• Buradasın

    Gençlerbirliği'nin olağanüstü seçimli genel kurulu 6 Aralık'a ertelendi - Ankara Haberleri

  • Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi. 
    1
    29 Kasım
    Kulübün genel kurul çağrısına göre olağanüstü seçimli genel kurul, çoğunluk aranmaksızın 6 Aralık Cumartesi günü Nejat Uygur Konferans Salonu'nda saat 10.00'da yapılacak. 
    2
    29 Kasım
    Kırmızı-siyahlı kulübün Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ndeki genel kurul toplantısında yeterli çoğunluk sağlanamadı. 
    3
    29 Kasım

    Diğer konular

    X'teki tartışmalar

    ENSONHABER
    ENSONHABER
    @ensonhaber
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: "Şöyle bir noktaya geldik. 15 yaşın altındaki gençlerimizin üye olmasını istemiyoruz. Önümüzdeki aylarda Meclis'e göndereceğiz. Burada bir düzenlemeye ihtiyaç var." @a_uraloglu @ilyasefeunal GizleDevamını oku
    x.com30 Kasım
    Yeni Akit Gazetesi
    Yeni Akit Gazetesi
    @yeniakit
    Gençlerbirliği Başkanı Mehmet Kaya'dan seçim açıklamaları... 📌Gençlerbirliği Başkanı Mehmet Kaya, olağanüstü genel kurul öncesi düzenlediği basın toplantısında transfer planlarından seçim sürecine, mali yapıdan teknik ekib... GizleDevamını oku
    x.com27 Kasım
    Haber 7
    Haber 7
    @Haber7
    🔴 2 hafta önce hoca değiştirmişlerdi! Süper Lig ekibi seçim kararı aldı 📌 Süper Lig'de geçtiğimiz günlerde Gençlerbirliği, Olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı.
    x.com14 Kasım

    İçerik konuları

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    29 Kasım 2025 tarihinde Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurulu, ilk oturumda salt çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi 45.
    Genel kurul, 6 Aralık 2025 tarihinde saat 10.00'da Nejat Uygur Konferans Salonu'nda çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek 345.
    Ayrıca, kongre üyesi ve başkan adayı avukat Çağrı Çetin'in Ankara 29. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından verilen ihtiyati tedbir kararına yapılan itiraz, aynı gün Ankara Dışkapı Adliyesi'nde görülecek duruşmada karara bağlanacak 1.
    5 kaynak
    Gençlerbirliği Kulübü'nde yapılan başkanlık seçimlerini Osman Sungur'un kazanması, kulüp için şu etkileri yaratabilir:
    • İstikrar ve Devamlılık: Sungur'un tekrar seçilmesi, kulüp için istikrar ve geleceğe yönelik umut yaratır 5.
    • Hedefler ve Planlar: Sungur, iyi bir yönetim ekibiyle birlikte kulübü daha ileriye taşımak amacıyla projeler ve atılımlar planlamaktadır 5.
    • Yatırımlar: Sungur, özellikle genç oyunculara ve altyapıya olan yatırımlara devam edeceklerini belirtmiştir 5.
    Seçim sonuçlarının, kulübün sportif başarıları ve finansal durumu üzerinde nasıl bir etki yaratacağı ise zamanla görülecektir.
    5 kaynak
    Gençlerbirliği'nin seçim süreci, olağanüstü veya seçimli genel kurul toplantıları ile gerçekleşir 5.
    • Olağanüstü Genel Kurul: Çoğunluk sağlanamadığı takdirde, genel kurul 14 Haziran'da çoğunluğa bakılmaksızın yapılır 5.
    • Seçim Süreci: Başkan ve yeni yönetim, genel kurulda seçilir 5.
    27 Kasım 2025 tarihinde, 29 Kasım'daki olağanüstü genel kurulda çoğunluğun sağlanamayacağı ve seçimlerin büyük olasılıkla 6 Aralık'ta yapılacağı belirtilmiştir 3.
    Ayrıca, üye tedbir kararı hakkında yapılan itirazın sonucunun bugün veya yarın açıklanması beklenmektedir 23. Bu kararın, yeni üyelerin seçime katılımını etkilemeyeceği ifade edilmiştir 23.
    5 kaynak
    Nejat Uygur Konferans Salonu'nun bazı özellikleri:
    • Adres: Turgut Özal Mahallesi, 2164. Cadde, 2168. Sokak, Aziz Sancar Parkı yanı, Yenimahalle, Ankara 124.
    • Kapasite: 800 kişi 2.
    • Telefon: (0312) 557 94 60 2.
    • Salon sorumlusu: Eda Yıldız Uygun 2.
    5 kaynak
    2025 yılı itibarıyla Gençlerbirliği'nde başkanlık için aday olan kişiler şunlardır:
    • Osman Sungur 12;
    • Murat Şamil Şen 14;
    • Ahmet Turgut 123;
    • Arif Ölmez 14;
    • Nilüfer Bircan 45.
    Adaylık süreci devam etmekte olup, yeni isimler de ortaya çıkabilir.
    5 kaynak