Мужской клуб & Барбершоп

Ürün ve servisler
Haberler

Dom AO1
Dima harika bir berber, isteklerimizi% 100 yerine getirdi, saç kesimleri süper, saçların nasıl şekillendirileceği ve bakımının nasıl yapılacağına dair ipuçlarına yardımcı oldu. Ona 5 yıldız*. Ancak yöneticiyle ilgili açıklamalar var..Bir gün beni aradılar, kaydın alaka düzeyini netleştirdiler, 10 ve 12 yaşlarında 2 çocuk saç kesimim vardı, çocuğun zaten 12 yaşında olup olmadığını belirledim, yine de çocuk saç kesimi olsun ya da olmasın. Bana evet, 12 yaş dahil çocukların saç kesimi olduğu söylendi. Ve ödeme yaparken, kız başka bir maliyet, daha büyük bir maliyet aradı. Bana öyle söyleyemediklerini söyledi - 12 yaşında bu yetişkin bir saç kesimi. Kahretsin, bana öyle cevap verdiler.. Pekala, biz çarşıda değiliz, bir şekilde garip... Ve ödeme yaparken hemen başka bir iletişime geçti. Çek yok, ziyaretiniz için teşekkürler, tekrar gelin..Bunların hiçbiri yok. Sırtımı döndüm ve hepsi bu kadar)) Ve yine dikkat ettim..Gelen herkese çay ve kahve teklif edildi, nedense bana ahaha teklif etmedim bile buna ihtiyacım yok, ama kahretsin tortu!
Иван Феофилов
18 Ocak 2025
Saç kesimini perdelerden kısaya değiştirdim, elmas şeklindeki yüzüme yaklaşmayacağından çok endişelendim, ama asıl saygıyı Barber Danila'ya ifade etmek istiyorum, kelimeleri yerden anladı ve istediğim gibi yaptı. Şimdi saçımı daha kısa keseceğim ve sadece burada Danil'de yapacağım. Müzik çok hoş, çocuğunuzu terk edebilirsiniz, çay içmeyi teklif edecekler, çok rahatlatıcı bir atmosfer, herkese tavsiye ederim.
Ксения
10 Temmuz 2025
Oğlumla birlikte geldim, o 2 yaşında, sıcağa katlanmak ve uzun saçlara katlanmak zorlaştı. Oğlum başlangıçta korkmuştu, berber buluşmaya gitti ve ayakta kestirdi, ben de kollarımda tuttum! Bu yaklaşım için teşekkürler, sonunda saçları tüm uzunluğu boyunca eşit şekilde kısaltmak ortaya çıktı, bir araba olmadan ❤️ sonunda bir oyuncak verdiler! Sabrınız için teşekkür ederim!
Виталий Г.
28 Mart 2025
En iyi berberler burada çalışıyor! Ve en iyisi Rustam! 6 yıldır sadece ona gidiyorum. Atmosfer ve cana yakın kaygılı kızlar için özel teşekkürler. Hiçbir şeyi iyileştirmeye gerek yok, olduğu gibi kalın.
Atlanta
26 Haziran 2025
Harika bir yer, uzun yıllardır burada saçımı kesiyorum, çok hassas bir usta olan Barber Eugene'de, belirli bir talep yoksa hangi saç modelinin en uygun olacağını anlıyor, hizmet de zirvede, çok lezzetli kahve, hoş bir atmosfere sahip rahat bir bekleme alanı
Сергей Абрамов
13 Aralık 2024
İyi ustalar, işlerini biliyorlar. Müşteriye her zaman kibar ve özen gösterirler. Mükemmel hizmet, buna gerçekten hizmet denilebilir. Her zaman çay / kahve sunacaklar.Müşterinin gerçekten istediği şeyi mükemmel saç kesimleri yapar. Hoş bir atmosfer, rahatlatıcı ve müşteriyi ziyarete davet ediyor.
Инкогнито 4378
27 Haziran 2025
Burada saç kesimi nazik bir sohbete dönüşüyor, berberler, herkes kendi yolunda ilginç, herkesin kendi tarzı ve yaklaşımı var ve resepsiyonist tatlı ve cana yakın bir kız, her ziyaret hem profesyonelin çalışmasının sonucundan hem de atmosferden harika izlenimler bırakıyor, burayı herkese tavsiye ediyorum.
Максим В.
28 Mayıs 2025
Saç kesimlerini mükemmel yapıyorlar, usta Alexander her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yapıyor, hoş hizmet, rahat bir atmosfer, her şey temiz ve güzel bir iç mekan, iyi bir izlenim bırakıyor!!! Öneriyorum👍
443525 Дегтерев
15 Ocak 2025
Her şeyi çok beğendim! Kıdemli Berber Rustam her şeyi 5+ için yaptı. Danıştım, saç kesimi ve sakal için en iyi seçeneği seçtim! Sürekli yürüyeceğim, herkese tavsiye ederim. Rustam'a çok teşekkür ederim! En iyi usta, işinde profesyonel!
Нестор Овсянников
30 Mart 2025
Bu kurumu ziyaret etmekten çok memnun oldum! Servis zirvede! Ayrı olarak, sadece istediğim gibi beni kesmekle kalmayan, aynı zamanda bu kurumda kaldığım süre boyunca bana hoş bir eşlik eden usta Timothy'yi de not etmek istiyorum.
Михаил Песин
3 Ocak 2025
Kaydın rahatlığından memnun. Yüksek kaliteli ve bireysel yaklaşım. Sakalın tasarımı için tüm istekler% 100 yerine getirilmiştir. Kurumunuz zaten benim geleneğime girdi - başkentten bir hafta sonu için bir noktaya geldiğimde geliyorum saç kesiminiz var
Руслан
2 Eylül 2025
Harika bir yer, hizmet yükseklikte, çok rahat ve şık. Deneyimli ustalar, size uygun bir saç kesimi önerebilirler! Kesinlikle tekrar geleceğim. Öneriyorum
Александр Луценко
1 Haziran 2025
Uzun yıllardır aynı ustaya gidiyorum, adı Müslüman! Tanrı'dan gelen berber, en iyilerin en iyisidir. Saç kesimine gelince, primny'nin sakalını kesmeye gelince, görünüşüm için ona teşekkür ediyorum. Herkese şiddetle tavsiye ederim!!!
Agto1ga
11 Ekim 2025
Voronezh'deki en iyi berber. Her zaman hoş bir atmosfer. Her zaman kahve sunacaklar. Sadece hoş bir atmosferde dinlenebilirsiniz. En iyi personel. Avrupa ülkelerinde olduğu gibi hizmet. 5 yıldan fazla bir süredir sadece buraya gidiyorum!
Кирилл Авдеев
28 Ekim 2025
Ziyaret ettikten sonra geri bildirim bırakmak için acele ediyorum! Her şeyi delicesine sevdim, Alexander Artyukhov bir profesyonel, bu kesinlikle ve çok ilginç bir muhatap! Kabin çok rahat ve rahat! İşinizin büyümesi ve gelişmesi için gerçekten umutluyum! Şimdi yanınızdayım ve bu incelemeden ve arkadaşlarınıza anlattıktan sonra daha birçok yeni müşteriniz olmasını umuyorum! Bir kez daha teşekkür ederim!
Елена Хромых
25 Temmuz 2025
Harika, uzmanlar süper. Yönetici gerçekten hiç ilgilenmiyor.Çay, kahve teklif etmedim. Ustalar beklerken kısa bir gecikme oldu + saç kesiminin kendisi, gelen ziyaretçiler için masadan bile kaldırılmadı. Sadece telefonunda yerinde oturuyordum.
Саша Ермолов
29 Temmuz 2025
Sakalınıza uygun kalitede davranılacak bir yer henüz bulamadıysanız, o zaman buraya gelmeniz gerekir. Bu arada Barber Müslim'in yanında beklerken, salonun sıcak atmosferinde bir fincan kahve içerken zaman geçirebilirsiniz.
Олеся Мозгова
20 Ekim 2024
Лучший барбершоп в городе, удобное месторасположение, красивый интерьер. Всегда вежлива приятная встреча. Особенное спасибо за индивидуальный подход к ребенку мастера Кирилла, несколько лет ходим и сын дружит. Стиль стрижки меняем по настроению, мастер всегда понимает, что хотим 💖💖💖💖💖
Сергей
28 Ocak 2025
Voronezh'deki en iyi berber. Profesyonel ve atmosferik. Şef Dmitry'ye çok teşekkür ederim, o gerçek bir sihirbaz ve sadece çok iyi bir insan. Kesinlikle tavsiye ederim!!!
Сергей М.
29 Haziran 2025
Çok güzel ve hoş bir yer, ilginç bir iç mekan, hoş bir ekip, ikinci kez saç kesimine geliyorum ve her şey süper, son kez usta Zhenya'ya gittim, sadece süper!!!!!
BAR MAX
9 Haziran 2025
İyi bir berber dükkanı, her zaman bakım için içecekler ve kozmetikler sunarlar, ancak sizin için doğru olan ustayı dikkatlice seçmelisiniz. Voronezh için hizmetlerin maliyeti biraz fazla tahmin edilmektedir.
Дмитрий Дёмочка
20 Eylül 2024
Очень тёплая и приятная обстановка, с первого посещения. Милой и искренней улыбкой встретит администратор, предложит кофе и если вы пришли раньше, то можете ожидать в уютной зоне ожидания. Барбер Анна отдельное спасибо за то что учитываете все пожелания. Выходишь помолодевшим лет на десять особенно после процедуры с горячим полотенцем. Всегда хочется возвращаться, спасибо Вам!
Влас Лыва
29 Mayıs 2025
Çok iyi hizmet, müşterilere özen. Sakalımı Müslüman'a emanet ettim, kurutdum ve her şeyi temiz ve güzel yaptım! Çok teşekkür ederim
Алексей Эрдели
25 Mart 2025
Her şeyi beğendim. Hizmet, atmosfer, konfor, hizmet kalitesi, usta ile iletişim. Hizmeti aldıktan sonra ruh hali bile yükseldi)) Usta Timotei'ye çalışmaları için ve yöneticiye özel teşekkürler (çiçekler için bir vazo buldum)
Dmitry N.
25 Ağustos 2024
Нравится это место. Мне удобно записываться через Яндекс Карты, приходят смс-ки с датой и временем записи. Каждая стрижка была такой, как мне было нужно. Хожу к барберу Виктории, чувствую внимательность к деталям и аккуратность в её работе. Да и в целом приятно проходит время, выхожу из барбершопа и чувствую что день - хороший 🙂 Спасибо!
Петр Х.
24 Ağustos 2024
Хожу к мастеру - Кириллу на стрижку не первый год. Отличный мастер! Коллектив парикмахерской и интерьер тоже полностью устраивают. Запись удобная, всё онлайн и в календарь встречу можно поставить одним нажатием, для меня это важный маленький нюанс, который превращается в большой плюс, помимо основного - работы мастера
Фрося Бурлакова
16 Temmuz 2025
Harika bir yer. Hoş bir atmosfer. İyi hizmet. Oğlum birkaç yıldır saçını kestirmek için yürüyor. Talebi her zaman dinleyecekler. Gerektiği gibi yapacaklar. Tüm ustalar iyidir.
Наталья
23 Şubat 2025
Bireysel yaklaşım, rahat iç mekan, güler yüzlü personel, işin kalitesi zirvede. Burayı ziyaret etmek çok güzel. Berber Cyril. Büyük minnettarlık!
Вероника Р.
13 Temmuz 2025
Oğlumu bu berbere götürüyorum, her zaman hoş bir atmosfer, güler yüzlü personel, usta Olga'nın saçını kesiyoruz, tüm istekleri dikkate alıyoruz, her şey sorunsuz ve doğru
Евгений
19 Haziran 2025
Şehrin en iyi berberleri, en iyi ustalar! Mükemmel hizmet, hoş bir atmosfer! Her müşteriye son derece profesyonel bir yaklaşım! Özellikle çocuklara!
Екатерина Давыдова
6 Nisan 2025
Kıdemli Barber-Danil'e teşekkürler, sonucu çok beğendim! Bir genci memnun etmek özellikle zor ve Danil bunu başardı! Hoş bir ortam ve olumlu insanlar, tavsiye ederim)
Алексей К.
24 Nisan 2025
Saçımı 7 ya da 8 yıldır sadece bu güzel yerde kesiyorum - bence bu bir gösterge! Tüm ustalar vardı - herkes çıtayı yüksek tutuyor! Öneriyorum
Александр Бойко
30 Nisan 2025
Yaşlı Barber Alexander'ın saçını kestim! Hızlı bir şekilde sho'yu berberde kandırdı! Sakalımla ilgili beni en iyi şekilde nasıl kestiğini söyleyecek vaktim bile yoktu, istemiyorum! Tavsiye etmiyorum!!!
ООО "Винный мир"
29 Temmuz 2025
Mükemmel gelin kıyafeti, berberler birinci sınıf. Kahvehane lezzetli, ortam rahattan daha fazlası. Fiyat etiketi çok demokratik
Иван Кулаев
18 Ağustos 2024
Отличное место, чтобы привести себя в порядок. Несколько лет хожу сюда, был у разных барберов, никаких замечаний. Приятная атмосфера, на ресепшене всегда предложат чай или кофе. Есть бонусы, за счёт которых несколько раз бесплатно подстригли. Парни-барберы простите, но Вика и Аня крутые!
Александр
20 Ocak 2025
İyi arkadaşımın berberi , yaklaşık 3 yıldır oğlumla saçımı kesiyorum!!! Kadınların ellerini sevenler için, özellikle birkaç usta çalışıyor. Ustamı tavsiye etmeyeceğim, çünkü o zamana kadar tüm iyileri kaydetmeyeceksin.
Александра Богданова
27 Aralık 2024
Koca ve oğul, Kiril ile birkaç yıldır saçlarını kestiriyorlar ve sonuçtan her zaman memnunlar. Çok uygun çevrimiçi kayıt ve bonus indirim sistemi.
Дмитрий Настоящий
Seviye yükseklikte.usta profesyonel!tonunu mükemmel kestim. Hizmet çok iyi! Rahat, temiz.
Владимир Стрельцов
17 Ağustos 2024
Работая ведущим бываю в различных городах нашей необъятной) и соответственно побывал в разных barbershop, но только тут могу с уверенностью сказать что 100 из 100. Качество обслуживания на высоте. Атмосфера и приятный персонал. Ну и конечно супер мастер Дима Ялама. 😎 Спасибо огромное. Всегда Ваш.)
Дарья З.
29 Ağustos 2024
Большое спасибо Александру! Лучший🙏😍 Много пробовали куда ездить, но только у него получается так круто стричь сына!) П.с. отдельное спасибо за подарок🥰
Вера Мясникова
3 Ağustos 2025
Berberin hizmeti ve işi çok hoşuma gitti. Saç kesimi tam olarak istedikleri gibi çıktı. Usta Danila'ya çok teşekkür ederim!
Виктор Алехин
30 Haziran 2025
Güzel iç mekan, konforlu bekleme alanı ve en önemlisi berberlerin yüksek becerisi ve profesyonelliği
Игорь К.
2 Mayıs 2025
Atmosferik bir yer. Güzel insanlar. Olmak çok rahat. Ustalar işlerini biliyorlar. Rustam'a özellikle dikkat edeceğim - hızlı, net, arkadaş canlısı! Teşekkür ederim !
Ярослав Ж.
12 Ocak 2025
İmajlarına ve zamanlarına değer verenler için bir yer ... gerçekten erkekler ve kızlar aferin! Herkese mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederim, birisi pahalı olduğunu söyleyecektir, ancak bu kurumda ödeme yapmaktan asla pişman olmayacaksınız!
Олег
17 Kasım 2024
Аня–профессионал своего дела, отличный барбер! Очень приятно, быстро, с душой делает коррекцию усов и бороды, прислушивается к клиенту, а в конце всегда смягчает кремом/гелем. Рекомендую!
Роман К.
15 Kasım 2024
Крутой, атмосферный барбершоп! Отдельного внимания заслуживают сотрудники, команда профессионалов не перестает радовать с каждым новым посещением! Спасибо за прекрасное настроение! И за высокий уровень сервиса! Сюда хочется возвращаться снова и снова! Однозначно, всем рекомендую!
Николай Берлев
28 Nisan 2025
Harika bir berber. Usta Timofey'in şimdi orada çalıştığı için kullanıyorum, eskiden Oldboy'da saçını kestiriyordum, şimdi burada. Her şey birinci sınıf!
Игорь Ш.
14 Ağustos 2024
Место Men’s club&barshop стало вторым домом..спасибо Вам за это..приходишь на стрижку и хочется остаться еще больше, очень домашняя обстановка …Особо хочется поблагодарить барбера Викторию, очень жизнерадостную, добрую, красивую девушку, мастера своего дела..
Андрей Пухов
7 Nisan 2025
Harika bir berber. Keyifli personel, rahat bir atmosfer, seviyede hizmet. Usta Timotei'ye ayrı bir saygı! Görüşürüz!
Artem Dubolazov
14 Ağustos 2024
Салон замечательный, барбер Виктория- волшебница! Основные услуги - на высоте. А уход за лицом мне особенно нравится. Спасибо большое за прекрасную атмосферу и профессионализм.