МедАльянс

Ürün ve servisler
Haberler

ami.arytuynyan
Vladimir Yurievich ve Vasilisa Sergeevna sadece işlerinin profesyonelleri değil, aynı zamanda tüm bu beyaz dünyadaki en iyileridir. Bağımlılığım yoktu ama sonsuz kaygı, panik atak ve uzun süreli depresyon yaşadım. 7 aydır tedavideyim ve yemin ederim bunun hayatımın en güneşli 7 ayı olduğunu söylüyorum: Her gün insanlarla konuşuyorum, her gün yürüyorum, üzüntü ve endişeden muzdarip değilim, hayat yaşıyorum ve bunu maksimuma çıkarıyorum. Vladimir Yurievich ve Vasilisa Sergeevna olmasaydı ben olmazdım. Uçsuz bucaksız denizde size küçük bir taş gibi görünen bir sorununuz varsa, bunu görmezden gelmeyin, Medallian kliniğinin profesyonellerine başvurun ve hayatınızı hayal bile edemeyeceğiniz şekilde yaşayın! Tekrar teşekkürler Vladimir Yurievich ve Vasilisa Sergeevna! İncelemem 5 yıldızla ilgili değil, hayat kurtarmak ve içimdeki her şeyin kalitesini iyileştirmekle ilgili. Herkese iyilikler!
Владимир Пронюшкин
Kliniğin sağlık personeline, Bazhenov'un doktoru Vladimir Yurievich'in başkanlarına ve Reuterovich'in müdürü Boris Vladimirovich'e, uzmanlar sadece üst sınıftan teşekkür etmek istiyorum! 3 gün içinde ayaklarına koydular, insanlara zor yaşam durumlarında yardım ettiğiniz için çalışmanız için size büyük minnettarlık!!
931531 Деменьшина
10 Şubat 2025
Porozov Denis Yurievich, psikiyatrist. Böyle bir doktora çok teşekkür ederim ve alçak bir selam. Doktora büyük harfle. Hastaya karşı özenli ve arkadaş canlısı, sakin, kibar, eminim. Öngörülen tedavi ilk günden itibaren olumlu dinamikler getirmeye başladı. Annemi delilikten çıkarabileceğime inanmadım, ancak Denis Yurievich sayesinde bu işe yaramaya başladı. Kaç özel doktor ve klinikten kaçtık ve hiçbir yerde ve hiç kimse, hiçbir doktor randevudan sonra tedavide herhangi bir sorum veya zorluk yaşarsam irtibatta olduğunu söylemedi. Gözyaşlarına kadar. İlaç almak için ayrıntılı talimatlar. Her şey boyanmıştır - isim, ne kadar, ne zaman, zaman çizelgesi. Bilgelik, sabır, dikkat, duyarlılık, nezaket ve yüksek profesyonellik bu Doktorun ayırt edici özellikleridir. Doktorlar büyük harfle . Ona çok teşekkür ederim. Tüm iyiliklerin.
К
Кристина Боголюбова
8 Aralık 2024
MedAllans Tıp Merkezi, nitelikli tıbbi bakım almak için harika bir yerdir. Her hastaya profesyonelce yaklaşan deneyimli uzmanlar burada çalışmaktadır. Ayrıca merkezdeki hizmetlerin organizasyonu ve tescili hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmektedir. Hizmetin kalitesinden çok memnun kaldım ve güvenilir bir sağlık tesisi arayan herkese Medallans'ı tavsiye ediyorum.
Наталья Околот
22 Ekim 2024
Впечатления остались самые положительные! Специалист очень внимательно выслушал мои переживания и дал несколько полезных советов, как справляться с тревогой и эмоциональными трудностями. Консультация длилась около часа, и чувствовалась настоящая поддержка. Само место произвело хорошее впечатление: чисто, уютно, персонал приветливый и вежливый. Не было ощущения спешки, психолог уделил мне достаточно времени, чтобы я смогла все подробно обсудить. Вышла с консультации с чувством облегчения и пониманием, как двигаться дальше.
kvvdtjbc
13 Aralık 2024
Aslında kliniğe minnettarlığınızı ifade etmek için birkaç kelime yeterli olmayacaktır. Bu insanlar oğlumun hayatını kurtardı. Tam bir kursla tedavi edildi ve bunun iyi bir nedeni var! Biz onlar için çok umutluyduk ve klinik başarısız olmadı. Oğlunun hastanelerinde, ebeveynlerimizle birlikte olduğu gerçeğinden sonra da her zaman meşgul oldu ve psikotik olarak her şeyi ayrıntılı olarak anlattı. Bu yaklaşım sonuç verdi! Onlara teşekkür ederim!
Марина Чепкасова
Klinik büyük paralarla yetiştiriyor. Alkolizmden kaynaklanan damlalıklar tamamen yalandır. Çılgınca para verdiler, altı ay bile yetmedi. Alkol aldıktan sonra söz verildiği gibi iğrenme olmadı. Tavsiye etmiyorum
Елизавета В.
6 Ekim 2025
En iyi doktor Vladimir Yurievich, hastalara yüksek kaliteli tedavi ve yüksek kaliteli bakım. Anksiyete bozukluğuyla uğraştım, hala olumlu dinamikleri tam bir zevkle gözlemliyorum. İçtenlikle tavsiye ederim
Дмитрий Кузнецкий
13 Kasım 2024
Я хотел бы поделиться своим опытом обращения в наркологическую клинику МедАльянс. С самого первого визита я почувствовал высокий уровень профессионализма и заботы. Врачи и специалисты клиники очень внимательны и подходили к решению моей проблемы с индивидуальным подходом. Врач подробно объяснил все возможные варианты лечения и помог выбрать наиболее подходящий для меня.
Даниил Петровский
13 Mayıs 2025
Uzun zamandır psikoloğa nereye gideceğime karar veriyordum. Bu sağlık kliniği gözüme çarptı. Denemeye karar verdim. Her şey oldukça uygun, fiyatlar düşük, güler yüzlü personel. Her şey çok iyi. Her zaman yardım edecekler, her zaman söyleyecekler. Psikologla başka bir görüşmeye kaydoldum. Kesinlikle arkadaşlarıma tavsiye edeceğim
Егор Д.
21 Ekim 2024
Я был очень доволен своим лечением в наркологической клинике МедАльянс. Врачи проявили высокий профессионализм и заботу к каждому пациенту. Лечение было эффективным, и я чувствую себя намного лучше после прохождения курса. Клиника имеет отличное оборудование и комфортные условия пребывания. Я рекомендую МедАльянс всем, кто нуждается в помощи в борьбе с наркотической зависимостью.
Lucas Winston
28 Kasım 2024
MedAllans, çeşitli psikolojik sorunların çözümüne yardımcı olmaya hazır, yüksek nitelikli psikiyatristlerin çalıştığı bir kliniktir. Bu kliniği birkaç ay önce ziyaret ettim ve çok memnun kaldım.Oradaki uzmanlar gerçekten özenli ve profesyoneldir. Resepsiyon sırasında tüm deneyimlerimi ve sorularımı tartışmam için bana yeterli zaman verildi. Psikiyatri alanında iyi organize edilmiş ve özenli bir profesyonel ekibi arayan herkese Medallans'ı tavsiye ederim.
Виктория Ремизова
30 Ekim 2024
Клиника обеспечивает дружелюбную атмосферу, это способствует спокойной и комфортной обстановке во время приема. Специалисты клиники разрабатывают индивидуальный план лечения для каждого больного с зависимостью. Врачи – опытные наркологи, которые специализируются на лечении наркомании и алкоголизма.
Я
7 Eylül 2024
Чистое место, комфортное место нахождения.Персонал отзывчивый и не грубит. Хочу поблагодарить персонал за качественное лечение, спасли мою сестру от алкогольной зависимости!
Владимир Шатунов
22 Ekim 2025
MEDALLANS Kliniği çalışanlarına ve özellikle baş doktor Bazhenov Vladimir Yurievich'e büyük teşekkürlerimi sunmak istiyorum! Bu her şeyden önce güzel bir ruha sahip sempatik bir insan ve kendi alanında uzmandır. Bu insanlardan daha fazlasına sahip olurduk ve dünya daha iyiye doğru çok değişirdi!
Артур Мирнец
13 Aralık 2024
Kliniğin psikoloğuna yardım ettiği için teşekkür etmek istiyorum! İstişareler sayesinde sorunlarımı çözebildim ve çözüm yolları bulabildim. Tedavi etkili oldu, kendimi çok daha iyi hissediyorum.
максим .
7 Eylül 2024
Как человек, который боролся с алкогольной зависимостью в течение многих лет, я не могу выразить словами свою признательность Центру социальной наркологической реабилитации . Когда я впервые прибыл в Центр, я был потерян, подавлен и не имел надежды на будущее. Но с помощью опытных специалистов Центра и их всеобъемлющей программы лечения моя жизнь полностью изменилась.
Георгий Евгеньевич
25 Kasım 2024
Peki, size söyleyeceğim bu en saygın insanlar değil - durum şu ki, alkol zehirlenmesinden sözde uzmanları eve çağırdılar, 37.000'i aldılar, bir kişinin her şeye katıldığını gördüler, hiç kimseyi zorlamamış gibi görünüyor, ancak aklınızda bulundurun, genel olarak bir akrabanın ezilen durumu olmasaydı, bu şekilde hizmet veriyorlar ... şanslılar onlara tavsiye etmiyorum Ve açıklamadan sonraki soru ilk sorudur, sağlığa ne kadar harcamaya hazırlar? Çek verilmedi, hangisi değil
Алина
3 Şubat 2024
Хочу выразить огромную благодарность, руководителю медицинского центра МедАльянс , Борису Владимировичу и всему персоналу, врачам и медсёстрам. За их отношение к своей работе. Сами живём в Москве, обратились за помощью, для своего родственника. Оказали квалифицированную помощь. Центр новый, приятно было не только лечится, но и находиться в данной клинике. Низкий Вам поклон. Спасибо большое.
Родион Виноградов
12 Aralık 2024
Her şey karışıklığa çok iyi gitti, profesyoneller çalışıyor, her şey mükemmel gitti, herkese tavsiye ediyorum, müşterilere karşı ilişkiler müşterilere karşı çok hoş ve kibarca davranıyor, çok niteliksel olarak iyileştirildiler
Kortyn
17 Kasım 2024
Дружелюбным был не только персонал но и те люди которые тоже проходили лечение, очень помогли как психологически так и физически. Убирались каждый день. Очень понравилось 👍
Константин С.
20 Ocak 2024
Очень удобно, в центре города, чисто, комфортно.. Вежливый , квалифицированный персонал, помогли брату выйти из 2х месячного запоя, закодировали сразу, Все на очень выслком уровее, спасибо большое
Олеся Александрова
6 Haziran 2024
Очень удобно, в центре города, чисто комфортнр. Персонал очень вежливый, помогли мужу выйти из запоя, закадировали на след день. Все было сделано качестаннно, спасибо!
Ильзида Гайфуллина
7 Nisan 2024
Тут команда профессиональных врачей (наркологов-психиатров, неврологов, клинических психологов) лечат людей от таких страшных болезней, как наркомания и алкоголизм. Они используют комплексный подход к лечению. Соседа нашего вывели из алкогольного запоя. Всем советую
Егор Чередниченко
12 Şubat 2025
Hayatımdaki oldukça zor durumumla başa çıkmaya yardımcı oldular. Bu alandaki profesyonelliği için Porozov Denis Yurievich'e çok teşekkür ederim! Bu kliniği tavsiye ediyorum!
Виктория Хохрина
6 Şubat 2024
Хочу скачать огромное спасибо этой клинике за то что помогли моему папе вылезти из 3-их месячного запоя! Там очень уютно и комфортно, персонал замечательный, врачи добрейшие оппытные люди с высоким стажем работы!
Никита Сомов
4 Haziran 2024
Отличный медецинский центр, находится в хорошем районе города. Время приёма быстрое и комфортное. Персонал добрый и отзывчивый. Приятное место.
Лариса Кочергина
5 Ekim 2024
Хотела бы сказать что это самое лучшее место где я была, качественное лечение, чистота, отношения к клиентом хорошое! Всем советаю
Den4ik Волков
28 Aralık 2024
Güzel iç mekan, güzel klinik! Ayrıca herkes yardımsever ve sosyaldir. Madalya en iyi klinisyendir!
Юлия С.
17 Nisan 2024
Вылечили моего знакомого! Грамотно обследовали, никакого хамства, дали много инструкций по лечению. По поводу процедур - было много всего, измерили давление, расспросили про болячки, аллергии, подобрали раствор для капельницы. Настоящие профессионалы.
варвара горохова
20 Mart 2024
Отправилась на лечение в МедАльянс. Спасибо врачам,которые помогли мне справиться с алкогольной зависимостью! Также хочу отметить,что приятно проходить лечение в новой, чистой клинике и с прекрасными врачами .
Виталий
10 Kasım 2024
Я посетил клинику <Мед Альянс> и остался очень доволен. Персонал очень вежливый и приятный, очень хорошо относятся к своим клиентам. Рекомендую всем, кто ищет профессиональную помощь обращайтесь к этой клинике.
Николай Пронин
28 Şubat 2024
Клиника хороша собой и внутри и снаружи. Персонал вежливый, чисто уютно красиво атмосферно. Лечат знающе и понимающие.
Евгения Л
3 Ekim 2024
Консультация у психолога была очень полезной. Я почувствовала поддержку и понимание, что помогло мне разобраться в своих эмоциях и проблемах . Специалист задал правильные вопросы и предложил советы для улучшения ситуации. Теперь меня охватывает больше уверенности, и я знаю, с чего начать. Рекомендую всем, кто ищет профессиональную помощь и хочет лучше понять себя.
Анисья Сергеевна
11 Eylül 2024
Закодировали мужа на год. В итоге не пил 4 месяца. И на этом начался опять ад. Начал опять пить! Что за клиника с борьбой от алкоголизма я не понимаю, но зато бабло рубят это я поняла.
k.aaarrriii
2 Mart 2024
Безумно удобно, клиника находится в центре города. Избавили от алкогольной зависимости. Работники вежливые, знают толк в своей работе. Рекомендую!
Антон Капусткин
11 Şubat 2024
Хочу поблагодарить всех работников за проделанный труд!Помогли знакомому очень быстро.Врачи с большим опытом,относятся с пониманием и дружелюбием.
Алёна Тиунова
23 Şubat 2024
Хочу выразить особую благодарность клинике за то что помогли моему брату выйти из четырёх месячного запоя. Персонал был очень вежливый, добрый умеет создавать доверительные отношения между пациентом и врачом.
данил Назипов
3 Mayıs 2024
очень удобно,в центре города, очень чисто и комфортно.вежливый,квалифицированный персонал.все на очень высоком уровне.всем рекомендую!!!
Сергей Полуэктов
8 Şubat 2024
Очень давно пользуюсь услугами клиники. Спасибо за сделанную на отлично работу и доброжелательное отношение к клиентам. Советую эту клинику. Лечение, протезирование все на отлично!
Алексей Ахметгараев
4 Şubat 2024
Хочется отметить важные плюсы данной клиники - удобное расположение, отличный персонал специалистов, знающих своё дело! В общем, всё понравилось, спасибо ещё раз за помощь !
Избаш Анна
Profesyonellerin bireysel yaklaşımı! Konuştuktan sonra güvenmek istedim. Sadece buraya!
Татьяна З.
27 Nisan 2025
7.000'e kadar söz verdiler, 45.000'i almak istediler, 17.000'i aldılar. Çok pahalı.
AREKKUSU \\\
15 Nisan 2024
Отправляли в эту клинику родственника , помогли сойти с черной полосы. Внутри самой клиники очень чисто , персонал очень вежливый и отзывчивый. Очень благодарны за столь проделанный труд!
Артём Белкин
3 Şubat 2024
Очень хорошая клиника. Добрый и отзывчивый персонал. Кормят хорошо.Отношение к клиентам отличное, чистота тоже. Рекомендую!
Алёна Рыкова
7 Mart 2024
Помогли вывести моего знакомого из запоя.Врачи понимающие, опытные.Место чистое, персонал приветливый и дружелюбный.
No No
12 Kasım 2024
МедАльянс лучшая клиника. Помогли мне справиться с моей зависимостью. Персонал очень хороший и вежливый. Я рекомендую всем эту клинику у кого есть зависимости!!!
Мария
30 Mart 2024
Отправили родственника на лечение от алкогольной зависимости. Врачи добрые и быстро вылечили, больше не пьет. Спасибо, советую!
Катя Балан
15 Aralık 2024
Çabucak iyileştiler. Klinik işini niteliksel olarak yapıyor.
Ллл Ннн
6 Nisan 2024
Персонала добрый, всë чисто, убрано, комфортно находится в помещении, качество лечения хорошее