Aynı sokakta karşılıklı iki yerleri mevcut. Hizmet iyi, pasta çeşitleri kaliteli, ortam iyi. Ne yerseniz yiyin memnun kalabileceğiniz bir ortam. 2025 Mayıs itibariyle fiyat listesi ektedir. Gidenlere afiyet olsun.
Uzun süredir denemek istediğimiz yeri nihayet deneyebildik. Eti orta yağlı, kuzu etinin lezzeti gayet iyi, et güzel marine edilmiş, kuzu kokusu yok. Ortam öğlen saatlerinde çok kalabalık. İkram olarak sadece salata verilmekte. Çay sınırsız ve ikram. Tatlı olarak sadece güllaç mevcut. 2025 Nisan itibariyle bir şiş cağ 225 TL ayran 50 TL.
Fiyatlar genel olarak bulunduğu bölge ile kıyaslandığında yüksek. Bir adet ayranın maliyetinin maksimum 5 TL olduğu bir içeceğin 50 TLye verilmesi ise bence onca yolu uzaklardan gelen müşterilere yapılan bir haksızlık. Karar tabiki işletmenin, biz sadece saygı duyuyoruz. Detaylı fiyatlar ekte yer almaktadır. İstanbul Ataşehir 40 dakika mesafede nakliyeciler sitesinin içinde bir yer. Önünde otopark mevcut ve 2025 Nisan itibariyle 50 TL. Gidenlere afiyet olsun. E
Salaş bir mekan. Soğanlı ve sarımsaklı olmak üzere lahmacun iki çeşit. Lahmacun hamurun da kepek un var sanırım. Bu un çıtırlık katmış. Lahmacun iç dengesi, inceliği harika. Etlerinde koku yok. Servis hızı ortalama 15-20 dk. Lahmacun pişirildiği yerde oturmak için yer yok. Mekanın yanında ufak bir yer daha var misafirlerin oturması için. İç içe oturuyor herkes. Oturma yeri az olduğu için yoğun zamanlarda yer bulmak zordur. Lahmacun yanında maydonoz soğan ve limon servis ediliyor. Lahmacun dışında Kilis tava var. Ayran iki çeşit. Özhisar (ekşi) ve eker (normal) 2025 Nisan itibariyle lahmacun 130, ayran 50, Kilis tava 450 TL. Burada sıra beklemeden lahmacun yemek isteyenler bence yemek saatlerinde denk getirmemeli. Öğle ile akşam yemeği ortasında saat 14:00 gibi sıra beklemeden hafta içi yemek yenilebilir diye düşünüyorum. Gideceklere afiyet olsun.
2025 Nisan itibariyle 33 yıllık bu işletmeye gitme fırsatı elde ettik. Mekan salaş sayılır. Et döneri orta yağlı ve çok lezzetli. Etleri özenle seçilmiş ve sinirlerinden ayıklanmış. Çocukluğumda yediğimiz dönerleri andıran lezzette. Kavurması da bir o kadar güzel. Sütlaç Karadeniz usulü hamsiköy sütlacı. Çok tazeydi. Servis hızlı. İşletme sahibi ilgili. Mekan iki katlı. Otopark problemi var ancak İspark gibi yerler tercih edilebilir. İşletme önünde iki araçlık yer var. Şanslıysanız yer bulabilirsiniz. 2025 Nisan itibariyle 100 gr et döner 270 TL. Bu zamanda bu lezzette eti bu fiyata yemek güzeldi. Gidenlere afiyet olsun.
Kendine münhasır, ev lezzetinde tatlı ve dondurma bulabileceğiniz bir mekan. Fiyat performans açısından ideal bir yer. Hemen önüne araç park edebilirsiniz. İşletenler nazik. Dondurma çeşiti çok olmasa da lezzeti güzel. Tatlılar ise evde yapılan anne tatlıları lezzetinde ve tazeliğinde. 2025 Nisan itibariyle bir top dondurma 35, tatlılar 100-110 civarında. 2025 Nisan itibariyle menü ektedir.
Balık çeşitleri mevsimine göre değişkenlik göstermekte. Fiyatlar ortalama düzeyde. Servis hızlı. Göründüğü kadarıyla temiz bir işletme. Uskumru balık ekmek 180, uskumru porsiyon 330, kalamar tava 330, kola 50. Hemen sağ tarafında İspark mevcut ancak haftasonları yer bulmakta zorlanabilirsiniz. Servis çok hızlı. Hijyen hassasiyetleri yeterli seviyede. Gidenlere afiyet olsun.