Etli ekmek konusunda gerçekten çok iyi, ızgara çeşitleri lezzetli, bamya çorbasını sevenler için biçilmiş kaftan bir mekan, Konya yemekleri konusunda deneyimliler👏
Eğer Tekirdağlı iseniz size asla bayat, kalitesiz ürün satmazlar ama yoldan geçen turistseniz mutlaka baştan savma bir şekilde uğurlanırsınız, galetalar bayat, kurabiyeler kırık, ekmek tıkıştırılmış…mesela supangle alırsınız, bir şey olmaz diye strech film ve poşet ile servis edilir. 2 saat yol gideceğim dökülür bu dediğinizde de biz hep böyle yapıyoruz derler. Yapmayın, para verip aldığım bir şeyin strech film ve poşete bulaşmış yemek istemiyorum, bu yüzden de 50 senelik Şar benim için bitmiştir maalesef 🤷♀️
Kıymalı kol böreği yıllardır efsanedir ama eksik eleman ile bir börek bir çay için bile beklersiniz. 50 senelik mazisini bildiğim bir yerin gelişeceğine yerinde sayması, gerilemesi üzücü:/
Her zaman kalabalıktır, onca kalabalık için yeterli sayıda eleman yoktur, her şey için beklemiyor çünkü, su, çay, eksik çatal, falan filan…eğer eleman kısmını halledebilirlerse iyi bir konsepti vardır. Yemek ve kahvaltı büfesinde yok yoktur ve lezzetlidir. İyi anlamda donanımlı bir eleman grubuyla devam edilse gerçekten güzel olur.
Kapısında uzun kuyruklar oluşturabilen geleneksel bir Afyon şekerlemecisi, sıralamadaki ilk üçün ilki olmasına rağmen ben yinede diğer şekerlemecileride tadımlama fırsatı yaratıp aradaki farkı merak ettim. Bence diğer seçeneklere şans verin. Gerçekten bu bir en iyi şekerci kim yarışı ise her gün bu liste yenilenmeli, zevkler ve renkler tartışılmaz 😉