Evet, haşhaş ve krem şanti ile revani yapılabilir. Malzemeler: Şerbeti için: 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı su. Keki için: 3 adet yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu, yarım su bardağı haşhaş. Üzeri için: 1 paket krem şanti, 1 çay bardağı süt. Hazırlanışı: 1. Yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpın. 2. Ardından süt ve sıvı yağı ilave edin ve karıştırın. 3. İrmiği, unu ve haşhaşı ekleyin. 4. Karıştırdıktan sonra kabartma tozu ve vanilyayı ekleyerek iyice çırpın ve yağlanmış tepsiye dökün. 5. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. 6. Şerbeti için şeker ve suyu kaynatın. 7. İlk sıcaklığın geçmesini bekledikten sonra soğumuş olan kekin üzerine şerbeti dökün. 8. En son olarak üzerine krem şantiyi sürün. 9. Krem şanti için süt ve toz şantiyi iyice çırpın ve buzdolabında 15-20 dk beklettikten sonra kekin üzerine sürün. 10. Üzerine haşhaş serpip servis yapın.