• Buradasın

    DS Automobiles Cidde E-Prix'te yarıştı

  • İSTANBUL (AA) - DS Automobiles, ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası'nın dördüncü yarışı olan Cidde E-Prix'te yarıştı. 
    1
    23 Şubat
    İlk gün yarışında Maximilian Günther'in DS Automobiles adına kazandığı sezonun ilk pol pozisyonu ve zaferinin ardından, ikinci gün pistte Jean-Eric Vergne mücadele etti. 
    2
    23 Şubat
    Yarışa 12 sıradan başlayan Vergne, kısa sürede liderliğe yükseldi ve yarışın ortasında dördüncü sırada yer aldı. 
    3
    23 Şubat
    Formula E'de iki kez dünya şampiyonluğu kazanan tek pilot olarak, yarışta da DS PENSKE takımı adına puanlar elde etmeyi başaran Vergne, 16 yarıştan dördünün ardından geçici sıralamada altıncı sıraya yerleşti. 
    4
    23 Şubat
    Maximilian Günther ise ikinci gün yarışa  altıncı sıradan başladı ancak üçüncü virajda yaşadığı bir arbedenin ardından yarıştan çekilmek zorunda kaldı. 
    5
    23 Şubat

    Diğer konular