистерна с топливом, если требуется, в общем всё упаковано как надо. По качеству химии чудес не ждите, но если автомобиль ухоженный, и часто моете, то грязь быстро смоет.
Игорь Лазаренко
11 Nisan 2025
Çok güzel bir lavabo. 200 ruble için. gidip gelene kadar yıkandım. Köpük, suyun basıncı kadar mükemmeldir. El yıkama da mevcuttur. Bu lavaboyu tavsiye ederim
Максим Кожохин
3 Aralık 2024
Harika yıkama !!!! Çok fazla köpük var, su iyi basınç altında. Diskleri yıkamak için fırçalar var ama ben arabamı yıkıyorum. SÜPER çıkıyor. Fırçalar yumuşaktır, kaplayacak hiçbir şey yoktur. Ve en önemlisi bir duraklama var. Ve arabayı 150-250 ruble için yıkayabilirsiniz.
Юля Ефимцева
6 Aralık 2024
Arabanızı hızlı ve kuyruksuz yıkayabileceğiniz mükemmel self servis araba yıkama. Kimya kalitelidir ve basınç mükemmeldir. 10-15 dakika içinde arabadan şeker yapabilirsiniz. Tavsiye ederim!
Владимир Денисов
25 Eylül 2024
Хорошая автомойка самообслуживания. Цены здесь небольшие. Все средства для того чтобы помыть машину качественные. Расположение очень удобное, близко к дому. Персонал приятный.
Юлия Кудрина
20 Ağustos 2025
çocuklar dikkatli çalışıyorlar! İlk defa kafam karıştı, terminalle ilgilenemedim. Çalışan geldi, her şeyi sakince ve anlaşılır bir şekilde açıkladı, hangi düğmeye basılacağını gösterdi. Züppe olmak yok, her şey dostane. Çok keyifli hizmet.
Умиджон Якубов
16 Ocak 2025
Saint Petersburg sakinleri ve ziyaretçileri Taksi şoförü olarak çalışıyorum ve çeşitli araba yıkamalara çok uğruyorum Ve size bunun St. Petersburg'daki en iyilerden bir araba yıkama olduğunu güvenle söyleyebilirim. Personel çok saygılıdır ve bir şeye ihtiyaç duyulursa her zaman size söyleyecektir. % 100 KALİTEYİ TAVSİYE EDERİM
Илья
10 Aralık 2024
Mükemmel yıkama. Fiyat / kalite sadece ateştir. Köpük süper. Diğer lavabolarda zaman çok daha hızlı bitiyor. Burada arabada ne yıkamayı bilmiyordum.)
Аня Подольская
16 Kasım 2024
Заезжала несколько раз на эту автомойку самообслуживания и хочу сказать - не разочаровалась. Химия хорошая и напор воды что надо. Машина моется быстро. Советую обратить внимание интересующимся.