ФО Хопс

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Erika|Viktoria
1 Haziran
1 kez buradaydım ve şimdilik bu kurumu 4 yıldızla değerlendiriyorum. Neden? 1. Eski tasarım ve çok rahat olmayan bir salon. 2. 1 kokteyl sipariş ettim ve barmenin kokteyl kartını bilmediği için utanarak arkadaşına sordu. Ancak genel olarak fiyat normaldir, kokteylde alkole pişman olmadılar. 😁 İçinden geçebileceğiniz ikinci bir salon var, orada Vietnam mutfağına sahip bir yemek odası gibi. Yemek pişirmek fena değil. Ancak salon güncelleme istiyor. Her şey zaten berbat durumda.
Ека3 К.
2 Eylül 2025
Harika bir yer! Ana caddelerden gizlenmiş, hem musluklarda hem de buzdolabında mükemmel bira ve diğer içecek seçeneklerinin bulunduğu küçük bir bar. Barmen neşeli, hızlı, her şeyi anlattı - önerdi. Çok eğlenceli bir atmosfer! Tentürler de lezzetlidir. Öneriyorum
Victoria Sova
10 Ekim 2025
Hafızamdaki en güzel bar. Harika alkol, süper barmenler! Atmosfere ayrı saygı. Ziyaret etmek zorunludur! + yakınlarda Vietnam restoranı Burada her zaman hoş geldiniz)
Катя Катя
14 Mart 2025
Çok güzel kurumlar.Atmosfer hoş. Yerler yakınlarda değil, ayrı ayrı, muhatabı duyabileceğiniz anlamına gelir.bira çeşitleri iyidir. Kendi alanında profesyonel olan Jan'a özel teşekkürler, her şeyi tavsiye edecek ve size söyleyecektir.
Zurab D.
12 Ocak 2025
NG tatillerinden sonra iş günlerinde uğradım. Vietnam mutfağı ile mahalle kavramı ilginçtir. Personel kuru, birayı beğenmedi. Kraft'ı severim ama 3 bardaktan hiç bu kadar kötü olmamıştı. İyi bir şey yazamam.
denis Solonovich
25 Eylül 2024
Бывал в разных частях Китая, Малайзии, в Тае (Soft Shell Crab) - отдельная история здешних мест летом... - обожаю лапшу. Будучи проездом в Москве, вышел со встречи и спросил человека на улице - где здесь поесть, он указал именно на это место (позже сам туда и пришел 😂). В общем, брал Фо Га - лапша из курицы, за 500 руб, объем 0,7 - много мяса...просто огонь 🔥 🔥 🔥 Если кому нужно, тут же на территории есть бар с десятком+ кранов пива ,)))
Ilya Andreevich
10 Aralık 2024
Hanımefendi, hiç Roma kadar havalı bir barmen görmedim. Silah! Neşeli sosyal ve memlere göre bozuluyor! Saygı ve saygı! Ateş kokteylleri pişiriyor, Uzunları düz sert ve güçlü 2 kat attım, bunu başka yerlerde görmedim
Владимир Суслов
8 Temmuz 2024
Просто отличное место. Выбор закусок небольшой, но компенсируется широким выбором пива. Обязательно ещё раз заедем! В жару кондеи не справляются, но можно открыть окна)). Атмосфера к вечеру что надо! Персонал подскажет, расскажет. Лонг айленд выше всяких похвал.
Елена Б.
19 Ocak 2025
Lezzetli yemekler. İyi hizmet. Tavsiye ederim! Karidesli erişte harika! Karidesli ve mangolu salata çok güzel
Roman N
10 Ekim 2025
Fıçı biranın normal seçimi, yazarın tentürleri var. İçeride çok az yer ve küçük atıştırmalık seçenekleri üzücü
мария г.
12 Şubat 2024
Я была поражена, что в какой-то пром зоне будет настолько уютное, стилевое и вкусное место. Разнообразие крафта приличное( много вкусной и качественной ипы как на кранах так и в холодосе), бурито вообще - яМое почтение) А бармен Рома добавил нотку уюта, как будто пришел к старому другу домой на пивко. Приду еще раз и Вам рекомендую!
Марк Ганушкин
29 Ekim 2024
Классный паб с небольшим, но довольно ёмким выбором сортов. До 9 вечера можно вцепить вьетнамки из чифаньки пососедству, весьма недурной, к слову. Подводя итог, если судьба занесла меня в сторону вечерних Филей, выпить пивка и пожевать джерок я предпочту здесь.
Дмитрий Стенякин
19 Mayıs 2025
Harika bir kurum, iyi içecek seçenekleri ve uygun fiyatlar. Atmosfer için barmen Anton'a özel teşekkürler)
Москва ФоБошная
23 Eylül 2025
Sonuç olarak denemediğim için, bugün FoMaraton kendi dikkatsizliğimden dolayı olmadı, ancak PhoNgon Cafe'den lezzetli bir kase çukurun bu hayal kırıklığını aydınlatmaya yardımcı oldu, ancak her şey sırayla... Çalışma anlarını tamamlarken, Vietnam mutfağının ustasının henüz yüzüme ayak basmadığı ve tamamen yeni ve ilginç bir isme sahip böyle bir kurumu görmediğim ve ayrıca Kutuzovskaya Tıp Fakültesi'ne yürüme mesafesinde olan kuruluşların listesini yavaşça gözden geçiriyorum, hemen bu güzel sonbahar akşamı için yeni bir gastronomik rota hazırlamaya başlıyorum. Ve şimdi zaten kendi Podolsk istasyonumun platformunda duruyorum, yağmurdan sonra toprağın hafif nemli kokusunu ve demiryolunun kendisinin biraz ekşi kokusunu hissedebiliyorum ve o sırada ceketimin kenarlarını gerçekten soğuk bir rüzgar çırparak yaklaşan geziden önce hafif bir titreme hissi yaratıyorum, ancak öğleden sonra mağazaya sadece bir tişörtle çıktım. Yavaş... Kapılarını açarak beni bu geziye davet ediyormuş gibi görünen ve yaratıcılığım için ideal olan bu monoton tekerlek sesini kendimden yaratan 'Sarıyasım' çok yavaş yüzüyor, en azından kendim öyle düşünüyorum... Pencereye oturuyorum ve akıllı telefonu çıkarıyorum. Bu küçük alet bir kez daha sadık seyahat arkadaşım ve doğal olarak hareket halindeyken yaratıcı deneyler için bir araç haline geliyor... Fo-Trip'in ilk denemesi Sakin ve tamamen hafif bir yürüyüşle, bugün maddi olmayan yiyecek tadım FoMaratonu koleksiyonumu yenilemesi gereken yeni kuruma gidiyorum ve şimdiden ona yaklaştığımda tamamen boş bir salon görüyorum. İlk başta anlamadım ve çalışma programını görünce bu anın tüm aptallığını fark ettim - saat 18.58'de ve saat 19.00'da kafe kapanıyor. Kafenin kapılarının önünde duruyordum, camdan rahat iç mekana bakıyordum ve iş gününü bitirmek için acele eden garsonların gülümseyen yüzlerine bakıyordum, o anda kendimi küçük bir okul çocuğu gibi hissettim, tatlılarını lise öğrencisinin aldığı, gözlerimin önünde cimri bir gözyaşıyla beklemenin sadece boşluğunu ve acı tatını bıraktım... İkinci Fo-Trip denemesi Burada, yer imlerine kaydettiğim sayfayı, Yandex Haritalar'da Pho Bo'yu bar formatında tatmayı teklif eden tamamen yeni bir kuruluşla hatırlıyorum, bu da tam olarak format nedeniyle her şeyi erteledim, çünkü içki işlerine hiç düşkün değilim, ancak burada davanın kendisi önceliklerimi belirledi, böylece bir zamanlar burada bulunan Vietnamca kafe “NGON“ sayesinde tanıdık bir yere taşınıyorum. “Pho Hops” barı, sokak sanatının canlı çizimleriyle süslenmiş pencerelerden özellikle rahat görünüyordu. Bir zamanlar sanayi kuruluşuna ait olan bölge, artık iş, yaratıcılık ve sanatın yanı sıra dolu hareketli bir kentsel alanın parçası haline geldi. Gittikçe yaklaştıkça, temiz hava solumak için dışarı çıkan, hoş bir atmosferin ve birbirleriyle iletişimin tadını çıkaran ziyaretçilere şimdiden dikkatlice bakmaya başladım. Etraftaki her şey o kadar uyumlu ve doğal görünüyordu ki, sanki bu olay tam olarak benim için küçük bir tatil düzenlemeye karar vermiş gibi, ama zaten içeri girdikten sonra bir ziyarette hemen iki sürpriz bekliyor. Ana haber, barın kendisinin Pho Bo ile hiçbir ilgisi olmadığı gerçeği olacak, ancak aslında daha önce sadece “NGON“ un bulunduğu Vietnam mutfağı “Pho Ngon“ ile sınırdaki tek bir açık alan sayesinde burada tadabilirsiniz. Barın resmi web sitesindeki bilgiler böyle görünüyor: Barımız, el yapımı içecek sanatıyla iç içe geçmiş Vietnam mutfağının ruhunun özüdür. Kuruluşumuzun sloganı şöyle diyor: «Zanaatkarlar arasında en Vietnamlı, Vietnamlılar arasında en zanaatkarlar" ve bunu kanıtlamaya hazırız! Burada yine bir neşe dalgası bunalmış gibi görünüyor, çünkü şans eseri, yeni bir tadım sergisi ekleme fırsatı yeniden açılıyor ve parlak yeşil tezgaha biraz nefes verdikten sonra, aziz olduğunu söylüyorum... Phở Bò Ancak bunu ancak söyleyene kadar, hacmi en az yüz litre olan devasa metal fıçının tamamen boş olduğunu ve küçük bir Vietnamlının onu sırtından kaldırdıktan sonra bir yere götürmeye başladığını görmeyi başardım... Metalin pürüzsüz yüzeyi, lambaların loş ışığını bir ayna gibi yansıtıyordu, hayal kırıklığımı gösteriyordu ve ekşi fizyonomimi görünce, kasanın arkasındaki Vietnamlı bana “sıvı“ nın kalan tek versiyonunu sunuyor - benim için yapacak hiçbir şeyim yok, ancak 649₽ ödemeyi kabul edip ödeyeceğim, zaten önemli bir şey yokmuş gibi görünse de, bazı merkezi unsurlar, onsuz çevremdeki dünya bugün için aşağılık hale geldi... İzleyiciyi ve sipariş numaramın görüntülendiği çeki aldıktan sonra, buranın ne kadar popüler olduğunu fark etmeye başlıyorum, çünkü bugün Birimim 452'nci çekle veriliyor ve bu kapanmadan birkaç saat önce! Ancak ünlü! Aşçı mutfak törenini yaparken, Velkomdrink'i Vietnam çayı şeklinde içmeye karar veriyorum, ama burada da boşluk var... Evet, bu nedir! Muhtemelen kendim de harap olduğum için iki büyük termokupl kesinlikle boş, ancak açık mutfaktan yüksek sesle duyduğum için başka bir depresyona girmek için zamanım yok... Tom Yum Ve sonunda bu oldu! Göz mercekleri, bugünün başarısızlıklarının sonunda açıkça vaat eden bu uzun zamandır beklenen anı, kendileri de geniş, uzun bir ahşap masada akşam yemeğine aktif olarak hazırlanan aşçılardan bir tür gastronomik ödülle mühürliyor. Gözlerimden önce, anında bir dizi parlak ve nihayet olumlu izlenime neden olan bir yemek belirdi. Masadaki Tay çorbası Tom Yam, görünüşü kendisi için konuşan deniz ürünleri ile övünüyordu - et suyu, tabaktaki küçük bir güneş gibi derin kırmızı-turuncu bir tonda parlıyordu, baharatlı aromalar yayıyordu, anında bilincimi tamamen ve iz bırakmadan büyülüyordu. Ve işte bu manzaradan büyülenmiş olarak ilk yudumu alıyorum... Bu yudum beni hemen inanılmaz duygular yolculuğuna gönderdi! Tom Yam, tatlı, tuzlu, baharatlı ve ekşinin uyumunu aynı anda aktararak Asya lezzetinin tüm paletini ortaya çıkardı. Dilime nazikçe dokunan sıcak sarı-kırmızı et suyu, bugün uzun zamandır beklediğim ve yine de beklediğim ruhumda gerçek bir duygu havai fişeğini yaktı... Ben mutluyum! P.S. Yemeğini bitirip Kutuzovskaya platformuna döndükten sonra, eve dönüş yolculuğu için trenime bindim ve uzun süre gözlerimi kapattım, sanki Tayland ormanlarında boğulan sonsuz bir baharat bahçesinde dolaşıyormuş gibi bu muhteşem Çukur hacminin tat ve aroma buketinin tüm zenginliğini hissettim. Bu duyumlar o kadar açık ve saftı ki, gastronomik dünyamda başka hiçbir şeyin artık önemli olmadığı ve şu anda kesintiye uğrayan tatma maratonunun, sanki bu duraklama anının aslında alıcılarım için gerçek bir keşif haline geldiği bir parfüm mağazasındaki kahve çekirdekleriyle karşılaştırılabilecek şekilde, fabrika tat ayarlarına özel olarak sıfırlanmış gibi göründüğü görülüyordu, uzun süre hafızamda parlak bir egzotik neşe lekesi ile korunmuştu, ama sadece yeni gastronomik buluşmamızı beklemek zorundayım... Tạm biệt
Чудаев Алексей
1 Eylül 2024
Прекрасное место! Вкусное пиво, интересные настойки и приятный сервис! Анастасия Альбертовне и Дмитрию Валерьевичу отдельное спасибо за приятную атмосферу и настроение!
Даша Захарова
1 Eylül 2024
Замечательное место, работающее в том числе по выходным. Вкусно, можно заказать рядом вьетнамскую еду. А на баре разнообразие пива и закусок
Сергей Иванов
16 Ağustos 2024
Если вы здесь, то не зря. Заходите сюда за наивкуснейшей минтой, не пожалеете! Добрый отзывчивчивый персонал, вкусное пиво и закуски.
Данил Лыгин
21 Eylül 2024
часто ходил сюда после работы расслабиться и покушать в соседнем заведении. очень дружелюбные сотрудники, хороший выбор и на кране, и в холодильнике, все высший класс!
Михаил Ковач
20 Aralık 2023
Приятное новое заведение. Хороший выбор пива, есть закуски. Очень не хватало такого заведения на территории. Однозначно буду заходить)
Fresh Fish
20 Aralık 2023
Отличный бар, удобные стулья, красивое оформление, выбор пива огромный и по нормальной цене
Тамерлан Доктор
21 Şubat 2025
Güzel bir yer! Tentürler özel bir vibe'dir! Vietnam mutfağı ve sert biralar)
А
АЛЕКСАНДРА ДЕГЕЛЕВИЧ
26 Ocak 2024
Как здорово, что открылся бар в этой локации. Отличный ассортимент пива в розлив, а так же и бутылочного много. Весьма интересно сочетается с вьетнамкой. Ребята за баром супер , есть о чем поговорить и помогут с выбором.
Сергей Левшунов
12 Şubat 2024
В первые посетил кафе. Заведение очень спокойное и ооочень дружелюбное. Кто хочет реально отдохнуть вам сюда! Советую попробовать бурито и пиво Блэк шип!
Dmitriy B.
15 Ağustos 2024
Хорошее, душевное заведение. Хороший выбор пива и закусок. Интересные настойки. Замечательный персонал.
Александр Владимирович
20 Mayıs 2024
Хорошеете заведение и вкусные настойки. Что удобно, рядом можно поесть вьетнамки. Светлане и Роману (бармены), отдельное спасибо. Для кутежа в пятницу бар отлично подходит
Никита О.
16 Ağustos 2024
Отличное питейное заведение Всем советую к посещению. Отличные настойки, приятные сотрудники
Иван Малахов
9 Mart 2025
Vietnam mutfağını sevenler için değerli bir yer. İşçiler Vietnamlı, bu en büyük artı
николай юртаев
Bir tür klasik haline gelen bir oda. İyi denge - menü, atmosfer, fiyatlar
маша лепешонкова
21 Aralık 2023
Классное место, хороший ассортимент пива, что для меня важно 🤘 Весёлые бармены, заскочу ещё и не раз 😋
AramZamZam
9 Mayıs 2025
Vietnam mutfağından benim için en lezzetli olmayan yemek burada. Motosikletlerden damarlı çorba eti, açıklamada şarapta haşlanmış sığır eti olmasına rağmen, kreplerde de bazı kıkırdaklar vardı. Pho shot Wang ve Nama'yı sipariş ettim
Сергей
12 Aralık 2023
Отличное место на территории завода, которого так не хватала. А коллоборация с вьетнамкой просто огонь!! Очень хороший ассортиментссорт пива для нового бара, а самое главное большой выбор, что тоже + Удачи ребятам!!!!
Андрей Москаленко
11 Mayıs 2024
Отличный место, уютное и без назойливого желания понравиться посетителю. Хороший выбор крафтового пива, и очень приятный персонал. Рекомендую сходить на бокальчик.
Иван Погребков
22 Aralık 2025
Sonunda herkese kül tablası tadıyla bira döktüler, kapanmadan 10 dakika önce sert metali sonuna kadar açtılar, böylece bunun yapılmaması için ek ödeme istiyorlar. Orada Pho'nun neyle ilgisi hiç belli değil. Bir kereden fazla tavsiye etmiyorum bile.
Даниил Глущенко
20 Aralık 2023
Отличный бар, много крафта, которого не встретишь в других барах, ценник выше среднего, но оно того стоит. Бармены отличные приду ещё.
Александр
12 Şubat 2024
Я недавно посетил замечательный бар, и хочу поделиться своими впечатлениями. С первого взгляда этот бар поражает своей атмосферой: стильная обстановка, мягкое освещение и приятная музыка создают идеальную обстановку для отдыха. Персонал бара — настоящие профессионалы своего дела. Они внимательны к каждому клиенту и всегда готовы помочь с выбором напитков и закусок. Чувствуется, что они искренне заботятся о своих гостях и делают всё возможное, чтобы посетители чувствовали себя комфортно и наслаждались своим визитом. Ассортимент напитков в баре просто поражает. Здесь представлены разнообразные коктейли, вина, пиво и многое другое. Я был приятно удивлён качеством и разнообразием напитков, а также профессионализмом барменов, которые умеют создавать идеальные коктейли. В баре также есть широкий выбор закусок и блюд, которые идеально дополняют напитки. Меню разнообразное и включает в себя закуски на любой вкус: от классических закусок до экзотических блюд. Цены в баре вполне приемлемые, что делает его доступным для людей с разным уровнем дохода. В целом, я остался в восторге от посещения этого бара и с радостью порекомендую его своим друзьям и знакомым.
Андрей Хохлов
16 Ağustos 2024
Отлично заведение, отличный персонал, приятная музыка и приятные цены Всем советую!!
Виктория Тур
20 Aralık 2023
Очень понравилось в баре ) приятный интерьер музыка . Вкусные напитки и очень приятный бармен ) планирую еще зайти не раз
Андрей Букреев
21 Aralık 2023
прекрасное место! вьетнамская еда очень органично дополняет крафт бар. за стойкой работают вежливые и приятные люди. мне нравится
Станислав Кузнецов
27 Ocak 2024
Частенько наведываюсь сюда хорошенько поддать. Приличный выбор пива, приветливый персонал и приятная атмосфера
Дмитрий Вронский
Barmenlik, servis, bira - her şey birinci sınıf.
Твердо и четко
2 Şubat 2025
Çok lezzetli ve ucuz yemekler. Bar en standart olanıdır, hiçbir şeye şaşırmadım.
Роман М.
16 Ağustos 2024
Большой выбор классного пива , настойки топ 😍 после работы с коллегами посидели огонь ❤️‍🔥
Юля Б.
27 Haziran 2024
Отличный бар, великолепные бармены, шампусик и пиво на уровне
Kuznetsova
1 Ekim 2024
Классное место, в пятницу вечером хоть и людно, но есть, где приютиться. Работает кажется часов до 23, кухня закрывается еще раньше.
Павел Губанов
30 Aralık 2023
Очень дружелюбный персонал, классный ассортимент на кранах и огромный выбор крафта.
СС
Daha önce, 2 yıl önce mükemmel bir kurum vardı, şimdi bir çeşit yanma için lezzetli değil, korkunç ve bir hafta boyunca ishal sağlandı…
Эдуард
9 Mayıs 2025
Mükemmel bar ve istikrarlı vyeinamlılar Barda sarsıntılı etler zirvede!
Денис К.
1 Eylül 2024
Отличный бар! Настя хороший бармен, отличный собеседник, атмосферное место!
Юрий
29 Ağustos 2024
Отличное место! Приятные бармены и атмосфера) Набор пива неплох😎
Дмитрий Т.
14 Şubat 2024
Жаль выбор ограничен 5 звездами. Очень вкусная въетнамка, одно из лучших мест в Москве. Возможность взять лагер к Фо стори отдельных 5 звезд