• Buradasın

    Isparta 32 Spor'un genel kurulu

  • Isparta 32 Spor’un 15 Haziran Pazar günü gerçekleştireceği olağan genel kurul öncesi kulüpte yaşanan sessizliğe Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kayıtsız kalmadı.
    haber32.com.tr

    İçerik konuları

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Isparta 32 Spor'un 15 Haziran 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda gündeme gelecek konular şunlardır:
    • Açılış 4.
    • Yoklama 4.
    • Divan teşekkülü 4.
    • Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması 4.
    • Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması 4.
    • Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının ibrası 4.
    • Yönetim ve denetim kurullarının seçimi 4.
    • Dilek ve temenniler 4.
    • Kapanış 4.
    Üyelerin genel kurul toplantısına kimlik belgeleri ile katılmaları rica edilmektedir 4.
    Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor ile şu şekillerde ilişkilidir:
    • Destekçi ve taraftar: Başdeğirmen, Isparta 32 Spor'a her zaman destek olduğunu ve olacağını belirtmiştir 13. Takımı maçlarda yalnız bırakmayıp tribünlerde destek vermektedir 3.
    • Toplantılara katılım: Kulüp yönetimi ve sporcularla bir araya gelerek görüşmeler yapmaktadır 5.
    • Teşekkür: Kulüp başkanı ve yöneticileri, Başdeğirmen'e maddi ve manevi destekleri için teşekkür etmektedir 4.
    Başdeğirmen, Isparta 32 Spor'u şehrin ortak değeri ve geleceğe yönelik umudu olarak görmektedir 1.
    Isparta 32 Spor Kulübü'nün geleceği için planlanan bazı adımlar:
    • Yeni sezon hazırlıkları: Kulüp, 2025-2026 sezonu için Davraz kampında yoğun bir tempoyla çalışıyor 12. Teknik direktör Bülent Akan yönetiminde günde çift antrenman yapılarak fiziksel ve taktiksel çalışmalar yürütülüyor 1.
    • Transfer çalışmaları: Dış transferde 11, iç transferde ise 1 futbolcuyla sözleşme yenilendi 2. Kadroya katılan yeni isimler arasında Onurcan Özdemir, Hasan Kaya, Kaan Yüksel ve Fatih Aktay gibi oyuncular bulunuyor 13.
    • Hedefler: Kulüp yönetimi, ikinci yarı için Play-Off potasına girmeyi hedefliyor 5.
    Isparta 32 Spor, yeni transferlerin uyumu ve takım bütünlüğünü test etmek amacıyla Adana 01 FK ile 2 Ağustos'ta bir hazırlık maçı yapacak 1.
    Isparta 32 Spor'da yaşanan sessizliğin nedeni, kulüp yönetimi ile ilgili belirsizlikler ve kongre kararının alınmaması olarak belirtilmektedir 24.
    Kulüp Başkanı Atakan Yazgan'ın istifası ve güvenli bir yönetim oluşturulması gerekliliği, taraftarlar ve şehir büyükleri tarafından da dile getirilmektedir 24.