Моя мойка

Ürün ve servisler
Haberler

Олег Атапин
Bu lavaboya ilk kez geldim ve beklenmedik bir şekilde yüksek hizmet kalitesine şaşırdım. Gerçek şu ki, ilçede son zamanlarda birçok lavabo kapandı ve çalışanlar, çamurlu havalarda bile "iki ve üç fazlı" bir yıkama hizmeti sunma şeklinde kaba yöneticiler ve parayla boşanma ile ayırt ediliyorlar, iddiaya göre her zamanki yıkamadan sonra arabadaki kirin hala kalacağını motive ediyorlar. Bu lavaboda çok kibar ve yetkin yıkayıcılar ve resepsiyonist var. Müşterileri kaba davranmazlar veya yetiştirmezler, ancak işlerini çok hızlı ve profesyonel bir şekilde yaparlar. Bu lavaboyu herkese tavsiye ederim ve Brateevo'da yaşamama rağmen arabamı sadece burada yıkamaya gideceğim!
Девочка ЗюЗю❤️
19 Mayıs 2025
Tüm bölgedeki en iyi yıkama, her zaman güler yüzlü personel, çalışanlar her zaman düzenli kadrolardadır ve bu biraz önemli değildir - her seferinde nasıl yıkanacağını ve ne yapılacağını açıklamaya gerek yoktur ремонта Onarımdan sonra yıkama yeni renklerle parladı, bekleme alanı geniş, modern, aydınlık карте hem nakit hem de gülümseme için kartla ödeme var Size tüm iyiliklerimi diliyorum ❤️❤️❤️
Йохан Л.
31 Aralık 2025
Güzel yıkama. Bagajlı komplekse iki kez uğradım. Sonra 7 akorum yolda parladı. İlk defa torpido gözünün yakınında önemli bir boşanma bırakmadılar, hiç de kritik değil, muhtemelen sıcaklık farkından dolayı ortaya çıktı. Bagajı temizledikten sonra işleri düzene soktular ve hepsini bir araya getirdiler. İkinci kez her şey süper. Erkekler işlerini biliyorlar! Tanrı sağlık versin. Teşekkür ederim, her şey harika. Lavabo çok popüler, sabahları gelmek daha iyi.
Сергей Рамза
İlk ve son kez bu lavabodaydım! Arabayı bagajla kapsamlı bir şekilde yıkamamı istedim. Yıkadıktan sonra kabinde toz kaldı, bagajda kirli bir paspas kaldı ve bagajda bulunan her şey dağıldı. Kapsamlı bir yıkamadan yaptılar: gövdeyi yıkadık, kabindeki halıları yıkadık ve kötü bir şekilde süpürdük. Kapsamlı bir lavabonun fiyatı 2100 ruble.
Роман Рачков
Daha önce burada yıkadığım ve her şeye uygun olduğum için peşin 5 koydum. Bana göre daha önce daha ucuzmuş gibi görünüyor, bence prensipte sadece tozlu olan bir geçit için karoseri yıkamak için (halısız) 1500 pahalı. Kalite +/- mahallenin her yerinde olduğu gibi ya da şansım olmadı, çünkü önümde 1,5 saat yıkadığım 1 araba vardı ve çalışanlar beklemedeyim, şimdiden biraz yorgunum ve biraz kaybedilmedim, çünkü o zaman çok fazla boşanma kaldı, her durumda bu sadece bir araba, çocuklar daha fazla dinlenecek ve belki de arabanın kirlilik derecesine bağımlılığı için bir çeşit tarife şebekesi bulacaklar.
Ксения
2 Ağustos 2025
Bu kadar sıcaklık ve dikkatle, henüz herhangi bir araba yıkamada tanışmadım, Görünüşe göre en yaygın prosedür arabamı yıkamak için uğramaktır... Ama burada bir şey yoktu! Bu araba yıkamada ilk kez, uzun süredir ona bakmış olmama rağmen, farklı koşullar altında hiçbir şekilde işe yaramadım ve çok mutluyum. Eski dostların buluşması gibi. Müdürle sıcak, hoş, neşeli bir sohbet - ve arabanın bekleme süresi fark edilmeden geçti. Personel ve işin kalitesi zirvede. Ayrıca hoş bir bonus sistemi, orada genellikle uzun bir kuyruğun olmasına şaşmamalı. Buna değer. Dedikleri gibi, ilk izlenim bırakmak için ikinci bir şansınız olmayacak. Burada her şey 5+ içinё. Şimdi sadece size!
Михаил С.
5 Mayıs 2025
Geçenlerde bu inanılmaz lavaboyu ziyaret ettim ve tamamen memnun kaldım! Buradaki çalışanlar cana yakın ve özenli, rahatlık ve rahatlık atmosferi yaratıyor. Tadilattan sonra yer harika oldu! Bekleme odası farklı bir hikaye! Rahat bir kanepe ve masa, işin tamamlanmasını beklerken rahatça vakit geçirmenizi sağlar. Ve 220V prizin ve USB konektörlerinin varlığı gerçek bir nimettir! Artık boşalmış cihazlar konusunda endişelenmeden hem dizüstü bilgisayarı hem de telefonu şarj etmek mümkün. Çocuklarımla geldim ve çok sevindiler! Personel onlara boyama kitapları ve boya kalemleri teklif etti, bu da küçük sanatçılarımın heyecan verici bir arayışla meşgul olduklarını bilerek rahatlamamı sağladı. Ve bu benim için gerçek bir rahatlama oldu! Hoş kokulu kahveli bir otomat var — beklerken ruh halinizi yükseltmenin mükemmel bir yolu. Ziyareti daha da keyifli hale getiren bir indirim sisteminin varlığı da sevindiricidir! Çocukların hatırlanması: "En iyi çalışanlar! Çok kibarlar ve her şey orada - tebeşir, şarj vb. Bu yıkama sadece süper!" Müşterileri önemseyen ve rahat bir atmosfer yaratan bir yer arıyorsanız, bu lavaboyu ziyaret ettiğinizden emin olun! Pişman olmayacaksınız!
Михаил П.
Güzel bir yıkamaydı, arabam beş yıldır, belki 10 yıldır, hatırlamıyorum bile, ama uzun zaman önce. Eskiden 5 yıldız verirdim. Dün bagajla bir kompleks yaptım ve bagajı kuru temizledim. Süreci takip etmenin bir yolu yoktu, ayrıldım. Acelem vardı ve nasıl yapıldığına bakmadım, hemen ayrıldım. Eşyaları yüklemeye başladım, bagajı açtım ve kuru temizlemenin sonucunu görünce mahvoldu, çöp ve kum bile temizlenmedi. Geri döndüm, kum temizlendi. Kuru temizleme yaptıklarını iddia ettiler. Ama benim düşünceme göre, sadece 4 bin tane aldılar ve hataları yıkayarak elektrikli süpürgeyle geçtiler. Kuru temizlemeden sonra hala yıpranması gereken bir sorun olan koku bile yoktur. Genel olarak, bagajlı kompleksin 3.5'e mal olduğu göz önüne alındığında ve orada öyle ve böyle bagajı süpürüyorlar, bunun için 4 tane daha aldılar. Tabii ki, arabayı yıkamanın ne işi olduğunu bilmiyorsun, ama tortu kaldı
Анна Л.
Kalite büyük ölçüde düştü, 1500 araba yıkama - jantlar kirli, kemerlere bile dokunulmamış - her şey olduğu gibi kirde, camlarda lekeler, sürücü kapısının kapısı ve açıklığı (bu da lavaboya girmelidir) kirleniyor. Her yerden kum dökülüyor. Artı - 10 dakika içinde hızla «yıkandılar". Ama hiçbir şeyi yıkamadılar. 1500 bine sadece arabaya su dökmek dahil edilirse, bir tür altın su elde edilir.
Полина Комарова
Mükemmel yıkama. İlk yıl sürmüyorum, kalite birinci sınıf! Hoş - güler yüzlü yönetici. Her zaman ilgilendiğiniz soruları cevaplayacaktır. Çocuklar görevlerini% 10000 yerine getiriyorlar. Hızlı ve verimli bir şekilde❤❤️ Kesinlikle tavsiye ederim
Татьяна Х
Onarıma kadar sürekli yıkadım, her şey yolundaydı, Açıldıktan sonra geldim ve tükürmüş gibi ayrıldım. Benimle yıkadığım arabanın fotoğrafını ekliyorum (hepsi köpükte normal) ve mavim sadece şaşırtıcı oldukları için sulandı, ama aslında buna köpük deniyordu! Aradaki fark açıktır. Çözeltinin gücü 5 gramdır. Yani, aslında kiri lekelediler ve çizerek bir bezle sildiler. Bir daha gitmeyeceğim. Ayrıca bu çirkinliğin fiyatları öncekilerden daha yüksek. Ne için ödeme yapacağınız görüldüğünde bir şey var, ama burada bu sadece alay konusu. Teşekkürler, artık ayağımla değil. Bu Ağustos ayının sonundaydı, sadece şimdi bir inceleme yazıyorum. Umarım yine de bir şeyler değişmiştir... Yoksa sadece seçkin arabaları tanıdıktan sonra iyi mi yıkıyorlar?
Настин
2 Haziran
Şahsen benim için en iyi yıkama! Çok hoş ve kibar adamlar çalışıyor, lider harika, size söyleyecekler, anlatacaklar. Onlardan sonra her zaman harika bir ruh hali ve temiz bir araba ile ayrılıyorum, daha önce pek olmasa bile Yürekten teşekkür ederim!♥️
ANGAR
sürekli burada arabayı yıkıyordum.Bugün uğradım ve biraz kafayı yemiştim.Bagajsız bir kompleks için 2400 ruble, binek otomobili, yarım saatlik çalışma için bu çok fazla.köpükler en azından diğer incelemelerde fotoğrafta gösterildiği gibiydi.prensip olarak normları yıkadık (bunun için bir yıldız, yani sıfır.) ama böyle bir fiyat için burada arabamı yıkamaya hazır değilim.Bölgede çok daha ucuz lavabolar var.
Олег Юрьевич
3 Şubat 2025
Fiyat-kalite göz önüne alındığında kötü bir yıkama değil. Uygun bir giriş değil. Çocuklar yıkayıcılar çoğunlukla vicdanlarına göre çalışıyorlar. Çok rahat bir bekleme alanı değil, kirli olmaktan çok küçük ve dürüstçe memnun olduğumu itiraf ediyorum, mobilyaların güncellenmesi gerekiyor. Lavabo şimdi Mart 2025'e kadar onarım için kapalı.
Геннадий С
10 Aralık 2025
Diğer araç sahipleri için faydalı olabileceğine inandığım için deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim. Bu araba yıkamayı ziyaret etti, hemen personele gövdede koruyucu bir film olduğunu bildirdi. Ne yazık ki, bu hasarı önlemeye yardımcı olmadı. Sonuç olarak, film çeşitli yerlerde gövdeden soyuldu. İddialarıma yanıt olarak çalışanlar, olanlardan sorumlu olmadıklarını söylediler ve arabayı yapıştıran şirkete başvurmalarını tavsiye ettiler. Daha önce diğer şehirler de dahil olmak üzere araba yıkama hizmetlerini defalarca kullandığıma ve bu tür sorunların ortaya çıkmadığına dair argümanlarım göz ardı edildi. Sorun, herhangi bir çözüm girişiminde bulunulmadan kapatıldı. Tabii ki, artık bu lavabonun hizmetlerini kullanmayacağım. Bu inceleme, ziyaret etmeden önce incelemeleri inceleyen ve para, zaman kaybetmekten kaçınmak ve en önemlisi sinirlerini korumak isteyenler içindir.
Елизавета Зайцева
18 Nisan 2025
Muhteşem lavabo. Çok cana yakın personel ve Rus adamlar çalışıyor, bu çok hoş. Arabaları mükemmel yıkıyorlar. Standart kompleksi aldım, her şeyi mükemmel bir şekilde yaptılar. Hoş bir sadakat sistemi var - her yıkamadan bonuslar. Herkese bu lavaboyu tavsiye ediyorum - inan bana seçim ile yanlış gidemezsiniz.
Андрей П.
16 Mayıs 2025
Arabayı kuru temizleme için büyükbabamın altından sürdüm. Durum böyleydi - arabanızı kirletmemek için servislere paketler koyduklarını biliyorsunuz, ancak tam tersine kirlenmemek için paketi giymeniz gerekiyor. Çocuklar kuru temizlemeyi çok iyi yaptılar - sağlam bir 10/5 için. Teşekkürler
Инкогнито 9405
7 Mayıs 2025
Yıkama hizmetlerini kullanamadım. Öğleden sonra geldim, lavaboda her şey boş, araba yok. Başlamamı bekliyorum. İçeri girdim, lavaboda kimse yok. Çalışanın yan tarafa gittiği yerde telefonla konuşuyor. Kutunun karşı tarafından arabanın lavaboya nasıl girmediğini görene kadar 10 dakika bekledim. Garip olsa da yanlış taraftan geldiğime karar verdim, her zaman buradan bir giriş oldu. Öte yandan geldim, o anda bir yıkama görevlisi beliriyor ve lavaboya girişin diğer taraftan olduğunu söylüyor (az önce gittiğim yerden). Orada 10 dakika beklediğim yorumuma cevap bir nevi iş için ayrıldık (hepsi bir kerede) gibiydi. Geri dönmek için kavşağa gitmemiz, dönüp geri dönmemiz gerekiyordu. Bu tavırla, bir mahalleden komşu lavaboya gitmeye karar verdim
Наталья Х.
10 Mayıs 2025
Çocuklar yakın zamanda tadilattan sonra açıldılar. Temiz, temiz. Bekleme odası. Ve elbette en önemlisi kaliteli hizmetlerdir. Arabayı hızlı ve iyi yıkadılar. Fiyatı normal.
Александр
17 Aralık 2025
Yıkama sadece korkunç!Personel müşterilerle iğrenç bir şekilde iletişim kuruyor.Basitçe bir elektrikli süpürgeyle yönlendirildiler, koltukların altında kir kaldı, arka halıları hiç çıkarmadılar, açıklıkları silmediler.Dışarı çıktım tekerleklerin tekerleklerinin kirli olduğunu fark ettim.
Александр М.
Güzel yıkama. Normal insanlar çalışır, her şey her zaman temiz ve temizdir. Hizmetlerini düzenli olarak kullanıyorum. Yüksek kaliteli kimya kullanırlar. Öneriyorum.
Екатерина
26 Temmuz 2025
En sevdiğim yıkama, hızlı, verimli, hoş personel ve yönetici. İyi kahveli bir aparat var. Pek çok hizmet var, her şeyi denemedim, kauçuğun kararmasıyla kompleksi beğendim.
Юрий Д.
2 Ağustos 2025
Mükemmel yıkama, kibar yöneticiler, düzenli personel, böyle bir ciro yok, bu nedenle deneyimli, dört araba için yıkama var, sıra canlı. Hizmetler için fiyatlar iyi, kabul edilebilir, yüksek kaliteli kimya kullanılıyor, içeride kahve makinesi var ve tuvalet de var.
Антон М.
11 Kasım 2025
Arabayı yıkamaya getirdim. Arabanın birkaç kez filmde olduğu konusunda uyardı. Sonuç olarak - aynalarda çekilmiş bir film. Sorunun işlerinde değil, kötü yapıştırılmış filmde olduğunu öne sürerek kontrplakları telafi etmeyi reddettiler. Aynı zamanda, bundan önce başka yerlerde yıkandım ve sorun yaşamadım. Şımarık ruh halinden ve kontrplak için para ve zaman harcama ihtiyacından dolayı özür dilemediler bile. Bir daha buraya kendim gitmeyeceğim ve diğerlerine tavsiye etmiyorum.
Роман Чопоров
5 Aralık 2025
Olduğu gibi yazıyorum. Kapanmadan önce arabayı yıkadık. Kompleks başlangıçta reddedildi. Yönetici yardım etti. Dördünü yıkadık. İç mekan elektrikli süpürgesi aşağı yukarı. Ön, ikinci halıları bile çıkarmadılar. Bardak tutucuda bir şişe su vardı - altını silmediler. Dövmesi olan adam camı temiz bir şekilde yıkadı. Gövde aşağı yukarı cam ile gövde arasındaki dikişler yıkanmamıştır. Başlangıçta emülsiyonla ıslatıldılar. Bu standartlara göre. Rölinglerin altında da yağmur yağıyor. Kemerler, tekerlekler ve jantlar hakkında da sessizim. Hava üflemiyorlar. Her ne kadar hediye olarak kararmış olsalar da, kendileri için de öyle. Lavaboda çalıştım - nasıl yıkanacağını biliyorum. İyi bir şampuan ve daha önce cilalanmış bir gövde, sıska yıkayıcıya yardımcı oldu. Yıkayacaksınız- her şeyi iyice izleyin ve kontrol edin! Lavaboyu tavsiye ederim.
Егор
14 Aralık 2024
Bu lavaboya her gelmediğimde lütfen sürücü koltuğunu hareket ettirmem ve her seferinde hareket ettiriyorlar!!!! O zaman çok uzun bir süre için kendiniz için ayarlamanız gerekir....Salonu bu şekilde silmeleri daha iyi olur.... Sürücü koltuğuna hiç dokunmamanın sorunu nedir???!! Daha önce daha iyi yıkadık ve müşterinin ne dediğini dinledik.... Ve böylece halımı, bagaj kapımı ve iç kısmı sildim... Bir daha gelmeyeceğim...çoktan aldık...
Виктор
30 Aralık 2024
Kendi kendine yetenler. 22'ye kadar çalışma programı. Saat 21: 30'da herkes konuşuyor. Kabul etmiyoruz. Yarım saat daha ne olduğu sorusuna: "İstediğimiz zaman kendimiz karar veririz, sonra kapatırız. Bu neden - PC'ye kişisel bir hizmet veriyorsanız, programa uymaya nazik olun. Aksi takdirde, kendiniz için, o zaman trafik ışıklarındaki farları sizin için uygun bir zamanda silin.
Алекс
İşte bu bir "kompleks". Denediler ama iç mekan tozlu kaldı. İlk olarak, tüm kirli ıslak tozlar tamamen açık bir arabanın iç kısmına uçuyor - Hem yan taraftaki arabadan hem de arkadaki arabadan. Yandaki perde, daha sonra komşu arabayı yıkadıklarında perdelendi. Birinci ve ikinci araba arasındaki perde yoktur (çalışanın silmeye çalıştığı gerçeği boşa gider, sonra bir kez daha başka bir çalışanın tekrar sildi). Camlar özenle silindi, ancak torpidoda hala toz kaldı. Görünüşe göre bir bonus olarak - uzun kırmızı saç.. Bunlar arabalara girmedi Tek kullanımlık paçavralar kullanılır, ancak tüm arabalar için bir bez hala mevcuttur.
Алексей
26 Mayıs 2025
Mükemmel yıkama. Muhtemelen bölgedeki en iyisi. Çocuklar kalitatif olarak hızlı bir şekilde yıkarlar. Nano lavaboyu denemenizi tavsiye ederim. Hafta içi akşamları kuyruklar olabilir., ancak yan yana park edip bekleyebiliriz.
Михаил Плаксин
27 Aralık 2025
Bölgede harika bir yıkama. Yönetici kibar ve personel işlerini çok iyi biliyor. Sabah 8'den beri çalışan birkaç lavabodan biri.
Лариса В.
4 Mayıs 2025
Pahalı ve kaliteli değil!!! Kartlarda self servis yıkama, aslında klasik yıkama olarak belirtilmiştir! Uzun süre yıkadık ve aslında pek çok yorum yaptık! Fotoğrafta: eşikler böyle yıkandı️️️️
Ксения Шмелёва
22 Ağustos 2024
Могу сказать, что это наверно Лучшая мойка во всем округе города. Все очень качественно, приветливый персонал! Могу смело заявить, что это единственная автомойка, на которой я была за 12 лет- после которой даже лишних капель и подтеков не остаётся! Советую всем! И самое главное- приветливый ценник за услуги! Хочу добавить, попробовала новый воск! Эффект- вау!
Семен Семенов
6 Temmuz 2024
Высокое качество хорошо делают быстро качественно и недорого ! Удобное для меня место расположение приятный персонал красивый менеджер… удобное место ожидания !
Илья
4 Eylül 2025
benim için harika, arabam 7 yaşında. Kimsenin kaliteyle ilgili şikayetleri yoktu, çalışanlar çok dürüst, çoğu zaman kabinde unuttukları parayı verdiler. En iyi yanı, yıkadıktan sonra arabada neredeyse hiç boşanma kalmamasıdır
Сережа
27 Temmuz 2024
Среднее качество мойки. Совсем испортилась. Раньше хоть иногда нормально мыли. Сейчас так себе. Стекла вечно в разводах после мойки. Комплекс кое-как делают. Повозюкают мокрой тряпкой, салон все равно пыльный после комплексной мойки. Протирают кузов тоже не особо. Постоянно остаются разводы. Не продувают воздухом вообще никогда.
Сергей
23 Eylül 2024
Если делать комплекс то моют плохо за не обоснованную стоимость приходится указывать на недочеты, сервиса как такового нет, в зоне ожидания все поломано и остаётся только слушать разговоры администратора, там же выдаются жидкости для мойки авто Если прям горит помыть и больше не где то пожалуйста. Если добавить к комплексу 200- 300 рублей то можно и в Азбуке Блеска помыться ожидая в кафе с вайфаем и напитками.
Р. Л.
15 Eylül 2025
Ek hizmetleri kaldırdıkları ve gövdeyi veya kompleksi terk ettikleri için çok yazık. Temiz, hızlı bir şekilde yıkıyorlar, ancak ek hizmetler gibi küçük şeyler çok fazlaydı. Umarım onları geri getirirler
Алина Цурикова
25 Mayıs 2025
3800₺ ödedik Normları yıkadık, boşanmalarla her şeyi ovaladık. Yakınlarda hala arabamızı yıkadık, o sırada bizimkini ovaladılar, sonuç olarak tüm spreyler bizimkiydi ve temiz ama aynı zamanda kirli bir arabada ayrıldılar. Biz beğenmedik. Bir daha geri dönmeyeceğiz
София Гуськова
Korkunç yıkama, geri dönme arzusu yok ... Tüm araba kirli kaldı, pratik olarak köpük uygulanmadı, çok zayıf bir konsantre. Bu tür işler için 1500 👎🏼👎🏼👎🏼
Королев Игорь
4 Nisan 2025
Harika bir yıkama, sadece 5 yıldır burada yıkıyorum, şikayet yok, aferin çocuklar, yakın zamanda onarımlar da yaptılar, karmaya başka bir artı işareti daha yaptım))))
Маруся
3 Aralık 2025
Yıkama mükemmel, bir bonus sistemi var ve bu özellikle arabanızı orada düzenli olarak yıkadığınızda çok güzel. Çocuklar için boyama sayfaları, kahve makinesi ve tuvalet içeren bir çocuk köşesi var. Eskiden müzik vardı ve lavaboda daha eğlenceliydi ama şu anda müzik yok, muzon'u lavaboya geri getirmenizi tavsiye ederim ve yeni yıldan önceki ruh hali zirvede olacak
Александр Поляков
Son yıkama çok üzüldü, ister yıkayıcı böyle olsun, ister kimya kötüleşti, kapsamlı bir yıkamadan sonra, araba lekelerde, camlarda kir (daha sonra doğrudan yıkayıcıda bir bezle yeniden işlendi ve bez karardı) kabinde ön koltukların arka tarafı silinmemiş gibiydi, çocuk ayakkabılarının izleri olduğu gibi kaldı. Ve yorumunuza cevap: 1. Olası sonuçlar hakkında hiçbir şey söylemediniz, sizden sadece iki fazlı bir yıkama için bir tavsiye vardı. 2. Yani, size göre, arabayı yıkadıktan sonra hala kirli mi kalıyor?)) peki, örnek olarak, yıkamanızdan sonra kendim sildiğim ön cam. 3. Sözlerimin genelleştiği gerçeğine gelince, hiçbir şeyi kanıtlamama gerek yok, bu yıkamadan sonra bir sonuca vardım. Her şeyi hemen fark etmedim, daha aydınlık bir yere gittiğimde tüm kusurlar fark edildi. 4. Yorum çok nesneldir, duygularla yazılmamıştır ve aracıma bağlandığınızı))) Arabayı manuel olarak yıkamadan kuvars uyguladıktan sonra lekelerin kalabileceğine katılıyorum, ancak kendiniz gördüğünüz kiri değil ... görünüşe göre yıkadıktan sonra arabayı kabul etmenin sonucunu videoya çekmek gerekliydi.
Павел
16 Eylül 2025
İyi yıkıyorlar, fiyat etiketi yeterli. Tek dezavantajı: Park alanı yok, bu nedenle 1-3 değilseniz sıranızı beklemeniz çok uygun değil.
Иван Макаренков
6 Temmuz 2023
Пришлось объехать 4! мойки перед посещением данной. Одна была закрыта, другую переделали в самомой, на третьей 1 пост и очередь на пару часов. Здесь сразу взяли машину в работу. Я оценил профессионализм сотрудников, которые провели мойку очень тщательно, безупречно и быстро. Цена адекватная. Обязательно вернусь сюда и рекомендую всем данную автомойку.
Наталья
4 Ekim 2025
Lavabo süper, hangi tarafa bakmıyorsun! Araba mükemmel bir şekilde yıkandı (bir kompleks vardı), çocukların hepsi cana yakın, bekleme alanı rahat.Akşam geç saatlerdi, sırada araba yoktu ve burada her zaman trafik sıkışıklığı var, şimdi neden olduğu açık.Ama böyle bir yıkama uğruna, biraz sırada durabilirsiniz! Şimdi sadece burada yıkanacaksın. Teşekkür ederim sizler harikaysınız!!!
Тарас Гордиец
8 Mart 2023
Переехал в этот район недавно, поэтому поиск "домашней" мойки стал в полный рост. В старом районе пользовался всегда одной и той же, даже если приходилось ждать. Перепробовал в округе практически все, от дорогих, до бюджетных, все никак не мог выбрать. А вот с этой похоже угадал, хотя и не у самого дома. Но собственно по делу: - подъезд не особо, но 2 машины встанут и при 4 постах думаю не проблема. - внутри все просто и локанично, самое же главное аккуратно. - персонал вежливый и расторопный - комната ожидания не большая, но не напрягает (кофе и снек-автомат в наличии) - ну и самое главное - помыли быстро и качественно (с душой), заказывал как обычно Комплекс. - ценник очень даже демократичный Вывод : рекомендую к посещению, если Вы хотите получить качественную услугу за адекватные деньги.
Михаил Х.
23 Aralık 2024
Rahatsız edici giriş. Müşteri alanında çok az yer var. İç mekanı mükemmel bir şekilde temizlediler ama kötü yıkıyorlar. Gövde bir daire içinde kirli kaldı. Tekrar gelmeyeceğim.
Иван
22 Ağustos 2023
Хорошая автомойка, моют авто быстро, качественно и без косяков, ребята честно отрабатывают, всегда остаюсь довольный результатом. Уважение директору, что собрал хороший коллектив, Рекомендую!
Евгений И.
24 Kasım 2025
Fiyatlar yükseldi ve ortalama seviyede yıkıyorlar. Ve şimdi girişte sorun var, yoldaki araba kuyrukluysa, yanlış yere park etmek gibi para cezası geliyor (
Екатерина
24 Nisan 2023
Ребята моют машины на совесть! Нигде никогда не пытались оттереть хромированные детали, а тут оттерли без всяких напоминаний, сами!!! Видно с каким усердием люди стараются! Не даром к ним очередь стоит по 1,5 часа!!! Цены очень приятные, люди тоже))) управляющий замечательный, весёлый, общительный)) очень подробно объясняет для чего нужна та или иная процедура. У них миллион всего, что можно сделать с машиной, включая полировку кузова! Я осталась безумно довольна!! Теперь я ваш постоянный клиент! Ребята, развивайтесь, растите, расширяйтесь!!! Вы нужны этому городу ❤️