Шаурма у Универмага

Menü

W
w1saer
Geçenlerde bu shawarmikayı kendim için keşfettim ve şimdi en sevdiğim sokak yemeği için nereye gideceğimi tam olarak biliyorum. Yer en acıklı değil, ama burada gerçekten lezzetli ve tatmin edici bir şekilde hazırlanıyorlar. Tavuklu pide ekmeğinde klasik shawarma sipariş ettim — porsiyonun çok büyük olduğu ortaya çıktı! Et sulu, marine edilmiş, pişman değiller, sebzeler taze ve sos sadece parmaklarınızı yalarsınız, ev yapımı gibi hissediyorsunuz. Doğrudan yanınızda hazırlanmalarından özellikle memnun oldum, ürünlerin taze ve mutfağın temiz olduğu açık. Fiyatı hoş bir şekilde şaşırttı: böyle bir hacim ve kalite için daha fazlasını isteyebilirler, ancak burada oldukça demokratiktir. Özel bir limonata daha aldım — yemeği mükemmel bir şekilde tamamladım. Servis hızlı ve kabalıksız, ki bu artık nadir görülen bir durum. Genel olarak, tüm hayranlara doyurucu ve lezzetli bir yemek yemelerini tavsiye ederim. Şimdi burada düzenli bir müşteriyim!
Арина П.
Güzel shawarma, her şey her zaman taze ve çok lezzetlidir, en iyi haliyle. Et en sulu, personel güler yüzlü, fiyatlar süper. Porsiyonlar büyük, çöplükten önce doluyorsun. Bir şeyler atıştırmak istiyorsanız mutlaka uğrayın
Александр Аксёнов
Bugün bir kez daha uğradım ve burada sadece bombayla yapılan sevgili donar'ımı tavukla yedim. Hepsi 10/10
minsquaze
17 Ağustos 2025
Harika shawarma ve takviyeler! Geceleri 24 saat boyunca bir arkadaşımla shaurmichkk aradılar ve onu buldular, denemeye karar verdiler. Aşçı çok güzel, et ağzınızda eriyor, akmıyor ve pide ekmeği parçalanmıyor. Ayrıca şefle konuşabilirsiniz, ilgi uğruna ondan 100 gram eti 5-10 gram hatayla tartmasını istedim. 105 çıktı) göz elmas bir aşçı olarak kendinden bahsetti. Hızlı ve doyurucu yemek yemek için harika bir kurum, işte burada!
Диман
Güçlü shawarma! Öğleden sonra öğle tatilinde geldim, mükemmel pişirdiler, çok fazla et vardı, yürekten adzhika yığıldı, tavsiye ederim!
Саня александров
Bugün detaylı yazmak için çok tembel. Böylece. Burası rahat, sıcak ve shawarma bu kadar küçük bir fiyata lezzetli. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Алиса Кахальникова
Shawarma çok doyurucu, çok lezzetli. Shawarmist çok kibar, neşeli. Kurum çok temiz ve rahattır. En güzel yer, her zaman buraya gidiyorum
Vadim Nn
Mükemmel shawarma da çok hızlı bir şekilde en keyifli servis güler yüzlü, güler yüzlü personel de 7/24 çalışıyor
Екатерина Шагалова
Keyifli hizmet. Çabuk pişiriyorlar. Pide ekmeği ince, gevrektir. Tek şey, çok lezzetli olmayan sos. Ve böylece etler, sebzeler, her şey taze.
Арина
Çok lezzetli shawarma! Herkese tavsiye ederim! Her zaman mükemmeldir - çok fazla et, taze sebze, kızarmış ve çıtır çıtır çıtır.
Андрей Вербовенко
11 Mayıs 2025
Çabuk pişirirler, yenilebilir. Mazika patlıyor sağlıklı ol. Geçidiydim, hızlı bir atıştırmalık olarak fırına shawarma ve döner aldım. Yakındaki benzer noktalardan biraz daha ucuz.
воrzzz
Bu yerlerden biri, nerede istiyorum geri dönmek, tekrar ve tekrar! Burada teklif gerçek bir gastronomik cennet doğu yemekleri: lezzetli shawarma, iştah açıcı донары, нежнейший şiş ve diğer pişmiş yemekler en üst düzeyde. Buraya aile olarak düzenli olarak bakıyoruz ve asla hayal kırıklığına uğramadık! Personel sadece altın, her zaman temiz ve rahat, refah diliyorum sizin ticaret limited🥰
Максим Л.
Bu kurumun görünümü, ürettikleri shawarmanın kalitesine karşılık gelir. Et haşlanmış gibi görünüyor. İğrençlik, yemek imkansızdır. Zehirlenmedim - zaten iyi)
З
Залетов Николай
24 Şubat 2024
дальнейший отзыв неактуален. сильно испортилось. соус 6/10 мясо 6.7/10 наедаешься 10/10 антураж 3/10 цена/качество 10/10 температура 8/10 равномерность набивки 9/10 лаваш 6.3/10 выбор 7.7/10 итог 7.4/10 из минусов: мясо лежалое, но чувствуется, что было хорошее. соус неравномерно, только на половине донара, но у кого-то может и везде быть. работник плохо говорит по-русски, можете попасть в неловкую ситуацию. из плюсов: много мяса, овощи свежие, очень быстро приготовил общий вывод: очень сытно, неплохой вкус. если хотите хорошо поесть за дёшево, то смело идите сюда.
Дима С.
15 Kasım 2024
Быстро, удобно, все вкусно !!! Мясо нежное!!! Во рту тает 😍 Повар отзывчивый сделал все быстро ! О доставке ночью можно договориться ₽ Всем рекомендую ❤️
Дмитрий С.
Muhteşem shawarma! Neredeyse tüm hayatım boyunca burayı alıyorum, çok fazla et, fiyat = kalite. Özellikle gündüz vardiyasında olan biri ziyarete mutlaka iyi hazırlar
Пользователь H.
Shawarma çok lezzetlidir, çabuk pişirirler. 5 kişi için 15 dakikada yapıldı
Александра У.
6 Ocak 2025
Shawarma şehirdeki en iyisidir, ancak ne yazık ki belirtildiği gibi günün her saati açık değildir Sabah 7'de arkadaşlarla geldiler, maalesef kapı kapalı, ışıklar kapalı, bu shawarma'nın tadını çıkarmaya can attığımız için çok üzgünüm
Родион Жислин
Çok güzel bir yer. Shawarma lezzetlidir satıcı naziktir. Çok beğendim!
Егор Куприянов
Lezzetli ve ucuz shawarma mükemmel, sürekli gidiyorum ve herkese tavsiye ediyorum
Белова Ксения
Çok güzel bir kurum! Herkese tavsiye ediyorum, sürekli kocamla yürüyoruz, çok misafirperver, her şey lezzetli! Fiyatlar hoş!❤️❤️
Роман Гунтасов
9 Şubat 2024
Шаурма очень вкусная, сделают то что вы попросите, персонал приятный. Всегда чисто, как в зале так и на рабочем столе. Продукты свежие, мясо хорошое. Когда домой еду, всегда беру у них, не жалуюсь
Максим Новожилов
Shawarma'yı, keyifli personeli ve lezzetli içecekleri çok beğendim
Виктория
10 Kasım 2025
Yandılar. Buranın üzüntüsü ilk defa değil. Eskiden böyle söylemek daha iyiydi ... Her zaman donar'ı alırlardı. Her zaman sulu, lezzetli, çok fazla dolgu, diğerlerinden farklı özel bir tat vardı. Şimdi sık sık yakılıyorlar, yemek yiyorlar ve bir acı hissediyorsunuz, düz, taze. Şimdi buraya almamız pek olası değil.
Дмитрий Лебедев
1 Mayıs 2024
Лучшая шавуха/донар в Нижнем, размер хороший, качество отличное, вкус насыщенный, лучшая одним словом!!! Не хватает только доставки, чтобы вкусная шавуха/дона пришли сами к тебе в руки, было бы круто. Дорогой хозяин данного заведения, сделайте пожалуйста доставку, больше заказов будет!
Иван Т.
21 Mart 2023
Слова излишни Ценник 5/5 Вкус 10/5 Персонал: молодые парни Гигиена: стараться держать рабочее место в чистоте, за пару лет ни разу не видел чтоб работали без перчаток или с грязными руками Мнение: За донар с курице отдать 160₽ в наше время уже неплохо, а получить за эти деньги полный желудок, иногда упирается В общем только положительный эмоций Есть 1 минус мало места для посиделок, но в целом всегда спрашивают вам с собой или сразу Всегда можно взять с собой и покушать где будет удобно вам
Кирилл Соловьев
Üst düzey kuruluşlar düzeyinde mükemmel shawarma. Buraya sık sık gidiyorum
Илья
20 Temmuz 2023
Очень подорожало , за такой обьем и вкус цена завышена. Раньше когда было за 120 донар с курицей было вкусно и вес донара был 470-520 взвешивал , сейчас очень подорожало и вес сильно изменился , вкус мяса стал не айс , рекламы у этой конторы нет и расположен не в очень удобном месте, снижайте ценник и люди потянутся. Цена на донар в городе есть ниже и вкус и обьем за свою цену оправданный.
Олеся М.
26 Ocak 2024
Супер шаурма! Сын посоветовал. Теперь берём только там. Мяса ооооочень много! 10 из 10! Делают быстро, в кафешки чисто!
А
Алексей Димитриевич
2 Aralık 2024
En lezzetli ve ucuz shawarma, ondan sonra dibi diğerleri gibi kusmuyor, sadece orada basit, lezzetli, güvenilir bir şekilde yiyorum (orada 17 kez yiyorum)
Евгений Николаевич
Mükemmel Shawarma, ama ben onu yeterince yemedim, çünkü Rusya'nın her yerine gidiyorum, bu sefer 1 defadan beri onu sevmeye başladım ve birden fazla kez yedim) «istasyonların" arka planına karşı en mükemmel olanı 5 üzerinden 5, 10 üzerinden 10, 100 üzerinden 100💪💪💪👌🤝
ирина
16 Mayıs 2025
Peki, shawarma'nın kendisi gidecek, yan yana çalışacaktı ve bazen alabilirsiniz, ancak yerin kendisi korkunç görünüyor ve ilk bakışta orada korkunç ve lezzetli görünmüyor, ancak izlenim aldatıcı, shawarma'nın kendisi normal!
Денис Коробов
İncelemelere göre seçtim, shawarma büyük, fiyatına göre ateş, yer çok abartıldı, shawarma'nın tadı pek iyi değil. Her şey dağıldı ve pakette kaldı
Человек Яйцо
Avtozavodsky bölgesindeki en iyi shawarma
Сергей Богданов
2 Kasım 2023
Очень вкусно,цены приятно радуют.Делают быстро и главное качественно.
Роман Т.
17 Mayıs 2022
Шаурма очень вкусная, а ещё пару недель и самая недорогая в округе - ребята держат цену 140 рублей, когда остальные подняли до 170-200! Есть стулья и небольшая стойка для перекуса.
Сева Седов
1 Mart 2023
Шаурма песня, донар восторг!!!! С 2020 года шаурму беру только тут! Друзей привожу, как достопримечательность показываю! Цена качество 100/100 Вкус 100/100 Работники 120/100 Если будете рядом, заходите обязательно!
Ксюша К.
Sık sık satın alırım, çok lezzetliyim, midem her zaman memnundu, para harcamak üzücü değil
Кирилл К.
Harika bir yer, lezzetli ve hazırlaması hızlı
Антон К.
30 Temmuz 2021
Попросил антисептик , повар сказал его нет! Затем , он при мне достал мясо из холодильника и собственно из него же сделал шаурму . На вкус конечно не самое худшее , что я пробовал , но по мне она без вкусная ! В общем впечатление не вау , санитарные нормы 100 % не соблюдаются
Вадим Тимченко
Mükemmel shawarma, Alt Kısımdaki en iyi noktalardan biri!
Егор Скиф
Shawarma bombası en üst düzeyde hizmet vermenizi tavsiye ederim
Михаил
Çok lezzetli kebaplar ve shawarma
Илья Артемьев
26 Haziran 2025
Bundan önce, normların şahurması vardı, ama şimdi yeni bir çalışan aldılar ve her şeyi hazırlıyorlar, her şeyin nasıl karıştırıldığını anlamıyorum
IP BEATS
11 Temmuz 2022
Хорошая шаурма по приятным ценам, часто захожу сюда, но порой не хватает остроты, однажды попросил шаурмы с сырным соусом, заплатил на 20 рублей больше, но соуса не увидел и не почувствовал.
Владимир
Harika shawarmistler, işten sonra her zaman satın alıyorum, en çok meyve suyu
Дмитрий
20 Ocak 2022
Раз на раз не приходится. Иногда делают шаурму очень вкусно, а иногда сырую разваливающуюся. Шашлык вкусный, особенно из курицы, хотя сам люблю из свинины больше.
Инкогнито 4926
Harika bir kurum, şavurmist aklını doğrudan okuyor)
Лейла Самойлова
9 Kasım 2023
Очень вкусная шаурма , мяса кладут достаточно, продукты всегда свежие
Р
Рина Ф.
3 Haziran 2021
Не понравилось здесь, рекомендую обходить это заведение стороной. Очереди, заказ готовят медленно. Заказывали донар - соуса положили как-то мало, прям сухо вышло. В самом донаре, пока ела, обнаружила муху (!), которая пыталась выбраться)))) После такого сюда ни ногой. Второй раз здесь заказываю, оба раза не очень.