Dosya ve klasörleri silme

Dosyaları ve klasörleri Çöp Kutusu'na aktarma

Bir dosya veya klasör silmek için ilgili dosya veya klasörü seçip üstteki panelde veya içerik menüsünde Sil butonuna tıklayın.

Üstteki panelde Sil butonunun bulunmadığında  → Sil öğesine tıklayın.

Disk'ten sildiğiniz dosyalar Çöp Kutusu'na aktarılır ve kutuda 30 gün boyunca depolanır. Bu süre bittikten sonra onlar sunucudan otomatik olarak silinir. Sunucudan silinmiş dosyalar geri alınamaz.

Çöp Kutusu'nun temizlenmesi

Çöp Kutusu'na taşınan dosyalar, Disk'inizde yer kaplamaya devam eder. Yeterli alanınız yoksa Çöp Kutusu'nu boşaltın:
  1. Çöp Kutusu'nu açın.
  2. Çöp Kutusu'nu temizle butonuna tıklayın.

Çöp Kutusu'nda bulunan dosya ve klasörlerin geri alınması

Dosya ve klasörler Çöp Kutusu'ndan otomatik olarak silinmeden önce dosyaları geri alabilirsiniz:

  1. Çöp Kutusu'nu açın.
  2. Dosya veya klasörleri seçin.
  3. Üstteki panelde Geri al butonuna tıklayın.
Destek ekibine yaz