КреативикФото

Мария М.
17 Aralık 2025
Anaokulunda çok güzel ve çeşitli fotoğraflar çekildi, çocuklar giyinip saç stillerini kendileri yaptılar, mıknatıs sipariş ettiler ve vıp kitiyle büyük fotoğraflar çektiler. Tabii ki ucuz değil, ama buna değer çünkü bu ömür boyu sürecek bir hatıra, yılda bir kez böyle bir sete para harcayabileceğinize inanıyorum. Umarım mıknatıslar solmaz. Boya korunacaksa, yine büyük fotoğraflarla birlikte mıknatıslar yapacağım. Böyle sevinçler için çok teşekkür ederim
софия буланова
22 Nisan 2025
Herkese iyi dileklerimle, her yeni arsayı bekliyoruz ve tüm fotoğrafları elektronik ortamda kullanıyoruz. Ben bir fotoğrafçıyım ama ne yazık ki muhteşem fotoğraf çekimlerinde işe yaramadı, bu yüzden oğlumu her zaman fotoğraf çekimlerine yaratıcılıkla kaydediyorum. Kaliteden memnunum, basılı olanları da hızlı bir şekilde bahçeye getiriyorlar, ancak doldurmamız için üç günümüz var, bu nedenle fotoğraflar bir hafta sonra elimizde. Oğlunun içten gülümsemesini yakalayan ekibe ayrı ayrı teşekkür ederim.
Дмитрий T.
Elektronik fotoğraf çekmenin zamanlaması konusunda çok üzüldüm. 17.02 tarihinde anaokulunda fotoğraf çekimi yaparken, 13.03 tarihinde elektronik fotoğraf çekmek çok can sıkıcıdır ve işinizle ve hizmetin müşterileri olarak bize karşı tutumunuzdan bahseder. Ve fotoğrafların kendileri mükemmel
Елена Л.
Fotoğraflar her zaman muhteşemdir, fotoğrafçıların çalışmaları çok etkileyicidir. Bahçede "Yaratıcı" dan fotoğraf hakkında konuştuklarında kızımı her zaman kaydederdim. Şimdi en küçüğünü bahçedeki fotoğraf çekimlerine gönderiyoruz. Çok memnun kaldık. İlginç konular, güzel görüntüler. Elektronik versiyonları alıyoruz. Uzakta yaşayan büyükanne ve büyükbabalara ve diğer akrabalara göndermek çok uygundur.
Антонина Тургунова
Üç yıllık harika fotoğraf çekimleri, İşten sonra fotoğrafların belirtildiği gibi olacağından endişelenmediğim tek stüdyo. Her zaman kendi kıyafetlerim var, benden sadece bir çocuğa ihtiyacım var Çoğunlukla elektronik formatta fotoğraf çekiyorum çünkü birçok çerçeveden basılacak bir şey seçmek çok zor. Ve zaten oldukça büyük bir fotoğraf albümü için birikmiştim🥰 Bugün «9maye" tarzında bir fotoğraf seti aldım. Bu ayrılık çok güzel ve inandırıcı . Öğretmen 5/5/26 tarihinde imrenilen zarfı teslim etti. en büyük günün arifesinde!!! Teşekkür ederiz!!! Refah ve iyi olan her şey) Demiryolundaki anaokulunu unutma "Gülümseme" Her zaman bekliyoruz
Екатерина
7 Haziran 2025
Fotoğraf çekimi, tüm süreci izlemek için fotoğraf çekimine katılmalarına izin verilen «Zazimka» Ds'de yapıldı. Bahçemizde çok güzel ve arkadaş canlısı bir ekip çalıştı, her şey uyumlu ve hızlı bir şekilde çalıştı Kızım atları çok seviyor ve bu çekimin olacağını görünce delicesine bekliyordu Çıkışta, makul bir fiyata harika fotoğraflar ortaya çıktı (kim pahalı yazarsa, burada neyle karşılaştırılacağına bağlı olarak. Şirketimiz daha ucuzdu, ancak kalitesi de çok daha kötüydü, satın alınacak hiçbir şey yoktu). Burada fiyat ve kaliteye karşılık gelir Bu şirkete kaygısız çocukluğun harika fotoğrafları, duyguları ve hatırası için teşekkür ediyorum
Наталья Исаева
9 Aralık 2024
Bahçede bir fotoğraf çekimi sipariş ettiler, arsa anneme hediye edildi. Yönetici Lola ile konuşmaktan fotoğraf çekmeye kadar her şey süper. Fotoğrafçı Mikhail Koretsky'den, asistanlardan Maria ve Anastasia'dan oluşan bir ekibimiz vardı. Profesyoneller! Mikhail'in en sıkışık ve küçük çocukları bile özgürleşti, ancak bunlardan birkaçı yoktu. Kızlar çok çabuk giyindiler, saç stilleri yaptılar. Giysilerin tamamı temiz ve büyük bedentir. Genel fotoğraflar da mükemmel çıktı. Çocukları iyi sergiliyorlar, her şey uyumlu görünüyor. Örnekler geldiğinde seçim ile ilgili bir sorun vardı, çünkü tüm fotoğrafları bir kerede satın almak istedim, onlar çok büyülü. Birinin organize olmadığı yönündeki yorumları gerçekten anlamıyorum. Fotoğrafçı bunu yapmamalı ve yapmamalı! Grupları ve sıralarını organize eden ve bir günde (sessiz bir saatle) 100 kişiye + ortak fotoğraf çektiren üç ebeveynimiz vardı. Binlerce soruma ve yöneticiden cevap veren yöneticimiz Lola, Mikhail, Anastasia, Maria'ya bir kez daha teşekkür etmek istiyorum
An
18 Mart 2025
Fotoğraflar çok güzel çıktı, her biri ruh halinin ve anın, duyguların ve karakterin aktarımıyla küçük bir hikaye gibi!) Çekimi çok hızlı ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirdik!Fotoğrafçı Mikhail çocuklarla harika iletişim kuruyor, şakalar yapıyor, çocuklar kendilerini sakin hissediyor ve sevinçle poz veriyorlar!) Müşteri çok cana yakın, çocukların giyinmesine yardım etti ve çekim sırasında kıyafetlerini ve şapkalarını düzeltti. Profesyonellik, çekim organizasyonu ve ebeveynlerinin isteklerini duyabilme yeteneği için Anton ve yönetici Oleg'e özel teşekkürler!)
Елена О.
Çalışmanın sonucundan memnunum, çocuğun fotoğrafları iyi çıktı. Yaklaşımı beğendim, fotoğraf çekimleri için birçok farklı fikrin nitelikler, kıyafetler sağlaması, pozlarla önerilmesi gerçeği. Kendinizin hiçbir şekilde hazırlanmasına gerek yok, yanınıza bir şeyler getirmenize gerek yok. Ve gerisi de uygundur: ödemeden fotoğraf çekmeye kadar her şey düşünülmüş, teşekkür ederim
Анна
5 Mayıs 2025
Nadiren yorum yazıyorum, ancak fotoğrafın yaratıcısından bahsetmek istiyorum! Üç çocuğum var ve sadece Yaratıcı firma fotoğraf çektiğinde tüm fotoğraf setini bir kerede alıyorum, çünkü bunlar tam olarak arsalar ve bazı ayrı kareleri seçmek benim için zor, her kare farklı ve her şeyi istiyorum)) Ayrıca kardeşlerini birlikte çekiyorlar ve bunun için özel teşekkürler, erkek ve kız kardeş aynı karede olduğunda çok sevimlilik... Fotoğraf satın alırken elektronik versiyonların ücretsiz olarak gitmesi harika! Fotoğrafları basılı karelere göre seçmeniz gerekiyor, bu çok uygun, ekranın renk üretimi için endişelenmenize gerek yok ve her şey açıkça görülüyor. İlkokulu da filme almalarına çok sevindim, yakın zamanda bir fotoğraf çekimi yapıldı, arsaya "ilk balom" deniyordu, çok mutluyum! Fotoğrafları hızlı ve verimli bir şekilde çektik. Gerçekten yeni hikayeler ve fotoğraf çekimleri bekliyorum, bunlar sizin için harika!
Екатерина Б.
22 Aralık 2025
Çocuk bahçesine Yeni yıl oturumu sipariş ettiler. Kasım ayında. İlan edilen "yaratıcı vizyon" ve "bireysel yaklaşım" aslında formülsel ve özensiz bir iş olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafçı dikkatli değil, çocuk tüm fotoğraflarda çerçeveye bakmıyor, Photoshop'ta eski yıllarda olduğu gibi işleniyor, fotoğrafa çocuğumun parmağı yok çünkü fotoğrafçı bakmıyordu! Asıl mesele 35 çocuğun fotoğrafını daha hızlı çekmek. İşleme bir aydan fazla sürdü, orada ne işlendikleri belli değil. Ne yazık ki, fiyat da şişirilmiş.
Наталья
Açıkçası, işlerinin profesyonelleri değiller ve dikkatsizler. Çok fazla fotoğraf çektiler, tüm pozlar doğal değil, pozlar gergin ve aptalca, bakışlar korkmuş. Neredeyse aynı olan 22 fotoğraftan yaklaşık 5'i işe alınabilir. Makbuzu oluştururken, her fotoğrafı 590 ruble artı tüm fotoğrafların elektronik setini 3,5 bin için ayrı ayrı saydılar. Tüm fotoğrafların ve elektronik versiyonun baskı setinin maliyeti 5 bin olmasına rağmen. Mantık yok. Görünüşe göre, makul olmayan robotlar siparişleri işliyorlar. Aynı zamanda, teknik destekte her mesaja bir gün cevap veriyorlar ve daha önce yazılanları okumuyorlar. Bot gibi yazıyorlar. Bu kederli fotoğrafçılara kimseye tavsiye etmiyorum.
Елена Золотарева
1 Haziran
Çok hayal kırıklığına uğradılar, bahçelerinde 4 yıl fotoğraf çektiler, ancak son fotoğraflar bozuldu, çocuğun kulağı ağrıyordu ve kulağında pamuk yünü vardı ve fotoğraflanma sırası geldiğinde kulaktan atlayıp dışarı çıktı ve fotoğrafını çektiler, ancak onu çıkarmak ya da çocuğa kulağından çıkarmasını söylemek mümkündü. Ama görünüşe göre fotoğrafçı fotoğrafların nasıl ortaya çıkacağını umursamıyor. Önce kendilerini iyi taraftan kanıtlamış olmaları, sonra da işlerine karşı bu kadar umursamaz bir tavır sergilemeleri üzücü.
Наталия
6 Haziran 2025
Kesinlikle tavsiye ederim. Kızım SSCB Moskova zamanlarının temasında çekildi, harika ve çok sıcak fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğrafçı çocuklara biraz düşkündü, kızların asistanları görüntüdeki ve taleplerdeki her küçük şeyi izlediler. Çocuklarımızı böyle sevmedik bile, grubumuzdaki herkes sonuçtan çok memnun kaldı.
Валерия Паниева
Ne yazık ki, çocuğun bahçedeki kışın muhteşem fotoğraf çekiminden fotoğrafları beğenmediniz - tüm fotoğraflarda çocuk korkmuş, dudakları sıkılmış.Bazı fotoğraf korkunç photoshop...hatta şimdi aklıma geldi bir şey olarak 15 yıl önce fotoğraf için bir mezar yaptılar. Eh, elektronik biçimde 20 fotoğraf için, sonunda hepsi garip bir yüzle, 4.000 ruble - çok pahalı!
Татьяна Ф.
3 Nisan 2025
Yaratıcı fotoğraf bu okul yılında anaokulumuzdaki çocukları iki kez filme aldı ("Bir rüya gör bebeğim" ve "İlk balom"). Sonuçtan çok memnunuz! Fotoğraf çekimi ile fotoğrafın alınması arasında 3 haftadan biraz fazla bir süre geçti (bir hafta sonra numuneler gönderdiler, bir buçuk hafta daha herkesin seçimini yapmasını beklediler ve bir hafta sonra hazır siparişler getirdiler). İkinci kez çekime katıldım çünkü birinci sınıf öğrencisi en büyük kızımı da fotoğraf çekmesi için getirdim ve süreci izledim. Çocukların hepsi dikkatlice tarandı, kızlara saçlarına bağlı olarak saç modelleri yapıldı, kostümün içinde hiçbir şeyin çıkmadığından emin oldular. Ruh halini ve samimi gülümsemeleri yaratmak için çocuklarla kendileri için hoş olan konular hakkında konuştular (evcil hayvanlar hakkında, kızlara her türlü iltifat ettiler). Grubumuzdaki çocukların hepsi her iki seferde de iyi sonuç verdi. İlk defa kimin çalıştığını görmedim, belki de olumsuz yorumlar belirli bir ekiple bağlantılı. Anaokulumuz Domodedovo şehrinde yer almaktadır. Gelecek okul yılında tekrar fotoğraf çekimlerimiz olacağını umuyoruz!
Елизавета В.
Tatil için çocuklardan fotoğraf çekimi sipariş ettiler. Her şey harikaydı. Kendi aksesuarlarını, kostümlerini. Fikirler. Çocuklarla harika çalışıyorlar. Bir grup çocuk hızla geçti. Harika çalışmalarınız için teşekkür ederim. Her çocuğa bir yaklaşımı var.
Настя Черенкова
5 Mayıs 2025
Harika çalışmaları için fotoğrafçı ekibine teşekkür etmek istiyorum! Çocuğum fotoğraf çekiminden zevkle bahsetti ve bitmiş fotoğrafları görünce tamamen memnun kaldı. Fotoğrafçı gerçek bir profesyonellik gösterdi: çocuklara bir yaklaşım buldu, olumlu bir atmosfer yarattı ve en samimi anları yakalayabildi. Asistanın çalışmalarını ayrı ayrı not etmek istiyorum - her çocuğun ruh halini ve sürece katılımını korumayı başarırken, çocukların kostüm değiştirmelerine ve saç stillerini yapmalarına çok sabırla yardım etti. Tüm ekibin koordineli çalışması sayesinde fotoğraflar canlı, doğal ve mükemmel kalitede çıktı. Özellikle detaylara gösterilen özen ve malzemelerin işlenmesindeki verimlilikten memnun kaldım. Bu şirketi kesinlikle tüm ebeveynlere tavsiye ediyoruz - sonuçtan kesinlikle memnun kalacaksınız!
Влад Ромашев
3 Haziran 2025
Yaratıcı Fotoğraf ekibi bir kereden fazla Koroleva'daki anaokulumuza geldi. Kızım "Provence", "Dünya", "Güneş, gülümse", "Bir rüya gör bebeğim" hikayelerinde çekildi. Fotoğraflar çok parlak çıktı, ekibin çocuğu hem duygular hem de yaratılan görüntü açısından nasıl ortaya çıkardığını beğendim! Bu yıl mezun olmamıza rağmen, şimdi okul çekimlerinde görmekten mutluluk duyacağız)
Оксана С.
20 Mayıs 2025
Fotoğraflar yüksek kalitededir, hizmet nazik, güler yüzlü ve hızlıdır. Yeniden sipariş konusuna bile (bahçedeki çocuğun fotoğrafını çektiler ve bahçenin sorumlu çalışanları önizlemede gerekli görüntüleri yanlış işaretlediler, bireysel olarak yeniden sipariş vermek zorunda kaldılar) karar verdiler ve hızlı ve kolay bir şekilde bölgeye teslim ettiler! Şirketi tavsiye ederim!!! Mesleki gelişim ve yaratıcı başarı çalışanları için!!!
Маша Харитонова
Kreatiffotoğraflar ve fotoğrafların kalitesinden ve olay örgüsünden her zaman memnun kaldık.Ancak bu sefer bu incelemeyi ve değerlendirmeyi çok etkileyen bir durum ortaya çıktı.Teknik nedenlerden dolayı, sipariş ettiğim yanlış fotoğraflar bana Creativfoto'ya basıldı ve teknik desteğe teşekkür ederek, itirazıma derhal cevap verdiler ve durumu düzeltmeye ve sipariş ettiğim fotoğrafları basmaya söz verdiler, ancak yanlışlıkla basılan fotoğrafları imha etmeleri için onlara iade etmeliyim, ancak burada çocuğumun fotoğraflarının onların hatalarından dolayı atılmasını istemiyorum ve kabul etmiyorum.işteki bu yaklaşım çok üzücüydü!
ВГ
27 Şubat 2025
Anaokulunda çok güzel fotoğraflar çıktı, bütün aile hoşuna gitti. Ve arsa fikri, kostümler, resimlerin kalitesi ve fotoğraflardaki çocuğun görünümü. Resimleri ödedikten ve aldıktan sonra bir soru ortaya çıktı (bir fotoğraf yeterli değildi), doğrudan stüdyoya gitmem gerekti - hayal kırıklığına uğramadım, herkes yeterince hızlı, net ve nazikçe karar verdi. Öneriyorum.
Анна Перевозчикова
21 Kasım 2025
Güzel fotoğraflar!!! Parlak, güzel, şık! Her yıl anaokulunda fotoğraf çekiyoruz ama ilk defa böyle bir güzellik var. Ayrıca, seçmediklerimiz de dahil olmak üzere tüm fotoğrafların basılı küçük resimlerini hediye olarak eklediler. Mıknatıslar büyük ve aynı zamanda parlaktır. Evet, normal paraya mal oluyor ve çabucak yapmadılar, ama kesinlikle buna değer!
Натали Д.
24 Mart 2025
Anaokulunda çekim emri verdiler. İşin nasıl kurulduğundan herkes çok memnun kaldı, fotoğrafçı ve asistan en utangaç çocuklarla bile oldukça hızlı bir şekilde ortak bir dil buldu, birçoğu imajlarına girdi, asistan saç stillerine ve kıyafetlerine yardım etti, fotoğraflar sadece bir peri masalı gibi çıktı. Çocuklar uzun süredir izlenimlerini paylaşıyorlar ve bitmiş albümlerini sabırsızlıkla bekliyorlar.
Лиза Медведева
28 Mayıs 2025
Fotoğraf çekiminin sonucunu gerçekten beğendim. Çocuklara saç modelleri yapılır, güzel kıyafetler giyilir, farklı açılar seçilir ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey vardır.. Genel olarak, bu tür çekimler sıradan bir fotoğraf stüdyosunda birkaç kat daha pahalı olacaktır. Ve burada, birkaç dakika içinde evden ayrılmadan yeni bir büyülü hikaye yaratılıyor))) Çocuk da her şeyi sevdi, teşekkürler! Fotoğrafçılar ve asistanlar aferin!
кристина е.
4 Haziran 2025
Anaokulunda çekimde çalışan tüm fotoğrafçı ve asistan ekibine minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Her şey çok organize bir şekilde ve çocuklara özen göstererek gitti - kimse acele etmedi, herkese bir yaklaşım buldular. Erkeklerin işlerini gerçekten sevdikleri açıktır: çocuklar kendilerini sakin hissettiler, içtenlikle gülümsediler. Fotoğraflar canlı, içten, gerçek duygularla ortaya çıktı. Çalışmanız ve detaylara gösterdiğiniz özen için teşekkür ederiz!
Алексей Л.
Fotoğraflar orta kalitede, bu kadar para için çok daha iyi olmalı. Fotoğraf satarken Rusya Federasyonu mevzuatının aldatılması ve ihlali. Ödeme makbuzu, eğitim kurumuna verilen fiyat listesinde belirtilen fiyattan 2 kat daha yüksek bir fiyat gösterir. Kurumda belirtilen fiyatların makbuzla farkı sorulduğunda yönetici, şirkete bir hata bildirerek makbuzda doğru fiyatın verildiğini beyan eder. Fiyat listesi ayrıca fotoğraf satın alırken fotoğrafların tüm elektronik versiyonlarının hediye olarak verildiğini de belirtmektedir. Belirtilen koşul karşılanmaz, elektronik fotoğraflarda ek bir makbuz görüntülenir. Fiyat da 2 kat daha fazla.
Альфия А.
Her şey yolunda. Teşekkür ederim, fotoğraflar parlak, güzel, uzun süre beklemelerine rağmen)) ama hiçbir şey beklemedik)). Bahçede fotoğraf çekimi yapıldı, çocuk bile çekim fikrini beğendi, bu yüzden uzun süre ikna etmek zorunda kalmadım. Fotoğraf çekiminin konusu Zafer Bayramı'ydı. Teşekkürler.
Dimsson
Korkunç bir şirket, korkunç bir tesadüf nedeniyle bahçede onu seçtiler, fotoğraflar çok kalitesiz, bir yüzü 10 arka plana yaydılar ve bunun için 3500 istiyorlar. Kimseye buraya gelmesini asla tavsiye etmeyeceğim. Telefonun kendisinde fotoğraflar çok daha iyi. Ayrıca zarfın içinde kod bulunan bir fotoğraf almak için bir hizmet de daha kötüsünü düşünemezsiniz.
Светлана
31 Temmuz 2025
Anaokulumuzdaki fotoğraf çekimlerine katıldık, fotoğraflar parlak, güzel ve şenlikli çıktı! Çocuklarla çalışırken çocukların kozmetik, saç spreyi, saç maşası kullanmaması, çocukları korumaması gerçekten hoşuma gitti.  Her şey söz verildiği gibi organize edildi, zamanında fotoğraflar getirdiler. İyi iş için teşekkürler!
Мария У.
19 Aralık 2025
Çok fazla photoshop var, sanki tüm fotoğraflar yapay zeka aracılığıyla üretilmiş gibi geliyor ve bu 20 fotoğraf için 3.500 ... hiçbir fotoğrafta çocuktan en azından gülümsemesini bile istemediler. Fotoğraflar doğal görünmüyor, iphone'umda fotoğraf çekmek daha iyi oluyor. Fiyat kaliteye karşılık gelmiyor ... sadece aldım çünkü çocuk çok istedi.. Artık satın almayacağım
Андрей Ж.
10 Haziran 2025
Yaratıcılıkfotoğraf, siz gerçek sihirbazsınız! Güzel fotoğraflar için teşekkürler! Her şeyin en üst düzeyde ne kadar organize edildiğine şaşırdılar: güzel kostümler, fotoğraflar için ilginç fikirler, aksesuarlar. Harika ekibe özel teşekkürler — olumlu, özenli ve yardımsever çocuklar!
Анастасия Р.
10 Haziran 2025
Kreatifle anaokulunda tanıştık. Çocuklar çocukları filme almak için farklı olay örgüleriyle geldiler. Her zaman harika çekimler yaptınız. Çocuklar harika saç modelleri yapıyorlar. Fotoğrafçılar çerçevede nasıl çalışılacağını ve çekileceğini biliyorlar. Çok mutluyum. Çocuklar işlerinde uzmandır!🥰
Виктория П
18 Nisan 2025
Yaratıcılıktan fotoğraf çekimlerini çok seviyorum Fotoğraf çekimi ve fotoğrafı dört gözle bekliyorum. Şaşırtıcı derecede güzel ve şık konuları var. Fotoğraf kanıtları üzerinde çalışıyorlar, bu yüzden fotoğraf için biraz beklemeniz gerekiyor. Ancak, beğendiğiniz ve herhangi bir miktar için mini örneklere kendiniz fotoğraf sipariş edebilirsiniz. Biz her zaman tüm fotoğrafları elektronik olarak sipariş ediyoruz, çünkü seçmek zor...tüm fotoğraflar güzel. Şahsen 2 fotoğraf çekimine katıldım ve erkeklerin profesyonelliğine ve sabrına dikkat çekmek istiyorum. Çocuklarla çok nazikçe iletişim kuruyorlar, her birini düzenlemeye ve neşelendirmeye çalışıyorlar, böylece çocuklar fotoğraflarda gülümsüyorlar!
Олеся А.
6 Haziran 2025
Yaratıcı fotoğraf harika bir stüdyo! Bahçedeki en büyük kızının tüm fotoğraf çekimleri onların şirketindendi ve her zaman zirvedeydi! Bu yıl yine poe, yalnızca en küçük kızıyla ve 9 Mayıs'ta arsa için bir model olarak işbirliği yapmayı başardı. Çocuklara karşı tutum özenli ve saygılıdır ve fotoğraflar her zamanki gibi güzeldir!) Çalışmanız için teşekkür ederim!
Ninya
7 Mart 2025
Geçenlerde bahçede çekim yaptılar, kızımı filme aldılar. Çarpıcı, canlı arsa ilk balom! Hem fotoğrafçı ve asistan çiftinin çalışmalarını hem de son görüntüleri çok beğendim. Çok sulu ve renkli! Çocuk çok memnun! Çocuklu kız arkadaşlarıma fotoğrafları gösterdim - herkes kıskandı)) Tüm ailemiz için harika bir ruh hali için şirketinize çok teşekkür ederim!!
Ksenia Chizhik
7 Mart 2025
Şubat ayında fotoğraf çekimi, muhteşem çekimler yaptık! Fotoğrafçı ve asistan ekibi çocuklarla mükemmel çalıştı, herkese bir yaklaşım buldular) çocuk mutluydu) Hazır fotoğraflar anaokuluna çok çabuk geldi, çok yaratıcılığa teşekkürler, sık sık bize gelin! ❤️❤️
Анна А.
24 Mayıs 2025
Moskova, 1476 numaralı anaokulunda muhteşem çekim. Harika fotoğraflar için harika fotoğrafçı ekibine çok teşekkür ederim ( ilk balom) ! Fotoğrafların tüm elektronik versiyonunu üçüncü kez alıyoruz. Kızımızın en samimi duygularını anlıyorsunuz — çekimler canlı, parlak ve inanılmaz derecede dokunaklı çıktı. Ruhunuzla çalıştığınız ve her çocuğa bir yaklaşım bulduğunuz açıktır! Fotoğraflar tüm beklentileri aştı — artık sadece resimlerimiz değil, bizi yıllarca memnun edecek gerçek anılarımız var!
Юлия П.
Bahçedeki çocuklar için fotoğraf çekiyorlar. Üç fotoğraf için elektronik ortamda 3500 bin vahşilik var. Bir çocuktan ilk fotoğraf çekimini satın almak hala mümkün. Ama iyi konuşan ve itaatkar bir çocuktan gülümsemesini istemeye bile zahmet etmediler, böylece yine de güzel fotoğraflar hatıra olarak kaldı.
Alice
26 Aralık 2025
Anaokulunda Yeni Yıl fotoğraf çekimi yaptık. Çok hızlı bir şekilde, kostümler organizatörlerin yanlarındaydı. Çocuklar giyinip fotoğraflandı. Fotoğraflar çok güzel, büyülü çıktı!
Анастасия К.
15 Nisan 2025
İlk yıl değil, fotoğraf çekiminden sonra Yaratıcıdan fotoğraf çekiyoruz. Bu sefer fotoğraf çekimine katılmak mümkün oldu. Çalışanların profesyonelliğine dikkat etmek istiyorum) çekim sırasında çocuklara ve detaylara karşı kibar ve özenli, asistan ve fotoğrafçı çok neşeli ve nazik bir atmosfer yarattı. Aynı zamanda süreç hızlı geçti) Sonuç olarak yüksek kaliteli fotoğraflar, kulaklara bir gülümseme ve hoş anılar) Şirkete ve çocuklara teşekkür ediyorum
Наталья Дудо
14 Kasım 2025
Bu fotoğraf çekimine "Moskova gözyaşlarına inanmıyor" demek istiyorum)) Çok güzel çıktı. Sadece kıstırmadıkları, ruhlarına yatırım yaptıkları açık. Hala özel çocuklu bir sınıfımız var ve her şey çok iyi çıktı❤️❤️❤️
Михаил
19 Haziran 2025
Creativikfoto fotoğraf stüdyosunun çalışmaları hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum! Anaokulu için bir fotoğraf çekimi rezervasyonu yapıyorduk ve sonuç tüm beklentilerimizi aştı. Fotoğrafların harika olduğu ortaya çıktı - yüksek kaliteli, parlak, mükemmel işleme ile. Çocukların doğal ve mutlu oldukları ortaya çıktığından özellikle memnun oldum. Ekaterina'nın yöneticisinin çalışmalarını ayrı ayrı not etmek istiyorum – her zaman bağlantıdaydı, tüm soruları derhal yanıtladı ve organizasyona yardım etti. Bu tür profesyonellerle uğraşmak güzel! İşlerinin gerçek profesyonelleri burada gerçekten çalışıyor!
Светлана
23 Mayıs 2025
Anaokulumuzdaki güzel fotoğraflar için şirketinize büyük teşekkürlerimi sunmak istiyorum! Sadece anları yakalayamadınız, gerçek duyguları, samimi gülümsemeleri ve çocukluğun eşsiz atmosferini aktarabildiniz. Fotoğrafçılar her çocuğa bir yaklaşım bulma konusunda inanılmaz sabır ve yetenek gösterdiler - en utangaç çocuklar bile rahatladılar ve çekime sevinçle katıldılar. Ekibin, sürecin organizasyonundan nihai sonuca kadar ruh ve büyük bir profesyonellikle çalıştığı görülüyor. Fotoğraflar parlak, canlı ve çok duygulu çıktı! Diğer ebeveynlerle ben tamamen mutluyuz – şimdi uzun yıllar bizimle kalacak harika anılarımız var. Çalışmanız, yaratıcılığınız ve detaylara gösterdiğiniz özen için çok teşekkür ederim! Sizi kesinlikle tüm tanıdıklarınıza tavsiye edeceğiz ve memnuniyetle tekrar iletişime geçeceğiz.
Вячеслав Залозный
1 Kasım 2025
Hemen hemen her sezon bahçedeki fotoğraf çekimlerinden sonra burada eksiksiz bir dijital fotoğraf paketi alıyoruz. İlginç fikirler, görüntüler, iç mekanlar ve nihayetinde fotoğraflar. Tek nüans, çocuğun fotoğraf çekmeyi pek sevmemesi ve bu nedenle bazı fotoğrafların başarılı olamamasıdır. Belki bazen bir çocuğu ebeveynlerin yaptığı gibi eğlenceli bir şekilde motive etmeye değer) Ama aynı zamanda çok sayıda çocuğun olduğu ve herkese kendi yaklaşımlarını bulmanın kolay olmadığı da anlaşılıyor. Her durumda tavsiye ederim!
григорий р.
26 Mayıs 2025
Fotoğrafçılar ve asistanlardan oluşan ekibe çok teşekkür ederim! Erkeklerin deneyimli oldukları hemen anlaşılıyor: en utangaç çocukların bile ilgisini çekebiliyorlar, mükemmel açıları seçtiler ve çekim sürecinde her şey eğlenceli ve sorunsuz geçti. Asistanlar aferin: aksesuarlara yardım ettiler, şakalarla dikkatlerini dağıttılar, her küçük şeyi izlediler. Fotoğraflar o kadar sıcaktı ki en iyisini seçmek zor — her şeyi istiyorum! Çalışmanız için teşekkürler, bu tür anılar paha biçilemez!
Marina Karelina
17 Ağustos 2025
Kızımın bahçedeki fotoğraf çekimi için içten teşekkürlerimi yazıyorum. Fotoğraf çekimi için özel olarak hazırlanmadık, dürüstçe olacağını unuttum. Ekip geldi, giydirdi, taradı, kızının fotoğrafını harika bir ruh halinde çekti. Fotoğraflar büyülü çıktı. Bu şaşırtıcı, fotoğraflar harika ve kaliteli. Daha sonra fotoğrafların küçük resimlerine göre seçebilmeyi sevdim. Bu kullanışlı ve görseldir. Koordinasyonunuz için teşekkürler!
Иван Викторов
9 Aralık 2025
Çocukların bu ofis aracılığıyla bahçede birkaç kez fotoğrafları çekildi. Belki bu bir zevktir, ama içtenlikle bunun bir «fotoğraf» olmadığına inanıyorum. Bu sadece akıma konan, düşüncesizce olay yerinden sürülen «yapay» bir zanaattır. Tüm fotoğraflar çıkıyor, çizgi film ve gerçek değil. Bu yaklaşımı profesyonelce ve tatsız bulmuyorum. Ne yazık ki, yıldan yıla, şişirilmiş bir fiyat etiketi ve parlak bir fotoğraf gören insanlar, pahalıysa, bunun «harika bir seçenek» olduğuna inanıyorlar. İnternette iyi bir çocuk fotoğrafının (yapay bir arka plana sahip olsa bile) nasıl görünmesi gerektiğine bakın - «bu yaratıcılıkla" hiçbir ilgisi olmayacak.
Viktoriya
22 Nisan 2025
Kreatiffoto'ya anaokulumuzda şaşırtıcı derecede güzel bir fotoğraf çekimi için büyük minnettarlığımı ifade etmek isterim! Fotoğraf çekmeyi sevmediği için çocuğunun fotoğraflarını aldığımda çok şaşırdım ama fotoğrafta harika çıktı! Fotoğrafçılar ve asistanlar çocuğuma bir yaklaşım buldular, bu harika! Fotoğraflar çok yüksek kalitede, rengi, kıyafetleri, konusu ve sahne malzemeleri her şey yüksek seviyede! Şirketinizin refahı ve refahı!
Анастасия Г.
5 Haziran 2025
Mükemmel çalışmalarınız için Yaratıcı Fotoğraf uzmanlarından oluşan ekibe çok teşekkür ederim! Çocuklar gerçek profesyonellerdir, her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yaparlar, çok utangaç olan herhangi bir çocuğa bile bir yaklaşım bulabilirler. Bize verdiğimiz tatil için teşekkür ederim!