Şehrimizin standartlarına göre büyük bir alışveriş merkezi. Her şey var - ve en sevdiğiniz giyim, ayakkabı, kozmetik, parfümeri ve vücut bakım ürünleri, ev aletlerinin bulunduğu bölümler, yiyecek dükkanları ve sebze, meyve ve unlu mamullerin bulunduğu bölümler. Ayrıca alışveriş merkezinde bir ayak sahası ve çocuk bölgesi var. Ve merkeze gitmek hiç sorun değil ve birçok park yeri var. Ve çok yakın olanlar için - bir yanda Gürcü restoranı, diğer yanda çocuk parkı.
Togliatti şehrinin ilk alışveriş merkezi!!!
Burada dedikleri gibi her şey temiz ve temiz, her şey yerinde, tüm bankaların ATM'leri var, bu çok uygun, büyük bir artı, 100 metre ötede, elbette Samara'da olmadığı gibi, ilgi çekici yerleri olan bir çocuk parkı var, ancak genel olarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eğer olmasaydı mutlaka gelmeye değer.
Şehirdeki en sevilen alışveriş merkezi olan Rus alışveriş merkezini çok sık ziyaret ediyorum. Her şey uygun bir şekilde yerleştirilmiştir, alışveriş yaparken bir şeyler atıştırmak istiyorsanız geniş bir seçim vardır - fast food sevenler için bir kahve dükkanı vardır -yemek alanı. Alışveriş merkezinde her zaman temiz, bakımlı, bölgenin bir fotoğrafı var.
Büyüleyici dükkan!!! Birçok departman -geniş, ünlü markalar, özenli satıcılar. Ben özellikle Güneş Işığındaydım. Kız danışmanları özenlidir, çeşitlerini iyi bilirler.
Geniş ürün yelpazesi. Her zevke uygun seçmeye yardımcı olacaklar!!! Memnun kaldım! Teşekkür ederiz!
Tavsiye ederim!!!
Rusya alışveriş merkezini çok seviyorum, her şey tek bir yerde - banka, MFC, kuru temizleme ve çeşitli kafeler, bakkal departmanları, ticari mallar, mobilyalar vb. Bölümler çok uygun bir şekilde yerleştirilmiş, yürüyen merdivenler var. Bu alışveriş merkezini istisnasız herkese ziyaret etmek için tavsiye ederim)))
Butiklerin çeşitliliği nedeniyle onu beğendim. Fiyat aralığı orta düzeydedir. Çeşitli. Birinci katta lezzetli kahve. Alışveriş merkezinin kendisi temiz, bakımlı ve ziyaret etmek için rahat, otopark korkunç çünkü neredeyse yok ya da ben bulamadım.
Şehrin konuğuydum. Alışveriş merkezinin ailesi tarafından ziyaret edildi. Çok etkilendik. Temiz, aydınlık. Çeşitli bölümler, iyi seçimler.
Bölümlerin yeri hakkında yeterli bilgi yoktu. Muhtemelen bir yerdeydim ama ben bulamadım. Bu anlamda düşünülmemiş
Mükemmel alışveriş merkezi. Zemin katta birçok farklı lezzetli yemek ve harika ekmekle dolu iki dükkan var. Döviz değişimi var. MFC ve sber. Dünyadaki her şeyden büyük bir seçim.
Banyonun kocası dışında her şey yolunda) - bu sadece açıklanamaz...)
Öneriyorum.
Harika bir mağaza. "Palych'ten" departman özellikle memnun. Şekerleme ürünleri satın alabilir veya sunulan seçeneklerden (ananas, mango, çarkıfelek meyvesi, kakao) lezzetini kendiniz yarattığınız lezzetli bir dondurma külahı satın alabilirsiniz... Karıştır, istediğin gibi! Herhangi bir kipiş için nazik dondurma büyükannesi)
Büyük alışveriş merkezi birçok giyim departmanı var, ekipman yemek alanı ve çocuk oyun alanları var. Büyük otopark, uygun çıkışlar. Yakınlarda toplu taşıma durakları var.
Pek çok mağaza var, ürün yelpazesi geniş, iyi erişilebilirlikte, son zamanlarda Devrim niteliğinde yeni bir trafik ışığı yaptılar, yakınlarda bir Zafer Parkı var. Genel olarak, her şey çok havalı
Mükemmel bir alışveriş merkezi, tüm hizmetler tek bir yerde yoğunlaşmıştır: süpermarket, eczane, gözlükçüler, giysiler, ayakkabılar, atölyeler, atölyeler, kafeler, pizzacılar ve çok sayıda stajyer.
Любимый магазин Тольятти!! Магазин с особой энергетикой. Нам нравится всё: и расположение отделов, и эскалаторы, и дизайн. Очень продуманные зоны: ювелирка, обувь, еда, сувениры, одежда. Обожаю это место. Парковка норм. Всегда только положительные эмоции. И люди, что здесь работают приветливы и вежливы.
Müzedeki gibi. Beğenmek "Pan bavul" departmanı. Satıcılar çok kibar, cana yakın, okuryazardır. Her zaman satın alacağınızı bile bilmediğiniz bir satın alma ile ayrılırsınız. Bundan sonra alışveriş merkezinin bu departmanından yararlanmaya devam edeceğim.
Departman çalışanlarına profesyonelliklerinden dolayı herkese çok minnettarım.
Огромное ТЦ с очень большим выбором товаров, но в основном - магазины одежды, а так можно найти, как ювелирные украшения, так и товары для дома или в обиходе.
Hala "damgasını tutuyor". Evrensellere çok büyük. Ve fiyatlar, daha önce olduğu gibi ortalamadan daha düşük değil. Bence büyük mağazalar, markalar, ATM'ler, kafeler seçmek yeterli değil. Mağazalar ve ofisler, pizzacı, "Kavşak", mücevher noktaları, giysiler, parfümler.
Rusya'nın mağazasını farklı hatırlıyorum. Ve nasıl inşa edildiler (yakınlarda yaşadılar) ve nasıl açıldılar. 90'ları da hatırlıyorum ama şimdi bile elbette her zaman içeri giriyorum. Mağaza zamana göre değişiyor ve bu harika👍. Farklı fiyat kategorilerine sahip ürünler ve bu harika. Mağazaya daha fazla refah diliyorum.
Огромный ТЦ! Была последний раз 20 лет назад... Изменения колоссальные! Много новых бутиков, где можно найти одежду и обувь на любой вкус и бюджет. Рекомендую!
Отличный торговый центр. Там можно и сделать покупки и отдохнуть-перекусить на фуд-корте и просто походить-поглазеть на дорогие товары😁Всегда зимой тепло, летом-прохладно. Хорошая транспортная доступность и большая парковка.
Muhtemelen SSCB'nin tamamındaki tek uluslararası sınıf ticaret merkezi, ne yazık ki cepheler ve lobiler neredeyse tamamen yok edildi, ancak özelliklerini kaybetmedi. Muhtemelen Park- House'dan daha iyidir ve onunla birlikte gelir. Şimdi orada çatıya bir çıkış bile yaptılar - fast food limanı
Togliatti'de her şeyi bulabileceğiniz tek yer. Çok yorucuydu ve içte ve dışta kapsamlı bir yeniden yapılanma gerekiyor. Hava yoluyla erişim yolları но ama yönetimin sonunda kendi beyniyle ilgileneceğini umuyoruz ve inanıyoruz) Tavsiye ederim 🫶
Самый первый ТЦ в Тольятти, он же самый крупный в Автозаводском районе города. Как и в любом ТЦ есть всё от продуктов, до одежды, сувениров и хозтоваров. Есть офисная часть, фитнес центр, отделения банков, детская площадка. Цены в некоторых отделах могут быть слегка завышены, т к. центр города. Но и бюджетные отделы присутствуют. Фуд корт слабенький, но при необходимости перекусить получится.
Построен был ещё в советское время и в архитектурном плане сочетался со стоящим рядом ДКиТ (сейчас - Культурный центр Автоград). С тех пор внешний вид был испахаблен цветным пластиком, площади расширены. Внутренние изменения, всё таки, в лучшую сторону. Сейчас это вполне современный торговый центр, вот только эскалаторы в последнее время частенько не работают.
Отличное место для похода по магазинам и отдыха всей семьёй, много разных кафе на любой вкус, цены доступные. Также хорошее место для встречи с друзьями, где можно отдохнуть и приятно проводить время.
Harika alışveriş merkezi! Yeni bir şehre gittiğimde her zaman bu alışveriş merkezine giderim. Satın almadan ayrılmıyorum. Torunum buraya iş merkezine gidiyor ve ingilizce dil grubunda çalışıyor.
Bu mağazayı nadiren ziyaret ediyorum, ancak burada her şeyi bulabilirsiniz (ve bu gözlerimin tozu değil) mağaza SSCB'den beri var ve ona karşı sıcak bir tavrım var (çocuklukta dünyayı ısıttılar) Şu anda değişti, ancak alıcıya karşı tutum ve hizmet seviyesi en üst düzeyde. Özellikle hem kendimizin hem de ailemizin dinlenmesi açısından değişti. Öneriyorum.
Büyük alışveriş merkezi. Alışverişi sevenler için harika bir yer, her şeyi dolaşmak için yeterli gün olmayacak, genel olarak mali açıdan sessizim!
Ayrıca dinlenebilir, yemek yiyebilir, sohbet edebilir veya emekli olabilirsiniz!!!
Harika bir torog merkezi! Kesinlikle her şeyi bulabilirsiniz! Sık sık oraya giderim çünkü çocuklar oraya bölümlere gider. Bazen ön kapılarda bir sorun var, ya işe yaramıyor, ama bunlar önemsiz şeyler.
Большой ТЦ с хорошей проходимостью. Стандартный набор арендаторов, без особых изысков и уникальных точек продаж. Оценка снижена из-за бытовых мелочей, которые непростительны для крупных ТЦ. Первая беда с туалетами, их ничтожно мало, нет нормальных указателей к ним. Сами туалеты не в лучшем состоянии. Другая проблема, - постоянно не работают эскалаторы. Я понимаю, конечно, что ремонтник эскалатора сейчас зарабатывает больше космонавта, но уж могли бы владельцы и потратиться для своих клиентов
Торговый центр неплохой. Много магазинов различной ценовой категории. Рядом большая парковка. Удобный подъезд. Теперь о негативе. Очень маленькая детская игровая комната. Зона фудкорта отвратительная. Выбор еды маленький. В пиццерии пиццу разогревают в микроволновке. Цены на еду и напитки дорогие. В общем есть над чем работать. На 1 этаже есть Додо пицца, которая находится напротив туалета, сидишь за столиком и наблюдаешь как люди ходят в туалет. Я первый раз такое видел. Итог: по магазинам пройтись можно, а все остальное не заслуживает желания.
Yemek alanı, kızımla kahve ve atıştırmalık almaya geldim. Gardiyan bize izin vermek istemedi, iddiaya göre 18 yaşında değil ve her şey kurallarda yazılıyor. İtmeye, beni atacağını tehdit etmeye başladı.
Kültürel olarak «merhaba, üzgünüm ama kafede ancak 18 yaşından itibaren gidebilirsiniz» demek yerine, bana karşı yükselmeye ve itmeye başlıyorlar.
Sorularıma daha önce kahve sipariş ettiğimizde nerede olduğunu sordum. Gardiyan çığlık atmaya başladı, kız ve ben histerik çığlıkları dinlemedik, arkamızı döndük ve ayrıldık
Шикарный торговый центр, очень много отделов, бутиков, островков и тд и тп..
Радуют и цены - оказалось что во многих отделах ценники гораздо приятнее(ниже), чем на рынках города, при лучшем сервисе.
Есть где можно вкусно покушать, попить кофе, а так же удобная парковка.
Çocukluğumdan beri dükkan. Ben küçükken ve ona geldiğimde o zaman farklı görünüyordu, ben büyüdüm ve dükkan benim gibi değişiyordu, ancak daha iyisi için.
Ve şimdi bu alışveriş merkezinde birçok departman, organizasyon ve bölüm var. Üzerinde yürümek, tüm ihtiyaçları karşılayabilir.
Tavsiye ederim!
Современный торговый центр! Огромный выбор сувениров, посуды, одежды! Большая детская комната, эскалаторы, вкусняшки, в общем найдётся всё! Сладости У Палыча, купленные в этом торговом центре,очень порадовали своим необыкновенным вкусом!
Büyük alışveriş Merkezi. Her zevke, her kashklek için birçok farklı mağaza. 4 saat içinde sadece 3 mağazayı ziyaret ettim. Alışverişle ayrıldım- memnun kaldım.
Пятерочка конечно за ностальгию, Старая Русь с балконами, большой лестницей, открытым внутренним двором с модными магазинчиками и легендарным гриль баром. Детство, студенчество❤️ Сейчас , конечно дизайн фасада - кровь из глаз. Но опять же центр, где до сих пор собираются горожане, на шоппинг, в кафе, просто погулять. Если бы нашлись средства у чиновников на восстановление сада рядом с магазином, в городе появилось бы ещё одно красивое место для отдыха горожан!
4
Полина
8. seviye şehir uzmanı
14 Kasım 2024
В целом хороший торговый центр, есть много магазинов и ассортимент для выбора не маленький.
Особенно порадовали нетипичные локации: индийский магазин и вьетнамская кухня в ресторанном дворике—супчик Фо-Бо у них божественный!👍
Крупнейший торговый центр в Европе большой выбор Тамбов на любой цвет и вкус как говорится присутствует продуктовый магазин перекрёсток есть центром по c так как живой недалеко то часто пользуюсь услугами работников этого торгового центра рекомендую
Нормальный торговый центр, есть даже Мфц, больше пафоса потому что отделы большие. Есть хорошие отделы одежды и обуви, подъёмники, туалет у додо пицы. Парковка большая, на верху мужу не понравилось, кофе он брать не стал.
Yiyecek kutusunu temizlemeyi unuttular
Masalar kirli
Çöp her yerde
Barın saçmalıklarındaki kızlar, temizliğin kendi sorumluluk alanlarında olmadığını ve temizlikçilerin çıldırdığını söylediler
Yemek salonuna giden asansörün tamamı kağıt parçalarda kirlidir
Güvenlik görevlisine ve temizlikçiye ihtiyaç var
Etrafta yemek salonunda aptalca takılan, hiçbir şey sipariş etmeyen, kavşaktaki her şeyi 1 et karşılığında satın alan, yemek salonunda yiyen ve çöp atan bir sürü çocuk var.
Ama gerçekten yemeye gelen insanlara yer yok ve kir yok
Большой торговый центр. Есть всё и на любой вкус. Можно и одеться и обувь купить и технику и для дома всякие приколюхи. Есть развлекательный центр для детей и фудкорт.
Торговый центр неплохой. Много магазинов различной ценовой категории. Рядом большая парковка. Удобный подъезд.
На первом этаже есть Додо пицца, которая находится напротив туалета, в первый раз такое видела, честно даже не стали заходить и есть там, как-то не очень приятно.
Из плюсов. Достаточно хороший торговый центр. Большой выбор магазинов, товаров на любой вкус и цвет. Некоторые отделы я вообще впервые видел. Из минусов. Ну банально, туалеты в плохом состоянии, ни одного ободка не нашёл. Так ещё и не на каждом этаже. Фуд-корт слабый, выбор маленький.
Mağazayı seviyorum, birçok bölüm var, dinlenecek yerler var, ne satın alacağım ve hatta sadece bakacağım)))
Yeni yıla kadar dükkanı iyi dekore ettiler)
Хороший торговый центр. Много отделов, много выбора одежды, ювелирных изделий, косметики, сумок и т.д. Есть фуд-корт, на котором можно посидеть и отдохнуть. Этажом ниже детский развлекательный центр.