Site uyarıları

Bazı siteler işlem yapmadan (örneğin plug-in'in başlatılması veya dosyanın yüklenmesi için) önce izin isterler. Bu site için her zaman özelliğini seçtiğinizde bu işlem daha sonra varsayılan olarak yapılacaktır. Yandex.Browser, varsayılan olarak yapılacak eylemlerin belirtildiği sitelerin listesini temizlemenize olanak verir. Liste temizlendikten sonra siteler, eylemlerin yapılması için yeniden izninizi isteyecekler.

Uyarıları silme

  1.  → Ayarlar öğesine tıklayın.
  2. Gizlilik bölümüne gidin.
  3. Verileri temizle satırına tıklayın.
  4. Site uyarıları seçeneğini aktifleştirin.
  5. Diğer özellikleri kapatın (sadece site uyarılarını silmek istediğinizde).
  6. Temizle butonuna tıklayın.
  7. Verilerin silinmesini onaylayın.