Шашлычная

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Юрий Ильюшкин
29 Aralık 2025
Kebaplar için yeterli fiyatları gördükten sonra denemeye karar verdik. Bir shawarma aşığı olarak, incelemelerde övüldüklerini denemeden edemedi. Boynundan domuz kebabı, tabağında Süryanice shawarma, palpi suyu aldık. Oldukça kabul edilebilir olan 1190 rubleye mal oldu. Kebaplar zor değildi, daha fazlasıydı. Bununla birlikte, Shawerma'nın tadı, şekli (tabak için) standart olmadığı, ancak oldukça lezzetli olduğu ortaya çıktı. İçindeki peynir sosu ve peynirin kendisi memnun oldu. Tek şey, tavuğun tadını gerçekten hissetmek için vakti olmamasıydı, ama aynı zamanda oldukça da fena değil. Kuru değil ve iyi pişmiş. Yeterince hızlı servis yaptılar. Yaklaşık 10-12 dakika bekledik. Muslukta bira ve ızgarada çok çeşitli yemekler var. Eğer yanımda olursam, tekrar ziyaret etmekten mutluluk duyarım
Рафига О.
Meydanın yanında ev mobilyalarıyla rahat bir kafe. Büyük porsiyonlar, düşük fiyatlar ve her şey çok lezzetli Balık için Şef Ramin'e özel teşekkürler Uzun zamandır çok lezzetli ve doyurucu yemedim çünkü ayrılamadım. Dorado en iyi performans gösterdi Vaska'da olacaksınız, bu harika yere gittiğinizden emin olun.
Бабаш Рзаев
Kebap sipariş ettiler, porsiyonlara hoş bir şekilde şaşırdılar.Et çok lezzetli ve suludur.Bize hızlı bir şekilde hizmet verdiler, oda temiz, personel kibar. Anar'a özel teşekkürler, turşudaki ve sosdaki tüm dileklerimi dikkate aldım.Kurumun atmosferi de hoş.Hızlı ve lezzetli bir atıştırmalık yemek isteyenler için tavsiye ederim
SerFun
Artılardan - iyi, hoş bir onarım. Hepsi bu kadar Eksilerden - klasik shawarma + kahve sipariş ettim, 600 ruble için çıktı, havale ile ödeme yapıldı, çek yok - ne kadara mal olduğu belli değil. Shawarma 350 gibi olmasına rağmen 250 kahve çıkıyor.. Kahvenin kalitesi, makinenin kahvesinden de olsa korkunçtur.. Shawerma'nın kendisi ortalamadan daha küçüktür, çok fazla mayonez, az et içerir. Öyle bir kadın ki siparişi kabul etti, sonra oturdum ve ziyaretçiler için odada tam ses seviyesinde tik-tok'a ya da her neyse baktım. Genel olarak böyle.. Artık katılmayı planlamıyorum
Евгений
Rahat bir yer, tabağınızda lezzetli bir shaverma, sakin müzik. Oldukça hızlı servis.
колян супермэн
Lezzetli shawarma ve kebaplar. Güler yüzlü personel. İçi temiz ve rahat. Ellerinizi yıkamak ve tuvalete gitmek için bir tuvalet var. Benim için bu kesinlikle en azından Vaska üzerindeki en iyi şavermlerden biri. İşten sonra meslektaşlarımızla düzenli olarak buraya koşuyoruz.
Алла С.
Bu sadece bir mucize mucizesi, bir kafe değil! St. Petersburg'a her geldiğimde bütün gün Erarta'ya gidiyorum. Bu gezide iki gün boyunca Erarta'ya gittim ve her iki günde de bu muhteşem yerde öğle yemeği yedim, çünkü müzeden çok uzak değil. Lezzetli et, güler yüzlü hizmet, nispeten ucuzdur. Erartha ile ve dolayısıyla bu kebapla bir sonraki randevumu bekliyorum. Gelişin !
Валерия
Çok lezzetli shawarma. Uzun zamandır böyle yemedim. Domuz eti şişleri de ateşlidir: kuru değil, hoş bir aromaya sahip, çok yumuşak ve sulu. Atmosfer rahat, temiz, kasadaki kız çok hoş. Kurum süper, çok memnun kaldık
Гарри Уилкин
Şaşırtıcı derecede lezzetli beşikler, çok mütevazı bir yer olmasına rağmen mükemmel hizmet. Ucuz, basit bir kafe gibi görünüyor, ancak her şey harika hazırlanmış, mükemmel servis edilmiş ve uygun fiyatlarla. Pathos ve iğrençlikten sonra, Erartha sadece ruhun dinlenmesidir.
Антон Т.
Rahat, temiz, rahat, ama dedikleri gibi büyük bir ama var Odada duran koku çok büyük şüphelere neden oluyor, belki de bu bir mutfak değil, çünkü ayrı bir bina, duvarlarda nem var ve bu bir yalıtım ya da başka bir şey, normal havalandırmanın olmaması nedeniyle. Kahve harikaydı, şaverma büyük, doyurucu ama vay canına bir etkiye neden olmuyor. Havale ile ödeme, çek yok.
В
Виктория Ворсина
25 Ocak 2025
Uzun zamandır bu kadar lezzetli shawukhi yemedim! Sadece 350 ruble için etkileyici boyutlarda bir klasik. Oğlumuzla tesadüfen geldik. Pokrovskaya Hastanesinde bir akrabasını ziyaret ettik. Şimdi buraya daha sık gireceğimizi anlıyorum. Ayrıca kayısı reçeli ile puf böreği de getirdik (büyükannem çocukken pişirdiği gibi). Büyük bir kruvasanda sadece 100 ruble büyüklüğünde. Bakü baklavalarını ve diğer çörekleri kendilerinin pişirdiklerini de fark ettiler. Çok temiz iç mekan. Temiz mobilyalar, sanki yakın zamanda açılmış gibi, kibar personel. Biz paket siparişi beklerken, peynir soslu ve cipsli büyük bir hamburgeri çıkardık - çok etkilendim. Bir dahaki sefere sipariş vereceğiz. Makul fiyatlar ve porsiyonlar oldukça fazladır. Rafta gerçek beyaz kiraz ve incir reçelini fark ettim - ve bu genel olarak tüm kurallara ve sırlara göre pişirilmiş bir sanat eseridir. Tuvalete gitmemişlerdi. Bir dahaki sefere mutlaka uğrayacağım. Harika bir yer! Size refah!
Марк
26 Aralık 2025
İki kez buradaydım ve iki kez sadece peynir soslu ve barbekü soslu shawarma aldım. Shawarma mükemmel, burada meze değil, daha çok bir yemek gibi, yeni ve sıradışı bir şey denemekten memnun oldum. Sanırım buraya tekrar geleceğim, size de tavsiye ederim
Ольга Хромова
Çok çok vkksny kuzu lulya! Tavsiye ederim! Alın! alın! Aynı anda iki tane, sonra ikincisini beklemeyesiniz. Meksika usulü shawarma acıdır. Gerçekten baharatlı! Mükemmel! Yemeğin fotoğrafı yok, çünkü lezzetliydi ve hepimiz çabucak ölüyorduk.
Дмитрий Ермышев
et lezzetli, personel çok cana yakın. fiyatlar uygun. ancak beyan edilen 250 gr yerine. Kuzuda 170, tavukta 220 vardı. yanıltmamak için gerçek ağırlığı koymak daha iyidir. kırgın değilim, ama başka bir şey alırdım
Надежда
1 Mart 2025
İnanılmaz lezzetli ve ucuz. Tavuk göğsü şişleri, sebze salatası, patates kızartması, pilav, çay sipariş ettik ve baklavayı da denedik. Her şey iki bin çıktı Her şey çok lezzetli, kaliteli, harika. Teşekkür etmek❤️
Елизавета Ч.
25 Mayıs 2025
Vasilev adası'nın merkezinde çok ev yapımı bir kurum! porsiyonlar kocaman, doyurucu ve lezzetli! hizmet zirvede, sıcaklık ve özenle karşılandı. Menüde tatlı için sıcak alk * keten mulled şarap ve dondurmayı görmek isterim!! Refah dilemek ve her zaman kurumun misafirlerinin memnun yüzlerini görmek istiyorum! fiyat = kalite, maliyete göre yemekler!
Сергей Шапкин
Akşam arkadaşlarımızla uğradık, çay, kuzu eti, tohum kebabı aldık ve görünüşe göre göğsünden şiş kebap aldık. tohum tamam, göğüs tamam, ancak kuzu kaburgasında en hafif tabirle iki buçuk kemik ve et yoktu, genel olarak mutfakta rapor edilmiyor veya aktif olarak çalınmıyor gibi görünüyor. Mutfağa 5 üzerinden 4, kebap iyiydi, kasada bir erkeğe iki yıldız koydum, Ermeni Rusça'yı pek iyi anlamıyor gibi görünüyor, en hafif tabirle hamovat, misafirperver değil, açık bir çatışmaya girmek istemedim, ama bir erkekten kabalıkla esiyor ve kesinlikle küstahça davranmıyor. 23 Mayıs gece yarısı
Iwan Steschenko
28 Nisan 2025
Günün ortasında temiz, sakince, göze batmayan müzikle girdim. Köfteli çorba ve Özbek pilavı aldım. Uzun süre beklemem gerekti. Misafir porsiyonları açıktır, bunları sadece geçen yüzyılın 80 yıllarında Taşkent'te yedim. Özenli ve arkadaş canlısı bir garson. Dolu ve memnun kaldı, yağmur bile korkunç değil. Beş.
Игорь Бугаев
2 Ağustos 2025
Oda büyük değil, rahat, içeride yumuşak kanepeler var, sokakta şemsiyelerin altında masalar da yapabilirsiniz. Shawarma sipariş ettim, 10 dakika bekledim, lezzetli ve büyüklüğü iyi. Hizmet nazik ve misafirperverdir. Yan yana park edebilirsiniz, ancak park yeri her yerde olduğu gibi ücretlidir.
Алексей Махарадзе
Paket servis için domuz boynundan şiş kebap ve kuzu lülesi sipariş ettim. Her şeyi çok beğendim, tam olarak sipariş verdiğim zamana göre hazırladılar. Çok lezzetli! Yorum yapmadan!!
Ольга
18 Mayıs 2025
Bu rahat kebabı ilk kez ziyaret ettik - hepimiz çok beğendik свин Domuz eti kebabı, salatalık ve domates salatası ve çay sipariş ettik. Yemeğin fotoğrafını çekmek için zamanımız olmadı - her şey çok iştah açıcı görünüyordu, bu yüzden fotoğraflara kadar her şey lezzetliydi. Personel güler yüzlü ve naziktir. Kesinlikle böyle bir yere geri dönmek istiyorum. Çok teşekkür ederiz! ☺
Sherhan Cat
Güler yüzlü personel. İyi bir kurum, sipariş edilen tüm kebaplar övgülerin ötesindeydi. Maden Enstitüsüne gidersem, kesinlikle bir kez daha uğrayacağım, en lezzetli kebabın tadını çıkaracağım.
Феодора Брусника
24 Şubat 2025
Kurumu çok beğendim! Pokrovskaya Hastanesindeki akrabam için yanımda kebap almaya gittim. Çok çabuk pişirdiler, çok lezzetli olduğu ortaya çıktı. Beklerken durumu takdir ettim. Temiz, güzel, rahat. Personel çok cana yakın. Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Skyloor
12 Eylül 2025
Çok havalı bir ev yeri, sadece sızmak için shawarma, çok lezzetli! Ve kömürlerdeki kebaplar mükemmel, tavuk - parmaklarınızı yalayacaksınız! Kesinlikle tavsiye ederim
Олег Панарин
22 Nisan 2025
* Vasilyevsky Adası'nın kalbinde gerçek Kafkas misafirperverliği!* Geçenlerde bu şirin kebap kafeyi ziyaret ettik ve tamamen memnun kaldık! İlk dakikalardan itibaren atmosferden etkilendim: Kafkas lezzetinin unsurlarına sahip sıcak bir iç mekan, misafirperver garsonlar ve kapıdan çağıran buharda pişirilmiş etin aroması.
Ольга Журавлева
1 Eylül 2025
Sevincimi paylaşmak istiyorum! Her şey çok hızlı ve lezzetliydi: lulya ve kuzu şişleri, ızgara sebzeler, patates kızartması, çilekli kokulu siyah çay ve en taze baklava! Her şeyi ne kadar beğendim, tam bir zevk!! Herkese tavsiye ederim!
Alex Dr
17 Kasım 2025
Vasilyevsky Adası'nda yürümekten bıktınız mı? Acıktınız mı? Buraya size :) Son derece güler yüzlü personel. Masalar temiz. Gerçekten lezzetli bir iskele. Ama dikkatli olun, porsiyonlar gerçekten büyük. Kebap için uğramak istediler ama yeterli zaman yoktu.
Den Tsukanov
4 Nisan 2025
Çok çeşitli kebaplar! Lezzetli ve porsiyonlar büyük. Ziyaret ederken bir eksi oruç tutmuş olmasıydı ama sebze kebabı yoktu ama ne yiyeceğimi buldum. Samimi ortam, temizlik ve rahatlık işlerini yaptı! Çok beğendim! Kısacası, tavsiye ederim!!! Gidin, pişman olmayacaksınız!!!
Julietta Krutova
Tavsiye etmiyoruz. Maliyete göre iki peynirli shawarma aldık, 800 ₽ çıktı (bir = 400 ₽) "Peynirli shawarma" adından sadece bir peynir sosu ve peynirli pide ekmeği döküldü. Hepsi bu kadar. Peynir ve diğer sebzeler (domates ve salatalık dışında) yoktu. Mayonez türüne göre beyaz sos. Neredeyse hiç et yoktu. Genel olarak, shawarma pide ekmeği ve iğrenç peynir sosundan oluşuyordu! Yemeklerin bu kalitesi için fiyatlar uygun değildir.
Юля Гусакова
3 Mart 2025
En lezzetli, en taze shawarma! Erarta'dan sonra lezzetli ve bütçeyle öğle yemeği yediler. Tezgahın arkasında çok tatlı bir kız, hızlı servis yapıyorlar. Ne yazık ki, burada Yandex'te menüde belirtilenlerin yarısı bile yoktu. Kızım başka bir şey istedi - ama shawarma yemek zorunda kaldım.
Лиана Шайхлимамова
Güzel bir kurum! Lezzetli ve sulu kebaplar) Çok rahat bir atmosfer ☺️ Kesinlikle geri döneceğiz ve arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz! Sıcak karşılama için teşekkür ederiz, çok beğendim)
Илья Плуталов
6 Kasım 2025
Güzel bir yer Lezzetli (klasik shawarma ve Amerikano'yu aldım), yerin kendisi güzel ve temiz Çok az insan vardı, çünkü mevsim değildi
Сергей Коробкин
25 Mayıs 2025
Tavuk lulya ve tavuk göğsü o kadar tuzsuzdur ki, çok aç olmalarına rağmen yemek yiyemediler, garnitür soğanları aptalca sirke ile doldurulmuş ve çok ekşidir. Binlerce ruble için ruh halini bozdular ve aç kaldılar, transfer yoluyla ödeme yapmaları istendiğinde hemen bu yerlerden kaçmaları istendi)
Антонина Кирьяш
Harika bir yer. Hastanede yanımda yatıyorum, burada yiyecekle kaçıyorum)). Temiz, lezzetli, makul maliyet. Çok güler yüzlü personel. Asıl mesele her şey temiz ve tazedir. Ziyarete tavsiye ederim.
Дмитрий К.
2 Temmuz 2025
Mükemmel shawarma, maliyeti 350 ruble olmasına rağmen, aynı zamanda sebze ve et her zaman tanıtılmaktadır. Belki bana öyle geldi ama akşamları shawarma biraz daha büyük, bu yüzden akşamları uğramanızı tavsiye ederim. Ne yazık ki, her seferinde bir shawarma sipariş ederken, porsiyon kaçınılmaz olarak küçüldü, bu nedenle son zamanlarda bu kurumu tavsiye edemiyorum.
Tatiana Michele
Burayı çok seviyoruz. Lezzetli domuz eti şişleri ve sulu shawarma. Sürekli ziyaretçiler var ve sık sık yanlarında rezervasyon yapıyorlar. Güzel bir yer.
Любовь
İkinci seferdik. ilkinde iki erkek çalıştı. Hamurdan kebap sipariş ettiler, parmaklarınızı yalayacaksınız. Özellikle aynı kebap için ikinci kez uğradık. Kuzu etinden bir kebap aldılar, aşçı aşırı poz verdi, kuru ve tatsız, sert. Sonuç olarak, 4 parçadan sadece biri yiyebildi. Ama bütün yemeği hesaba kattılar, aferin. Bir daha gelmeyeceğiz!
Алеся
Burayı uzun zamandır seviyordum. Geçen yıl yaz harikaydı, arkadaşlarla verandada oturmaya gittik. İçtenlikle, lezzetliydi, rahattı. Bu yıl kasiyer değişti. İçeri girdik, verandaya oturmak istedik (sandalyeler, masalar ve şemsiyeler zaten orada duruyordu), ancak «hizmet verilmiyor» bahanesiyle reddedildik. Nasıl servis edilmiyor?) Oraya sadece yiyecek koyamıyor musunuz? Yemeğin kalitesi aynı, ancak hizmet kötüleşti!
Екатерина Белякова
26 Aralık 2025
Mini bir şirket partisi için kebap sipariş ettiler, her şeyi çok beğendim, kebap yumuşak lezzetli, sadece lezzetli. Tüm ekipten büyük lütuf❤
Дмитрий
Paket servis için kuzu kebabını aldım, sulu, taze, herhangi bir kişiye menüden başka bir şey sipariş edeceğim. İlk ziyaretinizde küçük bir indirim yaptığınız için teşekkür ederim!
Екатерина В
2 Temmuz 2025
Porsiyonlar büyük ve lezzetli, birayı da çok çabuk getirdiler, neredeyse 5 dakikada bir shawarma yaptılar. böyle bir miktar için fiyat çok hoş, tavsiye ederim!
Олег С.
2 Şubat 2025
Şaverma oldukça ağır, mangaldan dumanlı iyi bir tavuk, ama çok fazla sos var ve çok ağır, ayrıca şaverma soğuktu. Kurumun kendisinde, içeride, yeterli fon müziği yoktu, çünkü tüm konuşmaları duyabiliyorum: hem salonda hem de mutfaktan.
Настя Шарова
18 Aralık 2024
Gerçekten shawerma'yı istedim ama uzağa gitmek istemedim, bu kebabı gördüler Bir damla pişman olmadılar, hiç bu kadar lezzetli shawarma yemedim. Hiçbir ağ sunucusu karşılaştırılamaz Sessiz, sakin, güzel ve en önemlisi çok lezzetli
Жизнь как путешествие
12 Temmuz 2025
Özel kahve dükkanlarının kebapları hakkında birlikte yorum yazmaya başlayacağımı hiç düşünmemiştim. Öte yandan - neden olmasın? Cumartesi öğleden sonra kesinlikle boştu, meydandaki sokaktaki masalar sessiz ve hatta oldukça rahattı. Kebap fiyatları çok uygun - 600 ruble. Kuzu şişleri fena değil
Миша К.
3 Ekim 2025
Keyifli bir yer!!! Fiyatın = kalite olduğunu düşünüyorsanız, o zaman buradasınız demektir. Fiyatlar uygun ve mutfak sadece lezzetli. Buraya ilk defa gelmiyorum ve her seferinde her konuğa saygılı ve huşu içinde davranıyorum. Herkese buraya gelip sevimsiz Shawerma'ya yalvarmalarını tavsiye ederim!!!
Юлия Юлия
13 Aralık 2024
Çok lezzetli yemekler! Gerçek dışı shawarma, en lezzetli lulya, çorbaların hepsi mükemmel (aşçılara saygı!) Hindistancevizi ile baklavayı deneyin (çok hassas). Temiz, konforlu yeni mobilyalar, harika bir yer!
Виктория
5 Kasım 2025
Bu bir zevkti! Bu, uzun zamandır en iyi shawerma'dır! Çıtır pide ekmeği, mükemmel sos, bazen uzun süre devam eden sarımsak tadı yoktur, lezzetli etler, kaliteli sebzeler, havuç veya lahana şeklinde sapıklık yoktur. Rahat, içten ve çok lezzetli. Anar'a özel teşekkürler
кряк
21 Ocak 2025
yalnızca menü konumlarının yarısına ve 2010 stiline sahip olmadığı için bir yıldız aldı hizmetin kendisi ve yemek süper domuz kebabı sadece büyülüdür, yanında servis edilen sos ve soğanla birlikte ağzınızda erir ve yanınıza üç porsiyon isteme arzusu vardır işte böyle bir mediatina
Pavel K
İzin ile лабрадором ziyaret memnun, ama yine de şiş сибаса oldu. Evin yanında, güzel iç, tatlılar var.
ViZeR_
Şavukha 10 üzerinden 5'te Tat ortalamanın üzerinde Boyut ortalama Pide ekmeği yandı ve yağa çok doydu, bu da sobanın yıkanmadığını gösteriyor Öğle yemeğinde geldim, kebap yok Salon kabul edilebilir Fiyatlandırma politikası kaliteye uygun değil