Buradasın
Sarı Burma Tatlısı'nın püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sarı Burma Tatlısı'nın püf noktaları şunlardır:
- Hamurun İnceliği: Hamurun mümkün olduğunca ince açılması gereklidir 25.
- Şeker Kullanımı: Yufkaların arasına şeker konulması, katların daha ayrık olmasını sağlar 1. Ancak istenirse şeker eklenmeyebilir 1.
- Tereyağı: Tatlının üzeri için eritilmiş tereyağı kullanılması, lezzetini artırır 14.
- Pişirme Sıcaklığı: Tatlının altının altın sarısı olması için 170 derece gibi orta bir sıcaklıkta pişirilmesi önerilir 1.
- Şerbet Sıcaklığı: Tatlının şerbeti soğuk, tatlının ise ılık olması, şerbetin daha iyi çekilmesini sağlar 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: