Шелби

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Alex Snow
Geçenlerde bir bira fabrikasını ziyaret ettiler ve çok memnun kaldık! Atmosfer rahat, iç mekan şık ve en önemlisi kendi üretiminizden mükemmel bir bira. Menüde çok çeşitli atıştırmalıklar ve sıcak yemekler var, her şey çok lezzetli ve kaliteli. Özellikle garson Artyom'un işini not etmek istiyorum. Çok özenli, kibar ve profesyonelce menüden ne seçileceğini söyledi. Siparişi çabucak getirdiler ve Artyom soruları cevaplamak veya bir şeyler tavsiye etmek için her zaman oradaydı. Hizmeti sayesinde akşam zirvede geçti! Kesinlikle buraya tekrar döneceğiz ve burayı arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz. Harika hizmetiniz için tüm ekibe ve ayrı ayrı Artyom'a teşekkür ederiz! 🍻
Марина К.
Geçenlerde Tuapse'deki Shelby bira barını ziyaret ettim ve tamamen memnun kaldım. Her şeyden önce birayı not etmek istiyorum - gerçekten zirvede: çeşitlerin çeşitliliği, zengin tadı ve tazeliği hemen hissediliyor. Özellikle şişmanlıktan etkilendim ‑ hafif acı ve otsu baharatlı notalarla yoğun. Kurumun içi çatı katı ruhuyla şıktır: tuğla duvarlar, metal elemanlar, hoş aydınlatma. Hem birinci hem de ikinci katta masalar var - ruh halinize göre bir yer seçebilirsiniz. Hizmet nazik ve hızlıdır. Garson - Artyom mükemmel bir şekilde tartışıyor Atıştırmalıklardan peynir çubukları ve kızarmış capelin mükemmel çıktı — birayı mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Genel olarak Shelby, arkadaşlarınızla buluşmak veya huzurlu bir akşam geçirmek için harika bir yerdir. Kesinlikle Tuapse'deki en iyi bira barı!
О
Ольга Меренкова
Bugün restoranda öğle yemeği yediler, sizler büyük aferin! Çok lezzetli, yaratıcı servis, garson Artyom profesyonel ve sadece çok samimi bir adam, markalı borsch'i vay be servisiyle almanızı tavsiye etti, sooooo çok lezzetli! Pizza 4 peynirle ilgili milyonlarca sorumuz için her şeyi çok güzel anlattım) çok misafirperver, misafirperver bir kurum! Hızlı servis, mükemmel servis! Tavsiye ederim 💯 !!!! Beş puandan size 100🙋♀️🤩 puan veriyorum
Натали Савинова
Değerlendirme: 5/5 Tuapse'nin yerel bir sakini olarak, genellikle akşamı zihnin yararına rahatça geçirebileceğiniz yerler ararım. Shelby'de "Beni ikiye Katla— entelektüel oyununa girdiler - bu harikaydı! Atmosfer heyecan verici ama gergin değil, takımlar hoş bir şekilde toplandı. Kurum temiz, müzik konuların tartışılmasını engellemiyor. Biralar taze, atıştırmalıklar parmaklarınızı yalarsınız (özellikle bruschettas). Ama asıl mesele garson Maxim. Hizmet seviyesi maksimumdur (10/10). * Oyun sırasında sessizce hareket etti, düşünmeyi engellemedi ama aynı zamanda boş bardaklarını zamanında değiştirmeyi ve yeni bira getirmeyi başardı. · Ben bir kızım, tartışmanın heyecanında unutulmamamız benim için önemliydi - Maksim, turlar arasındaki duraklamaları mükemmel bir şekilde hissetti ve tam uygun olduğunda yaklaştı. · Hafif buğday seçimine yardımcı oldum (pek anlayamıyorum) ve zor sorulardan sonra mükemmel bir şekilde yenilendi. * Oynamayı bitirdiğimizde hatasız hızlı bir şekilde hesapladım ve hatta oyunun hoşuna gidip gitmediğini ve her şeye uygun olup olmadığını sordum. Maxim, hizmetiniz için teşekkürler! Bu tür personel üyeleri ve ilginç Double Me oyunuyla Shelby, akıllı boş zaman etkinlikleri için şehirdeki en iyi yer haline geliyor. Kesinlikle takım olarak geri döneceğiz!
Максим Здор
4 Haziran
Geçen gün mükemmel bir şekilde oturdum, atmosferi gerçekten beğendim, her şey çok lambalı ve barın yanında çok yer var) Bütün akşam garson Maria, internete bağlanmaya başlayıp atıştırmalıklarla ilgili tavsiyeyle biten herhangi bir soruya yardım etti. Hizmeti diğer kurumlarla ilgili olarak gerçekten beğendim, sırayla özenle giyinmiş sadece kültürlü adamlar vardı, bu da hoşuma gitti) Mutfak da harika, çekilmiş domuz eti ile bir Burger denedim, çok beğendim. Her şey hızlıydı, aperatiften faturayı pompalıyordu :)
Виктория Коноплина
Bu restoranda 07.01'de 6 kişilik bir şirket vardı. Tabii ki "restorana" çekmiyor, kafe 5 üzerinden 3,5'te. Çocuğa sipariş edilen yemeği çocuk menüsünden hazırlamadılar, sadece unuttular, ancak bence çocukların hizmete öncelik vermesi gerekiyor. Lezzetli değil, çorbalar-pancar çorbası, mantarın tatsız olduğu ortaya çıktı, pancar çorbası soğan, domuz yağı ve ekmeden servis edildi, makarna-üstüne donmuş peynirle pişmiş spaggeti...Kayda değer bir hizmet, bu tek artı. Hava harikaydı. Konsept iyi olabilir, ancak mutfağın çalışması akla getirilmelidir
Вадим Ш.
Değerlendirme: 5/5 Beyler, güzeller! Shelby'de dün "Beni ikiye katla" oyunundaydım - muhteşem zaman geçirdiler. Sorular ilginç, heyecan ölçeğin dışındaydı, kimse müdahale etmiyordu, yer geniş. Garsonumuz Anastasia'dan özellikle bahsetmek istiyorum. Bu akşamı gerçekten kendi kendine çıkaran da buydu. Biz cevaplar üzerinde ses kısıklığına tartışırken, boş bardakları sessizce dolu bardaklarla değiştirdi, atıştırmalıklar getirdi, hatta hatırlatmadan buzu doldurdu. En yoğun anda hiçbir zaman dikkatimi dağıtmadı ama aynı zamanda hiç beklemedik. Böyle bir incelik ve hız duygusuna nadiren rastlanırsınız. Mükemmel bir bira tavsiye etti - yoğun, hoppy, bir erkek şirketi için gerekli olan şey. Anastasia, hizmetiniz için teşekkürler! Shelby'de misafirlerle nasıl çalışacaklarını bildiklerine ikna oldular. Bir sonraki maç için tüm takımla geri dönelim.
Мария Корж
Bu restorana sık sık gideriz, her şeyi severiz.Yeni yönetici Alexander, restoranı yeni bir seviyeye taşıdı.Haftada birkaç kez tam zamanlı olarak düzenlenen telif hakkı oyunlarının yazarı ve sunucusu. Menüden personele kadar her şey övgünün ötesindedir. Garson Diana'yı not etmek istiyorum-kibar, düşünceli, çevik. Ayrıca yönetici Dmitry her zaman misafirperverdir) Biftekleri tavsiye ederim (özellikle Antrikot) Fotoğrafta tavuk ezmesi, servis hoş bir sürpriz yaptı.
Виктория Негляд
Bir gün buraya tesadüfen geldik, şimdi bilerek geliyoruz. Güzel iç mekan. Hoş bir atmosfer, cana yakın ve yardımsever personel (nezaket, duyarlılık ve garson Sofia'ya gülümsemeler için özel teşekkürler). Yemeklerin güzel ve sıradışı sunumu ve tabii ki çok lezzetli!
Елена Голубь
Bu kuruma ilk kez gelmiyoruz, çocuk odasının ve güler yüzlü personelin varlığından memnuniyet duyuyoruz. Sempatik ve sevecen kızlar Sofya ve Anastasia'ya özel teşekkürleriyle çocuğa çok dikkat ettiler, sandalyeyi getirdiler ve gülümsemeyle eğlendirdiler :) Shawarma çok lezzetli, hoş bir müzik.
Su3 \
Restoran-bira fabrikası "Shelby" yi ziyaret ettik ve kategorik olarak memnun kaldık. İç mekan şık ve rahattı, hoş bir atmosfer yarattı. Garson Sophia, profesyonelliği ve gülümsemesiyle şaşırttı. Yemekler inanılmaz lezzetliydi, özellikle yoğunlaştırılmış cevizli sütlü patlıcan çubuklarını beğendim. Mükemmel hizmet ve mutfak şaheserleri sayesinde kesinlikle tekrar döneceğiz
Миша П.
Şehrin en sevdiği yer, her zaman lezzetli ve rahat, ekmekli karidesler, pisi balığı Bira lezzetlidir, özellikle buğdaylıdır. Garson Sofia, en üst düzeyde, empoze etmeden seçime, yani tercihlerin belirlenmesine yardımcı olur.
Артём
Harika bir yer. Bence Tuapse şehrindeki en iyi kurum. Harika menü, muhteşem et (kebap, incik, kare, yırtık et) vay canına. Bira... Bira genel olarak en iyilerinden biridir, hafta içi sınırsız harika bir konudur. Şehre her geldiğimde en azından akşamı bu kurumda geçirmeye çalışıyorum. Hizmet mükemmel, garsonlar güzelce giyinmiş, hoş bir şekilde iletişim kuruyorlar, genel olarak bir zevk. Başarılar dilerim, gerçekten harika bir yer. Başarıların
Алексей Ковалев
Shelby harika bir bar restoran!!! Çok çevreci bir yer.Yazarın birası ve kendi üretiminin likörü. Mutfak için teşekkürler, her şey çok lezzetliydi, Çok sempatik, kültürlü bir kız olan garson Sophia'ya özel teşekkürler.
Виктор Олегович
Soçi'ye giderken ailemizle ikinci kez bir şeyler atıştırmak için duruyoruz, bu sefer geçmişten bile daha iyiydi. Garson Sofia ne alacağımı söyledi, her şey lezzetliydi. Limonata çok tatlı görünüyordu ama çabucak değiştirdim, çok mutluyum
Настя Красильникова
Lezzetli yemek yemek ve daha da lezzetli içmek için harika bir yer, Tuaps'ta böyle bir şey bulmayı bile beklemiyordum :) Kadosh Dağı'na bakan bir zanaat şişmanlığı için harika bir antrikot - bahar sahilinde yürüdükten sonra daha havalı ne olabilir)) Yarı kelimeden anlayan ve Pegasus gibi hızlı olan garson Artyom'a özel teşekkürler))
Анна Прохорова
Harika bir yer! Lezzetli biralar, hoş bir atmosfer ve lezzetli yemekler. Özellikle garson Artyom'a özenli ve hızlı hizmeti için teşekkür etmek istiyorum. Kesinlikle geri döneceğiz! 🍺
Владислав Г.
Harika bir restoran, mükemmel garsonlar, Sophia, ikinci kattaki Nastya gibi bebeğimizden gerçekten hoşlandı ve bira yapmanın heyecan verici sürecinden bahsetti. Sık sık markalı shawarma yemeye gideriz!
Ксения Чиркова
İkinci kez geliyorum, kurumu çok beğendim! İlk defa salata, shawarma ve cheesecake aldık! Sofya Berger'in tavsiyesi üzerine domuz eti ile ikinci kez denedim Yediğim her şey çok lezzetli! Garson Sophia'ya özel teşekkürler! Çok aktif, kibar, nazik, misafirperver ! Bu tür çalışanlar yüzünden düzenli olarak yürümek istiyorum!😍
Den K.
Lezzetli bira, lezzetli yemekler, harika garson Artem, rahat kanepeler, yorucu olmayan müzik, tatile olumlu duygular katmanın harika bir yoludur. Kesinlikle geri döneceğiz ve tavsiye edeceğiz
Дамир К.
Bu kurumda dinlendik, lezzetli yemekler, güzel servis, hizmeti not etmek isterim, garson Maria özenli, her şeyi gösterecek ve anlatacak, keyifli bir akşam için teşekkür ederim!kesinlikle size geri döneceğiz ve bir kereden fazla!
Алексей М.
Eğlenceli bir yer, çatı katının çevresi ve sakin müzik. Bira çok lezzetli. Garsonlar Maria ve Artem'e saygılı, olumlu ve sosyaldir. Kurumun fiyatlandırma politikası sadece biraz karışıktı. Krutonlar ve et seti sossuz gider, ancak bu fiyata sette görmek isterim. Lezzetli nargile için Artyom'a teşekkürler
Алла Б.
En sevdiğimiz kurum Soçi'ye giderken! garson Maria'ya ayrı bir merhaba! Buraya iki yıldır büyük bir zevkle geliyoruz. İç mekandan mutfağa kadar sadece bir zevk!
Артём А.
Bin kilometre öteye geldik, oturup sohbet etmek için yüksek sesle müziği olmayan, diskosu olmayan bir yer aradık. Atmosferi, alkolü ve atıştırmalıkları çok beğendim. Çok yardımsever personel, her zaman teklif verecek ve sohbet edecekler. Garson Ilya özellikle hoşuna gitti. Harika bir kurum.
Павел Кузьменко
20 Ağustos 2025
İki kez uğradık - yol boyunca öğle yemeğine uğradık, ertesi gün akşam yemeği için kasıtlı olarak uğradık. Her şeyi beğendim. İç mekan, çatı katı tarzında ilginç bir tarzda tasarlanmıştır, ancak tam olarak değil. Tüm yemeklerin servis edilmesi çok yüksek bir seviyede. Tadı mükemmel. Çorbalar, makarnalar, burgerler, çocuk menüsünden bir dizi pozisyon sipariş ettiler. Çok lezzetli, porsiyonlar büyük. Fiyatlar, yemeklerin kalitesiyle St. Petersburg restoranlarından daha düşük değil, bazen daha da yüksek. Nargile var, sokaktaki yerler. Çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. İlçede nesnel olarak en iyi yer var. Hala tatildeysek veya seyahat edersek kesinlikle ziyaret edeceğiz. İyi şanslar ve refah kurumuna.
Дмитрий T.
3 Ağustos 2025
Gastronomik zevk yıldızlarda ölçülebilseydi - Shelby bütün bir galaksiyi alırdı! Gelendzhik'in restoran sahnesinden yorgun ve biraz hayal kırıklığına uğramış Soçi'ye eve gidiyorduk ve Shelby'de bir şeyler atıştırmaya karar verdik. Ve işte burada - bam! - Sanki bir kafeye değil, gastronomik bir peri masalına gitmişler gibi. Bu sadece akşam yemeği değildi, tadı bir zevkti! İç mekan şık bir çatı katı, atmosferik, rahat, her şey modaya uygun Moskova kurumları düzeyinde. Ama sonra - daha fazlası. Yemek... Tanrım, ne yiyecek! Aşçının altın elleri ve Mars'tan yüksek mutfak eğitimi almış gibi geliyor. Her şeyi yıldırım hızıyla servis ettiler — acıkacak vaktim olmadı, ama şimdiden tadını çıkarıyorsunuz. Her yemek bir lezzet patlamasıdır. Hiçbir şeyin mutluluğa müdahale etmemesi için gözlerimi kapatıp sessizce çiğnemek istiyorum. Fiyatlar mı? Burada genel olarak bir masal var - gastronomik Düzeltme Fiyatında olduğu gibi her şey 350 ruble, sadece tek kullanımlık ürünler yerine tabakta yüksek sanat. İkinci katta genel olarak farklı bir dünya var: havadar, rahat, manzaraya ve rahatlık atmosferine sahip. Ve tuvaletler! Müzeye gittiğimi sanıyordum — ya Nikola Tesla ya da Elon Musk tasarımcıydı. Tuvaletten bile çıkmak istemedim! Ve evet - çocuklar için oyun odası! Ebeveynler bunun ne kadar önemli olduğunu anlayacaklar. Kızım meşgulken eşim ve ben akşam yemeğinin randevuymuşuz gibi tadını çıkardık. Soçi'de böyle bir restoran olsaydı, yakınlarda bir daire satın alırdım ve sadece orada yerdim. Bu arada - size bilerek gelmeye hazırız. Soçi'den. Yemek için. Atmosfer uğruna. Duygular uğruna. Eğer 5 üzerinden 6'yı koyabilirsek, biz koyardık. Ve burada bahşişi «nezaketten» değil, saf kalpten bırakmak istiyorum. Böyle bir yer için teşekkür ederim!
22 Şubat 2025
Restoranı çok beğendim, kocamla ilk kez ziyaret ettik, her şeyi çok beğendim, yemeklerin hızlı servis edilmesini, garsonların kibar ve yetkin olmasını, garson Maxim de kibardı (yanılmıyorsam), bir seçim önerdim ve her şeyi oldukça hızlı bir şekilde getirdim, karidesli sezar sipariş ettim ve buffalo kanatları çok lezzetli ve tatmin ediciydi, fiyatlar makul. İçerideki atmosfer sadece muhteşem, müzik can sıkıcı değil, genel olarak oraya geldiğim için pişman olmadım ve bir daha geleceğim ve bu kurumu arkadaşlarıma ve aileme tavsiye edeceğim.
Юлия Лейкам
15 Haziran 2025
Bu yerde çocuklarla birlikte büyük bir şirkettik. Herkes çok sevdi, yemekler lezzetli, yendiler - burgerler, khachapuri, biftek, kaburga, karaciğer, krema soslu makarna, fiyat etiketi mükemmel, porsiyonlar küçük değil, bu çok memnun oldu! Orada ve yanlarında bira aldılar! Hizmet üst düzeydedir, hepsi çok özenli, duyarlı! Garsonumuz Maxim'e özel teşekkürler! Bir dahaki sefere mutlaka geleceğiz! İşinize refah! Teşekkür ederiz!
Денис Тимофеев
19 Eylül 2025
Her şey çok güzel. Havalı iç mekan, lezzetli yemekler, harika servis ve en önemlisi - bu fiyat! 350₽😍'deki yemeklerin çoğu siparişte küçük bir aksaklık yaşadı, siparişi kabul ettiklerinde garsonu uzun süre beklediler, ancak sonra hızlı ve hemen yaklaştılar. Tabii ki ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Yanından geçecekleriniz hemen uğrayacağınızdan emin olun. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.
Ирина Конах
16 Ocak 2025
İncelemelere göre, 12/28/24 tarihinde Yeni Yıl 🎄 kurumsal partisine ev sahipliği yapmak için bir restoran seçtiler ve Yönetim, Alena ve ekibi bu restorana yerleştiler, isteklerimizi dikkate aldılar, kutlamanın konusunu dikkate alarak menüyü hazırladık, Muhteşem bir ekstravaganza ortaya çıktı. Sebzeler ve meyveler de dahil olmak üzere taze yiyecekler. Garsonlar konuklara yorulmadan hizmet ettiler, herkese dikkat etmeyi başardılar.Çok sayıda misafir vardı ama kalabalık olmadı. İç mekan şık, masa şık yemeklerle dolup taşıyordu.Çok sayıda misafir vardı, ancak kalabalık olmadı, şefler garsonlara özel teşekkürlerden memnun kaldılar – sıkılmıyorlar, ama aynı zamanda her zaman hizmet vermeye hazırlar.Tatilin düzenlenmesinden memnun kaldım, sunum yapana çok teşekkür ederim, fotoğrafçıya da çok teşekkür ederim.Kız arkadaşlarım ve ben size refah, harika konuklar, yeni fikirler diliyoruz! Akşamımızı aydınlattığınız için teşekkür ederiz!Kesinlikle size bir kereden fazla geleceğiz 🤗 ❤️
Елена Б.
Shelby çok atmosferik bir kurum! Her şey aynı seviyede - servis, menü, bar! Her şeyi çok beğendim. Etkinlikler: Mafya, Kız'n'roll, Beni ikiye katla! Garson Maxim çok cana yakın ve yönetici Alexander genellikle ateş!Всем Herkese, özellikle kiraz tentürünü tavsiye ederim
андрей вертуханов
2 Aralık 2025
10 üzerinden 10, şehirdeki en iyi mutfak, paranın karşılığını en iyi şekilde alıyor, menüyü düzenli olarak güncelliyorlar, rahatlık, iyi niyet,% 100 oranında bazı eğlenceli etkinlikler, düzenli ve sürekli buraya gidiyoruz, şehirdeki diğer tüm kuruluşlar yerin arka planına karşı soluyor, en lezzetli bira ve alkollü içeceklerin yanı sıra
Aram Kalustyan
2 Şubat 2025
Enfes bir iç tasarıma sahip mükemmel bir restoran, kendi üretiminizden biralar da dahil olmak üzere iyi bir yiyecek ve içecek seçkisi. Her şey 350 ruble için fiyatları cezbediyor! Kurumun personeli güler yüzlü, güler yüzlü ve özenli! Genel olarak, kurum çok hoş izlenimler bırakıyor, onu tekrar ziyaret etme arzusu var. Tavsiye ederim!
Евгений Биглов
11 Nisan 2025
Lezzetli yemekler, harika biralar kokteyller sadece bir şarkıdır (karısına göre), atmosfer süper, çok hoş personel! Nargile - yüksek🙌🏻 Genel olarak, kurumda olmak güzel, her şey temiz ve güzel. Ayrıca arkadaşlarımdan periyodik olarak bir «Mafya» düzenlendiğini öğrendim, şimdi karımla birlikte eğlenceye de girmek istiyoruz. Ziyarete kesinlikle tavsiye edilir! 😎
Сардор Салиев
8 Nisan 2025
Çocuklar bu kurum gerçekten dikkat etmeye değer şu anda bu restorasyonda oturuyorum ve ne hazırladıkları ve nasıl hazırladıkları konusunda hayranım. Sadece süper, özellikle patates hashbraunomi ile biftek yiyorum, Borodino ekmeği ile doldurma sihirbazı, karidesli sezar salatası, 100kişiden 100'e çekmelerini tavsiye ederim! Fiyatlar sadece lezzetli her gün buraya giderdim.
Даниил Оборин
Çok lezzetli biralar, şehirdeki en iyi bira fabrikası, tavsiye ederim. Harika garsonlar, her şeyi anlattılar, nargile yaptılar ve akşamı aydınlattılar, Maria ve Artyom harika adamlar. Menü güzel ama soslar ayrı bir paraya, bu şaşırtıcıydı. Ama genel olarak saygılarımla.
Мария Миро
12 Mart 2025
Güzel bir kurum. Çok cana yakın garsonlar, çocuklar için iyi bir oyun, makul fiyatlarla geniş bir menü. Burger, balkabağı ve kalamarlı salata, tavuk çorbası, Acar usulü khachapuri çok lezzetlidir. Öneriyorum. Atmosferik.
Екатерина Великая
13 Aralık 2025
Bu kurumda ilk başta değiliz, yaz aylarında sık sık ziyaret ettik. Hizmetin kötüleştiğini belirtmek isterim. Bize bir adam hizmet etti, kendi başına tatlı bir çocuk, ama misafir olarak bize dikkat edin 0!! Sorulan sorulara net bir şekilde cevap veremedim, genellikle bira bilgisi hakkında "bekleme süresi nedir" kategorisinden sessiz kalıyorum... Birini sipariş ettiler, başka birini getirdiler. Ve böylece defalarca. Shelby'yi çok seviyorum, yemek her zamanki gibi birinci sınıf
Татьяна Широкова
Yeni bir yönetici (genç adam) ortaya çıktı, konsepti değiştirdi ve her şey süper oldu! Lezzetli yemekler, harika eğlence aktiviteleri. Shelby, Tuaps'ta buluşmak için ikonik bir yer haline geldi. Yeni yöneticiye teşekkür ederim, işinizde profesyonel!
Антон Л.
13 Ağustos 2025
Birayı patlatmak ve lezzetli yemek yemek için harika bir yer. Yaptığım gibi, tüm çeşitleri tatmak için tadım için bir set sipariş edebilirsiniz. Hafif tatlar var, sıra dışı olanlar var. Oldukça klasik ve hafif sarışını beğendim. Yemekler lezzetli, bira atıştırmalıkları harika. Personel hoş.
Александр К.
22 Ağustos 2025
Belki de Tuapsin bölgesinin tamamında en iyi biraya sahip olan harika kurum, kurum yönetiminin mutfak, çevre, tematik akşamlarla ilgili yaptığı reformlardan çok memnun kaldı. Formatına göre, bu bir bira barı bile değil, bundan daha fazlası, burada 350 ruble geniş bir ürün yelpazesine sahip, iyi restoranlardan daha düşük olmayan bir dizi atıştırmalık içeren biralar ve piyanoda canlı müzik, şarkı gruplarının performansları ile 2. katta tam teşekküllü bir restoran var. Paket servis birayla iyi bir promosyon var.Genel olarak, kesinlikle geri dönmeniz gereken yer!
Ирина Терёхина
29 Ağustos 2025
Harika bir yer! Thomas Shelby'den orada pek bir şey yok) ama yemekler çeşitli ve çok lezzetli! Servis hızlı ve sevimli. Baristalar, garsonlar kibar, cana yakın. Soçi'ye giderken şimdi her zaman burada duruyoruz)
Ирина Обыдина
16 Kasım 2025
Eve dönerken oraya uğradık. Restoran pistin karşı tarafında değildi, ancak yorumları okuduktan sonra (biri özellikle coşkuyla tanımlandı) uğramaya karar verdiler. Gerçekten, yer harika . Hem iç hem de servis ve mutfak . İlk başta, bir çeşit aksaklığın (fiyatların hepsi 350 ruble) olduğunu düşündük, restoranın böyle bir özelliği olduğu ortaya çıktı. Yemeklerin sunumu alışılmadık, her şeyi çabucak getirdiler. Küçük bir çocuk odası var (oradaki oyuncakları güncellerdim), ama yine de - çocuklar yoldan sonra rahatlayacaklar.
Дарья Мирная
13 Ekim 2025
Mekanı hem iç mekanı hem de mutfağı çok beğendim. Her şeyi olabildiğince çabuk hazırladık, lezzetliydi, garson Maxim'e ayrı bir saygı - kibar, göze batmayan. Ayrı olarak, bu kurumun bütçe fiyatlarına dikkat çekmeye değer. Genel olarak beğendik, tekrar geleceğiz
Валерия Викторовна
29 Kasım 2025
Bugün Tuapse şehrinde bir tenis turnuvasında oynadılar! Restoran Shelby turnuvanın ortağıydı, zaferden sonra oraya yemek yemeye gittik) iyi beslendik, mutluyuz, çok bira getirdik) bunu bize restoran verdi! Kendi bira fabrikaları var. Karaciğeri yedim, herkes hamburger yiyordu, her şey çok lezzetliydi! Ve rahat ! Garson Timur'u çok beğendik, özenli! Sıcak karşılama için teşekkürler ! Herkese tavsiye ederim)
Александр Караказян
Güzel bir yer, buraya sık sık arkadaşlarımızla geliyoruz. Paket servis biraları, sınırsız bira barları, çok lezzetli yemekler. Garson Sophia top chik
Tourist
3 Temmuz 2025
Hizmet sektöründeki en önemli şeyin insanlar olduğunu yazmaktan yorulmuyorum. Eğer insanca karşılanırsan, geri dönüp kusurlara gözlerini kapatmak istiyorum. Burası hakkında ne bilmemiz gerekiyor? Pistte nadir görülen normal yemek vakası. Uygun otopark mevcuttur. Kendi biralarını yapıyorlar. Mümkün olan en gerçek fiyatlara sahip bir çocuk menüsü var. Akşamları tematik buluşmalar. Döneceğim.
Sabrina Kornienko
20 Temmuz 2025
Harika bir kurum ! Tuapse'den geçiyorduk, yolda bu restoranı gördük, büyük bir şirketle uğradık ve hızla büyük bir masa düzenledik! Servis çok hızlı ve hoştu ) Her şey lezzetli 🤤 güzel sunum 😍 Ve fiyatlar sadece vay canına
Антон Кембель
23 Eylül 2025
Harika bir kurum! Lezzetli yemekler, güzel sunum. Yemekler hazırlanırken veya ebeveynler yemeği sakince bitirirken küçük çocukların oynayabileceği bir çocuk odası vardır. Her zevke uygun harika biralar yapıyorlar. Özellikle hoş Çek pilsner'ını ve lezzetli arpa cehennemini beğendim. Çok nazik ve kibar personel. Genel olarak, herkese ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Анастасия
1 Temmuz 2025
Soçi'ye giderken yemek yemek için harika bir yer. Her seferinde geçmemeye çalışıyoruz. Uygun fiyatlarla çok lezzetli yemekler, inanılmaz derecede hızlı servis! 5 dakikada sıcak çörekler getirdiler Ve yanınıza da lezzetli bir bira getirmenizi tavsiye ederim. Genel olarak, yer süper, sadece bir keşif!❤️ Ayrıca her zaman güler yüzlü ve güler yüzlü personel!