Хороший магазин, как и во всей сети. Продукты свежие. Есть два столика. Можно перекусить на месте. Персонал вежлив. Единственное, ожидали чуть больше: попросили два стакана для безалкогольного шампанского. У дочери был день рождения. Сказали, нет такой возможности. Хотя кофе продают и стаканы есть.
İğrenç bir tavır. Yiyecek almaya geldim, temizlikçi yerleri yıkadı. Satın almak için et ürünleri tezgahına gittim. Temizlikçi kadın, yıkanmış zeminde yürüdüğüm için bağırarak bana «aptal domuzcuk» ve «cahil» dedi. Buna karşılık, böyle kaba bir tavır için yönetime şikayet edeceğimi söyledim. Resepsiyonist onunla konuşmaya ve bu davranışın müşteriye karşı kabul edilebilir olmadığını açıklamaya çalıştı, ancak temizlikçiyi durduramazdı. Resepsiyonist bununla baş edemedi ve temizlikçiden sonra kendimiz hakkında çok şey duyduk. Buraya bir daha asla gelmek istemiyorum!
Oldukça normal bir mağaza. Şehir genelinde ortalama fiyat aralığı da var. Konum da iyidir. Genel olarak, daha önce hiç bulunmamış olan herkese tavsiye edebilirim.
Saat 8:36 , mağazanın saat 8: 00'den itibaren açık olduğuna dair bir duyuru asılı. Mağazada çalışan var. KAPILAR KAPALI.
Ayrıca raflardaki mağazada genellikle bozuk meyveler ve sebzeler bulunur... Bb'yi seviyorum ama bu nokta hayal kırıklığı yaratıyor.
Genel olarak, kötü bir mağaza değil, çok fazla yer yok, kafa karıştırıcı sıralar
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Alexandra Ch
6. seviye şehir uzmanı
2 Şubat
Sıfır yıldız! 2 Şubat. Mağazanın kapanmasına 40 dakika kala, iki çalışan, iddiaya göre hurdaya çıkarılmış ve hurdaya çıkarılmış yeşil fiyat etiketleriyle dolu bir mal arabasını kırdılar, tezgahın üzerine koymadılar ve tanıdıklarına üç kek verdiler, gerisini kendilerine verdiler. Yönetimden harekete geçmesini rica ediyorum! Hiçbir mağazada böyle bir şey görmedim!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Anna Mihajlova
6. seviye şehir uzmanı
5 Aralık 2024
Bir yıldız! Lezzetli ve taze ürünler için iki tane attım. Personel çöp gibi bakıyor. Tepkiden yardım istiyorsun sıfır. Daha fazla nezaket