Рр-авто

Ürün ve servisler

Виолетта Пивцаева
İyi su basıncı - kir hızlı ve sorunsuz bir şekilde yıkılır. Köpük kalın, yüksek kalitededir ve kirliliği iyi aşındırır. Ayrı bir büyük artı, şu anda nadir görülen ücretsiz bir elektrikli süpürgedir. Kutular rahat, her şey düzgün çalışıyor. Arabanızı makul bir parayla sakince ve iyice yıkayabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim
Артур Хайруллин
Kazan'ın tüm araba yıkamalarından sadece burada balmumu gerçekten mumdur, köpük gerçekten köpüktür, su değil, kimya gerçekten yüksek kalitede kullanılır ve burada pişman olmazlar, elektrikli süpürge ücretsizdir, her zaman temizdir, çalışanlar her zaman iyi durumda tutmaya çalışırlar, eğer bir şey işe yaramazsa, o zaman her zaman yardım etmeye isteklidirler.Kendim için arabayı yıkarsanız, o zaman sadece burada ve uzaklara gitmeniz gerekse bile kesinlikle buna değeceğine karar verdim!
Марат Валиев
Uzun zamandır lavaboya uğruyorum ama onarımdan sonra genellikle muhteşem hale geldi. Otomatik kapı, içeride her şey birikir, elektrikli süpürge ücretsizdir. Karchera'daki basınç öyle ki tüm kiri bir patlama ile kırıyor. Köpük her zaman kalındı.
Тимур Н.
Yıkama sadece bir sınıf, yakın zamanda onarımlar yaptılar, her şey en üst düzeyde, sıcak yıkayın, hatta elektrikli süpürgeyi ücretsiz olarak)
besoff besoff
12 Mayıs 2025
Ayrıca, araba servisinin her şey hızla yan yana 🚀 kauçuğu niteliksel olarak değiştiriyorum sezon 2, arabalarında her şeyi hızlı ve uygun fiyatlarla tamir ettiler
Екатерина Овчинникова
Mükemmel yıkama. Her boyut için yeterli alan var. Köpük mükemmel, yolculuktan sonra ilk seferinde tüm sivrisinekleri yıkadım. Konumu uygun. Öneriyorum.
Дамир Г.
Harika yıkama! Sakin ve sakin bir mahallede. En azından köpüklü su dökeceksin. Motoru, radyatörü, antikoru, onarımı yıkamak saçma bir fiyata!!! Süper.
Константин К.В.
İyi bir yıkama, her zaman köpük, ücretsiz elektrikli süpürge, çamaşır bezini yıkayabileceğiniz bir lavabo, iyi aydınlatma vardır. Öneriyorum.
Алина Б.
30 Eylül 2025
Orada çok cana yakın ve yardımsever insanlar çalışıyorlar) yıkama, self servis kategorisi için bile oldukça bütçelidir. Birkaç yıldır arabam sadece burada.
Марат К.
31 Mart 2025
İyi günler! Mükemmel servis ve lastik montajı, yeterli ustalar ve mal sahibi, nasıl dinleyeceklerini biliyorlar ve işlerini biliyorlar, tavsiye ederim!
[knocker's]Doistoric
Mükemmel araba yıkama, su basıncı mükemmel, köpük iyi, balmumu harika ve çok pahalı değil, herkese tavsiye ederim!
Сергей Т.
Havalı araba yıkama, temiz, hafif, elektrikli süpürge ücretsizdir. Öneriyorum
Линар Х.
mükemmel lavabo, elverişli bir konumda sık sık çocuklara uğrarım
Ильяр
Fiyat ve kalite açısından en uygun fiyatlı lavabo Ve en önemlisi Ücretsiz elektrikli süpürge ✊
Динар Г.
Mükemmel yıkama, fiyat = kalite, çalışan bir elektrikli süpürge var
Ильдар Айсин
Güzel bir yer Her zaman burada arabamı tamir ediyorum Mükemmel uzmanlıklar
Татьяна Хайдарова
25 Şubat 2020
Добрый день! Данная авто мойка комфортна по следующим показаниям : низкие цены, моют хорошо, вежливый персонал , отличный заезд
Алексей Максимов
Mahalledeki en iyi araba yıkama! Her şey en üst düzeyde
Аделя Багаутдинова
9 Ocak 2019
Очень нравится мойка, чисто моют, приветливый персонал
D
Dan Peterson
24 Şubat 2019
Слишком узкие ворота для въезда/выезда. И мойщик не ополоснул одно стекло
А
Алексей Б.
22 Mart 2020
Хорошая,и дешовая
Кирилл Хлопунов
24 Ocak 2019
Отличная мойка, и цены не дорогие)
İ
9 Ocak 2020
Скорость и общение
Виталий Закиров
5 Mayıs 2018
Совершенно не удобное расположение. По внутридворовым дорогам можно и недобраться. Да и вроде она уже закралась.