Hesabı silemiyorum

Not. Yandex.Connect veya Kurumlar için Mail hesabı kullanıyorsanız (Yandex'e ait olmayan alan adının e-posta adresiyle) hesabınızı kendi başınıza silemezsiniz. Bunu sadece kurumunuzun sistem yöneticisi yapabilir.

Yandex'in herhangi bir servisinde verilerden kurtulmak için hesabı silmeniz gerekmez. Gereksiz fotoğrafları ve spam e-postaları silmek veya güvenlik sorusunun yanıtını değiştirmek bu verileri saklayan servisin yardımıyla mümkündür. Sorununuzun çözümünü ilgili servisin yardım bölümünde bulabilirsiniz; hepsi Yardım'ın ana sayfasında sıralıdır.

Uyarı. Hesabınız ile birlikte geri alınmamak üzere ona bağlı olan Yandex servislerindeki tüm bilgiler silinecektir (örneğin Mail'deki e-postalar veya Disk'teki dosyalar). Silinen kullanıcı adıyla yeniden hesabının açılması ancak 6 ay sonra mümkündür.

Hesabınızı tamamen silmek için Hesap sil (kişisel bilgilerinizin sayfası) bağlantısına tıklayın. Silme işlemini güvenlik sorusunu yanıtlayarak (daha önce güvenlik sorusu girdiyseniz) onaylamanız gerekecektir. Bu yanıtı unuttuysanız Güvenlik sorusunun yanıtını hatırlamıyorum sayfasındaki talimatları izleyin.