Paylaşılan klasörler

Paylaşılan klasörler bölümünde, erişime açtığınız veya davet edildiğiniz tüm dosyaların listesi bulunuyor. Bu bölümde, paylaşılan klasörlerin herhangi birini hızlıca bulabilir, paylaşılan klasöre erişimi ayarlayabilir veya katılımcılara erişimi kapatabilirsiniz.