Dürüst olmak gerekirse, böylesine harika bir zincirin böylesine kaba bir hizmete sahip böyle bir mağazaya sahip olması şaşırtıcı! Buna ek olarak, mağazanın daha çok bir çöplük ve her zaman sökülmemiş bir mal deposu gibi olduğunu söyleyeceğim. Düzen, temiz ve harika çalışanların olduğu benzer bir zincirden bir mağaza örneği var! Aynı mağazada her şey tamamen berbat. İşleri temizlemeye söz veren mağaza yöneticisine defalarca döndüm, altı ay geçti ama hiçbir şey değişmedi. Mağazada personel cirosu olduğu görülüyor. Değişim için gelenler (geçici personel) mağazada özellikle iğrenç çalışıyorlar.
Ürünlerin kalitesi açısından farklıdır. çok iyi mallar var ama kötü mallar da var.
Mağazada her zaman sadece bir bilet gişesi çalışır ve içinde sonsuz bir sıra vardır. Self servis kasiyerler ise ağırlıklı malları kırmaz, bu da hızlı bir satın alma işlemini imkansız hale getirir.
Bu konuda da yönetime döndüm ve her şeyin faydası yok!
Son zamanlarda oraya gitmeyi bıraktım, eğer aceleyle bir şeyler alırsan, o zaman. Bu kss'den geçiyor.
Görünüşe göre, ağ yönetimi Yandex'teki incelemelere bakmıyor, çok olumsuz şeyler yazıyorlar!
Управляющие В1, добрый день! В целом идея неплохая открыть сеть магазинов с низкими ценами в формате около дома. Но есть два существенных но:
Первое: 05.07.24 в магазине в Москве на Саянской, 11А, столкнулся с откровенным хамством и грубостью от кассира явно из региона или страны СНГ, которая вела себя как минимум не совсем корректно и неадекватно позволяя себе непозволительное отношение к покупателям, а ведь она на рабочем месте..., дело было в 12:30.
Научите ее общаться с людьми и вежливости. Пропало желание посещать данный магазин.
Второе: ценники развешаны так, что НИКОГДА не понять, к каким фруктам они относятся, неужели для соответствия сложно ценник вешать на конкретный товар? На кассе часто понимаешь, что покупаешь не то и чувствуешь себя одураченным.
Пропадает желание посещать данную сеть.
Dağınık dükkan, daha önce olduğu gibi, bu yerde sadıktı, sıkışık, fayanslar yere düşüyor ve çoğu zaman herkes tökezliyor. Çok fazla solmuş yeşillik ve sıralanmamış sebze ve meyveler, genellikle self servis kasalarda bir sorundur. Personel soruları isteksizce yanıtlıyor, her zaman hiçbir şey bilmiyorlar ve bilen birini beklemeleri gerekiyor ama o gelmiyor. Olumludan: Bazen fiyatı daha ucuz olan bir şey vardır, ancak açılış anına kıyasla giderek daha az sıklıkta görülür.