Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cam kabuğu çayı yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- Çam kabuklarını güzelce yıkayın 4.
- Bir tencereye 2 su bardağı suyu koyun ve kaynamaya bırakın 45.
- Suyun kaynamasıyla birlikte, yıkanmış çam kabuklarını ekleyin 45.
- Çam kabukları suya eklendikten sonra, kısık ateşte yaklaşık 10-15 dakika demlemeye bırakın 45.
- Demleme süresi sona erdiğinde, çayı süzülmeli ve servis edilmelidir 4.
Not: Günde 1-2 fincandan fazla tüketilmemesi ve hamile veya emziren kadınların doktora danışmadan çay tüketmemesi önerilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: