Browser beta

Tarayıcıyı yeniden kurma veya silme

Tarayıcıyı yeniden kurmadan veya silmeden önce eşitleme işlemini yapmanızı öneririz. Favoriler, şifreler, uygulamalar, eklentiler ya da otomatik doldurma verileri gibi bilgisayarınızın ana ayarları, Yandex sunucusunda kaydedilerek tarayıcınız yeniden kurulduğunda tekrar kullanılabilecektir.

  1. Yandex.Browser'ın tüm pencerelerini kapatın.
  2. BaşlatDenetim MasasıProgramlar ve Özellikler menüsüne gidin. Programın silinmesi ya da düzenlenmesi penceresi açılır.
  3. Kurulan program listesinde Yandex seçin.
  4. Listenin üstünde bulunan Sil butonuna tıklayın.
  5. Açılan diyalog penceresinde ilgili eylemi seçin:
    • Tarayıcıyı yeniden kur. Böylelikle tarayıcının tüm mevcut veri ve ayarları silinecektir.
    • Tarayıcıyı sil. Tarayıcının tüm veri ve ayarlarını silmek istiyorsanız Tarayıcıyla çalışma ile ilgili verileri sil seçeneğini çalıştırın.

Not. Her iki durumda veriler yerel bilgisayardan silinecektir. Silme işleminden önce eşitleme yaptıysanız bunların kopyası Yandex sunucusunda kaydedilmiş demektir. Tarayıcınızı yeniden kurup sunucuyla eşitlediğinizde bu veri ve ayarlarınız yeniden geçerlilik kazanacaktır.

  1. Yandex.Browser'ın tüm pencerelerini kapatın.
  2. GeçişProgramlar menü öğesini seçin veya Shift + + A tuşlarına basın.
  3. Yandex simgesini Geri Dönüşüm Kutusu'na sürükleyin.
  4. Çöp sepetine gidin ve Çöpü boşalt butonuna tıklayın.
Windows'ta tarayıcıyı silmek
Windows'ta tarayıcıyı yeniden kurmak
Mac OS'te tarayıcıyı silmek
Mac OS'te tarayıcıyı yeniden kurmak