Konumu uygun. Yakınlarda kapalı geçitli çok katlı güzel bir otopark bulunmaktadır. Temiz, düzenli, banyolarda personel var. Atıştırmalıklar ve patlamış mısır, çevrede birçok noktadır. Rahat koltuklar ve sıralar arası alanlar. Buz şovlarında oradayız. Ses mikrofondan biraz ses çıkarıyor, ışık yüksek kalitede ve müzik kulağa harika geliyor. Personel kibar ve yardımseverdir. Sıcaklık rahattır - fırçalı bir eşofman giyerken 2 saat donmayacaksınız.
Geçenlerde kocam ve ben AK Bars'a karşı Barys maçı için Tatneft Arena'nın Buz Spor Sarayı'nı ziyaret ettik ve bu sadece büyüleyiciydi!
En başından beri atmosfer inanılmazdı! İçeri girdiğimizde kalabalığın enerjisine kapıldık, herkes takımını destekliyordu ve havada spor rekabeti ruhu vardı. Kelimelerle aktarılamayacak daha büyük bir şeyin parçası olduk!
Etkinliğin organizasyonu da en üst düzeyde. Her şey net ve uyumluydu: kontrolden geçiş, sahaya yerleştirme ve maçın tekrarlarını ve en iyi anlarını görebileceğiniz devasa ekranlar. Elbette, izleyicilerin rahat etmesi için her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüştür!
Oyunun kendisi tek başına heyecan vericiydi. Her gol, her atış gerçek duygulara neden oldu ve tribünlerin desteği büyüleyiciydi. Fatura çok yakın olduğunda hepimiz sevindik, endişelendik ve hatta neredeyse heyecanla ağlıyorduk!
Tatneft Arena bize unutulmaz bir deneyim yaşattı! Buraya tekrar tekrar geleceğimizden eminiz. Burası duyguların gerçekten ölçeğin dışına çıktığı bir yer ve kalbinizde spor tutkusunun tatlı bir tatını bırakıyor!
Güzel, modern bir buz sarayı, bir gardırop, fast food, salonun dışında bir dinlenme alanı, gereç satan noktalar ve bir şirket mağazası var. Salona girerken ücretsiz kreşler alabilir ve çıkarken onlar için özel çömlekler vardır. Güzel maç, güzel atmosfer. 2025 yılının Yeni Yıl tatillerinde çok insan vardı ama çok fazla insan yoktu. Dosyada daha önce kazanılan kupalar yer alıyor