• Buradasın

    Tofucatın hammaddesi nedir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Tofucatın hammaddesi tofudur. Tofu, soya fasulyesinden elde edilen bitkisel bir gıdadır 12.
    TofuCat ise, tozsuz, doğal ve organik içerikli bir kedi kumudur. TofuCat'in üretiminde tofu kullanılmamaktadır. TofuCat, yüksek emicilik, antibakteriyel özellikler ve kompakt form gibi avantajlara sahip bir kedi kumudur 35.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Tof ne için kullanılır?

    ToF (Time of Flight) teknolojisi, çeşitli alanlarda mesafe ölçümü ve 3D veri toplama için kullanılır: Cep telefonları: 3D fotoğrafçılık, artırılmış gerçeklik (AR) uygulamaları ve Portre modunda arka plan bulanıklaştırma için. Endüstriyel robotlar: Hareket kabiliyeti ve üç boyutlu haritalama için. Otonom araçlar: LİDAR sistemlerinde yardımcı unsur olarak, nesne algılama ve navigasyon için. Üretim hatları: Doğru parçaları seçme ve hatalı ürünleri bulma gibi işlemler için. Drone'lar: Engellerden kaçınma ve iç mekan navigasyonu için. Güvenlik sistemleri: Kullanıcı tanıma ve hareket tanıma için.

    Tofu nasıl yapılır?

    Tofu yapmak için gerekli malzemeler: 500 gram soya fasulyesi; 250 ml limon suyu (veya sirke); Su. Yapılışı: 1. Soya fasulyelerini bir gece önceden 3,5-4 litre suya koyup yumuşayıncaya kadar bekletin. 2. Ertesi gün soya fasulyelerini blender ile ezin ve ezilmiş fasulyeleri bir tencereye aktarın. 3. Üzerine yaklaşık 2 litre su ekleyip kaynatın ve ılıyana dek soğumaya bırakın. 4. Karışımı tülbentten geçirin ve elde ettiğiniz sıvı kısmı ayrı bir tencereye alın. 5. Tenceredeki soya sütünün içine limon suyunu ekleyip karıştırın ve birkaç dakika kaynatın. 6. Pıhtılaşma tamamlanınca karışımı ocaktan alın, pıhtıları temiz bir kaba veya beze aktarın, üzerini düzeltip fazla suyunu süzdürmek için bastırın. 7. Tofu kalıbını ağırlık ile bastırarak tamamen sıkışmasını sağlayın ve soğumaya bırakın. 8. Buzdolabında saklayın. Evde tofu yaparken organik soya fasulyesi kullanılması önerilir, çünkü soya fasulyesi GDO'lu olma ihtimali yüksek bir malzemedir.