К13

Ürün ve servisler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Nastya U.
Geçenlerde kendime hoş bir hediye vermeye karar verdim ve göbek deliğini usta Anna'ya delme prosedürüne gittim. İzlenimlerimi paylaşmak istiyorum! Anna, işinde gerçek bir profesyoneldir. Prosedürün tüm aşamaları hakkında ayrıntılı olarak konuştu, tüm sorularımı yanıtladı ve uygun bir dekorasyon seçmeye yardım etti. Deneyimi ve özenli tutumu sayesinde prosedürün kendisi hızlı ve pratik olarak ağrısızdı. Şimdi karnım güzel bir piercingle süslendi ve kendimi daha da güzel ve kendinden emin hissediyorum. Becerin ve ilgin için çok teşekkür ederim Anna! ❤️ Vücudunu kaliteli ve güvenli bir şekilde dekore etmek isteyen herkese ustayı tavsiye ederim.
Анна Ж.
11 Aralık 2025
Usta sadece bir büyücüdür! Her şey steril, her küçük şeyi açıkladım, tavsiye ettiğim gibi titanyumdan bir takı seçtim. Delinme hızlı bir şekilde yapıldı, pratik olarak acı çekmeden ve mükemmel bir şekilde iyileşiyor! Kızarıklık veya sorun yok. Kabindeki atmosfer çok hoş. Profesyonel arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim!
meilmeki
Burası muhteşem bir yer! Odada rahatlık atmosferi var ve delici Anna işinde gerçek bir profesyonel. İşini kaliteli, güvenli ve müşterileri için özenle yaptığını bilmek güzel. Anna her zaman ayrıntılı önerilerde bulunmaya ve sohbeti desteklemeye hazırdır. O altın elleri olan gerçek bir ustadır.
Полина Арапова
Harika stüdyo ve harika usta Anna! Delinmenin bakımı ile ilgili her şeyi çok ayrıntılı olarak açıkladım ve prosedürün kendisi mümkün olduğunca rahat ve hızlı bir şekilde yapıldı, düşük fiyattan da memnun kaldım. Stüdyonuzu kesinlikle tavsiye edeceğim ve diğer piercing türlerine daha fazla kayıt yaptıracağım!
Мистер Н
Merhaba, gerçekten deneyimli ve empatik ustaların çalıştıkları en üst salon, her zaman tavsiye edecekler, seçime yardımcı olacaklar, iyi bir indirim yapacaklar, salonda atmosfer dost canlısı, evde olduğu gibi sıcak) yeterlilik en üst düzeyde, her durumda dövme için geri döneceğim)
баданина дарина
Kız kardeşiyle birlikte çeşitli delikler açtılar. Usta çok nazik ve girişken, hangisinin daha uygun ve iyileştiği her delinme hakkında her şeyi ayrıntılı olarak anlattı! Stüdyoda rahat ve rahat. Her şey steril ve güvenlidir! Herkese tavsiye ederim)
Марина Филина
Her şeyi beğendim, rahat bir salon, çok olumlu ve olumlu bir usta, prosedür harikaydı, usta delinmeye nasıl bakılacağını ayrıntılı olarak açıkladı, kesinlikle başka prosedürler için geleceğim!!
feymovaa
15 Aralık 2025
Benim için bu Vologda'nın en iyi salonu! Bir delinme yaptım ve küpeyi değiştirdim, çok hoş bir dkvushka, her şeyi anlattı, açıkladı, tavsiye verdi. Odanın kendisi güzel, rahat ve en önemlisi fiyatlar çok hoş!
Инга Чеплинските
3 Haziran
Piercingden sonra daha fazla olumsuz duygu almak istiyorsanız, sadece keyifli bir yer. ilk olarak, delinme, zaten uyarılması gereken iğne yerine bir kateterle yapılır. İkincisi, ödem için bile rezerv için çok uzun bir mücevher parçası koydum. Labret her şeye, özellikle dişlerine tutunur, normal iyileşmeyi önleyen bir delinme içinde sürekli ileri geri gider. Bu arada, görünüşe göre labretin kendisi çok kaliteli değil, çünkü hile bir saat içinde üç kez uçtu. Ayrıca deliğin kendisi de benim için çarpık bir şekilde yapıldı, çok teşekkür ederim. Bu zevk için bin beş yüz verdiler, neden olduğunu pek anlamıyorum. Aynı başarı ile, dünya Bankası'ndan 300 ruble karşılığında bir set satın alabilirsiniz, sonuç çok farklı olmayacaktır.
Сергей Плагов
Ksyusha'da dövme yaptım - çok memnun kaldım.Her şey yolunda, çizgiler net, kısacası mermi çıktı эскиз Eskiz için özel teşekkürler, Ksyusha fikri mükemmel bir şekilde tamamladı, beklediğinizden bile daha iyi çıktı!Atmosfer harika, usta her şeyi açıklıyor ve yardım ediyor
Михаил Янковский
15 Eylül 2025
Kusursuz çalışması için dövme stüdyosuna ve ayrı ayrı usta Anna'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Bu artık burada yaptığım ilk dövmem değil ve her seferinde sadece cildimde yeni bir desenle değil, daha iyi bir yere döndüğüme dair tam bir güvenle ayrılıyorum. Atmosfer ve stüdyo hakkında: Stüdyo temiz, aydınlık ve çok rahat. Müşteriler için bakım hissediliyor: her şey steril, tek kullanımlık sarf malzemeleri, boyalar ve yüksek kaliteli ekipman kullanılıyor. Seanstan sonra, dövmeye nasıl bakılacağını her zaman ayrıntılı olarak anlatıyorlar, bir not ve bakım ürünleri veriyorlar. Uzun seanslarda bile rahatlamanıza yardımcı olan çok sakin ve yaratıcı bir atmosfer. Usta Anne hakkında - bu Tanrı'dan bir usta ve sadece harika bir insan! İşte özellikle kutlamak istediğim şey bu. Duyarlılık ve sabır. Anna her zaman isteklerini çok dikkatli dinler, eskiz, konum ve boyut seçiminde yardımcı olur. Kendi başına ısrar etmiyor, hoşuna gidecek bir seçenek arıyor. Seans sırasında sürekli refahla ilgileniyor, gerekirse ara veriyor. Bu sizin ilk dövmeniz olsa bile, onunla hiç de korkutucu değil.
Катя Камкина
Kız arkadaşımla birlikte piercingi delmeye geldiler.her şey steril ve stüdyoda çok rahat!Usta her şeyi düzgün ve çok güzel bir şekilde yaptı.her şeyi beğendim, sanırım tekrar kayıt olacağım)
Анна В.
9 Eylül 2025
Özenli tavrı için usta Anna'ya çok teşekkür ederim, burnunu ve kaşlarını çok hızlı ve verimli bir şekilde deldim. Durum evde olduğu gibi çok elverişli. Tüm aletler müşteri ile açılır, her şey sterildir, tüm bakım önerileri verilmiştir. Her şeyi çok beğendim. Tekrar gelmem gerek. Tavsiye ederim!
Зосим Л.
19 Şubat 2025
Burada ilk dövmeyi evde olduğu gibi rahat, çok hoş bir tavır ve müşteri odaklılıkla yaptım. Usta gerçekten işinde profesyonel, seansın 10 saati boyunca acı vericiydi, ancak sonuç o kadar şaşırdı ki şimdi bu salona bir sonraki ziyaretim için para biriktiriyorum))
Ольга Иванова
Harika stüdyo. Her şey temiz, şık. Usta kız her şeyi net bir şekilde çözdü ve oğluna kulak deliğinin nasıl tedavi edileceğini açıkladı. Sizi tanıdıklarınıza tavsiye edeceğiz.
Евунчик
Piercing yaptırdığım en güzel yer. Zaten 3 defa oldum ve pişman olmadım. Göbeğimi, burnumu ve dilimi deldim. Her şey verimli ve acısız bir şekilde yapılır. Piercing ustası Anya sadece bir tatlım, herkese tavsiye ederim)
Макс Келон
her şey çok havalı, usta işini biliyor, dikkatlice yaptılar, 2 kez deldiler, önce süngeri, sonra dili yaptım ayrıca kabinin tasarımının kendisi de çok havalı!!!
Александра Лебедева
14 Aralık 2025
Göbek deliğini yaptılar, sonuçtan memnunum, her şey steril ve temiz. Kız işinin ustasıdır. Bu stüdyoyu herkese tavsiye ediyorum.
Ната Ч.
Delinme yaptım. Mükemmel usta: Her şey temiz, steril ve hızlı, neredeyse ağrısızdır. Bakımı açıkladım - iyileşme süreci sorunsuz ilerliyor.
Диана Дроздова
Bu stüdyoda birden fazla piercing yaptım, her şey muhteşem. Çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde deldiler, usta Anna'ya teşekkürler)
Арина Кочнева
19 Kasım 2025
Mükemmel stüdyo - K13, bir delik açtı, her şey hızlı ve düzgün bir şekilde gitti. Temiz, steril ekipman, güler yüzlü personel, bakımı ayrıntılı olarak açıkladılar. Öneriyorum
Дарина
8 Ekim 2025
Başarılı bir delinme yerine olumsuz izlenimlerle kalmak istiyorsanız bu stüdyoya başvurun. Ustanın bakım konusunda herhangi bir tavsiye vermemesine ve kendi faaliyet alanını anlamamasına ek olarak, aniden herhangi bir yanlış anlaşılmayla karşılaşırsanız, o zaman salon başkanının kaba tavrıyla hemen «nazikçe» karşılanacaksınız, oraya kaydolmadan önce tüm incelemeleri dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. Her hafta başarısız delinmelerle ilgili durumların daha fazla olması komiktir, ancak ustanın bunun için suçunu üstlenmemesi komiktir)
марина Борисова
göbeğini deldim, her şeyi çok beğendim!!!! stüdyoda rahat bir atmosfer. Usta Anna çok hoş, her şeyi mümkün olduğunca acısız yaptı
Евгения Кримачева
2 delik açtım (idrar ve helix). Yarım ay geçti, her şey yolunda, kulağım ağrmıyor, iltihaplanmıyor. Usta havalı, her şeye nasıl olduğunu söyledi. Kabinde atmosferik, tavsiye ederim!
qwert
Geçenlerde bu salonda göbek piercingi yaptırdım ve çok memnun kaldım! Ustalar gerçek profesyonellerdir - her şey hızlı, dikkatli ve neredeyse acısız bir şekilde gitti. Benim için özellikle önemli olan temizlik ve tüm sıhhi standartlara uyulmasından çok memnun kaldım. Personel cana yakın, tüm soruları yanıtladılar ve bakım için ayrıntılı tavsiyeler verdiler. Şimdi sorunsuz iyileşen güzel ve kaliteli bir piercingim var. Bu salonu kesinlikle piercing veya dövme yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederim!
Аня Аня
18 Aralık 2025
samimi bir atmosfer, delinmeye geldi - kız profesyoneldi, çabucak yaptı ve neredeyse hiç acı çekmedi
Маруся
29 Eylül 2025
Usta Anna'dan bağışlanan sertifikaya göre göbek deliğini deldim. Çarpık bir delinme yaptı, ancak görünüşe göre bunu bildirmeyi uygun görmedi (genellikle bu gibi durumlarda, aniden bu bir keşif haline gelirse, yeniden kesmeyi teklif ediyorlar, not alıyorsunuz). Daha sonra bu olayı keşfettikten sonra pm'de Anna'ya döndüm (sorular için ona yazmasını söyledim). Usta, çarpık bir delinme mesajını gördüğünde, hemen birleşti ve onu görmezden geldi. ah, ve dahası! Delinme 1,2 mm yapıldı, ancak daha sonra başvurduğum tüm ustalar ilk kez bununla karşılaştıklarını söylediler, çünkü 1,6 standarda göre göbeğe gidiyor. Ayrıca bu tür ustaları hangi bodrumlarda bulduğumuzu sordular) inanılmaz duygular için teşekkür ederim, size ayağımla değil, başkalarına tavsiye etmeyeceğim
Кристина' Смирнова
23 Aralık 2025
Hoş bir atmosfer, iyi bir usta, seans rahatça geçiyor, dövmenin çok güzel olduğu ortaya çıktı
Ю
юлия волошина
11 Kasım 2025
Ustaya çok teşekkür ederim, acele etmedi, sakinleşti))) delinmenin tüm nüanslarını, nasıl bakılacağını, ne kadar değiştirilebileceğini, dekorasyonu açıkladı. Havalı terlikler veriyorlar)) çok teşekkür ederim, umarım buraya tekrar geleceğim)))
Марина Фролова
8 Eylül 2025
Bu yeri mümkün olduğunca tavsiye etmiyorum! Güzel bir delinme istedim, 10 gündür dış kulağımda perikondrit ile hastanede yatıyorum. Delinmeden birkaç gün sonra kulak şişmeye ve cehennem gibi incinmeye başladı, ustaya döndü, levomekol ile bulaşmasını tavsiye etti. 2 gün sonra durum önemli ölçüde kötüleşti! Arkadaki toka neredeyse kulağa girdi, küpeyi çıkarmak için travmatolojiye gitmek zorunda kaldım, sonra beni hastaneye yatırdılar. Stüdyolar, yapılan prosedürün sonuçlarına kayıtsız kalıyor. Ve en önemlisi, ben böyle yalnız değilim! Aynı durumla hastanede yatan kızları daha buldum. Görünüşe göre iğneler ve aletler doğru şekilde işlenmiyor.
Ася Шамахова
16 Eylül 2025
Usta Anya sadece bir mucize, kaşını deldi, birkaç ay sonra bir inceleme yazıyorum. Her şey harika iyileşti. Not: Delinmelere nasıl bakacağınızı bilmiyorsanız (ki bu aslında açık bir yaradır), o zaman vücudunuza tecavüz etmeyin ve ustaları suçlamayın. Herkese iyilikler
эйстейн ошет
11 Kasım 2025
Bir septum delinmesi yaptım, özenli tutumu ve kaliteli çalışması için usta anna'ya teşekkür ederim. bakım ve iyileşme için hemen anlattılar, her şey iyi iyileşti, kesinlikle tekrar geleceğim!
Мари
25 Kasım 2025
Arkadaşımla dövmedeydim, her şeyi beğendim, acısız ve güzel doldurdum) Usta Victoria'ya özel teşekkürler, tam olarak kaynakta olduğu gibi doldurabildim
Любовь К.
28 Aralık 2025
Harika bir usta. İkinci kez delinmeye kaydoldum ve her şey yolunda. Bakım önerileri verildi.
наталья шихаб
9 Eylül 2025
Usta Anna'nın kız arkadaşına, her şey harika, sonuçsuz bir delik açtım. Salon çalışanları arasında özenle, mükemmel müşteri odaklılığını yaptılar.
София Белова
Kendime kaş piercingi yaptım, hizmetten çok memnunum, her şeyi çok beğendim, yürüyorum ve sevindim)
Максим Старина
10 Ekim 2025
Sadece bu salonda dövmeler yapıyorum, hizmet ve kalite yüksek seviyede, ustalar her konuda var ve yardımcı olacaklar.Tavsiye ederim!
Ксения
13 Eylül 2025
Birkaç ay önce burun kanadının delinmesi için kayıt yaptırıyordum. Beni utandıran ilk şey, iğnenin açıldığını görmememdi. Tek kullanımlık olsun ya da olmasın, benim için hala bir sır olarak kalıyor. Çünkü bu noktada piercingin çıkarılması gerekiyordu! Delinme çevresinde granülom oluşumu nedeniyle. Savunmamda, piercingin dikkatli bir bakım olduğunu söyleyeceğim: önce miramistin (ustanın tavsiyesi üzerine) ve sonra levomekol merhemini kullanmak zorunda kaldım (bu zaten doktorun reçetesine göre). Ve hiçbir şey yardımcı olmuyor! Diğer deliklerde her şeyim yolunda (başka bir ustada yaptım), ancak burada asıl nedenin bir delinme olarak olduğundan şüphem yok. Usta ayrıca delinmeyi normal suyla işlemenizi tavsiye etti. Bu genellikle çok garip. Tahmin şu şekildedir: bin iki yüz ruble için burunda fazladan bir eğitim var.
Марина
14 Aralık 2025
Aralık ayının başında göbek delici yaptılar, her şey yolunda, usta güzel Çok teşekkür ederim, her şeyi beğendim
лидия .
25 Kasım 2025
Bugün bu stüdyoda nana animesinde olduğu gibi çift lotus dövmelerini doldurdum! çok güzel ve nazikçe ortaya çıktı!!! çok teşekkür ederim!
Анна Скворцова
Salon modern, servis yüksek seviyede, önce her şeyi anlattılar, önerilerde bulundular. Teşekkür ederiz!
Сергей Козенков
25 Eylül 2023
Спасибо огромное мастеру Алине. Просто шикарная работа! Все было выполнено качественно и стерильно. Работают профессионалы с большой буквы. Привлекательные цены. Приду сюда ещё не раз! Всем советую эту студию, не пожалеете.
Андрей
13 Eylül 2025
Bir seansa kaydolmak, dövme yaptırmak istedim. Ancak sonuç olarak stüdyoya bile ulaşamadım. Bir süre sonra beni arıyorlar ama artık ilgim yok.
Яна Громова
10 Kasım 2025
stüdyo çok atmosferik, ustalar çok sorumlu, nazik ve hoş.
Лера
Herkese her şeyi çok beğendim, herkese tavsiye ederim, her şeyi hızlı ve dikkatli bir şekilde yaptılar
Аня
13 Kasım 2023
Отличный тату салон, на тату хожу только туда) всё чисто, очень красиво и аккуратно. Недавно била новую татуировку - очень понравилась мастер Диана! Сделала безумно красивую работу ❤ Очень рекомендую)
Ренгоку Кёджуро
10 Kasım 2025
harika bir stüdyo, çok iyi bir usta. Kaydolmak uygundur, tüm soruları çabucak çözerler. Her zaman yardım edecekler ve soracaklar, soruları hızlı ve ayrıntılı bir şekilde cevaplayacaklar. kesinlikle tekrar döneceğim) спасибо teşekkür ederim 🥺
kuprianovskaya4
18 Ocak 2024
Замечательный тату-салон!❤️ Пришла первый раз с подругой на парные татуировки. Все понравилось. Вежливые и доброжелательные мастера!) Отдельно хотелось бы поблагодарить Алину, за восхитительную работу. Спасибо вам большое!❤️ Приду еще не раз!
А
Алина Хряпина
18 Ocak 2024
Делала пирсинг в этой студии. Мастер Анна настоящий знаток своего дела, прокол сделала отлично и дала все рекомендации по уходу. В студии отличная атмосфера🔥 Обязательно обращусь ещё)
Анастасия В.
30 Ekim 2023
Очень классный тату-салон) Отдельное большое спасибо мастеру Екатерине, работа выполнена отлично! Все качественно и стерильно. Рекомендую!!!!