• Buradasın

    Fenerbahçe taraftarları yürüyüş düzenledi

  • Sezonu kupasız bitiren ve şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de sular durulmuyor. 
    1
    31 Mayıs
    Başkan Ali Koçun Eylül ayında kongreye gideceğini açıklaması ve teknik direktör Jose Mourinho ile devam etme kararı alması, sarı-lacivertli camiada tepkilere neden oldu. 
    2
    31 Mayıs
    Fenerbahçe taraftarları ve kongre üyeleri, bugün Şaşkınbakkal'dan Ülker Stadyumu'na bir yürüyüş düzenledi. 
    3
    31 Mayıs
    Saat 13.00’te başlayan yürüyüşte Fenerbahçeli taraftarlar Başkan Ali Koç ve yönetiminin en kısa sürede olağanüstü genel kurula gitmesini istedi. 
    4
    31 Mayıs
    Yürüyüşe, başkanlığa adaylığını açıklayan Hakan Bilal Kutlualp, 12 Numara, UTG, Kill For You, Pepe Metin ve Efsane Tribün Liderleri de katıldı. 
    5
    31 Mayıs

    Diğer konular

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Ali Koç'un yönetimiyle ilgili bazı eleştiriler şunlardır:
    • Sportif başarısızlık: 6 yıldır şampiyonluk kazanılamaması ve ikinci olmanın başarı olarak görülmesi 24.
    • Mali durum: 25 milyar TL borç olduğu iddiaları ve kulübün mali yapısının şeffaf olmaması 45.
    • Transfer yetersizliği: Devre arası belirlenen bütçe ile transfer yapılamaması 3.
    • Yönetim şekli: Sürekli olarak rakipleri ve hayali düşmanları suçlayarak takımı ve teknik direktörleri motive etmesi 2.
    • Seçim tarihi: Eylül ayında yapılacak seçimin kulübe zarar vereceği iddiaları 45.
    Ayrıca, eski başkan Aziz Yıldırım da Ali Koç yönetimini borçlar, seçim tarihi ve sportif başarısızlıklar üzerinden eleştirmiştir 45.
    Fenerbahçe taraftarlarının yürüyüşünde atılan bazı sloganlar:
    • "Ali Koç istifa" 235;
    • "Her yer Aziz, her yer Yıldırım" (Aziz Yıldırım lehine) 3.
    Taraftarlar ayrıca pankartlar taşıdı 24.
    Fenerbahçe taraftarlarının bazı talepleri:
    • Transfer İstekleri: Taraftarlar, 2025 yaz transfer döneminde özellikle Tammy Abraham, Odsonne Édouard, Nikola Milenković, Thomas Lemar ve David de Gea gibi oyuncuların transfer edilmesini istiyor 1.
    • Forma Fontu: Türkiye Futbol Federasyonu'nun forma isim ve numara yazılarında "Arial" fontu kullanma zorunluluğunu kaldırmasına rağmen, Fenerbahçe yeni sezonda da bu fontu kullanacağını açıkladı. Taraftarlar, bu kararın değiştirilmesini talep ediyor 23.
    Bu talepler, sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve basına yansıyan haberlerle gündeme gelmektedir 13.
    Fenerbahçe'nin gelecek sezon hedefleri arasında Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa'da başarı elde etmek bulunmaktadır 4.
    Bazı diğer hedefler:
    • Mali bağımsızlık: Kulüp, 2025-2026 sezonu başlamadan önce mali bağımsızlığını ilan etmeyi hedeflemektedir 5.
    • Transferler: Milan Skriniar ve Marco Asensio gibi dünya yıldızlarını transfer etmek için görüşmeler yapılmaktadır 3.
    Ayrıca, yönetimsel anlayışın değişmesi ve karar alma süreçlerinde şeffaflığın artırılması da hedefler arasında yer almaktadır 4.