Kurumu silme

Sınırlama. Ücretli servislerin kullanımından doğan ödenmemiş borcunuz varsa kurumunuzu silemezsiniz. Kurumunuzu silmeden önce ödeme yapmanız gerekir.

Connect’te artık kurumunuza ihtiyacınız yoksa, silebilirsiniz. Silme işlemi tamamlandıktan sonra:

  • Kurumun tüm alan adlarının Yandex'le bağlantıları kesilir.
  • Bu alan adlarında kayıtlı kullanıcı hesapları silinir. Yandex servislerindeki kullanıcı verileri (Yandex.Tracker'daki görevler, Yandex Wiki'deki yazılar, Yandex.Disk'teki dosyalar vb.) daha sonra kurtarılamayacak şekilde kaybolur.
  • Alan adında kayıtlı olan davetli kullanıcılara ait hesapların kurumla bağlantısı kesilir. Kullanıcılar Yandex.Tracker ve Yandex Wiki'ye artık erişemezler, bu servislerdeki bunlara ait kişisel veriler daha sonra kurtarılamayacak şekilde silinir.
  • Kurum bir daha geri yüklenemez.

Bir kurumu silmek için:

  1. Kurum sahibi olarak Connect’e giriş yapın.

    Kurum sahibinin hesabı Yönetici → Kurum profili bölümünde görüntülenebilir

  2. Connect’in üst panelinde,  → Yönetici → Kurum profili öğesini seçin.

  3. Sayfanın alt kısmında Kurumu sil seçeneğine tıklayın.

  4. Silme işlemini onaylayın.