Hesabı silemiyorum

Not. Kurumlar için Mail hesabı kullanıyorsanız (Yandex'e ait olmayan bir alan adındaki e-posta adresi) hesabınızı kendi kurumunuz içerisinde silebilirsiniz. Bunu sadece kurumunuzun sistem yöneticisi yapabilir.

Yandex'in herhangi bir servisinde verilerden kurtulmak için hesabı silmeniz gerekmez. Gereksiz fotoğrafları ve spam e-postaları silmek veya güvenlik sorusunun yanıtını değiştirmek bu verileri saklayan servisin yardımıyla mümkündür. Sorununuzun çözümünü ilgili servisin yardım bölümünde bulabilirsiniz; hepsi Yardım'ın ana sayfasında sıralıdır.

Uyarı. Hesabınız ile birlikte geri alınmamak üzere ona bağlı olan Yandex servislerindeki tüm bilgiler silinecektir (örneğin Mail'deki e-postalar veya Disk'teki dosyalar). Silinen kullanıcı adıyla yeniden hesabının açılması ancak 6 ay sonra mümkündür.

Hesabınızı tamamen silmek için Hesap sil (kişisel bilgilerinizin sayfası) bağlantısına tıklayın. Silme işlemini güvenlik sorusunu yanıtlayarak (eğer daha önce güvenlik sorusu girdiyseniz) onaylamanız gerekecektir. Yanıtı unutursanız, #forgot-secret-response sayfasındaki talimatları takip edin.