Merkezde harika bir bar var. Merdivenlerde doldurulmuş bir timsah, salonun ortasında gözlerin zevki için bir ayının derisi var. İkinci katta, alan oldukça iyi araştırılmış ve rahattır.
Bira haritası zengindir ve yerel mutfağın kendisi fena değildir. İrlandalı turta fena değil ama vay etkisi yok. Koku sadece ateştir. Mükemmel ateşlendi. Kurumamış, temizlenmemiş. Domuz kulakları, haşlanmış lahana birbirini mükemmel bir şekilde tamamlıyordu. Birada haşlanmış karides bir şeydir. Benim için Moskova'daki en iyiler. Elastik, kokulu, sindirilmemiş, bol havyarlı, makul bir fiyata.
Eksilerden- buffolo'nun kanatları. Aşırı kurutulmuş ve bıçağa meydan okuyarak servis edilir. Garson bana bunun sunumun özü olduğuna dair güvence verdi - atıştırmalıkların kuru olması gerekiyor. Onları aynı eyaletlerde denemeseydim inanırdım.
Döndürüyordu. Mutfak yenilgisini kabul ettikten sonra aynı garson parlamento üyesi tarafından fırına atıldı. Hesaptan çıkarıldılar.
İlginç bir şekilde, siparişinizde 3k'dan fazla geçerseniz - bir bayan size gelecek ve piyango teklif edecek. Kaburgaları ben kazandım). Grand Prix- 30 litrelik fıçı bira. Yönetim, ev kullanımı için kazananın kendisine bir sistem ve bir vinç şeklinde sarf malzemelerini açıkça kaçırmayacağını düşünmüyor. Görünüşe göre, kazancıyla hemen kullanılacağına dair hesaplama.
Garsonların çalışmalarını, aslında onlara minnettarlık olarak değerlendirmek zordur - akşam 5 kişiye hizmet verdik.
Belki bu gündüz aralığının durumu - 3-6'dan itibaren? Ama bir şekilde asgari düzeyde bireysel bir yaklaşım bekliyorsunuz
Geçenlerde Kuznetsk Köprüsü'ndeki Sean O'Neill Barını ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Burası iş gününden sonra dinlenmek veya arkadaşlarınızla buluşmak için rahat bir yerdir.
Barın içi, ahşap masalar ve sandalyeler, eski fotoğrafların ve tabloların asıldığı karanlık duvarlarla İrlanda pubı tarzındadır. Sanki gerçek bir İrlanda birahanesindeymişsin gibi geliyor.
Menüde Avrupa ve İrlanda mutfağından yemekler sunulmaktadır. Biftek ve patates kızartması sipariş ettim — her şey çok lezzetliydi! Barda ayrıca çeşitli biralar, şaraplar ve kokteyller gibi çeşitli içecekler sunulmaktadır.
Sean O'neill'de hizmet yüksek standarttadır: garsonlar kibar ve özenlidir, yiyecek ve içecek seçeneklerine her zaman yardım etmeye hazırdır.
Genel olarak, Sean O'Neill bar ziyaretimden çok memnun kaldım. Burası hoş bir atmosferde iyi vakit geçirebileceğiniz, lezzetli yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarabileceğiniz bir yerdir. Onu ziyarete tavsiye ederim!
Sevgili Muskovitler ve başkentin konukları!
Bu rahat barda arkadaşlarınızla keyifli ve lezzetli bir akşam geçirmenizi tavsiye ederim. Bir an bile pişman olmayacaksınız! Lezzetli taze ürünler, hızlı ve iyi hazırlanmış yemekler. Ana yemek olarak dorado balığı ve rustik patatesleri şiddetle tavsiye ederim. Bira çeşitlerine gelince - herkes her zevke uygun bulacak! Diyete uyması gerekenlere bile (kızarmış, baharatlı, tuzlu olanları hariç tutmak için) boş bir tabakla kalmayacaklar: güzel garson Vladimir sorunlarınıza dikkat edecek ve uygun atıştırmalıklar önerecek, zor gastronomik durumdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Tüm ziyaretçilere afiyet olsun ve sağlık! Şefe ve ekibine teşekkür ederiz! Eminim Kuznetsk 11'i bir kereden fazla ziyarete geleceğiz!!!