Усадьба Банная

Ürün ve servisler
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Юлия Палагина
Dost canlısı bir şirkette dinlenmek için harika bir yer. Farklı tarzlarda dekore edilmiş bağımsız ahşap kütük evler olan büyük kompleks. Bir kadın şirketimiz vardı, bu yüzden hamamımıza "Matryoshkin evi" adı verildi❤️. Çok rahat, temiz, sıcak. Personel görevlerini göze batmayan ve incelikle yerine getirdiler: yakacak odun attılar, semaveri ikramlarla getirdiler. Zemin katta TV'li geniş bir salon, geniş bir masa, dans etmek için bile yeterli alan var. İkincisinde bilardo masası ve dinlenme odaları bulunmaktadır. Havuza dalmak için sokağa ayrı bir çıkış vardır. Koşuşturmadan geçmek, şehir dışına çıkmadan köy evinde olmak için harika bir yer.
Надежда Тарасова
7 Haziran
Были два раза Терем 1 спортивный Обсуждение навязчивое постоянно кто-то входит и выходит! Это очень раздражает и не дает расслабиться и почувствовать атмосферу! Получается суета какая-то! Ожидали совсем другого в плане гастрономии! сырная тарелка дешевая, мясная тарелка мимо Фруктовая - яблоко, апельсин и груша. Удивило наличие Голд киви! Это плюс. Рыбная тарелка более менее! Окрошка на темном квасе почему-то и в странной посуде неустойчивой! Минус за это Парение хорошее , качественное! ребята молодцы! Натирание тела грейпфрутом понравилось и можжевельник пробовали впервые! Плохая подготовка к гостям , телевизор не работал! Пришлось вызывать мастера! Опять минус! В целом хорошо , но над сервисом надо работать! Когда платишь такие деньги , то ожидаешь явно другого!
Виктория Павленко
22 Eylül 2025
Harika bir banyo! Doğum gününü 21.09'da kutluyorduk, tüm arkadaşlar hamamın kendisinden, konumdan ve personelin yaklaşımından inanılmaz derecede hoşlandılar. ☺️🫶 Ek kupalar, çay için ayrı bir çaydanlık istedik, genel olarak bize her türlü küçük şeyi hemen sağladık. Ve çam iğneleri ve greyfurtlu yazı tipinin tadını çıkarırken ne güzel çam ağaçları gözümüzü memnun etti. Bir göz atın. 🌲 Çiftin kendisi sadece harika ❤️ Hevesli buhar odaları olarak biz geniş odadan, yüksek kaliteli ısıdan ve ocaktan yeterince alamadık. Yürekten buğulandılar! Ayrı ayrı, banyoda buzdolabı olmadığını not edeceğim. Bu nedenle, birayı ısınana kadar biraz daha hızlı ikna ettik. Ama bu, ne kadar harika zaman geçirdiğimize kıyasla küçük bir şey. Teşekkür ederiz! Tekrar geleceğiz.
Виталий Мережко
Çok değerli bir yer, rahat, temiz, eksiksiz hizmet, her şey var: içmek, yemek yemek, rahatlamak. Mevcut olanlar: buhar odası, duş odası, tuvalet, ortak salon, yatak odaları, masa tenisi, dış yazı tipi, harici mini havuz. Ayrıca hizmetinizde garson, buharcı, servis var. Yönetim samimi, titiz, dinlendiğiniz için teşekkür ederim!
Елизавета Полякова
Büyük bir şirkette yürüdük, bir saatte 8k, 4 saatliğine aldık, + ayrı ayrı 5600'e sıcak bir yazı tipi almanız gerekiyor, prensipte yemeğin yarısı stokta yoktu, ama yemek fiyatları hakkında konuşmak bile korkutucu, ayrıca bir tabak et sipariş ettik, garsonla sorunu çözmeye çalıştığımızda 5600'e bir tabak dilimlenmiş sosis getirdik, üzgünüm ama et yok, ama bu tabak sosisle ne yapacağımızı kimse bilmiyor, iç mekanda her şey yolunda, duş, tuvalet, büyük salon ve yataklar var, en önemlisi geldiğimiz şey, fiyat ve kalitenin çok fazla olmadığı. gerçeğe uygun.
Инна Гришина
30 Ocak 2025
Yat Kulübü'nün kulesinde 25.01'de kızların şirketi vardı.Hamam bizim gelişimize hazırdı, fıçı ısınıyordu. Banner derhal neyi, nasıl ve nerede olduğunu gösterdi ve 4 saat boyunca kimse bizi rahatsız etmedi. Mükemmel bir şekilde buharlaştık, temizlendik, bir koku seansı geçirdik, sokakta bir fıçıda ısındık ve havuza daldık. Yazık ki kar yoktu, ama bu bizi engellemedi) Bölge kapalı, kimse rahatsız etmedi. Garsonu davet edebilirsiniz, ancak menünün fiyat etiketi atlıdır. Kendinle yapamazsın, ama sadece su içmelisin. Kuruluştan ödül olarak bize meyve suyu ve bazı sandviçler verdiler. Genel olarak her şeyi beğendim ve tekrar geleceğiz!
Юлия
Her yıl, Yeni yıldan önce, arkadaşlarım ve ben bu hamama gideriz. Harika çiftler, süper evler, profesyonel parmak ustaları!
Maria
Tüm ekibe, bu harika, rahat banyolara çok teşekkür ederim. 23 Şubat'a kadar meslektaşlarımıza hediye olarak rezervasyon yaptırdık ve ayrıca birçok farklı güzellik rezervasyonu yaptırdık. Adamlarımız çok hoşuna gitti, 3 saatlerini aldılar ama o kadar iyiydi ki bir saat daha uzattılar. Karaoke, küçük havuz, bilardo ve bunların hepsi çok uygun bir fiyata. Teşekkürler, son değil, ikinci kez iletişime geçiyoruz Bu banyoları 2 yıl daha ziyaret ettikten sonra incelemeyi tamamlamak istiyorum. Her yıl hizmet daha da kötüleşiyor... Fiyatlar mantar gibi artıyor ve porsiyon gittikçe küçülüyor ve şeffaflaşıyor. 5 kişiye 40 bin verdik. Buraya bir daha gelmeyeceğiz. Saat 12:00'ye kadar hamamı sipariş ediyorduk, çocuklar geldiklerinde, saat 14: 00'e kadar onları beklediğimize şaşırmış bir yüz verdik. Morse'u önceden sipariş edilenleri getirmeyi unuttular. Genel olarak, izlenimler pek iyi değil....... Bu yayları kesinlikle tavsiye etmiyorum......
Юлия М.
7.02.26'da SSCB'nin kulübesinde şirketle dinlendik. Genel olarak, her şey fena değil, kütük ev temiz, yemeklerin sunumu oldukça hızlı. Bir dizi pürüzlülük vardı (fıçı uzun süre ısındı, yakacak odun atmalarını istediler; banyo da kulağa soğuk geliyordu) ama her şeyi düzelttiler. Yemeklerin kalitesi açısından - kabul edilebilir, fiyat için- pahalıdır. Genel olarak, dinlenmeyi beğendim
Александр З.
14 Ağustos 2025
Artılar: Güzel banyo Banner ile harika bir gezinti Karaoke, iç mekan Eksiler: - Tüm personel sürekli olarak açık bir biçimde bahşiş istiyor ve hizmetleri dayatıyor. Müzisyenler içeri girdi (isimleri yoktu), şarkının yarısını söylediler ve hemen «müzisyenleri desteklemelerini» istediler. İkinci kez bile temiz bir bahşiş için geldik. Banyo görevlisi ayrıca buharlamadan sonra çay ister, vb. Ayrılmak üzücü değil, ancak bir şekilde bundan sonra dikkatlice ima edebilirsiniz. - Çok pahalı bir restoran menüsü. 1000 doların altında 100 gram karides, 4 adet 1500 kanat vb. Diğer benzer yerlerde çok daha ucuzdur. Muhtemelen büyük bir şirket için tam koltukta gülmek uygundur, ancak dinlendirici bir aile tatili için pek uygun değildir.
Сергей П.
8 Nisan 2025
Ailemizle dinlendik ve çok memnun kaldık. Birincisi, hem hamamın kendisinde hem de dinlenme alanında mükemmel temizlik. Çocuklu tatilciler olarak tüm hijyen standartlarına uyulması bizim için çok önemliydi.⠀ Chan'ı çok beğendim. Hiç dışarı çıkmak istemedim. Ayrıca açık havada olmasını da beğendim ve yıldızlara hayran kalabilirsiniz. ⠀ Dinlenme odalarında her şey birinci sınıf! Misafirperver personele özel teşekkürler. Kesinlikle geri döneceğiz!) Herkese tavsiye ediyoruz!
медовый олег
Büyük bir şirketle yürüdük, Sscb hamamı. Genel olarak atmosferik ve çevre bir yer, ancak bir nüans var. Buhar odası açıkçası soğuktu. En azından bir şekilde ısıtılması için fırından sorumlu kişileri defalarca davet ettik. Bu tür son çağrıda, kaba bir işçi geldi ve küstah bir şekilde böyle bir hamamın olması gerektiğini söyledi ve eğer bir şeyden memnun kalmazsak, o zaman buhar odasından «kanserle çıkacağımız» için kişisel olarak buhar vermeye hazır olduğunu söyledi. Böyle bir hamamın bu kadar para için anlamı sorulduğunda bizi cevapsız bıraktı. Bunun hayal kırıklığı olduğunu söylemeyeceğim, ama geri dönmek pek mümkün değil Genel olarak, buraya bir kızla eğlenmek için geldiyseniz gider ve terlemeye gitmezseniz gider
26 Aralık 2025
Buradaki 5 derecelendirmesinin nereden geldiğini anlamıyorum. Avantajlardan - evlerin çevresi, genel olarak ihtiyacınız olan her şey var. Eksileri- yiyecek fiyatına uymuyor, soru fiyat bile değil. Ve 750 ruble için doğranmış domates biraz fazla olduğu gerçeği. Menünün garsonlarını bilmiyorum, menü tüm kütük ev için bir tane. Garsonlar cesaret edecekler "ne tür kebaplar var? - menüdeki gibi." Duş öyle düzenlenmiştir ki, kendinizi yıkamak ve cazibelerinizle parlamamak için perdeyi ellerinizle tutmanız gerekir. Böyle bir kararın sorununun fiyatı sıradan bir mandal veya normal bir perde olmasına rağmen. Genel olarak, 2010 yılından bu yana burada küresel olarak hiçbir şey değişmedi. Ama her şeyin yorgun göründüğünü söyleyemem, sadece böyle bir fiyata çekmeyen nüanslar
Евгений
Arkadaşlarla dinlenmek için harika bir yer, diğer tüm servisler gibi yükselmek de harika. Yiyecekleri pek sevmediğim tek şey, fiyatlara hiç uymuyor. Bu kurumda dinlenmek bütçeye uygun değildir
Элина К.
26 Aralık 2025
Bu kurumu ziyaret etmek son derece tatsız bir izlenim bıraktı. Hizmet seviyesi beklenenden çok daha düşüktü. Personel dikkatsiz ve isteksizdi. Temizlik de büyük şüphelere yol açıyor: buhar odası ve dinlenme alanı kirliydi, duşlar iyi temizlenmemiş, sauna kirliydi. Hamamdaki sıcaklık rejimi beyan edilene uymuyordu, buhar odası düzensiz ısınıyordu, dinlenmek rahatsız ediciydi. Yazı tipi tamamen soğuktu. Hizmet fiyata dahil olmasına ve personel tarafından önceden vaat edilmesine rağmen su soğuktu, kullanımı imkansızdı. Aynı zamanda, sunulan hizmetlerin kalitesi fiyatlar tarafından kesinlikle haklı gösterilmemektedir. Sonuç olarak, dinlenmek ve rahatlamak yerine hayal kırıklığına uğradılar. Buraya geri dönme arzusu yok, bu banyo kompleksini tavsiye edemem.
Semen Kuklin
10 Kasım 2025
Mükemmel kompleks, hoş servis personeli. Farklı konularda hamamlar. Sscb tarzında kütük ev. Üç kahraman tarzında kütük ev genellikle bombadır. Buhar odasından dalmak için havzaya atlayabilirsiniz ve sen zaten dışarıdasın
Артём Лазуренко
5 Ocak 2025
5 koyardım ama sanki bunlar aile tatilleri için hamamlar değilmiş gibi, aksi takdirde her şey yolunda. Hizmet, genel olarak banner bize mükemmel bir şekilde yardımcı oldu. Dışarıdaki yazı tipi, hoş. Anladığım kadarıyla birçok ev var ve bunlar farklı temalara sahip, iyi bir fikir. Karaoke yapıyorduk ama yükselişin sıcağında açamadık
Дашулька *.
24 Aralık 2025
Kurumsal partiyi 23.12.25 tarihinde Bogatyrsky'nin günlük evinde kutladılar. Ne diyebilirim ki, şahsen atmosfer ve çevre dışında hiçbir şeyden hoşlanmadım. 1. Buhar odasına ruh çıktı, odaların altından soğuk hava üflendi. 2. Hamamcılar şahsen beni tamamen buharlaştırmadı 3. Kulübede 2 havuz ilan edildi: 1'i soğuk, diğeri sıcak, yani bu sıcak, soğuktu 4. Herkesin banyo yapmak istediği namlu ısınmadı. 5. Jakuzide kaynar su diyebilirsiniz 6. Yiyecekleri yaklaşık 1,5-2 saat taşıdılar, mutfak arzulanan çok şey bırakıyor, fiyat etiketi pahalı değil. 7. Akşamın sonunda güvenle unuttuğumuz ve bildirmediğimiz yemekleri sipariş ettik. 8. Hiç kimse garsonlara 1 saat 1500 ruble hizmet verdiğini söylemedi 9. Sonuç olarak: hamam beklentilerini karşılamadı! Fiyatlandırma politikası haklı değil ! Ziyarete tavsiye etmiyorum! Aldatılacaksınız !
А
Анна Фи
20 Şubat 2025
Çok atmosferik bir malikane, neredeyse Moskova'nın merkezinde olduğunuza inanamıyorum! Ahşap evler, duman ve hamam kokusu sizi kır evine götürür. Ben Rus hamamının özel bir uzmanı değilim ama yerel hamamcılar tarafından hoş bir şekilde şaşırdım❤️Valentin, sen en iyisisin!) çok cana yakın garsonlar çocuklar . Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Родзенский Эдуард
26 Şubat 2025
Zamana göre test edilmiş harika bir konum. Mükemmel personel, yüksek kaliteli banyo hizmetleri ve mutfağın yanı sıra rahat bir tatil ve arkadaşlarla buluşmak için ideal bir yer. Aile eğlencesi için de mükemmeldir.
Николай Комиссаров
28 Temmuz 2025
İlk defa bu harika yerdeydik. Yat kulübünü aldılar. Harika zaman geçirdik. Banger Alexander, işinin ustasıdır! Bundan sonra nasıl yeniden doğduğumu mükemmel bir şekilde buharladım) Otlu yazı tipi farklı bir hikaye. Yemekler lezzetli, bira soğuk!) Personel özenli, şikayet yok! Kesinlikle burayı tavsiye ederim!!!
Олег
Mükemmel kompleks, her zevke uygun günlük evler banyoları. Çok çeşitli hizmetler, özellikle süpürgeli ve otlu bir fıçı öneririm. Her yeni yıl tatilinde buraya arkadaşlarımızla gidiyoruz. Öneriyorum
Сергей Петров
29 Aralık 2024
29.12.2024 tarihinde Komanya ile bu komplekste, SSCB'nin kütük evinde dinlendik saat 11'den 14.00'e kadar Belirlenen zamana kadar banyo hazır değildi, ısınmak için neredeyse bir saat buhar odasında oturuyorduk. Personelden korktular. Bir saat sonra buhar odası biraz ısındı. Özür dilemek için, bizi serin havayla süzen bir hamamcı ya da şimdi modaya uygun bir buhar ustası gönderdiler. Görünüşe göre sokaktan yeni alınmışlar ve havada süzülme seansı yapmaları istenmişti. Sokaktaki fıçı kaynama noktasına kadar ısıtıldı, tırmanmak imkansızdı. Yiyecek ve içecek fiyatları genellikle yetersizdir. Bu kurumu kategorik olarak tavsiye etmiyorum. Burası banyo değil!!!
Наталья Влади
2 Şubat 2025
Karargah kulübesinde dinlendik, doğum gününü kutladık! Sadece süper! Her şeyi beğendim: tasarım, temizlik, kibar, yardımsever personel, hizmetler, harika mutfak! Herkese tatiller için ve sadece dinlenmek için Yılan Balığındaki mülkü tavsiye ederim! 👍
Вяткина Ирина
8 Şubat 2025
Harika bir yer, atmosferik. Zaten 2 kez, farklı evlerde bulundular. Servis ve mutfak zirvede. Personel özenli! Paranız için herhangi bir heves)
Николай Журбенко
8 Nisan 2025
Hafta sonu arkadaşlarımızla birlikteydik, kendiliğinden toplandılar)), aksi takdirde her şey işe yaramadı)).Bizi yürekten buharlaştırdılar, banner'ın adı Igor'du, ilk beş için çalıştı!! Yazı tipi bir şarkı, dışarı çıkmak istemedim, çocuklar aptal garsonlar, ruh halini yükselttiler, net ve uyumlu çalıştılar, aferin!!! Kısacası, pozitiflik ve ruh hali bütün hafta boyunca şarj edildi!!! Tahmin etmeden)), mutlaka tekrar geleceğiz.
Андрей Феофанов
21 Aralık 2025
İyi eşleştirilmiş. Daha yenilemek istiyorum, biraz mobilya ve iç mekan ve çok güzel olacak. Aldı adamlar банщиков - yaşadım inanılmaz bir şey. Pahalı ama buna değer
Георгий Левин
27 Aralık 2024
Şirkete "Yat Kulübü" kütük evini kiraladılar. Hamamın iç mekanları ve ekipmanları iyi bir seviyede. Yemekler lezzetlidir. Ancak, tüm izlenim iğrenç hizmeti mahvetti. İşten sonraki iş günü hepimiz yorgun ve aç olarak geldik. Hemen resepsiyonistten garsonu aramasını istediler. Sonra bir kez daha hamamcıdan garsonu davet etmesini istediler. Sonra 2 kez daha aradılar, garsonu talep ettiler. Sonuç olarak, garson bir saatten fazla bir süre sonra bize verdi, ilk içecekleri 1: 20'de getirdiler ve ilk yemek buharlamaya başladıktan 2 saat sonra ortaya çıktı. Makul paraya mal olan sıcak fıçının yarı soğuk olduğu ortaya çıktı. Görünüşe göre biz yemek yerken odunlar çoktan orada yanmıştı ve kimse bunu izlemiyordu. Banner'ı aramak, odun atmasını istemek zorunda kaldım.. Attılar, ancak fıçının zamanımızın sonuna kadar normal şekilde ısınmak için zamanı olmadı. 4 saatlik "yükselme" için 52t verdik. Böyle bir fiyat etiketinin neden olduğu belli değil. Genel olarak kimseye tavsiye etmiyorum...
Николай Чуприков
9 Mayıs 2025
Sağlam bir banyo, harika buhar, harika bir atmosfer, her şey harika geçti, metroya yakın. Otopark var, İyi bir menü var. Her şeyi beğendim. 👍
Николай Коротков
8 Nisan 2025
Banyo kompleksi mükemmel, özellikle yeni kütük evler Spor salonunda dinlendi, kaliteli çiftler, profesyonel hamamcılar, garsonlara hizmet en üst düzeyde! Yemekler lezzetli, iç mekan harika! Herkese tavsiye ederim.
Александр Степанов
7 Temmuz 2025
Uygun fiyata sahip harika bir yer. Hizmet birinci sınıftır. Eksikliklerden sadece banner'ın aynı "müziğinden" ve fiyatlardaki belirsizlikten bahsedebilirim. Önce birini aradılar, hesaplanırken daha fazlası ortaya çıktı. Ama diğer her şey harika
Арслан Абдулабеков
11 Şubat 2025
Süper! 2 ayrı yatak odası ve banyosu olan yeni, modern bir ev. Hamam çok havalı, karşılaştırılacak çok şey var. Uzun yıllardır endişeleniyorum, Rusya'nın en iyi hamamlarındaydım. Kesinlikle tavsiye ederim ve kendim yürüyeceğim. Şehirdeki en önemli şey hala merkeze yakın
Татьяна
21 Aralık 2024
İğrenç) kütük evlerin hepsi eskidir, 3 kişilik hamamcılar. Kız arkadaşlarının doğum gününü kutluyorlardı - bir at çeki. Yemek korkunç! - Kebap zar zor çiğniyor. Gerisi de 3 gibi. Özellikle salatalar. İçeceklerle ilgili soru yok. Hamamla ilgili sorular- bu fiyatlar ne için? Yemeğin yarısı yenmez olsa da. Bira- Alman olmasına rağmen ... alkolle veriyor. Masadaki iyiden sadece votka ve meyve suyu vardı ... hayır, 13 bin için şarap bile değildi. Doğum günü kızının doğum gününde indirim yapmaması da şaşırtıcıydı. Artık oraya ayak basmayacaksın. Hamamın onarıma ve yeni şeflere ihtiyacı var
Аксолотль
27 Ekim 2025
Harika bir yer, eğlenmek için çok hoş bir atmosfer bile. Buraya gelip dinlenmeye kesinlikle değer. Banner adamı Denis'i çok memnun etti, sohbet etmek güzeldi. Herkese tavsiye ederim
Rima N.
7 Temmuz 2023
Посетили впервые Угрешские бани. Расположение не очень удачное, а вот сама банька просто супер! Мы брали Охотничий домик, с бассейном и купелью. Остались в полном восторге от посещения. Нас встретили с клюквенной настойкой, морсом и канапе, приятный бонус! Купель нам приготовили с травами и можжевельником, аромат был восхитительный, нам оттуда не хотелось выходить. Отдельная благодарность банщику Денису, который своим парением доставил нам массу банного удовольствия! Прекрасная кухня и вкусное пиво дополнили наш приятный досуг. Обязательно посетим ещё и не один раз!
Николай Неухацкий
27 Mart 2025
Yer mükemmel, genellikle büyük bir şirketle restorasyon faaliyetleri yürütüyoruz, şifalı yazı tipi otlar, hamam ve yüzme havuzu ile de uygun seviyede mükemmel. Kaliteli yiyecekler. Genel olarak herkese tavsiye ederim.
Orijinalini göster
Анастасия
14 Aralık 2024
Bu sadece tam bir hayal kırıklığı! Her şeyde aldatma . Malikanede dinlendik, 3 saatliğine bir ev aldık. Ve her şey yolunda olurdu, ama etrafta aldatma var. Hamamı 3 saatliğine, 4 saat çekle kiraladılar. 2'ye yükseldik, ancak hamama bile girmeyen 3 kişiye kaydolduk! Ve size restorandan yiyecek getirildiyse, o zaman bireysel bir garsonunuz olduğunu biliyordunuz! Ovma yaptılar, ek olarak balı da dahil etmeleri yeterli değil! Oraya tekrar 3 kişi için girmesi gereken ama biz 2 kişiydik! Alkol için hiç çek getirmediler, faturayı 100.000 daha fazla dağıttılar. Bu hamamı size tavsiye etmiyorum! İnsanları bu şekilde aldatmanın küstahlığı!
Ilya Gamz
18 Haziran 2025
Havuz kirli + içinde bir sürü çamaşır suyu var! Menüden yarısı yok Önceden rezervasyon yaptırmış olmalarına rağmen banyo hiç ısınmadı Ve sokaktaki masanın yanında, geçmiş konuklardan kokmuş bir soğan vardı, kim bile temizlememiş! Bu hamamı tavsiye etmiyorum Pahalı, havlular ödeniyor, banyo soğuk, kirin görünmemesi için neredeyse karanlık ışık yok! Başkalarının yaprakları olan ve çamaşır suyu dolu bir havuz! Fıçıyı bile almadılar çünkü oraya baktılar ama hepsi kirli ve diğer misafirlerden sonra temizlenmemiş bile!
Anton Sitnikov
13 Şubat 2025
Hamamın sürekli çekilmesi gerekiyor, 4 saatten 2 saat sonra banyo biraz sıcaktı. Müzisyenler şaşırttı... Beklemedikleri 2 erkek geldi, şarkıyı söylemeye başladılar, saygısızlıktan dinlediler, para istediler)) Mutfakta her şey yolunda
Оля Владимировна
11 Haziran 2024
Я не любитель оставлять отзывы,но мой праздник, на столько хорошо организовали,что я решила уделить время и поблагодарить весь персонал!!Все очень внимательные,кухня вкусная!Чистота!Купель,парная,запах пихты🥰банщики,профессионалы своего дела! Приятно была удивлена,что директор лично,поинтересовался все ли,у нас хорошо и принесли,комплимент от заведения!!!
Александр Морозов
9 Aralık 2023
Недавно компанией решили попариться, выбор пал на Угрешские бани. Опыт парения у нас большой, а вот на Угрешке были первый раз. Сразу приятно удивили обслуживанием, все показали и рассказали, персонал вежливый и учтивый. Всего на отдых у нас ушло около 5 часов, но даже этого времени было мало! Бани просто замечательные, душа радовалась! Блюда и напитки на высшем уровне, все безумно вкусно, широкий выбор алкогольных напитков, но и для трезвенников есть огромный выбор разного. Очень понравилось пиво, так же брали несколько видов чая, после парной зашёл на ура! Посещением Угрешки остались очень довольны, обязательно буду рекомендовать всем, спасибо большое персоналу за такое обслуживание на высшем уровне. Обязательно вернёмся!
DME
Geri dönmek istediğim muhteşem bir yer hakkında yorum bırakmak istiyorum! Dağ evinin evini küçük bir şirketle kiraladılar - her şey süperdi: hamam, fıçı, buhar odaları, kurumdan iltifat, iç mekan ve temizlik. Tek şey, keşke bir dahaki sefere akşamımızın başladığı ve bittiği yerden garsonlardan takıntılı bir bahşiş dilemeseydim.. Bu sefer artılar bu eksiyi karıştırdı
Николай Щ.
16 Aralık 2024
Şirketle dinlendik, her şeyi çok beğendim! Şık iç mekan, lezzetli yemekler, harika çiftler ve tabii ki en iyi hizmet. Teşekkür ederiz!!!
Алексей Павлов (Систэм Электрик)
19 Şubat 2024
Были в тереме Богатырский на ДР друга 17.02.2024 Сложилось твердое ощущение, что персонал "обволакивал" нас , начиная с приятной встречи на ресепшн и жарки шашлыков, заканчивая невозмутимой реакцией на наш внешний вид и треш и угар, творившиеся внутри) Терем добротный, чистый, включая душевые и джакузи Куча трав и веников в горячей бочке Уютный антураж Крутая аудиосистема В общем, есть серьезный кандидат на подобные мероприятия в будущем! Однозначно 5 из 5
Владимир
14 Kasım 2023
Был недавно. Парились компанией в Тереме № 5 СССР. Сначала общие впечатления: антураж back in ussr будет интересен тем, кто хочет слегка окунуться в ту атмосферу. Мотоцикл JAWA на втором этаже - просто шедевр. А теперь по сути. Все понравилось. Помещения просторные, парилка с легкостью вместит 8, а то и 10 человек. Бассейн, с прохладной водой. Купель , в которую банщики (просто молодцы) "заварили" настой из трав, пихты и эвкалипта, выше всяких похвал. Дубовые веники свежие, мягкие, не осыпаются. Персонал приветливый, профессионально не навязчивый, культурно-предупредительный. Вообщем - молодцы. Может показаться, что ценник завышен, но это же не городские бани с тазами и мочалками. Это место стОит своих денег. Приходите - не пожалеете. Рекомендую.
Василий Ливеренко
4 Mart 2025
Şirket tarafından dinlenmek için harika bir yer, mükemmel buhar odası, restoranın mükemmel servisi, mutfak, akrobasi hamamları, hatta animasyon bile var)))
Кирилл Петрунин
14 Eylül 2024
На мой взгляд эта сеть - лучшие бани. Настоящие срубы прямо в Москве. Можно просто снять домашние про довольно демократичной цене (я так не пробовал), или можно заказать любые данные услуги, какие душе угодно. Баньщики - выше всяких похвал. Очень рекомендую повесить тут время компанией. Я в восторге.
Дмитрий Волков
9 Aralık 2023
Пять не поставил только потому ,что не был в самой бане. Так получилось, что нужно было пару часов посидеть , подождать дочь с экзамена. Очень радушные люди, когда узнали, что мы прилетели из другого города на пару дней - мило поболтали, угостили своей фирменной настойкой. Аромат горящих поленьев, интерьер такой домашний, очень располагает к отдыху. П.с. настойка очень понравилась:) Желаю процветания, спасибо за доброту:)
Александра
Mükemmel bir banyo, gerçekçi olmayan lezzetli biftekler, iyi bir nargile, güler yüzlü personel, bize merkezin numarasını gösterdiler, SSCB'de dinlendiler
Катерина Лазарева
11 Kasım 2023
Недавно посетили Угрешские бани ,спа терем СССР -ооооооч круто 👍🏻 Все выдержано в стиле ,очень атмосферно!Парная супер,не могли напариться ,продлевали !)))И отдельное спасибо огроооомное хочется сказать официанту Ивану ,весь вечер был с нами ,помогал с выбором блюд и напитков,все было быстро и очень вкусно ,вернемся вновь и вновь ,обслуживание на высоте 🙏Однозначно рекомендую всем и каждому!)