Были сегодня семьёй в Сицилии. Интерьер приятный, ненавязчивый, много света, уютно. Рядом были большие компании с детьми, но между нами было достаточное расстояние, чтоб никто никому не мешал. Еда прекрасная-пицца пять из пяти. Перепробовали почти все. Селедочка с картошкой тоже вкусно, особенно хороша была горчица, признаюсь, съела её всю)))) Официант Максим солнышко-все время был рядом, безукоризненно вежливый и приветливый, обслуживание просто прекрасное. Респект ему. В целом море положительных эмоций, обязательно вернёмся.
Wei ailesi için rahat bir restoran. Çocuklar için bir oyun odası var. Bir çocuk menüsü, çocuklar için oldukça geniş bir yiyecek ve içecek yelpazesi var. Şimdi yetişkin menüsü hakkında: lezzetli, doyurucu, güzel tasarlanmış. Yemeklerin hızlı sunumu (Garsonlar hızlı, net bir şekilde çalışırlar.İşlerini biliyorlar! ) Ayrı ayrı iç mekan: her şey sevimli ve rahat bir şekilde narin renklerde yapılmıştır. Provence ve Sicilya'yı bir şişede hatırlatıyor ki bu oldukça uyumlu görünüyor. Restoran zinciri için değerli bir kurum!
Seviyorum - bu güzel, aile tarafından işletilen bir kafe. Bölgenin farklı şehirlerini ziyaret ediyoruz. Harika, çeşitli menü. Kibar garsonlar. Her zaman her şeye uyuyordu.
Zamanında olmayan bir sunucu masasına dört yıldız verdim. 8 kişiye önceden sipariş verdiler. Masada 4 bardak yoktu. 2 dakika sonra 10, 2 bardak dakika sonra 15 getirdiler. :-(( Sanırım mutfakta gerekli miktar yoktu (Cumartesi, tam iniş), getirilen bardaklar ıslaktı.
Armutlu pizzayı çok beğendim!