• Buradasın

    TFF Tahkim Kurulu’ndan Trabzonspor Ret!

  • Kamuoyunda büyük yankı uyandıran yaptırımların ardından Trabzonspor'un yaptığı itirazlar reddedildi. 
    1
    7 Mart
    Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, PFDK cezalarına dair yaptığı itirazın Tahkim Kurulu tarafından reddedilmesi üzerine bir açıklama yayınladı. 
    2
    8 Mart
    Yapılan açıklamada, 'TFF, PFDK eliyle adeta bir para ve hak mahrumiyeti cezası örgütü haline dönüşmüştür TFF'yi asli görevine ve adaletli uygulamalar yapmaya, hak yiyenleri de tasfiye etmeye davet ediyoruz' dedi. 
    3
    7 Mart
    Haksızlığa sessiz kalmadan yollarına devam ettiklerini aktaran Doğan, "Çünkü adaletsizlik ödün verildikçe büyüyen, göz yumuldukça kök salan bir zehirdir. Ona boyun eğmek yalnızca bugünü değil, yarını da karanlığa mahkum bırakmak anlamına gelir." değerlendirmesinde bulundu. 
    4
    8 Mart

    Diğer konular

    İçerik konuları