St. Petersburg'daki en iyi kahve dükkanı. Zafer Parkı'nda başka bir nokta daha var - aynı zamanda harika, köpek dostu yaklaşımınız ve köpek kurabiyeleriniz için teşekkürler :)
Müthiş Muz Rama (tatlı ve »sütlü" kahve sevenler için), tüm klasikler harika, hediye olarak kahve satın alabilirsiniz.
Haşhaş tohumu ile limonlu kek - çok lezzetli ve doyurucu.
Sevgili kahvehane! Güzel kahve. Ben her zaman fletwhite'ı alırım. Zengin tadı ve aromayı severim. Güzel tatlılar. En sevdiğim haşhaş tohumu ile limonlu kek. Personel her zaman hoştur, olumlu, açık adamlar size bir seçim söyleyecektir. Burada ağırlık için kahve alabilir ve paketleri damlatabilirsiniz.
Neredeyse 10 yıldır, Sürahi kahvehanesi Marata Caddesi'ndeki konukları memnun ediyor. Bu kurum Mayakovskaya metro istasyonunun hemen karşısında, yandaki çocukların çiçekçisinin yanında yer almaktadır. Bu, düzenli ziyaretçilerini almayı başarmış küçük bir odadır. Yıllar geçtikçe raflarda daha fazla kitap oldu, baristalar değişti, içecekler ve menüler de değişikliklere katlandı. Burası rahat ve lezzetli. Hem filtre kahvesi hazırlayabilir hem de farklı şekillerde demleyebilirler. Cappuccino, latte, raf ve yazarın tarihini sevenler için Schwarzengold içkisini tavsiye edebilirim. Ben daha güçlü ya da düz beyazı tercih ederim. Yerel kekleri de almayı severim, lezzetlidirler. Bir şeyler atıştırdım, imza bardağını yanımda aldım ve işim için koştum. Yapışkan notlar biriktiğinde bir hediye içecek sistemi vardır. Sadık müşteriler için hoş bir bonus.