• Buradasın

    Emrah Elveren Yalova'da kayıp

  • Müge Anlı'nın programında Emrah Elveren olayı herkesin dikkatini çekti. Birçok kişi Emrah Elveren'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Öte yandan izleyiciler programda işlenen Emrah Elveren'in olayında neden kaybolduğunu merak etti. Peki, Müge Anlı'daki E
    trhaber.com

    İçerik konuları

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Emrah Elveren'in kaybolduğu dönemde yaşanan bazı olaylar şunlardır:
    • Kayıp başvurusu: Elveren'in kaybolduğu Şubat 2021'den itibaren ailesi hemen emniyete başvurarak kayıp başvurusunda bulundu 24.
    • Görüştüğü son kişi: Elveren'in kaybolmadan önce görüştüğü son kişi olan Ahmet Şentürk, canlı yayına katıldı ancak ifadeleri çelişkilerle doluydu 45.
    • Halasının iddiaları: Elveren'in halası Havva, "Boşuna aramayın, öldürdüler" dedi 34.
    • Sosyal medya hilesi: Havva hala ve torunu Özge'nin, Emrah ile sosyal medyada sahte bir hesap üzerinden iletişim kurmaya çalıştıkları ortaya çıktı 3.
    Bu gelişmeler, cinayet şüphesini güçlendirdi ve Yalova Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı 35.
    JASAT'ın Emrah Elveren'in kaybolmasıyla ilgili araştırmaları şu sonuçlara ulaştı:
    • Ahmet Ş.'nin Gözaltı: Elveren'in arkadaşı Ahmet Ş., çelişkili ifadeleri nedeniyle canlı yayında gözaltına alındı 135. Yapılan incelemelerde, Elveren kaybolduktan sonra cep telefonunu kullanmaya devam ettiği tespit edildi 135.
    • İddiaların İncelenmesi: Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında, Havva O. ve diğer aile üyelerinin ifadeleri inceleniyor 24.
    • Yeni Tanık ve Deliller: Özge Okul ifadeye çağrıldı ve yeni tanık ile delillerin ortaya çıkması bekleniyor 24.
    Soruşturma devam etmektedir.
    Özge Okul'un ifadesi, Emrah Elveren'in kaybolmasıyla ilgili cinayet iddialarını içermektedir 134.
    Özge, babaannesi Havva'nın kendisine Emrah'ı öldürdüğünü itiraf ettiğini belirtmiştir 34. Ayrıca, amcaları İbrahim ve Ayhan ile birlikte Emrah'ı dövdüklerini ve kolunu kırdıklarını, bu olayı "inşaattan düştü" diyerek örtbas etmeye çalıştıklarını iddia etmiştir 134.
    Ancak Özge, bu ifadesini baskı altında verdiğini ve geri çektiğini ifade etmiştir 134.
    Özge'nin iddiaları, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturulmaktadır 24.
    Emrah Elveren'in kız kardeşi Esra Elveren'in açıklamaları şu şekildedir:
    • Halasının iddiası: Esra Elveren, halası Havva'nın "Emrah'ı aramayın, öldürdüler" dediğini iddia etti 135.
    • Son görüşme: 2021 Şubat'ında en son sesli konuştuklarını ve mesajlaştıklarını, sonrasında ise "Ben dönmeyeceğim, Ayhan beni tershaneye sokacak" mesajı aldığını belirtti 2.
    • Aile içi iddialar: Abisinin ilişkisi olduğu öne sürülen Özge Turhan'ın 5,5 aylık hamileyken evi terk ettiğini ve "Bu bebek nerede?" sorusunu yöneltti 3.
    Esra Elveren, olayın yalnızca bir kayıp değil, aynı zamanda karmaşık bir aile trajedisinin parçası olduğunu öne sürdü 3.
    Bu açıklamalar, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yapılmıştır 135.
    Yalova Başsavcılığı'nın Emrah Elveren'in kaybolmasıyla ilgili soruşturması, JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) tarafından yürütülmektedir 34. Soruşturma kapsamında:
    • DNA Eşleştirme: Bahçede bulunan kemik parçalarının Emrah Elveren'e ait olup olmadığını belirlemek için DNA eşleştirme süreci başlatılmıştır 1.
    • Yeni Tanıklar ve Deliller: Yeni tanıkların ifadesi ve delillerin ortaya çıkması beklenmektedir 4.
    • Şüpheli İfadeleri: Emrah Elveren'in iş arkadaşı Ahmet Şentürk, "kasten adam öldürme" suçlamasıyla tutuklanmıştır 15. Şentürk, Emrah'ın ailesi tarafından öldürüldüğünü iddia etmiştir 5.
    Soruşturma devam etmektedir ve yeni gelişmeler beklenmektedir.