Genel olarak iyi bir tren istasyonu, platformdaki müze ile muhteşem görünüyor, bu güzel, çok sayıda güvenlik ve polis tarafından bir tarayıcı aracılığıyla her şey çok güvenli bir şekilde kontrol ediliyor, kendinizi güvende hissediyorsunuz, demiryolunun içinde dükkanlar var ve platformlarda bir şeyler satın alabilirsiniz fiyatlar yüksek olduğu için, arkalığı olan ahşap bankların bulunduğu bekleme alanları prensipte rahat. Eksilerden, arabalar için yeterli park yeri ve taksileri bırakma ve bekleme alanı yok, onları ayırırdım, çünkü çok sayıda taksi trenlerin gelişine gelir ve geçişi engeller, bir eksi de ağır bir çantaya sahip basamaklara sahip bir alt geçittir, engellilerin de tırmanması sakıncalıdır, dükkanlara ve butiklere mal getiren arabaları boşaltacak yer yoktur, çocuklar kendileri için yer aramak zorunda kalırlar veya geçişleri engellemelidirler, çünkü malları bölgeye manuel olarak taşımalarına izin verilmiyorlar - çok uzakta ve en önemlisi, personelin gülümsemelerinin ve iyi bir ruh halinin olmaması, her şeyin ağır olduğunu biliyorum. hayatımızın bizim için şeker olmadığını ama burnumuzun üstünde bu kadar üzülmemelisiniz, her şey yoluna girecek ben buna inanıyorum
Voronezh şehrinin tren istasyonu, bölgenin önemli bir ulaşım merkezi ve Kara Toprak bölgesindeki en büyük tren istasyonlarından biridir. İstasyon binası, geniş bekleme odaları, bilgi panoları ve uygun bilet satış alanları ile modern bir yapıdır. İstasyonun içinde yolcuların konforlu konaklamaları için tüm koşullar yaratılmıştır: kafeler, mağazalar, bagaj muhafazası ve tuvaletler bulunmaktadır.İstasyon personeli, bilet alımları, tren tarifeleri ve diğer hizmetlerle ilgili her türlü konuda yardımsever ve yardımseverdir. Özellikle tüm ziyaretçiler arasında hoş bir izlenim bırakan istasyon alanındaki temizlik ve düzenden bahsetmek istiyorum.İstasyonun etrafındaki altyapı özel ilgiyi hak ediyor. Yakın çevrede toplu taşıma, taksi ve otopark durakları vardır, bu da şehirde dolaşmayı uygun ve hızlı hale getirir.Genel olarak Voronezh tren istasyonu, modern görünümü, konforu ve yüksek hizmet seviyesi nedeniyle olumlu bir izlenim bırakıyor.
Sevgilimiz BEKLİYOR 1. Merkez binanın yenilenmesinden bu yana iyi bir istasyon haline geldi. Önemli ölçüde daha rahat hale geldi, bekleme odaları artık evsizlerin geceleri uyuduğu, fakirlerin ısındığı yerler değil, normal hale geldi. İyi değil, yani normal. Kahve makineleri, iyi bir kafe, hediyelik eşya tezgahları 2 parça, ATM'ler duruyor, her şey uygun. Yeterli yer var, yine de bir tür güney şehrimiz yok. Kontrol seviyedeki her yerde olduğu gibi çalışanlar da naziktir, istasyonun önündeki meydanda sağdaki Centrtorg mağazası, eğer sırtları istasyona bakarsanız. Trenden kaçmak için vaktinizi indirebilir ve geç kalmaktan veya geride kalmaktan korkmadan sosisli erişte satın alabilirsiniz, her şey yakındadır. Zaten içeride, platformda iken, 20. yüzyılın başlarından kalma, hala kömürde, buharlı lokomotif olan eski bir yeniden yaratılmış lokomotifi görebilmeyi çok seviyorum. Ve vagonlar eskidir. Böyle bir konuyu seven herkes çok eğlenecek. Güzel tren istasyonu. Sırf daha iyi ve daha güzel tren istasyonları olduğu için bir yıldızı kestim. St. Petersburg'daki aynı Moskova istasyonu veya Moskova'daki Kazansky istasyonu.