Миламед

Ürün ve servisler
Haberler

Наталия М.
Merhaba, geçenlerde ameliyat olmak için varisli damarlar sorunu olan 20 Ivanovskaya Caddesi'ndeki kliniğe başvurdum. Çok memnun kaldım, personelin nezaketini, temizliğini ve rahatlığını belirtmek isterim. Resepsiyonda resepsiyonist her şeyi kibarca ve anlaşılır bir şekilde açıkladı, ilgimi çeken tüm soruları cevapladı. Yapılan operasyon için doktor-flebolog İshakov Renat Borisovich'e çok minnettarım. Ameliyat mükemmel, hızlı ve ağrısızdı. Renat Borisovich ameliyattan sonra iyileşme konusunda net önerilerde bulundu. Profesyonellik, yardımseverlik, özenli tutum için Doktora çok teşekkür ederim. Bu tür doktorlardan daha fazlası olurdu.
Варвара Иванова
Başka birini okuduktan sonra Milamed'deki testlerin geçmesi hakkında geri bildirimde bulunmaya karar verdim. Deneyimlerimi paylaşmak istedim. Geçen ay bu merkezde üçüncü kez kan bağışı yapıyorum, ondan önce Ocak ve Aralık aylarında buradaydım. Her zaman işlemden sonra hiçbir zaman sorunlarla veya hematomlarla karşılaşmadım, her şey hızlı, net ve konuyla ilgili. Sonuçlar çoğu zaman ertesi gün hazırdır. Hemşirenin çalışmalarını ayrı ayrı not edeceğim: bir gün hemen bir damar bulmak mümkün olmadı, ancak uzman dikkatlice diğer eline geçti — ve her şey başarılı oldu. Yanımda bir hemşire her zaman kutudan temiz eldivenler alırdı.
Максим Гузеев
Bacaklarındaki damar sorunu ile flebolog İshakov'a kaydoldum. Şoför olarak çalışıyorum, sürekli araba kullanıyorum, bacaklarım çok yorulmaya başladı ve damarlarım ağrıyordu. Doktor muayene etti, damarların ultrasonuna gönderdi, sonra tedavi planını çizdi. Şimdi kursu geçiyorum zaten iyileştirmeler var. Doktorun ameliyattan hemen korkmamasını, konservatif yöntemleri denemesini seviyorum. Onunla gözlemlemeye devam edeceğim
Марина Попова
Merhaba. Geçenlerde balı ziyaret ettim.Ivanovskaya 20'deki Milamed kliniğine. İzlenim en uygun olanıdır.Resepsiyonda çok tatlı bir resepsiyonist tarafından karşılandım: her şeyi anlaşılır ve kibar bir şekilde açıkladım +.Her yerde olması gerektiği gibi temiz ve rahat +. Flebolog doktor Ishakov Renata Borisovich'e özenli, duyarlı ve sorumlu olan özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum! Ve en önemlisi - İşinde bir profesyonel. Şimdi böyle bir doktorla tanışmak nadirdir. Çok şanslıyım, Çok teşekkür ederim! Sağlıkla ilgili sorularınız olursa, sadece bu tıp merkezine başvuracağım. Öneriyorum.
Вероника А.
Harika bir klinik. Randevu ile her şey sıralar olmadan hızlı bir şekilde geçti. Yöneticiler kibarca iletişim kurar, tüm soruları sakince cevaplarlar. Olmak güzel. Muayeneyi çabucak geçtim. Ziyarete tavsiye ederim. Bulunduğum farklı şehirlerdeki birçok klinikten - bu benim deneyimim için en iyisi!
Анастасия
Yıl boyunca hiçbir şey değişmedi: damardan kan testi çok acıtıyor, kan durmuyor, dirseğin tüm kıvrımında deri altı hematom var. Daha önce de yazdıkları gibi, kan almak için kullanılan eldivenlerle telefonu tutuyorlar ve diğer nesnelere dokunuyorlar. Bir daha gitmeyeceğim. Başka bir yerde kiralayacağım. Fotoğraf 1'de: Klinikte kan bağışı yaptım. Fotoğraf 2'de: melamed'de. Bir günde, bir saatten biraz daha az bir farkla. 3 yıldız sadece resepsiyondaki kızın nezaketi için: herkese merhaba diyor ve veda ediyor, herkese iyi günler diler.
Даниил Дмитриев
Misafirhaneyle çalışmak için 989n sertifikasına ihtiyaç vardı. Bütün günü doktorlarla geçirmem gerektiğini umuyordum ama burada birkaç saat içinde yönettim. Uzmanlar hızlı bir şekilde kabul ediyor, neredeyse hiç kuyruk yok. Gerekli tüm mühürleri içeren gerekli belgeyi yayınladılar.
Дарья М
Pansiyona gitmeden önce sıhhi tesis kartı yaptım. Bunun için birkaç gün harcayacağımı düşündüm ama burada her şeyi mümkün olduğunca çabuk ve çok fazla stres olmadan resmileştirdiler. Kibar personeli olan sıradan ama çok temiz bir klinik
Елена Соболева
Bir yıldan fazla bir süredir Milamed tıp merkezinde sağlık komisyonunu teslim ediyorum. Burada her zaman sakin, sırasız, hoş doktorlar, resepsiyondaki kibar yöneticiler olmasını gerçekten seviyorum. Her şey yolunda. Şirketin tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Size tüm iyilikler ve sağlık!
Doctor VI
Damarları tedavi etmek ve ameliyat yapmak için flebolog olarak İshakov Renat Borisovich'e döndüm. Doktorun yaklaşımını gerçekten beğendim: Konsültasyonda her şeyi ayrıntılı olarak açıkladım, prosedürün ilerleyişi ve tedavi seçenekleri hakkında konuştum. Ameliyat çok fazla stres olmadan başarılı oldu. Yüksek profesyonellik ve deneyim hissedilir. İşlemden sonra tüm önerileri de verdim. Çok memnun kaldım, güvenle tavsiye edebilirim. Parlak L.
Мария Г.
Acil olarak laura'nın yardımına ihtiyacım vardı. Milamed olduğu ortaya çıkan en yakın kliniği aradım. Çabucak kaydettiler. Geliyordu. Kızların yöneticileri kibar, doğru, gülümsüyor. Doktora götürüldüler. Her şey yolunda. Ve Dr. Natalya Ivanovna - saygılar! Profesyonelce ve özenle yaptım. Teşekkür ederiz!
Наталья Веселова
Bugün basit bir fizik muayeneden büyük zevk aldım: tüm personelin dikkati ve profesyonelliği etkileyici ve doktor bir nörolog, süper güçlere sahip, benden bahsetmiş, resimleri görmemiş ve önceki hikayeleri okumamış. Teşekkürler. Güveniyorum.
художник Ирина Бурда
5 Aralık 2025
Bu şirket iş yerimizde yerinde muayene yapıyordu. Personel kibar, hoştur. Terapistin aşağılık olduğu ortaya çıktı, ancak bu açıkça insan faktörüdür. Şaşırtıcı derecede hoş ve yetkin bir jinekolog. Genellikle muayenenin hoş olmayan bir parçasıdırlar. Basılı test sonuçları ilk kez işe gönderildi!!! Bunu daha önce hiçbir şirket yapmamıştı. Genel olarak, şirket iyi bir izlenim bırakıyor. Testlerin sonuçları gerçeğe yakın. Genellikle tavandan açıkça gönderilirler. Ve burada her şey aslında, bazı çalışanlara doktorlardan tavsiyeler. Bu nedenle, bu şirketi iş yerinde birçokları için zorunlu olan fiziksel muayene için tavsiye ediyorum.
Анастасия К.
11 Temmuz 2025
Milamed şirketi ile kurumsal bir sözleşme imzaladık. Çok cana yakın ve sadık bir yönetici bize tavsiyelerde bulundu, soruları kibarca yanıtladı ve iyi huylu bir şekilde bize rehberlik etti ve en önemlisi komisyonun çalışanlara geçişini hatırlatıyor. Bunun için çok minnettarım! Muayenenin kendisi hızlı geçti, doktorlar duyarlı, gösteriş için kontrol etmiyorlar ve bu çok hoş! Sizi bulmamız ya da bizi bulmanız harika! Uzun bir işbirliği için sabırsızlanıyorum!
Дмитрий Волков
2 Haziran 2025
Fizik muayenenin geçişinden çok memnunum, resepsiyondaki iyi ruhluluğa ve selamlamaya hoş bir şekilde şaşırdım, çok samimi ve profesyonel personel, özellikle tedavi odasını ve özellikle sağlık görevlisini not etmek istedim. Profesyonel olarak tıbbi muayeneden geçmeniz veya geniş bir yelpazedeki testleri geçmeniz gerekiyorsa, tavsiye ederim! Profesyonellik zirvede. Böyle devam et! Aferin siz!
Евгений Н.
12 Eylül 2025
Bu kliniği ziyarete tavsiye ediyorum, tüm hizmetleri nasıl bilmiyorum, ameliyattan sonra bacaklarımda yorgunluk, şişlik olan bir fleboloğa başvurdum. Doktorun reçete ettiği tüm tavsiyelere uyuyorum ve sonuç uzun sürmedi. Bunu daha önce yapmadığım için üzgünüm. Hizmetiniz ve hizmet kaliteniz için Melamed'e teşekkür ederiz.
Людмила М.
Ne yazık ki, tıbbi hizmetlerin kalitesi hakkında hiçbir şey söyleyemem, çünkü onları aldattılar ve yardım etmeyi reddettiler. Ebeveynler - iki yaşlı insan (68 ve 70 yaş) bir nörolog doktorundan sevk aldı: enjeksiyonların seyrini delmek ve birkaç damlalık koymak gerekiyordu. İlk başta, "büyük uzman" burada bunun size atandığına dair bir sorgulama ayarladı ve sonra "damlalık koymayı sevmediği ve hiç mecbur olmadığı" gerekçesiyle reddetti.
Цыпленкова Наталья
16 Kasım 2025
Fizik muayeneden geçtim, bu klinikten çok memnun kaldım.Çok profesyonel personel, güler yüzlü ve deneyimli doktorlar, muhteşem bir atmosfer.Bu kliniği kesinlikle tavsiye ederim.Her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yapmak istiyorsanız, buradasınız!
Ольга Баранова
7 Kasım 2025
Geçen gün iş için bir bal komisyonu geçiyordum, her şey yolunda ve hızlı! Personel çok duyarlı ve organize. Klinikte temiz ve her şey yerinde olduğu gibi. İşimin ustası jinekoloğu ayrı ayrı not etmek istiyorum Herkese tavsiye ederim!
Лия Бруева
27 Ekim 2025
İşten fiziksel muayeneler yapıldı. 12 iş için ziyaret ettiğim tüm tıp merkezleri arasında bu en iyisi! Özenli ve güler yüzlü personel, temizlik, hizmet hızı. Her şey yolunda!
Дарина
18 Kasım 2025
Bu tıp merkezinde sağlık defteri yaptım. Derhal tüm doktorları geçtim ve testleri geçtim. Fiyatlar şehir genelinde ortalamadır. Resepsiyonda tatlı, yardımsever bir kız var. Ofislerde temiz. Öneriyorum.
А
Алина Шевцова
1 Ekim 2025
Merkezi ziyaret etmekten iyi bir izlenim kaldı. Çabucak kabul ettiler, sonuçları yarım saat önceden verdiler. Personel operasyonel olarak çalıştı. Çok yetkin bir uzman olan Renat Borisovich'e özellikle minnettarım!
Римма Ю.
7 Kasım 2025
Geçen hafta fizik muayeneden geçtim, kliniği çok beğendim, her şey temiz, rahat, genel olarak iyi doktorlar ve çalışanlar! Özellikle jinekoloğu vurgulamak istiyorum, çok ayrıntılı bir muayene! Saygılarımla! Uzun zamandır böyle profesyonellerle tanışmadım! Herkese tavsiye ederim!
Александр Решетов
9 Aralık 2025
Eşin iş için sağlık defterini acilen yenilemesi gerekiyordu. Doktorlar çabucak geçti. Personel cana yakın. Harcanan zaman minimumdur. Fiyatlar da çok kabul edilebilir bir seviyede. Öneriyoruz.
Егор Блажко
26 Kasım 2025
Bu kliniği ziyaret için tavsiye ederim. Bir kardiyolog tarafından kapsamlı bir muayeneden geçtim. Danışma ve muayene en üst düzeydedir, personel kibar ve misafirperverdir. Prokopenko'nun kardiyolog doktoru Sergey Nikolaevich'e özel teşekkürler.
Марина
21 Ekim 2025
Organizasyon yok. Jinekolog geç kaldı. Geldiğim ayakkabılarla muayene yapıyordum. Jinekoloğa kayıt olmasına rağmen canlı bir sıra oluşmuştur. Yönetici hiçbir şey bilmiyor. Bu merkezde tıbbi muayeneden geçen birkaç yıl içinde maalesef hiçbir şey değişmedi. İki saat geçirdim . Zaman kaybedildi. Bu tıp merkezini tavsiye etmiyorum.
Наталия Покинтелица
7 Kasım 2025
Klinikte fizik muayeneden geçtim.Tıbbi muayeneden memnun kaldım. Çok cana yakın doktorlar. Merkezi arkadaşlarıma tavsiye edeceğim. Doktorların gösteriş için muayene etmedikleri merkeze ilk geldiğimde.Burayı bir merkez bulmamız harika.Uzun bir işbirliğine sahip olmayı umuyorum. Teşekkürler..Elbette 5 yıldız
Сергей Гудков
12 Eylül 2025
Uzun zamandır iyi bir uzman arıyordum ve sonunda Renat Borisovich'i görmeye geldim. Bu, parlak bir yetkinliği inanılmaz bir insani tavırla birleştiren ender doktorlardan biridir. Klinikte ilk andan itibaren etrafım özenle çevriliydi. Yöneticiler kibar, her şey net bir şekilde organize edilmiş, genel olarak çok teşekkür ederim !
Александр
7 Kasım 2025
Bu klinikte bal muayenesi yapıldı, her şey süper! Her şey sorunsuz bir şekilde hızla geçti! Doktorlar cana yakın, iş organize! Zaman kazandığınız için teşekkür ederiz!) Çok tavsiye ederim!
Андрей Романов
İş için 989n sertifikasını verdim, her şeyi bir günde yaptılar. Her şeyi net bir şekilde ve konuyla ilgili koşuşturma yok
Никишина Светлана
30 Eylül 2025
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya döndüm. İyi bir fleboloğa ihtiyacımız vardı. Doktoru çok beğendim - her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı, tüm sorularımı yanıtladı, önerilerde bulundu ve şüphelerimi ortadan kaldırdı. Klinikteki atmosfer hoş ve misafirperver, bu benim için çok önemli.
Соколова Анна
5 Aralık 2025
İşyerinde tıbbi bir kitap sağlamak gerekiyordu. Milamid'e döndüm. Hizmet üst düzeydedir. Her şey hızlı ve sakin bir şekilde geçti. Öneriyorum
елена руденко
11 Eylül 2025
Çok özenli personel, yetkin uzmanlar. Gerekli tavsiyeleri aldım. Kayda göre bekleme süresi minimumdur.
П
Павел Архипов
12 Eylül 2025
Değerli bir organizasyon, sık sık iş için iletişim kuruyoruz, her zaman gecikmesiz, hassas bir tavırla her zaman hızlı davranıyoruz, asla başarısız olmadık, çocuklara teşekkür ederiz
Зевс
İşte kalbim kötüleştikten sonra kalp muayenesine geldim. Kalbin ultrasonunun deşifre edilmesiyle ekg yaptılar, testler yaptılar. Prokopenko her şeyi erişilebilir bir dille açıkladı, önerileri çizdi. Şimdi neye sahip olduğumu ve bununla nasıl yaşayacağımı biliyorum. Para uğruna gereksiz randevular olmadan dürüst yaklaşımınız için teşekkür ederiz
Андрей Приходько
Havuza ve yarışmalar için sertifika aldım. Site üzerinden kaydoldum, geldim, terapisti ve EKG'Yİ geçtim. Her şey beklediğinden daha az zaman aldı
Екатерина Ч.
16 Eylül 2025
Çok iyi bir ekip. Herkes çok cana yakın. Bir flebologa da danışmak üzereydim. Her şeyi açıkladı, tüm soruları cevapladı. Her şey çok güzel. Öneriyorum.
Кирилл Иванов
29 Mayıs 2025
Sürücü ve silah tıbbi muayenesinden geçemezsiniz. Daha önce, HDPE ve Nd'ye göre stratejik konumu nedeniyle inanılmaz derecede uygundu ve hızlıydı ve çok pahalı değildi. Artık hayır.
Кристина Жук
15 Eylül 2025
Üniversiteye gitmek için rıhtım topluyordum. Mükemmel personel, her şeyi beğendim, her şey çok hızlı, fiyat gereksinimlere uygun ❗❗❗ 💯
Сергей Коваленко
19 Haziran 2025
Bu merkezde bir komisyon düzenlendi. Her şeyi derhal, güler yüzlü personel, uygun fiyatlarla yaptılar.
Анастасия Алексеева
12 Eylül 2025
Tıp merkezinden çok memnunum! Kibar ve yetkin personel. Flebolog Renat Borisovich'in randevusundaydım. Tanrı'dan bir doktor! Tavsiye ederim!
Ольга К.
29 Eylül 2025
Zaman ve kaliteye değer veren herkes buraya gelsin. Özenli doktorlar, üst düzey profesyoneller
Валерий Ажиманов
Bulunduğum en iyi bal merkezi. Yönetim, doktorlar, her şey en üst düzeyde. Süper rahattı. Nadiren yorum yazıyorum, ama burada nasıl yazılmaz
Александр Казаков
Milamed kliniğine tavsiye ederim. Uzmanlar süper, tıbbi muayeneden çok hızlı geçiyorsunuz.
Милана Баханова
Yarışmadan önce deşifre edilmiş bir EKG yapmak acilen gerekliydi. Zamanında kabul edildiler, sonuç hemen ellerine verildi
Кирилл Корыстов
Acilen bir kaplıca kartına ihtiyaç vardı. Aradım, ertesi gün kaydoldum tüm doktorları geçtim ve kartı aldım. Çabuk ve sinirsiz, tavsiye ederim
Людмила Г.
11 Eylül 2025
Yüksek düzeyde hizmet yetkin ve güler yüzlü personel her şey hızlı ve verimli bir şekilde yapılır
Лара
6 Haziran 2023
Чисто, уютно. Все оч быстро, без очередей. Вежливая, компетентная администратор. В этот день также были на медосмотре какие-то студенты, одной девушке, после сдачи крови, стало плохо, медперсонал быстро отреагировал, привёл в чувства и позаботился о ней. Со стороны мне их работа и реакция понравилась.
Sergey Murzow
12 Eylül 2025
Çok iyi bir klinik, kibar personel, resepsiyondan başlayarak, bir sıra varsa, hızlı hareket eder, uzun süre beklemenize gerek yoktur. Şahsen ben burada uçuş öncesi teşhisten geçiyorum, her şey en üst düzeyde 👍👍👍.
Анна Силина
14 Mayıs 2025
Zamanında gelmek istiyorsanız, lütfen 30 dakika sonra gelin, klinikte olduğu gibi beklemeniz gerekir