Ногтевая студия

Ürün ve servisler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Смолина А.
Bu, bu stüdyoya ilk ziyaretimdi, ama buraya bir kereden fazla geleceğimi zaten biliyorum) Usta çok hoş bir kadın ve muhataptır, ancak en önemlisi işin hızından muzdarip değildir, 1,5 saat içinde çıkarma, manikür, güçlendirme ve kaplama yapmayı başardık ve ayrıca bir ceket çizmeyi başardık! Tüm çalışmalar olabildiğince dikkatli, acısız ve verimli bir şekilde yapıldı🙏🏼 ondan önce bazı ustalarla üzücü bir deneyim yaşadım, ancak bu stüdyo çok memnun oldu!! Böyle bir hizmet için fiyat etiketi çok hoş, bu yüzden ilk ziyarette indirim yaptılar manikürün çorapta nasıl olacağını görelim)
Полина
1 Ekim 2025
Bu stüdyoyu ziyaret ettim ve memnun kaldım! Profesyonel ustalar, rahat bir atmosfer ve kaliteli malzemeler. Tırnaklar harika görünüyor! Harika bir manikür arayan herkese tavsiye ederim. Tekrar döneceğim!
Арина Бельская
28 Mayıs 2025
Bu salonu ziyaret ettim, çok havalı, nazik bir süt manikürü yaptılar, çok güzel çıktı, usta Catherine süper her şeyi düzgün ve güzel bir şekilde yaptı, servis çok havalı çay ve tatlılar sundu
Ирина А
6 Aralık 2025
Manikür tatilin yaklaştığını hissetmeye yardımcı oldu! Stüdyodaki rahat atmosfer ve tırnaklarınızdaki Yılbaşı büyüsü için teşekkür ederiz️️️️️️
Violetta Gan
20 Mayıs 2025
Stüdyoya kendime pedikür yaptırmaya geldim) Her şeyi beğendim, usta Daria çok tatlı ve iyi bir kız Genel olarak, aferin, pedikürü gerçekten beğendim, tekrar geleceğim
Анна Жиглова
2 Eylül 2025
mükemmel hizmet, çay veya kahve içebilirsiniz.usta çok cana yakın, işini mükemmel bir şekilde yaptı, çok dikkatli, istediğim şeyi yaptım
Светлана Халяпова
25 Mayıs 2025
Bu yeri ilk kez ziyaret ettim Her şeyi çok beğendim Kızlar kibar, kibar, sosyaldir Bir kereden fazla geleceğim Herkese tavsiye ederim Çay, kahve, tatlılar bile sunuyorlar Size refah
Венера Гизатуллина
18 Eylül 2025
Çalıştığınız için çok teşekkür ederim! Her şey verimli bir şekilde yapıldı. Ustalar cana yakın, kibardır. Zaman keyifli ve faydalıdır. Memnuniyetle tavsiye ederim
Алина М.
5 Ekim 2025
Bugün güzel usta Valeria'nın maniküründeydim, işten çok memnun kaldım
Алена Чебану
29 Nisan 2025
Bu salonu ziyaret ettim, kaliteli iş, hizmet. Kızlar çok kibardır. Ziyaret için herkese tavsiye ederim.
Дарина Яминева
27 Mayıs 2025
Her şeyi çabucak yaptık, manikür temiz, her şey temiz, tekrar geleceğim
Света Филиппова
15 Eylül 2025
Maniküre ustaya geldim Anastasia. işten memnunum, teşekkürler!!
Анастасия Евдокимова
Mükemmel hizmet, güler yüzlü personel, çok teşekkür ederim
Ирина Александрова
23 Mayıs 2025
Usta Elena, özenli ve kibar usta, her şey yolunda gitti
ольга свионтек
20 Nisan 2025
Her şey mükemmel, rahat, iş kalitesi
Mayya Serebryakova
28 Mayıs 2025